Aldıkların çok güzel, güle güle kullanım minnoşla inşallahKendi adıma korkar oldum yeminle
Çok güzel canım güle güle kullansın kızınKızlar şu an kargom geldi.
Resimleri atayım.
Ayrıca ne zamandır fotoğrafta atmadım. Onları da ekliyorum
Eki Görüntüle 1890604
Bunlar annemin almış olduğu ciciler
Eki Görüntüle 1890606
Bunlar da annemin aldığı nevresimi dikti ve benim ördüğüm battaniyenin arkasına bez geçirip etrafına dikiş izi belli olmasın diye fisto geçirttim
Eki Görüntüle 1890608
Bunlar da kızımın kovası içinde araya araya bulduğum aynı renk maşrafası, annemin aldığı yorgan ve yastık, ikeadan aldığım kalın alez ve hafta sonu aldığım Bebek bakım örtüsü
Eki Görüntüle 1890609
Ben 2 aydır Burdaki doktora görünüyorum doktora güvenmek değilde benim ki fakülte olduğu için kolay kolay sezeryan demiyorlar diye güveniyorum heyecan bastı beniAldıkların çok güzel, güle güle kullanım minnoşla inşallah
Cnm önemli olan doktora güvenmen, benim doktor sezaryen derse hiç sormadan yaptırırım, çünkü çok güveniyorum. Bi de doğalcı normal taraftarı olduğunu biliyorum. Ama tabii ki geçen sorduğumda benim fikrimi almadan senin için normal düşünüyorum dediiçimden bi de bana sorsaydınız demek geçti çatı müayinesi bile yapmadı, bebek büyük değil dedi. İnşallah hakkımızda hayırlısı, ne nasıl olur olsun, önemli olan biz ve bebek sağlıklı olalım, fazla yıpranmayalım
Aldıkların çok güzel, güle güle kullanım minnoşla inşallah
Cnm önemli olan doktora güvenmen, benim doktor sezaryen derse hiç sormadan yaptırırım, çünkü çok güveniyorum. Bi de doğalcı normal taraftarı olduğunu biliyorum. Ama tabii ki geçen sorduğumda benim fikrimi almadan senin için normal düşünüyorum dediiçimden bi de bana sorsaydınız demek geçti çatı müayinesi bile yapmadı, bebek büyük değil dedi. İnşallah hakkımızda hayırlısı, ne nasıl olur olsun, önemli olan biz ve bebek sağlıklı olalım, fazla yıpranmayalım
Çok güzel canım güle güle kullansın kızın
Ben 2 aydır Burdaki doktora görünüyorum doktora güvenmek değilde benim ki fakülte olduğu için kolay kolay sezeryan demiyorlar diye güveniyorum heyecan bastı beni
Kızlar ya bir şey danışcam size, utanıyorum ama yine soriim, doğuma gitmeden önce ağda yada temizlik yaptırcakmısınız? Ben sürekli gittim, şimdi yine gitmek istiyorum ağdaya, etrafdakiler gitme diyorlar, enfeksiyon kaparsın diyorlar.
Bi de son sorum, göğsü acıyan var mı?
Cnm o söylediklerini ben de düşünüyorum, bazi doktorlar kolaylık olsun diye sezaryen yapıyorlar ama bazileri risk almak istemiyorlar. Eskiden de Allah korusum ölüm falan çok oluyormuş, ya da anneler bebekler çok yıpranıyormuş. Mesela benim annem kardeşimi doğurduktan sonra kaç ay kaç ay kendime gelememiş, kardeşim makat gelişi olmasına rağmen annemi zorla doğurtmuşlar, o kadar açılma iynesi falan yapmışlar ki annem kaç ay her iki tuvaletini kaçırırmış, düşün.Sağol canım. Artık herşey bitti gibi çok şükür. Hastane için hazırlık yapayım diyorum
Bu arada şu söyleyeceklerimin hiç biri anne adaylarına değil doktorlara....
Bu çatı denen mübarek şey son 20 senedemi küçük olur oldu ya da bebeğin suyunun azalması ya da plesenta yaşlanması ya da kilolu bebek vs. vs.
Doktor değilim ufacık aklımda düşündüğümü söylüyorum. Doğum tek tip olmalı. Ha doğum başlamıştır, o an aksilikler gelişmiştir anne hemen sezeryana alınır, o zaman ok. Ki sezeryanın asıl amacı o.
Daisynin ki gibi bir durum istisna tabiki, bu önceden tedbir alınan bir sezeryan. Sonuçta eskiden kan kaybından vefat eden anne adayları çokmuş ve sebebi belkide plesentanın aşşağıda oluşuydu..
Bilmiyorum bu konuda çok doluyum, doktorlara kızgınım. Başıma sırf bu yüzden gelecek diye de acayip korkuyorumHep diyorum ufacık bir operasyon geçirdim, dışta 5 dikiş ama içerde kaç dikiş vardı onu bilmiyorum da canı sıkıldıkça sızladı, ilk günler oturup kalkarken zorlandım.
Bütün bunlar sezeryan olunca elimde bebeğimle yaşayacaklarımı düşünmek korkutuyor... İlk bebekte sezeryan olacağı için daha da korkutur. 2. bebeğimi hemen peşine düşünürken çabuk iyileşmeyen yaralarım korkutuyor. Korkutuyor iştesezeryan olmak istemiyorum. Ve tüp bebek annelerine hiç bir doktor en ufacık riski bile göze almıyor. Ben gitmem sezeryana diye ayak direrken eşim ne yapcan doktoru dinlemicen mi, geleceksin diyince mecbur gideceksin diye zorluyor
Korkuyorum işte bilmiyorum
Maşallah canım benim
Oyle canim kismet. Normal denilip son anda da sezeryana alinabiliriz :/O kadar şaşırdım ki doktora sormadım fakülteye gidiyorum fakültede epuridal sezeryan varmı bilmiyorum ama yorumları iyi duydum komşumda olmuştu hemen ayağa kalktım demişti çok istiyordum normal ama kısmet
Kızlar şu an kargom geldi.
Resimleri atayım.
Ayrıca ne zamandır fotoğrafta atmadım. Onları da ekliyorum
Eki Görüntüle 1890604
Bunlar annemin almış olduğu ciciler
Eki Görüntüle 1890606
Bunlar da annemin aldığı nevresimi dikti ve benim ördüğüm battaniyenin arkasına bez geçirip etrafına dikiş izi belli olmasın diye fisto geçirttim
Eki Görüntüle 1890608
Bunlar da kızımın kovası içinde araya araya bulduğum aynı renk maşrafası, annemin aldığı yorgan ve yastık, ikeadan aldığım kalın alez ve hafta sonu aldığım Bebek bakım örtüsü
Eki Görüntüle 1890609
Canim masallah size Allah anali babali buyutsun insallah :)Kızlar epidural sezeryan oldum bebek ve ben iyiyiz çok sağolun dualarınız için 3100 50 cm doğdu ama dün gece suyum geldi doğum ağrısı çok çektim gece doktoru bekledik sabaha karşı doğduepidural rahattı dünkü doğum ağrısı beni alıştırdı sanırım şimdi yok ağrım birazda emdi süt geliyo gibi tam anlayamadım darısı size kızlar
Cnm o söylediklerini ben de düşünüyorum, bazi doktorlar kolaylık olsun diye sezaryen yapıyorlar ama bazileri risk almak istemiyorlar. Eskiden de Allah korusum ölüm falan çok oluyormuş, ya da anneler bebekler çok yıpranıyormuş. Mesela benim annem kardeşimi doğurduktan sonra kaç ay kaç ay kendime gelememiş, kardeşim makat gelişi olmasına rağmen annemi zorla doğurtmuşlar, o kadar açılma iynesi falan yapmışlar ki annem kaç ay her iki tuvaletini kaçırırmış, düşün.
Benim kuzenim de aralıkta normal doğum yaptı, o çok inatçı, boyu küçük çatısı dar, açılması olmamış ama diretmiş normal için, 2 gün falan sürmüş doğumu düşün, 2-3 ay da kendine gelememiş çok zayıf düştü, çocuguna bile bakamıyordu, bir sürü hastalıkla uğraştı. Tabii bu benim düşüncelerim. İnşallah ben de fazla diretmicem, her şey yolunda giderse tamam, ama zorlamıcam, olmuyorsa olmuyo, çok korkmama rağmen sezaryen yapılmasına itiraz etmem. Benim yaralar geç iyileşiyor, bi de işim harreketli olduğu için sezaryen istemiyorum, çünkü inşallah her şey yolunda giderse arada ofise gidip geleceğim, doğum izninden sonra da hemen işe çıkmağı düşünüyorum, Allah nasip ederse.
Çok yazdım
Kızlar bende doktordan geldim. Bugün 35+5 iz. 2700 dedi kilosuna. 28 ekimde haftamız doluyordu. 20 ekime sezeryan günü verdi. Birdahaki hafta anestezi tahlilleri felan yapılacakmış. Tam tarih verince içim bir garip oldu.
Oyle canim kismet. Normal denilip son anda da sezeryana alinabiliriz :/
Canim yine hepsi cok guzel gule gule giysin kizin :)
Canim masallah size Allah anali babali buyutsun insallah :)
ağrı çok fena bende de, benki evdeyim fazla yürümüyorum, dün gece çok ağrıdım sancı mı ağrı mı artık bilemedim. şimdi de göbeyim dizime düşücekmiş gibi hissediyorumYaz yaz sıkıntı yok : )
Makat gelişde zaten normal doğurtmak da bi ayrı ilginç olmuş.
Ay neyse içimiz kararmasın, kapatalım bu konuları.
Zaten sağlık ocağına gittim hem ilacımı alayım hem de tahlil sonuçlarımı almamıştım onları alayım diye.... Yağmur atıştırdı bi taraftan kızım alt tarafa doğru baskı verdi yürüyemedim bi taraftan, belime ağrı saplandı diğer taraftan. Ah eşim burda olaydıNeyse Allah razı olsun bi bayan denk geldi arabasıyla sitenin önüne bıraktı.
Bu arada böyle anlatınca sağlık ocağı uzakta gibi gelmesin, hamile olmasam 7-8 dk ya gidiyorum.
Nasibi kısmeti bak ne zamanmış erkenci davranmış kızın annesi.
Maşallah maşallahAllah nazarlardan esirgesin minik melek
Hadi hayırlısı olsun canım
En sona bizler kaldık heralde
Sağol canım
Son zamanlar artık paylaşım yapılmıyor ya azıcık şenlensin buralar dedim
Yalnız kızlar bu ağrılar fena.... altı üstü azıcık yürüdüm yaaa
Canım seni anlıyorum doğru diyorsun eskiden sezeryan mı vardı vitamin ilaçları mı vardı herkes Allah yoluna gidiyordu ama ben sana şunu diyim anlıyorum ki sen sezeryan istemiyorsun bende istemiyordum normal Doğumda tertemiz oluyorsun bütün pisliğin gidiyor anadan doğma oluyorsun ama şunu diyim normal Doğumda risk sezeryanda risk farkı yok ama normal Doğumda çatı durumuna bebeğin kilo olayına inanıyorum bir tanıdığımız bebeği oksijen yetersizliğinden dolayı 16 yıldır özürülü bugun hastanede bir bayan normal Doğuma normal demişler Doğum esnasında 8 cm açılmış açılmamış rahim sonra kadın enfeksiyon geçirmiş bugun doktor yorumları okudum çatı muayahenesi önemli olan diyen de var ben hiç çatı muayahensi yapmam diyen doktorda var valla Allah yardımcımız olsun Rabbim bebeğimizi sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsinde sezeryan mı oluyoruz normal doğum mu ama Rabbim yardımcımız olsunSağol canım. Artık herşey bitti gibi çok şükür. Hastane için hazırlık yapayım diyorum
Bu arada şu söyleyeceklerimin hiç biri anne adaylarına değil doktorlara....
Bu çatı denen mübarek şey son 20 senedemi küçük olur oldu ya da bebeğin suyunun azalması ya da plesenta yaşlanması ya da kilolu bebek vs. vs.
Doktor değilim ufacık aklımda düşündüğümü söylüyorum. Doğum tek tip olmalı. Ha doğum başlamıştır, o an aksilikler gelişmiştir anne hemen sezeryana alınır, o zaman ok. Ki sezeryanın asıl amacı o.
Daisynin ki gibi bir durum istisna tabiki, bu önceden tedbir alınan bir sezeryan. Sonuçta eskiden kan kaybından vefat eden anne adayları çokmuş ve sebebi belkide plesentanın aşşağıda oluşuydu..
Bilmiyorum bu konuda çok doluyum, doktorlara kızgınım. Başıma sırf bu yüzden gelecek diye de acayip korkuyorumHep diyorum ufacık bir operasyon geçirdim, dışta 5 dikiş ama içerde kaç dikiş vardı onu bilmiyorum da canı sıkıldıkça sızladı, ilk günler oturup kalkarken zorlandım.
Bütün bunlar sezeryan olunca elimde bebeğimle yaşayacaklarımı düşünmek korkutuyor... İlk bebekte sezeryan olacağı için daha da korkutur. 2. bebeğimi hemen peşine düşünürken çabuk iyileşmeyen yaralarım korkutuyor. Korkutuyor iştesezeryan olmak istemiyorum. Ve tüp bebek annelerine hiç bir doktor en ufacık riski bile göze almıyor. Ben gitmem sezeryana diye ayak direrken eşim ne yapcan doktoru dinlemicen mi, geleceksin diyince mecbur gideceksin diye zorluyor
Korkuyorum işte bilmiyorum
gecen hafta kontrolum var doktor normal dogum gorunuyor dedi ama cati muayenesi yapilmadi belki haftaya kontrol de yapilir kismet artik bende daha normal dogum yapani duymadim sankiKendi adıma korkar oldum yeminle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?