-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Hadi ya ayni anda oldu yani :) bakalim belki bundan sonra erken gelir bebisler

Canım onemli olan senin ve bebeğinin sağlığı hayırlısı neyse o olsun

Hadi ya ayni anda oldu yani :) bakalim belki bundan sonra erken gelir bebisler

Ekim anneleri grubu bildiğin eylül anneleri grubuna dönmüş orda canım : )
Kalanlarda ekimin ilk haftası bebeklerini kucaklarına alacaklar.
Bakalım bize ne zaman nasip...

Kızlar ne zaman doğuracaz inşallah? Ağrı acı gittikce artıyor

Kızlar ne zaman doğuracaz inşallah? Ağrı acı gittikce artıyor

Deli gibi merak ettiğim soru bizimde bu canım sanırım

Sağlıcakla gelsinler hepimizin temennisi bu ama artık insan sabırsızlıktan ölüyor... Benimki bu hafta sonuna kadar bekleyebilir o kadar sabretmem lazım, kızımın babası yok, napcam ben yoksa...

Senin işin de zor cnm yaa, benim eşim 2 gün evde yoktu tedirgindim, ya şimdi doğurursam diye inşallah eşin yanındayken doğurursun
Benim bebek çok kasıldı bugüm, nerdeyse 5 - 10 dak bir kasılıyo, sancı yok ama.

Aynen AGRA doğursak artık hayırlısıyla gitgide zorlaşıyor Selen_Ay seninki sabretsin biraz hafta sonuna kadar akıllı akıllı dursun benimki de akşam gelmesin gündüz daha yakın eşim

Ekim anneleri grubu bildiğin eylül anneleri grubuna dönmüş orda canım : )
Kalanlarda ekimin ilk haftası bebeklerini kucaklarına alacaklar.
Bakalım bize ne zaman nasip...
:) ne guzel ya saglikla gelsinlerde insallah ama beklemek zor boylr diyoruz ama hemende gelmesinler 2 hafta sonra

Senin oğluş hala hazırlık yapıyo yani annesi hala heeee

Sancı gelmesinden korkmuyorum ne de olsa sancı gelir gelmez doğurmuyorsun. Kaç saat sancı çekilecek, o zamana kadar da basar gelir eşim. 5 saat uzakta.... Suyum gelirse diye korkuyorum. Tamam hastaneye taksiyle gidilir ama eşimin psikolojik varlığı yeter İnsanın yanında kimsesi de olmayınca tek dayanağı olarak kocası görüyor...

Aynen AGRA doğursak artık hayırlısıyla gitgide zorlaşıyor Selen_Ay seninki sabretsin biraz hafta sonuna kadar akıllı akıllı dursun benimki de akşam gelmesin gündüz daha yakın eşim

Durur inş. canım
Senin eşin akşamları yanında değil mi canım?

:) ne guzel ya saglikla gelsinlerde insallah ama beklemek zor boylr diyoruz ama hemende gelmesinler 2 hafta sonra

Sen de 38. haftayı gözlüyorsun yani... Bende öyle
Her ne kadar takvim geç gelse de 37. haftaya girdim bugün. Bakalım ne olacak

Ay canım senin adına çok sevindim inaşallah hayırla sağlıkla sıhattle kucağına alırsın canım duam seninle

Malesef canım ayin 8 inde sınavi var o zamana kadar aksamlari kursa gidiyor bi de ordan çıkıp işyerine gidiyo şu aralar baya geç geliyo işyeri sıkıntı değil 10 dk lik mesafe kurs biraz daha uzak bakalım hayırlısı benimde perşembe kontrolüm var bakalim ne dicek doktorum merakla bekliyorum

Gece eve gelse de sana psikolojik olarak katkısı yok yani canım Rabbim onun da yardımcısı olsun, seninde, hepimizin de...

Ekim annesi grubu olmamıza rağmen şurda bir avuç kaldık, Rabbim bize de bebeklerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin.

Selam kızlar benimde yarın randevum var bakalım doktor ne diyecekse vajinamda bi ağrı bi kasılma hissediyorum benimki de aşağıya indi sanırım bu hafta değilde haftaya sanırım benimde Doğum gerçekleşir gibime geliyor hepimiz sabırsızlanmaya başladık doğumları duydukça hepimizin kucağına aldığımız günleride görürüz inşallah

Teşekkür ederim Can'lar hepimizin inş.sizinle çok az kaldı geliyor bebişlerimiz bu gece uyku zor olcak benimde eşimin iş yeri uzaktaydı bende endişeliydim o yokken suyum gelirse diye olmadı sizinde eşleriniz yanınızda olur umarım bebekler anlıyorlar mı acaba geleceklerini bugün o kadar hareketli ki sanki benden heyecanlı evde de birsürü kişi var şuanda şimdi odama çekildim eşim annem ben olsak yeterdiçok fenayım dimi

Elinden geleni yapıyor canım da iste yapacak bişey de yok yani hayırlısıyla hepimiz atlatiriz ons. Bu zamanları da

O da mı hissediyor ki ay çok heyecanlı yaaa saatler kaldı bebeğini kavuşmana inş. Ben de öyle isterdim eşim annem ve ben ama pek mümkün görünmüyo

Günaydın annişler

Yine sebepsiz olarak uykusuz bir geceden merhaba...

Ben bişey de soracaktım size.
Sizin de kilo almanız durdu mu kızlar. Ben 82 de kaldım. Daha üste çıkmıyorum. 80 oluyor, 81 oluyor ama daha üst yok. Acaba Bebek artık büyümüyormu ki

Hayırlı haberlerle gel inş canım

Ay inş şimdiye kadar evladını kucağına almışsındır canım. Bize haber edebilirsin inş.

Gözün aydın şimdiden....
Sanırım ben de evde fazla kalabalık istemezdim. Fazla stres iyi değil

Elinden geleni yapıyor canım da iste yapacak bişey de yok yani hayırlısıyla hepimiz atlatiriz ons. Bu zamanları da

İnş atlatırsınız canım. Baya herşeyin üst üste geldiği bi dönem olmuş ama geçer hepsi yakında inş

günaydın arkadaşlar genel olarak hepimizin doğumu yakın sizinde içinizi korku kapladımı bebekle ilgili yapabilirmiyim o sorumluluğu alabilirmiyim gibi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…