- 8 Ekim 2012
- 17.027
- 9.184
- 448
Hadi ya ayni anda oldu yani :) bakalim belki bundan sonra erken gelir bebislerBizim grupta var bi gecikme bakalımbenim daha önce katıldığım tüp bebek grubunda doğurmayan kalmamış nerdeyse
Sonuçta benim de pek engelleyebildiğim söylenemez canım
@foolfancy hoşgeldin canım. Nasılsın, kızın nasıl annesi
Canım onemli olan senin ve bebeğinin sağlığı hayırlısı neyse o olsunkızlar anca eve geldim hastaneden.bugün kendi doktorumda randevum vardı oraya gittim yeni doktora yarın öğlen gidicem nasipse.
bebişim iyi şükür herşey yokunda ama doktorum yine aynı şeyleri söyledi.normal doğumda açılıp genişlemez mi dedim kemik yapın dar genişlemez normal doğumun riskli olur çok kan kaybı olur,rahimin yırtılır falan dedi baya bi korktum açıkçası
39.haftada almayı düşünüyo.sormayı unuttum sonra mesaj çektim doktora normal doğum başlangıcını beklesek o zaman sezeryana girsem olmaz mı dedim geldiğinde konuşuruz dedi.artık sıkıldı mı yoksa mesajla anlatmak istemedi mi yoksa tamam mı dicek bilmiyom:)
bakalım yarınki doktor neler dicek??
Hadi ya ayni anda oldu yani :) bakalim belki bundan sonra erken gelir bebisler
Kızlar ne zaman doğuracaz inşallah?Ağrı acı gittikce artıyor
Senin işin de zor cnm yaa, benim eşim 2 gün evde yoktu tedirgindim, ya şimdi doğurursam diyeDeli gibi merak ettiğim soru bizimde bu canım sanırım
Sağlıcakla gelsinler hepimizin temennisi bu ama artık insan sabırsızlıktan ölüyor... Benimki bu hafta sonuna kadar bekleyebiliro kadar sabretmem lazım, kızımın babası yok, napcam ben yoksa...
:) ne guzel ya saglikla gelsinlerde insallah ama beklemek zorEkim anneleri grubu bildiğin eylül anneleri grubuna dönmüş orda canım : )
Kalanlarda ekimin ilk haftası bebeklerini kucaklarına alacaklar.
Bakalım bize ne zaman nasip...
Senin işin de zor cnm yaa, benim eşim 2 gün evde yoktu tedirgindim, ya şimdi doğurursam diyeinşallah eşin yanındayken doğurursun
Benim bebek çok kasıldı bugüm, nerdeyse 5 - 10 dak bir kasılıyo, sancı yok ama.
:) ne guzel ya saglikla gelsinlerde insallah ama beklemek zorboylr diyoruz ama hemende gelmesinler 2 hafta sonra
Çok güzel olmuş canım oğlun güle güle kullansınAnnişler ve bebişler, bu arada biz de odamızı tamamladık, bi duvar rafımız eksik, yine de resimleri atıyorum size
Ay canım senin adına çok sevindim inaşallah hayırla sağlıkla sıhattle kucağına alırsın canım duam seninleGünaydın kızlar bugün bebişimle aynı bedende son günümüz inş.herşey yolunda gider yarın sabah dokuzda doğacakinsan bir garip oluyor hem duygusal hem güçlü hem korkak ama çok Mutlu ve heyecanlı ne güzel vakit geçirdik hepbirlikte burda ilk Zaman'lardan şimdiye kadar hepinize teşekkürler bundan sonrada farklı heyecanlar paylaşırız inş.yarın için dualarınızı bekliyorum bende size edeceğim
Malesef canım ayin 8 inde sınavi var o zamana kadar aksamlari kursa gidiyor bi de ordan çıkıp işyerine gidiyo şu aralar baya geç geliyo işyeri sıkıntı değil 10 dk lik mesafe kurs biraz daha uzak bakalım hayırlısı benimde perşembe kontrolüm var bakalim ne dicek doktorum merakla bekliyorumSenin oğluş hala hazırlık yapıyo yani annesi hala heeee
Sancı gelmesinden korkmuyorum ne de olsa sancı gelir gelmez doğurmuyorsun. Kaç saat sancı çekilecek, o zamana kadar da basar gelir eşim. 5 saat uzakta.... Suyum gelirse diye korkuyorum. Tamam hastaneye taksiyle gidilir ama eşimin psikolojik varlığı yeterİnsanın yanında kimsesi de olmayınca tek dayanağı olarak kocası görüyor...
Durur inş. canım
Senin eşin akşamları yanında değil mi canım?
Sen de 38. haftayı gözlüyorsun yani... Bende öyle
Her ne kadar takvim geç gelse de 37. haftaya girdim bugün. Bakalım ne olacak
Malesef canım ayin 8 inde sınavi var o zamana kadar aksamlari kursa gidiyor bi de ordan çıkıp işyerine gidiyo şu aralar baya geç geliyo işyeri sıkıntı değil 10 dk lik mesafe kurs biraz daha uzak bakalım hayırlısı benimde perşembe kontrolüm var bakalim ne dicek doktorum merakla bekliyorum
Elinden geleni yapıyor canım da iste yapacak bişey de yok yani hayırlısıyla hepimiz atlatiriz ons. Bu zamanları daGece eve gelse de sana psikolojik olarak katkısı yok yani canımRabbim onun da yardımcısı olsun, seninde, hepimizin de...
Ekim annesi grubu olmamıza rağmen şurda bir avuç kaldık, Rabbim bize de bebeklerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin.
O da mı hissediyor kiTeşekkür ederim Can'lar hepimizin inş.sizinle çok az kaldıgeliyor bebişlerimiz bu gece uyku zor olcak benimde eşimin iş yeri uzaktaydı bende endişeliydim o yokken suyum gelirse diye olmadı sizinde eşleriniz yanınızda olur umarım bebekler anlıyorlar mı acaba geleceklerini bugün o kadar hareketli ki sanki benden heyecanlı evde de birsürü kişi var şuanda şimdi odama çekildim eşim annem ben olsak yeterdi çok fenayım dimi
Selam kızlar benimde yarın randevum var bakalım doktor ne diyecekse vajinamda bi ağrı bi kasılma hissediyorum benimki de aşağıya indi sanırım bu hafta değilde haftaya sanırım benimde Doğum gerçekleşir gibime geliyor hepimiz sabırsızlanmaya başladık doğumları duydukça hepimizin kucağına aldığımız günleride görürüz inşallah
Teşekkür ederim Can'lar hepimizin inş.sizinle çok az kaldıgeliyor bebişlerimiz bu gece uyku zor olcak benimde eşimin iş yeri uzaktaydı bende endişeliydim o yokken suyum gelirse diye olmadı sizinde eşleriniz yanınızda olur umarım bebekler anlıyorlar mı acaba geleceklerini bugün o kadar hareketli ki sanki benden heyecanlı evde de birsürü kişi var şuanda şimdi odama çekildim eşim annem ben olsak yeterdi çok fenayım dimi
Elinden geleni yapıyor canım da iste yapacak bişey de yok yani hayırlısıyla hepimiz atlatiriz ons. Bu zamanları da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?