Canim hayirli dogumlar guzel haberlerini bekliyoruzKızlar bugün tüm gün hastane işleriyle uğraştım aç karnına 5 tüp kan aldılar. Çok şükür tahlillerim iyi çıktı,nstmde iyiydi. Kısmetse çarşamba günü saat 13:00e randevu verdi doktor sezeryan için :) içim içime sığmıyor heyecan bastı son 1.5 gün diyelim mii:)))
Cok guzel olmus canim masallah odanda buyuk hersey kendini rahat rahat gosteriyor ferah olmus mutlulukla buyusun kizinKızlar inş odamın resimlerini atıcam. Ufak tefek eksiklerimiz var ama onlar da tamamlanır inş.
Eki Görüntüle 1887060 Eki Görüntüle 1887061 Eki Görüntüle 1887063 Eki Görüntüle 1887064 Eki Görüntüle 1887066 Eki Görüntüle 1887068 Eki Görüntüle 1887069 Eki Görüntüle 1887070
Gunaydin kizlar sag saglim ciktik ameliyattan ama bebegim maalesef yogun bakima girdi su yutmus. Suan iyi ama3 gun kalicak orda. Bende sancidan oluyorum dikislerim cok agri yapio. Bebegimi kucagima bile alamadim. Canim cok sikkin.
Kısmetse normal doğum istiyorum
İyim cnm sen nasılsın Nasıl gidiyor hamilelik =)
Kizlar istedigim gibi cekemesemde parca parca cekebildigim kadariyla kizimin odasi bu resimleri kabul etti sonunda.
Bazi eksikleri var odanin onlarda tamamlaninca paylasacagim yine
Cok guzel olmus canim masallah odanda buyuk hersey kendini rahat rahat gosteriyor ferah olmus mutlulukla buyusun kizin
Omrumm91 gözün aydın cnm, ilk bebeiğimiz doğdu inşallah sen de çabuk iyileşirsin, bebeğinden hiç ayrılmarsın. 9 ay sabr ettin, 3 gün daha sabr et cnm benim, her şey çok iyi olacak inşallah. Bebek yeşil su mu yutmuş? Kaç kilo doğdu minnakın?
Günaydın cnm valla iyiyim ne olsun bekliyorum doğumu allahın izni ile =)allaha şükür canım iyi çalışıyorum hala ben. sizinki nasıl gidiyor.
Ay cnm çok tatlı ya allah nazarlardan korusun tekrar hayırlı olsun cnm benim =)Iste sadece resimlerden gördüğüm bebegim.
Maşallah çok tatlı bebeğin hayırlı olsun çabucak iyi olsun evine gelsin inş.sen süt bırakabildin mi mama mı veriyorlarIste sadece resimlerden gördüğüm bebegim.
Boyutlara uygun hazir yoktur sanitim :/MutluBulut_ canım düz elyaf sanırım aslında banada lazım küçük yatak gibi bişey battaniye olmadı bir araştırcam internetten
@Kezbosss Can'ım bir onu yıkamadım sanırım
Iyi aksamlar kizlar bn hastanedeyim. Doguma giricem bnm icin dua edin.
Dimi amaBen alerjik olayına hiç takılmıyorum canım. Hepimiz yünlerle büyümüşüz şükür bişeyimiz yok. Annem yapacaktı sonra vazgeçti. Çünkü yünün yıkanması bi çırpılması lazım. Uğraşamamki ben onla. Gitti A101 den yorgan seti aldı. Makinaya at yıka
Annem de bunu söylüyor. 1 ay sonra sesin hası gelecekmiş :)
Hadi hayırlarla inş canım
Canim masallah bebegine Allah bagislasin :) bir an once kucagina alirsin evinize gelirsiniz insallahGunaydin kizlar sag saglim ciktik ameliyattan ama bebegim maalesef yogun bakima girdi su yutmus. Suan iyi ama3 gun kalicak orda. Bende sancidan oluyorum dikislerim cok agri yapio. Bebegimi kucagima bile alamadim. Canim cok sikkin.
Gunaydin kizlar sag saglim ciktik ameliyattan ama bebegim maalesef yogun bakima girdi su yutmus. Suan iyi ama3 gun kalicak orda. Bende sancidan oluyorum dikislerim cok agri yapio. Bebegimi kucagima bile alamadim. Canim cok sikkin.
Günaydın kızlar benimde az kaldı ya çok heyecan var ve korku var amam bilemedim ya her şey hazır baklim allah şükür zemzen suyu ve dün hurma aldım bir şekerli şu yapcam sarılık olmasın diye baklim öyle kızlar eşim gelmesinde az kaldı onuda çok özledim =)
Cok guzel olmus canim masallah odanda buyuk hersey kendini rahat rahat gosteriyor ferah olmus mutlulukla buyusun kizin
Iste sadece resimlerden gördüğüm bebegim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?