Benim Bursa'da gittiğim hastane 3000 normal 3500 sezeryan demişti ama burda özele gitmiyorum fakülteye oda ücretsiz canım 3 gün sonra çağırdığına göre senin doğum yakın sanırım canım hayırlısı olsun inşallah canımKızlar bu arada doğum üçretleri nasıl sizin oralarda? Ben sordum, normal 1000, ağrısız normal -epidural 1800, sezaryen 1200. Epidural çok pahalı geldi. Sizin hastanelerde de öylemi?
Evet cnm, ebe de aynısını dedi, bebek nstde pek durmuyordu, popusunu kaldırıyor, yer değiştiriyor, kalp atışını yaklıyaöıyordu, söyledi gününü beklemicekBenim Bursa'da gittiğim hastane 3000 normal 3500 sezeryan demişti ama burda özele gitmiyorum fakülteye oda ücretsiz canım 3 gün sonra çağırdığına göre senin doğum yakın sanırım canım hayırlısı olsun inşallah canım
Sağol canım hani şöyle birşey bekliyorsun doktordan doğumun yakın Bebek şu pozisyonda falan bunlara dair hiçbirşey demiyor haftaya belki gittiğimde alttan muyahene eder de birşey söyler senin 6 yıl Bebek beklediğini yeni öğreniyorum Rabbim isteyen herkese nasip etsin benide doğum stresi değilde hayırla sağlıkla kucağıma alabilecekmiyim onun kokusunu çekebilecekmiyim bu tür düşüncelere strese girdimMaşallah kızına canım
Doğum olayının tam tarihini doktor da bilemez ki. O haftaya çağırır ama bakarsın 2 gün sonra sancın gelir belli mi olur.
Hayırlısı olsun inş.
İnsan sabırsızlanıyor değil mi
Bana çok daha önce yazmıştı doktor canım. Bitti bile nerdeyse... Bikaç damla kaldı
Ay uzak sağlık ocağı da sıkıntı olur canım ama Bebek doğduktan sonra mecbur gidicen.
Heralde canım doğuma hazırlanıyor benim kız.... Eğilemiyordum bile, şimdi zorlanıyorum ama eğilebiliyorum. Karnımın altı daha şiş artık.
Gelsin kızım artık yaaaaaaaaaaa. Hepimizin bebişleri sağlıcakla gelsin. 6 senedir bekliyorum kızımı beeen....
Ebe normal izlemi yaptı canım. Tahlillerimi yarın alırım zaten cuma günü muayenem var.
Bebek doğunca 5. Gün gelip bütün evraklarını getirin dedi canım. Topuk kanı hastanede alınsa bile yine alınacakmış. Öyle söyledi. Bakalım doğsun minnak da gidelim.
Sıcaklık meselesine gelince de doğru söylüyorsun canım. Bebek Nasıl alışırsa öyle gider. Ekim ayında o kadar soğuk olmaz bence de yaaa. Kombi yakacak bişey olmaz bence. Alışırsa burnunu dışarı çıkarsa hasta olur yumurcaklar
Bana ne alttan muyahene etti nede ntS ye bağladılar demekki Bebek hala doğum pozisyonunda değil ki sadece ultrasona bakıp gönderdilerEvet cnm, ebe de aynısını dedi, bebek nstde pek durmuyordu, popusunu kaldırıyor, yer değiştiriyor, kalp atışını yaklıyaöıyordu, söyledi gününü beklemicek
Benim de 36 haftalık iken 2700 idiSlm canlar bugün hastaneye gittim bebeğim 36 haftalik kilosu ise 2700 kg azmiki bilemedim Dr tekrar açlık tokluk kan şekerim istedi yeni yaptirmistim ama seker yuklemesinde yüksek çıktı diye takip edelim dediler yarın tahlil vericem bugün inanılmaz yoruldum hem hastane hem okul çok yordu beni ama okul heyecanı bi başka güzel mis ya oglumdan çok ben heyecanlıydim ya bi görseniz minnak minnak çocuklar koca koca çantalar sirtlarinda kimisi agliyo kiminin dunya umrunda değil çok tatliydila kendi cocuklugum geldi aklima ah dedim içimden bi dönebilsem okul zamanına diye o heyecan o mutluluk ahhhh ahh nerdeeeee
Çok geçmiş olsun hayırlı olsun canım 3 gün cabucacık geçer ins. Miniline kavusursunGunaydin kizlar sag saglim ciktik ameliyattan ama bebegim maalesef yogun bakima girdi su yutmus. Suan iyi ama3 gun kalicak orda. Bende sancidan oluyorum dikislerim cok agri yapio. Bebegimi kucagima bile alamadim. Canim cok sikkin.
Günaydın annişler
Bugün yine düzgün uyuyamadımkaburga kemiklerimin ortasına yığıldı kızım sanki. Kafası mı poposumu anlam da veremiyorum ha bire yukarı çekiliyor gibi. Benim kız ağzımdan mı çıkacak nedir
Aynı şeyleri hissetmek güzel
Ustune ay i cümleleri kurmak çok daha güzel
Dağcı gibi tırman tırman
Ne yapiyorsun annecim sen asgi yolu kullanmayacaksanız herhalde diyorum
Sizin de eskiye göre daha hareketli diyebilir misiniz
Bende yatamiyorum o kaburgama hamak kurdu oturuyor mübarek
Bazen mahvediyor beni
Bu demek midir ki bizim bebeklerinin aşağı inmesi hala tepemizde:) daha gelmezler de
Yok sutum gelmiyo. Ama yarindan itibaren gun de 1 defa emzircem. Gerisine mama ve sut sagma yapcam.Maşallah çok tatlı bebeğin hayırlı olsun çabucak iyi olsun evine gelsin inş.sen süt bırakabildin mi mama mı veriyorlar
Evet canim dibimizde saglik ocagi var ama guya doluymus oraya almiyolar bizi bastan beri. Ustune gittikce uzaga atiyolar garip :/
Hepimiz gitmelimiyiz acaba o gun nasil ogrenicez ben bu sefer gitmeyince :/ dimi birde annemde sicak olsum vs der ama yok yaktirmicambenden 1 kat fazlasi olacakmis sonucta hep oyle diyolar :/
Ay cnm nasilsin bende biraz korum zerayan olcakim bilmiyorum =(Yok sutum gelmiyo. Ama yarindan itibaren gun de 1 defa emzircem. Gerisine mama ve sut sagma yapcam.
Şekerli su ve sarılık nasıl bisey canim açıklayabilir misin biz de öğrenelimAy cnm nasilsin bende biraz korum zerayan olcakim bilmiyorum =(
Cnm Benim doğum 7500 tl olcak ama sağlık sigortası karşılayacak çok şükür ayy yoksa batardım Belkide sende haftaya biz dogum yapacaklara katılcanKızlar bu arada doğum üçretleri nasıl sizin oralarda? Ben sordum, normal 1000, ağrısız normal -epidural 1800, sezaryen 1200. Epidural çok pahalı geldi. Sizin hastanelerde de öylemi?
Can'ım bendede o stresten var bir doğursak rahatlayacağız inş.senin herşey normal gittiği için bence doktorun tarih veremiyor bir durum olsa dikkat et doğum yakın falan derdiSağol canım hani şöyle birşey bekliyorsun doktordan doğumun yakın Bebek şu pozisyonda falan bunlara dair hiçbirşey demiyor haftaya belki gittiğimde alttan muyahene eder de birşey söyler senin 6 yıl Bebek beklediğini yeni öğreniyorum Rabbim isteyen herkese nasip etsin benide doğum stresi değilde hayırla sağlıkla kucağıma alabilecekmiyim onun kokusunu çekebilecekmiyim bu tür düşüncelere strese girdim
Canim goruyormusun riskli donem bitti.gitti o kadara korkttular seni. Saglikla gelsin insallahKızlar biz geldik doktordan, nst normal çıktı, ultrasyona salmadı doktor, kilo falan merak ettim, napıcaksın kiloyu dedi, professorda muayine oldun, herşey normal görünüyor dedi, gerek yok ultrasyona şimdilik, zaten bebek leğen kemiyinde olduğu için ölçü almak olmuyor. Çatı muayinesi yapmadı ve yapmıcak dedi, normal doğum olacak dedi. Vücutun çatın müsait dedi. Daha önce beni alttan müayien etmişdi, bi de hamilelikten önce de müayine ediyordu, ondam biliyor demek ki. İnşallah bir de 72 saat sonraya randevu verdi. Bu kadar. 40ı pek beklemicek dedi. O yüzden her an doğum olabilir. Riskli dönemi atlattıl şükür. Bizden bu kadar
Son sordugumda normal 1000, sezeryan 2000 dediler :/Kızlar bu arada doğum üçretleri nasıl sizin oralarda? Ben sordum, normal 1000, ağrısız normal -epidural 1800, sezaryen 1200. Epidural çok pahalı geldi. Sizin hastanelerde de öylemi?
ben ev değiştirdiğimde kaydımı aldırmamıştım yakındaki sağlık ocağına işim olursa ötekine gidiyordum. biraz uzaktı ama kalabalık olmuyordu. bir de doktorum çok iyiydi. ama hamile kalınca zor olur diye öğrenince değiştirdim yakındakine kayıt oldum. hamileyim deyince beni hemen kaydettiler ama eşimi kaydetmediler o eskisinde gözüküyor.
abimlerde ev değiştirdi. istanbul avrupa yakasından anadolu yakasına geçtiler. 3 yaşında oğlu var ikincide yolda kısmetse. yengemi yakındaki sağlık ocağı kabul etti. abimi biraz daha uzağa yolladılar.
ailede 5 yaş altı çocuk varsa anneyi ve cocugu kaydetmek zorundalar. tekrar git bir görüş yakındaki sağlık ocağıyla. hamileykende almak zorundaydılar. aşıdır tahlildir gidiliyor çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?