-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132

amin canım amin sağlıkla inşallah. elini ayağını hissediyosunuz değilmi?

Yani 37 tam dolsun 37+ olayim istiyorum :)
Canim kilo demissin of benomki son 1 aydir daha bir hizla devam ediyo krske benim kilo alimim dursa

Günaydın kızlar nasılsınız

Selen_Ay gece uykusu bende de yok nasıl olacak bilmiyorum böyle

Hadi ağrı varken filan tamam diyorsun ama sebepsiz- aslında sebepsiz de değil kızım durmuyor hareket halinde. O hareketleri hissedince uyanıyorum zaten. Bakalım doğduklarında Nasıl olacaklar

günaydın arkadaşlar genel olarak hepimizin doğumu yakın sizinde içinizi korku kapladımı bebekle ilgili yapabilirmiyim o sorumluluğu alabilirmiyim gibi?

Bende sanırım bu konuda aşırı bir özgüven var bütün dünya çocuklarına bakabilirmişim gibi geliyor... Bebek bakımı, banyosu herşeyiyle başa çıkarım gibi geliyor. Görcez bakalım öylemiymiş

amin canım amin sağlıkla inşallah. elini ayağını hissediyosunuz değilmi?

El değil de sanki dün akşam kızım hareket ederken kaburgalarımın arasında ayağını hissettim gibi geldi. Uzattı çünkü. Acaba ayağı mı diye elimi koydum çekti hemen toplandı geri
Ay ne güzel bir his

Yani 37 tam dolsun 37+ olayim istiyorum :)
Canim kilo demissin of benomki son 1 aydir daha bir hizla devam ediyo krske benim kilo alimim dursa

Benim için hafta konusunun fazla sıkıntısı yok. Artık erken değil, bebişim nasılsa geliştiğini bilip artık annesine gelmek istiyorsa zamanı gelmiş demektir. Diye düşünüyorum ben

Günaydın kızlar, uykusuz ve ağrılı sızılı gece atlattık..
Selen_Ay cnm ben takvimde okudum daha önce, son haftalarda bebeğin yeri daraldığı için kilo alımı hızı azalıyor, anne hatta kilo bile kaybede biliyor. merak etme
daisy5 cnm haberlerinin bekliyoruz, minnoşun da resmini, inşallah her şey yolunda gitmişdir

gunaydın kızlar bugün diğer doktora gitcem bakalım..
Selen_Ay bende kilo almıyom canım bir aydır bi kilo iniyo çıkıyo hep
Y Ysmnmesut o korku bendede var.bebeğini kucağına alınca hepsi geçecek içgüdüsel olarak bakcaksın diyolar bana

gunaydiin canim bende de gece uyku diye bisey yok butun gece lavobaya gidip gelmekle geciyor .

Ben de takvimde okuyorum aslında canım ama düzenli alırken birden kesilince kilo alımı bi panik oldum gibi... Sanırım kendimi 85 e şartlamıştım ondan böyle hissettim

Hayırlı haberlerle gel inş canım

Aynen bende de öyle 1 ya da 2 kilo inip çıkıyor
Normal olgusunu kafama sokayım ben

gunaydiin canim bende de gece uyku diye bisey yok butun gece lavobaya gidip gelmekle geciyor .

Ay ben de sıkıntıdan gidiyorum lavaboya...
Hepimiz aynı dönemlerdeyiz ya. Sanırım hepimizde böyle olması normal

Günaydın kızlar doktordan geldim bebeğim 3680 gram olmuş çatı muayahanesi yaptı kemik yapısından dolayı normal Doğuma müsait değil dedi pazartesi tekrar gidecem ölçüm yapılacak haftaya sezeryana gün verecek şaşkınlıktayım hala normal doğum isterken sezeryan dedi

Oyle canim saglikla gelsinlerde :) hani 37. Hafta normal doghm sureci.basliyir deniyot ya ondan :)

Canim hayirli,saglikli dogum olsun insallah. Yavrusunun masallahi var canim:)

Oyle canim saglikla gelsinlerde :) hani 37. Hafta normal doghm sureci.basliyir deniyot ya ondan :)

Canim hayirli,saglikli dogum olsun insallah. Yavrusunun masallahi var canim:)
Sağol canım inşallah bir yandan belli olması iyi eşim gelecek çünkü Doğuma şimdi epuridal sezeryanı incelemeye başladım

Sağol canım inşallah bir yandan belli olması iyi eşim gelecek çünkü Doğuma şimdi epuridal sezeryanı incelemeye başladım
Ya bende sezeryan derse o nasil olur diyorum. Cok iyi olanda var ama bel agrisi,bas agrisini uzun sure cekende varmis :/ ama bebegimi gormek isterim. Insallah normal olur tabi ama

cnm inşallah hayırlısı, bebeğin de küçük değil maşallah, inşallah hayırlısıyla sağlıkla sihhatle kucağına alırsın, gününün belli olması ne güzel biz belirsizlik içinde bekliyoruz

Hakkında hayırlısı olsun...

Çok merak ettiğim bişey var. Kaç kişiydik burda toplamda.... Kaç kişi normal doğum yaptı. Biri söylesin noolur.

Ya bende sezeryan derse o nasil olur diyorum. Cok iyi olanda var ama bel agrisi,bas agrisini uzun sure cekende varmis :/ ama bebegimi gormek isterim. Insallah normal olur tabi ama
O kadar şaşırdım ki doktora sormadım fakülteye gidiyorum fakültede epuridal sezeryan varmı bilmiyorum ama yorumları iyi duydum komşumda olmuştu hemen ayağa kalktım demişti çok istiyordum normal ama kısmet

Evet kilomuz iyi çok şükür doktorda kilodan sonra çatıya baktı bayağa da canım acıdı sanırım Doğuma kadar benim Bebek 4000 4200 gram olur çatıya göre de normal gözükmüyormuş

Hakkında hayırlısı olsun...

Çok merak ettiğim bişey var. Kaç kişiydik burda toplamda.... Kaç kişi normal doğum yaptı. Biri söylesin noolur.
3 kişi Doğum yaptı benim bildiğim biri de bugun sabah 9 :- yapacaktı sanırım normal duymadım yanlış değilsem

Kızlar şu an kargom geldi.

Resimleri atayım.
Ayrıca ne zamandır fotoğrafta atmadım. Onları da ekliyorum

Bunlar annemin almış olduğu ciciler

Bunlar da annemin aldığı nevresimi dikti ve benim ördüğüm battaniyenin arkasına bez geçirip etrafına dikiş izi belli olmasın diye fisto geçirttim

Bunlar da kızımın kovası içinde araya araya bulduğum aynı renk maşrafası, annemin aldığı yorgan ve yastık, ikeadan aldığım kalın alez ve hafta sonu aldığım Bebek bakım örtüsü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…