-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Ay bugün kızım doğumun emziriyor yorum kızlar çok tatlı aklı bir kızdı ay çok heyecanlıyım kızlar =)ve zerayan da korkuyorum belime iğne yapılacak öf ya kızlar her kez bir şey diyor takmayacakim neyse heyecandan Ceneme vurdu sabah sabah kızlar =)

Omrumm91 gözün aydın cnm, ilk bebeiğimiz doğdu inşallah sen de çabuk iyileşirsin, bebeğinden hiç ayrılmarsın. 9 ay sabr ettin, 3 gün daha sabr et cnm benim, her şey çok iyi olacak inşallah. Bebek yeşil su mu yutmuş? Kaç kilo doğdu minnakın?

Canim hayirli dogumlar guzel haberlerini bekliyoruz

Gunaydin kizlar sag saglim ciktik ameliyattan ama bebegim maalesef yogun bakima girdi su yutmus. Suan iyi ama3 gun kalicak orda. Bende sancidan oluyorum dikislerim cok agri yapio. Bebegimi kucagima bile alamadim. Canim cok sikkin.

Canim uzulme canini sıkma bebegin iyi olur sende bir an önce iyilesirsin insallah.
Sagsaglim dogdu bebegin şükür.

Oyle 9 ay sabrettim ama bi uc gun bni biraz zorlayacak. O burda ben evde zor yani. İnsaAllah sizlerde kolaylikla bebeklerinizi kucaklaesinjz. Boyu 48 cm kilosu da 2 730 kg.

MutluBulut_ canım düz elyaf sanırım aslında banada lazım küçük yatak gibi bişey battaniye olmadı bir araştırcam internetten
@Kezbosss Can'ım bir onu yıkamadım sanırım
Boyutlara uygun hazir yoktur sanitim :/

Iyi aksamlar kizlar bn hastanedeyim. Doguma giricem bnm icin dua edin.

Dimi ama

Gunaydin kizlar sag saglim ciktik ameliyattan ama bebegim maalesef yogun bakima girdi su yutmus. Suan iyi ama3 gun kalicak orda. Bende sancidan oluyorum dikislerim cok agri yapio. Bebegimi kucagima bile alamadim. Canim cok sikkin.
Canim masallah bebegine Allah bagislasin :) bir an once kucagina alirsin evinize gelirsiniz insallah

Canım çok şükür sağ salim doğmuş ya bebeğin 3 günde de çıkar küvözden...
Sıkılma noolur. Bebeğin kucağına gelecek inş.

Hadi hayırlarla canım inş.

Cok guzel olmus canim masallah odanda buyuk hersey kendini rahat rahat gosteriyor ferah olmus mutlulukla buyusun kizin

Sağol canım Allah razı olsun

Iste sadece resimlerden gördüğüm bebegim.

Canıııım Allah nazarlardan saklasın maşallah bebeğine
Bize de nasip olsun inş.

Selam kızlar Facebook 2016 temmuz agustos eylül ekim anneleri var kapalı gurup yazışmalar fotoğraflar sadece üyeler görüyor dışarı kapalı ben katılmıştım ama çok aktif değilim bazen faydalı paylaşımlar oluyor sizden orda olan varmı varsa fotolarınıza bakcam merak ettim Benim adım senem kapalı grup ya doğum sonrası fotoğrafı Oraya yüklerim diye düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…