-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132

Sen fazla sıcağa alıştırma canım. Ben olanaksızlıktan buz gibi evde Bebek büyüten de biliyorum. Şimdi baya büyümüş bile bişeyi de yoktu şükür

Önceden biliyorsa zaten gerek yok. Ne iyimiş doktorun canım. Bizim hoca hiç bir zaman boyunu kilosunu söylemiyor zaten. Ki bazı doktorlar güya kilosuna bakıp tombiş bu Bebek normal doğum yapamazsın diyip sezeryana da yönlendiriyorlar. Bunları da duyduk....

Yukarda hissettiğim şey ayaklar mı canım bilmiyorum ama ayakta ne zaman uğraşsam tam rahim ağzının oralarda bir acı mı diyim sancı mı, bebek mi vuruyor peşpeşe gelen ritmik şeyler oluyor. Hatta daha fazla ayakta kalsam o ritmik acı tekrarlıyor ta ki oturana kadar

Kızlar bu arada doğum üçretleri nasıl sizin oralarda? Ben sordum, normal 1000, ağrısız normal -epidural 1800, sezaryen 1200. Epidural çok pahalı geldi. Sizin hastanelerde de öylemi?

Epidural e biraz fazla söylemişler canım sanki ve onda da sancıyı bir yere kadar çekmen gerekiyormuş ki ıkınmaları hisset...
Fiyatlar hakkında bir fikrim yok malesef...

Seninki yakın Zaman içinde söylememeye başlamış canım benimki baştan beri pek bişey söylemiyordu o yüzden pek garipsemiyorum.
Bebek pozisyonu Hakkında da bir kere sordum doktora, ağzımın payını aldım çıktım onu da sormuyorum artık. Çünkü pozisyon da önemli değilmiş. Son haftaya kadar....

Hiç aklına kötü bir şey getirme canım. Çok şükür şu günlere geldik olumlu düşün ki herşey iyi olsun inş.
Bebeklerimizi de sağ salim kucağımıza alalım

Sağlık ocağı hastane alsa da biz alıcaz dedi canım bilmiyorum artık. Gidicez artık yapcak bişey yok.

Şimdilik beklemekten başka çare de yok. Yeter ki Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin

Kızım bikaç gün beni öyle kullandı canım. Resmen kaburgalarının arasında duruyor gibiydi. Nefes alırken bile insan zorluk çeker mi öyle oldum ama şimdi de aşşağıladı aynı şeyleri aşşağı kısma yapıyor. Ve evet eskisine göre çok daha hareketli bazen hiç mi uyumuyor dediğim oluyor ki benim kızım baya yatan bi kızdı. Bakalım bundan sonraki atılımı ne olacak

Şekerli su ve sarılık nasıl bisey canim açıklayabilir misin biz de öğrenelim
Kim içecek bebek mi
Valla cnm şimdi bebekler sarılık oluyor ya bazen olmasın diye şekerli şu veriyorlar çok vermiyorlar bir kaşık küçük çay kaşıki ama hemşire görmesin cnm bizim kiler gizli veriyor =)

Susam-cik H hayatalya

Bebek uzun süre aç kalınca kan şekeri düşüyor, bu da sarılığa neden oluyor.
İlk zamanlar bebeklerin sürekli mayışık ve uykulu durumda olmalarının sebebi bu. Uyusa bile zorla uyandırıp max 2 saatte bir emzirmek gerekiyor ki kan şekeri düşmesin, sarılık değeri yükselmesin. Şekerli su vererek bu durum dengelenmeye çalışılıyor ama sürekli emzirincede zaten bebeğin sarılık değerleri düzene giriyor. Benim bildiğim kadarıyla böyle.

Ay cnm allah izni ile sağlıcakla ile kucağına alırsın valla cnm benim arkadaşımda çatısı musait idi o zaman geldi çatı açılmadı ağrı felanda olmadı zerayan oldu kısmet bu işler valla cnm ben de istiyordum olmadı kısmet mis böyle

Bizim hastane normalde biraz uçuk ama doğumda bizim ödeyeceğimiz miktar bebek+anne 1200 sezeryan doğum için.

Kızlar birde ben ilk doğumumda bebeğim için özel hastanede ayrı ödeme yaptım. Sonra bebeğimin kimliği çıkıp sigortası başlayınca bize o para geri ödendi. Yada ilk kontrollerde daha bebek sigortaya geçmediği için sizden para alıp, sonra geri ödeme yapabiliyorlar. Bunuda bi sorun hastanenize olurmu.

Ay evet cnm bende öyle biliyorum ama hazırladım istedi Teyzem gide daha yapmadım doğuma giderken yapcam allahın izni ile cnm

Valla cnm ben bilmiyorum özel gidiyorum skk yoktum esim askere gidince oldu ama yeşilkatr oldu bende şu 65 tl verip skk oluyor ya ondan yaptırdım şimdi bin TL dedi zerayan öyle ve asker maaşıda alcakim ve nüfus çıkarken ilk çocuk a 300 tl veriyorlar kızlar birde yeni duydum bez parası 160 tl veroyorlarmis ama o çok zamametni imiş öyle duydum bunu yeni öğrendim cnm

Cnm Benim doğum 7500 tl olcak ama sağlık sigortası karşılayacak çok şükür ayy yoksa batardım Belkide sende haftaya biz dogum yapacaklara katılcan
Canım birşey soracam sana sen çalışandın değil mi yanlış hatırlamıyorsam sgk olmayan hastanede devlet doğum ücreti ödüyor mu

İnşallah bende öyle bir şey olmaz, Allahın izni ile her şey yolunda gider de normal doğururum.

Eğer rahime vuruyorsa demek tam dönmemiş, hala gezmelerde prensesin başı ile döndüğünde tam vuramıyor, sadece baskı oluyor. Tekme atamıyor. Az kalmıştır dönmesine

Günaydın annişler

Ben bugün rüyamda kızımı doğuruyordum artık ne kadar sabırsızlandıysam

Eğer rahime vuruyorsa demek tam dönmemiş, hala gezmelerde prensesin başı ile döndüğünde tam vuramıyor, sadece baskı oluyor. Tekme atamıyor. Az kalmıştır dönmesine

Diyorum ya canım poposumu artık kafasımı alta vuran benim kız keyfine düşkün

Acayip şu ki 32. Haftada sancım vardı, şimdi 37yem yok bebiş alıştı artık, kaçış planı işe yaramadı

Annesi seninki baktı kaçamıyor vazgeçti heralde

Günaydın kızlaarr
Susam-cik git tabiki de ayy ne güzel doğumlar başladı grupta yaa maşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz

Insallah oyle yapicam canim tabi bu konuda esimle hic anlasamicaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…