Selam kızlar Facebook 2016 temmuz agustos eylül ekim anneleri var kapalı gurup yazışmalar fotoğraflar sadece üyeler görüyor dışarı kapalı ben katılmıştım ama çok aktif değilim bazen faydalı paylaşımlar oluyor sizden orda olan varmı varsa fotolarınıza bakcam merak ettim Benim adım senem kapalı grup ya doğum sonrası fotoğrafı Oraya yüklerim diye düşündüm
Kapalı grup ya ondan tıklayınca açılmıyor isteyince çıkabiliyorsun belki kızlardan da orda olan vardır katılım lazım sanırım bende bütün gönderiler çıkıyor çünkü
Anladım Can'ım bilmiyorum ki neden öyle belki sonra düzelirYok canım öyle değil. Arama çubuğunda aratıyorum sayfa üstte görünüyor. Üstüne tıklayınca yeni bi sayfa açılıp kapalı grup filan demesi lazım ya. Hiç tıklanmıyor bile. Sadece arama çubuğunda görüyorum o kadar...
Yoksa nasıl katılım isteği gerçekleştiricem
Cnm maşallah maşallahIste sadece resimlerden gördüğüm bebegim.
canım gözün aydin Allah analı babalı büyütsün.bebişin iyi olsunda 3gün daha sabredersin annesi.inşallah bir an önce iyileşirGunaydin kizlar sag saglim ciktik ameliyattan ama bebegim maalesef yogun bakima girdi su yutmus. Suan iyi ama3 gun kalicak orda. Bende sancidan oluyorum dikislerim cok agri yapio. Bebegimi kucagima bile alamadim. Canim cok sikkin.
Bizde aksine dün yağmur oldu, bugün yine deniz havası varKizlar havalar az biraz serinlemeye basladi istanbul dasonunda
Anladım Can'ım bilmiyorum ki neden öyle belki sonra düzelir
Kizlar havalar az biraz serinlemeye basladi istanbul dasonunda
Annem yün yorgan ile yün ped yaptırdı canımKızlar siz Bebek yorganı Nasıl pamuk mu yün mü benim kayınvalide yün yorgan diktirmiş ben istemiyordum amakimisi sağlıklı diyor ben Genede Bir tane pamuk yorgan yada neyse iyi olan alayım diyorum battaniyelerimde var sizinkiler Nasıl
Oy ne güzel ilk doğum haberini mi alıyoruz Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsinIyi aksamlar kizlar bn hastanedeyim. Doguma giricem bnm icin dua edin.
Geçmiş olsun canım sezeryan mı oldun ne suyu yutmuş ben anlamadımGunaydin kizlar sag saglim ciktik ameliyattan ama bebegim maalesef yogun bakima girdi su yutmus. Suan iyi ama3 gun kalicak orda. Bende sancidan oluyorum dikislerim cok agri yapio. Bebegimi kucagima bile alamadim. Canim cok sikkin.
Ay maşallah ismiyle yaşasın gözün aydın olsun canım Rabbim analı babalı büyütsün moralini bozma duamız senle Bebişinle ay darısı başımjza olsun ya çok güzel bir duygudurIste sadece resimlerden gördüğüm bebegim.
Ben hiçbir sosyal paylaşım sitesi kullanmıyorum canımSelam kızlar Facebook 2016 temmuz agustos eylül ekim anneleri var kapalı gurup yazışmalar fotoğraflar sadece üyeler görüyor dışarı kapalı ben katılmıştım ama çok aktif değilim bazen faydalı paylaşımlar oluyor sizden orda olan varmı varsa fotolarınıza bakcam merak ettim Benim adım senem kapalı grup ya doğum sonrası fotoğrafı Oraya yüklerim diye düşündüm
Bi tam sogumadi havalar yani bizimde cok degilde iste 2 gundur hafif bir soguma var :)Bizde aksine dün yağmur oldu, bugün yine deniz havası var
Senin kiz doguma hazirlaniyo sanirim asagi.inince dogum yaklasmiyormuydu :) ya benim saglik ocagi zaten uzakti sacmaliga bak bizi almislat dahaaa bir uzaga vermisler bende 2 gun once gidecektim gitmedim. Sana ne dediler naptilar baska :/ Bu duruma cok sinirliyim ya olmus olacak baska ilceye versinler saglik ocagini.. Kaldi ki hastane baska ilcede ama taksiye binince daha yakin :/Benim tarayıcıda da bir sorun olabilir canım. Arada bakıcam
Burası da baya serinledi canım.
Dün ara ara yağdı, bugün de ben sağlık ocağına giderken atıştırıyordu. Şimdilik bişey yok ama güneş de yok
Kızlar bu arada benim karnım aşşağıladı gibi. Yine yan mı yattı keyiftar kızım bilmiyorum ama alt karnım daha fazla şişti. Nefes alamama durumlarım yok oldu. Bildiğiniz aşşağı aşşağı vuruyor kızım. Can yakıyor hatta baya ama, annesi yer onuuuuuu
Ay kızlar, sağlık ocağındaki ebe şey dedi. Bebiş doğunca 5. gün gidecekmişiz topuk kanı alınacakmış. Kimliği, doğum kağıtları herşeyiyle gelin dedi bakalım
Giydirmeyiz canim :)) suan dogsada giydirmem ben daha minnacik olacaklar :)) bizim ev kisinda sicak oluyor cok sukur ona ragmen esim hastaneden gelince hemen kombiyi acariz diyoMutluBulut_ Can'ım burasında serinledi artık sonbahar geliyor bizim bebişlerimiz doğunca kısa kollu giydirmeyiz gibi ayy doğsalardı yumuk ellerini öpsek
Selen_Ay Can'ım anlayışına göre baş aşağı inmiş sanki senin kız o topuk kanı alınırken anneler zor dayanıyor bizde ağlarız kesin
tugder Can'ım güle güle kullan bende kullancam soğuk havalarda kızlarında dediği gibi bizlerde yün yorgan yastıkla büyüdük
Kızlar ilk Bebek haberini aldık maşallah darısı diğerlerimize hayırlısıyla inşallah bende bugun kontrole gitmiştim bebeğin herşeyi normalmiş fazla su içemiyorum dedim suyu normalmiş çok şükür 3230 grammış kilosuda maşallah bir hafta sonra gel dedi sanırım hala doğum gözükmüyor
Kızlar doktor bana devit-3 yazdı sizlere yazan oldu mu yorumlara baktığımda doğumdan sonra anne vitaminsiz kalmasın diye yazıyor saç dökülmesin diye
Bi tam sogumadi havalar yani bizimde cok degilde iste 2 gundur hafif bir soguma var :)
Senin kiz doguma hazirlaniyo sanirim asagi.inince dogum yaklasmiyormuydu :) ya benim saglik ocagi zaten uzakti sacmaliga bak bizi almislat dahaaa bir uzaga vermisler bende 2 gun once gidecektim gitmedim. Sana ne dediler naptilar baska :/ Bu duruma cok sinirliyim ya olmus olacak baska ilceye versinler saglik ocagini.. Kaldi ki hastane baska ilcede ama taksiye binince daha yakin :/
Giydirmeyiz canim :)) suan dogsada giydirmem ben daha minnacik olacaklar :)) bizim ev kisinda sicak oluyor cok sukur ona ragmen esim hastaneden gelince hemen kombiyi acariz diyohayir diyorum o kadar sicaga alistirmayalim ama usur yavrum diyo cok sogumaz sanirim ya ekim sonu bile olsa dimi
Evet canim dibimizde saglik ocagi var ama guya doluymus oraya almiyolar bizi bastan beri. Ustune gittikce uzaga atiyolar garip :/Maşallah kızına canım
Doğum olayının tam tarihini doktor da bilemez ki. O haftaya çağırır ama bakarsın 2 gün sonra sancın gelir belli mi olur.
Hayırlısı olsun inş.
İnsan sabırsızlanıyor değil mi
Bana çok daha önce yazmıştı doktor canım. Bitti bile nerdeyse... Bikaç damla kaldı
Ay uzak sağlık ocağı da sıkıntı olur canım ama Bebek doğduktan sonra mecbur gidicen.
Heralde canım doğuma hazırlanıyor benim kız.... Eğilemiyordum bile, şimdi zorlanıyorum ama eğilebiliyorum. Karnımın altı daha şiş artık.
Gelsin kızım artık yaaaaaaaaaaa. Hepimizin bebişleri sağlıcakla gelsin. 6 senedir bekliyorum kızımı beeen....
Ebe normal izlemi yaptı canım. Tahlillerimi yarın alırım zaten cuma günü muayenem var.
Bebek doğunca 5. Gün gelip bütün evraklarını getirin dedi canım. Topuk kanı hastanede alınsa bile yine alınacakmış. Öyle söyledi. Bakalım doğsun minnak da gidelim.
Sıcaklık meselesine gelince de doğru söylüyorsun canım. Bebek Nasıl alışırsa öyle gider. Ekim ayında o kadar soğuk olmaz bence de yaaa. Kombi yakacak bişey olmaz bence. Alışırsa burnunu dışarı çıkarsa hasta olur yumurcaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?