-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Kızlar biz geldik doktordan, nst normal çıktı, ultrasyona salmadı doktor, kilo falan merak ettim, napıcaksın kiloyu dedi, professorda muayine oldun, herşey normal görünüyor dedi, gerek yok ultrasyona şimdilik, zaten bebek leğen kemiyinde olduğu için ölçü almak olmuyor. Çatı muayinesi yapmadı ve yapmıcak dedi, normal doğum olacak dedi. Vücutun çatın müsait dedi. Daha önce beni alttan müayien etmişdi, bi de hamilelikten önce de müayine ediyordu, ondam biliyor demek ki. İnşallah bir de 72 saat sonraya randevu verdi. Bu kadar. 40ı pek beklemicek dedi. O yüzden her an doğum olabilir. Riskli dönemi atlattıl şükür. Bizden bu kadar

tugder cnm maşallah bebişine, ben de kilosunu çok metak ediyorum ama söylemedi
Selen_Ay cnm bize sağlık ocağı 3 gün sonra topuktan kan alınacak dedi. Bana da aynısını söyledi, topuk kanı hastanede alınsa bile, sağlık ocağı bir daha alıyormuş, hastaneninkini kabul etmiyor. Bence de bebişin başı inmiş, yürürken baskı hiss ediyormusun? Bi de ayaklarını yukarıda hissediyormusun?

Kızlar bu arada doğum üçretleri nasıl sizin oralarda? Ben sordum, normal 1000, ağrısız normal -epidural 1800, sezaryen 1200. Epidural çok pahalı geldi. Sizin hastanelerde de öylemi?

Kızlar bu arada doğum üçretleri nasıl sizin oralarda? Ben sordum, normal 1000, ağrısız normal -epidural 1800, sezaryen 1200. Epidural çok pahalı geldi. Sizin hastanelerde de öylemi?
Benim Bursa'da gittiğim hastane 3000 normal 3500 sezeryan demişti ama burda özele gitmiyorum fakülteye oda ücretsiz canım 3 gün sonra çağırdığına göre senin doğum yakın sanırım canım hayırlısı olsun inşallah canım

Evet cnm, ebe de aynısını dedi, bebek nstde pek durmuyordu, popusunu kaldırıyor, yer değiştiriyor, kalp atışını yaklıyaöıyordu, söyledi gününü beklemicek

Sağol canım hani şöyle birşey bekliyorsun doktordan doğumun yakın Bebek şu pozisyonda falan bunlara dair hiçbirşey demiyor haftaya belki gittiğimde alttan muyahene eder de birşey söyler senin 6 yıl Bebek beklediğini yeni öğreniyorum Rabbim isteyen herkese nasip etsin benide doğum stresi değilde hayırla sağlıkla kucağıma alabilecekmiyim onun kokusunu çekebilecekmiyim bu tür düşüncelere strese girdim

Evet cnm, ebe de aynısını dedi, bebek nstde pek durmuyordu, popusunu kaldırıyor, yer değiştiriyor, kalp atışını yaklıyaöıyordu, söyledi gününü beklemicek
Bana ne alttan muyahene etti nede ntS ye bağladılar demekki Bebek hala doğum pozisyonunda değil ki sadece ultrasona bakıp gönderdiler

Benim de 36 haftalık iken 2700 idi
Doğum tarihlerini de yakın
Nasil bir kilo biliyor musunuz
Mesela 3, deolsa kabul ve ona kilosu iyi diyorlar. Bizimkiler tam ortalama. Benim okuduğum arastirdigimdan çıkardığım bu

Gunaydin kizlar sag saglim ciktik ameliyattan ama bebegim maalesef yogun bakima girdi su yutmus. Suan iyi ama3 gun kalicak orda. Bende sancidan oluyorum dikislerim cok agri yapio. Bebegimi kucagima bile alamadim. Canim cok sikkin.
Çok geçmiş olsun hayırlı olsun canım 3 gün cabucacık geçer ins. Miniline kavusursun

2 ayrı topuk kanı alımı yapılıyor kızlar. Bir tane doğduğu gün alınıyor, bir tanede bebek 1 haftalık olduğunda alınıyor. Bizim ikiside hastanede alındı ama sonuçlarını sağlık ocağına götürmüştüm, kayıtlara geçtiler yeniden almadılar.

Son 1 ay yani 36-37. Haftaya kadar yapılan ultrason ölçümleri hemen hemen tutuyor ama sonrası tutmuyor gerçekten, bebek çok aşağı indiği için tam ölçüm yapılamıyor, doktorlar bu yüzden net birşey söylemiyor olabilir.

Birde bana doktorum belirtiler tamamen değişken demişti, bazı annenin karnı daha erken düşer, bazısı bebeği hamileliği boyunca hep aşağıda taşıyor, nişan gelmesi 1 hafta öncede olabilir, doğumdan 1 saat öncede, yada bebek 32de de dönebilir, 36da da dönebilir. Bunların hepsi doğumun yaklaştığının göstergesi ama doğum şu gün olur diye net bişey söylemek için yeterli değil.

Açılma varsa doğum yakın diyorlar, beni doktor 37 den sonra muayene ettiğinde 2 cm açılmam vardı ama 41 e geldik yine 2 cm hiç değişmedi.

Doktorlarda bu konuda net bişey söyleyemiyorlar, benim ikinci olduğu halde artık son zamanlar geçmek bilmiyor, sizin heyecanınızı anlıyorum ama beklemekten başka çaremiz yok maalesef :))

Selam kızlar Nasılsıniz valla kolay ve terlik taç hazır bugün aldım her şey bitti doğum kaldı ve eşim kaldı gelmesi kolyede yaptırdım =) aldım bugün öyle yani resim yükleyin dedim olmadı babamdan giriyorum telefonu boyutu çok büyük kabul etmiyor ya

ben ev değiştirdiğimde kaydımı aldırmamıştım yakındaki sağlık ocağına işim olursa ötekine gidiyordum. biraz uzaktı ama kalabalık olmuyordu. bir de doktorum çok iyiydi. ama hamile kalınca zor olur diye öğrenince değiştirdim yakındakine kayıt oldum. hamileyim deyince beni hemen kaydettiler ama eşimi kaydetmediler o eskisinde gözüküyor.

abimlerde ev değiştirdi. istanbul avrupa yakasından anadolu yakasına geçtiler. 3 yaşında oğlu var ikincide yolda kısmetse. yengemi yakındaki sağlık ocağı kabul etti. abimi biraz daha uzağa yolladılar.

ailede 5 yaş altı çocuk varsa anneyi ve cocugu kaydetmek zorundalar. tekrar git bir görüş yakındaki sağlık ocağıyla. hamileykende almak zorundaydılar. aşıdır tahlildir gidiliyor çünkü.

Cnm Benim doğum 7500 tl olcak ama sağlık sigortası karşılayacak çok şükür ayy yoksa batardım Belkide sende haftaya biz dogum yapacaklara katılcan

Can'ım bendede o stresten var bir doğursak rahatlayacağız inş.senin herşey normal gittiği için bence doktorun tarih veremiyor bir durum olsa dikkat et doğum yakın falan derdi

Canim goruyormusun riskli donem bitti.gitti o kadara korkttular seni. Saglikla gelsin insallah

Son sordugumda normal 1000, sezeryan 2000 dediler :/

Esim ugrasmaktan bikti artik :/ yok degisen hic birsey olmuyor. Eski saglik ocagi bi ara hemsireyi degistirmis bizi baskasina vermisler ama kim oldugu belli degildi benimde 2. Doz asimi olmam gerekiyordu. Ne dediysek yapmadilar en son sikayet edince korkup yaptilar. Gecende ilac almaya gitmistim saglik ocagin degisti dediler bende seviniyorum dibimdekine verdiler sanirim diye. Meger bayaaa uzak yere vermisler adres bile vermedi bilmiyorum nerede dedi gonderdi. Bende sinir oldum :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…