Gece eve gelse de sana psikolojik olarak katkısı yok yani canımRabbim onun da yardımcısı olsun, seninde, hepimizin de...
Ekim annesi grubu olmamıza rağmen şurda bir avuç kaldık, Rabbim bize de bebeklerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin.
Yani 37 tam dolsun 37+ olayim istiyorum :)Senin oğluş hala hazırlık yapıyo yani annesi hala heeee
Sancı gelmesinden korkmuyorum ne de olsa sancı gelir gelmez doğurmuyorsun. Kaç saat sancı çekilecek, o zamana kadar da basar gelir eşim. 5 saat uzakta.... Suyum gelirse diye korkuyorum. Tamam hastaneye taksiyle gidilir ama eşimin psikolojik varlığı yeterİnsanın yanında kimsesi de olmayınca tek dayanağı olarak kocası görüyor...
Durur inş. canım
Senin eşin akşamları yanında değil mi canım?
Sen de 38. haftayı gözlüyorsun yani... Bende öyle
Her ne kadar takvim geç gelse de 37. haftaya girdim bugün. Bakalım ne olacak
günaydın arkadaşlar genel olarak hepimizin doğumu yakın sizinde içinizi korku kapladımı bebekle ilgili yapabilirmiyim o sorumluluğu alabilirmiyim gibi?
amin canım amin sağlıkla inşallah. elini ayağını hissediyosunuz değilmi?
Yani 37 tam dolsun 37+ olayim istiyorum :)
Canim kilo demissin of benomki son 1 aydir daha bir hizla devam ediyo krske benim kilo alimim dursa
gunaydiin canim bende de gece uyku diye bisey yok butun gece lavobaya gidip gelmekle geciyor .Günaydın annişler
Yine sebepsiz olarak uykusuz bir geceden merhaba...
Ben bişey de soracaktım size.
Sizin de kilo almanız durdu mu kızlar. Ben 82 de kaldım. Daha üste çıkmıyorum. 80 oluyor, 81 oluyor ama daha üst yok. Acaba Bebek artık büyümüyormu ki
Hayırlı haberlerle gel inş canım
Ay inş şimdiye kadar evladını kucağına almışsındır canım. Bize haber edebilirsin inş.
Gözün aydın şimdiden....
Sanırım ben de evde fazla kalabalık istemezdim. Fazla stres iyi değil
İnş atlatırsınız canım. Baya herşeyin üst üste geldiği bi dönem olmuş ama geçer hepsi yakında inş
Günaydın kızlar, uykusuz ve ağrılı sızılı gece atlattık..
Selen_Ay cnm ben takvimde okudum daha önce, son haftalarda bebeğin yeri daraldığı için kilo alımı hızı azalıyor, anne hatta kilo bile kaybede biliyor. merak etme
daisy5 cnm haberlerinin bekliyoruz, minnoşun da resmini, inşallah her şey yolunda gitmişdir
gunaydiin canim bende de gece uyku diye bisey yok butun gece lavobaya gidip gelmekle geciyor .
Oyle canim saglikla gelsinlerde :) hani 37. Hafta normal doghm sureci.basliyir deniyot ya ondan :)Hadi ağrı varken filan tamam diyorsun ama sebepsiz- aslında sebepsiz de değil kızım durmuyor hareket halinde. O hareketleri hissedince uyanıyorum zaten. Bakalım doğduklarında Nasıl olacaklar
Bende sanırım bu konuda aşırı bir özgüven varbütün dünya çocuklarına bakabilirmişim gibi geliyor... Bebek bakımı, banyosu herşeyiyle başa çıkarım gibi geliyor. Görcez bakalım öylemiymiş
El değil de sanki dün akşam kızım hareket ederken kaburgalarımın arasında ayağını hissettim gibi geldi. Uzattı çünkü. Acaba ayağı mı diye elimi koydum çekti hemen toplandı geri
Ay ne güzel bir his
Benim için hafta konusunun fazla sıkıntısı yok. Artık erken değil, bebişim nasılsa geliştiğini bilip artık annesine gelmek istiyorsa zamanı gelmiş demektir.Diye düşünüyorum ben
Canim hayirli,saglikli dogum olsun insallah. Yavrusunun masallahi var canim:)Günaydın kızlar doktordan geldim bebeğim 3680 gram olmuş çatı muayahanesi yaptı kemik yapısından dolayı normal Doğuma müsait değil dedi pazartesi tekrar gidecem ölçüm yapılacak haftaya sezeryana gün verecek şaşkınlıktayım hala normal doğum isterken sezeryan dedi
Sağol canım inşallah bir yandan belli olması iyi eşim gelecek çünkü Doğuma şimdi epuridal sezeryanı incelemeye başladımOyle canim saglikla gelsinlerde :) hani 37. Hafta normal doghm sureci.basliyir deniyot ya ondan :)
Canim hayirli,saglikli dogum olsun insallah. Yavrusunun masallahi var canim:)
Ya bende sezeryan derse o nasil olur diyorum. Cok iyi olanda var ama bel agrisi,bas agrisini uzun sure cekende varmis :/ ama bebegimi gormek isterim. Insallah normal olur tabi amaSağol canım inşallah bir yandan belli olması iyi eşim gelecek çünkü Doğuma şimdi epuridal sezeryanı incelemeye başladım
cnm inşallah hayırlısı, bebeğin de küçük değil maşallah, inşallah hayırlısıyla sağlıkla sihhatle kucağına alırsın, gününün belli olması ne güzelSağol canım inşallah bir yandan belli olması iyi eşim gelecek çünkü Doğuma şimdi epuridal sezeryanı incelemeye başladım
Günaydın kızlar doktordan geldim bebeğim 3680 gram olmuş çatı muayahanesi yaptı kemik yapısından dolayı normal Doğuma müsait değil dedi pazartesi tekrar gidecem ölçüm yapılacak haftaya sezeryana gün verecek şaşkınlıktayım hala normal doğum isterken sezeryan dedi
şu an onu sorucaktım yemin ederimHakkında hayırlısı olsun...
Çok merak ettiğim bişey var. Kaç kişiydik burda toplamda.... Kaç kişi normal doğum yaptı. Biri söylesin noolur.
O kadar şaşırdım ki doktora sormadım fakülteye gidiyorum fakültede epuridal sezeryan varmı bilmiyorum ama yorumları iyi duydum komşumda olmuştu hemen ayağa kalktım demişti çok istiyordum normal ama kısmetYa bende sezeryan derse o nasil olur diyorum. Cok iyi olanda var ama bel agrisi,bas agrisini uzun sure cekende varmis :/ ama bebegimi gormek isterim. Insallah normal olur tabi ama
Evet kilomuz iyi çok şükür doktorda kilodan sonra çatıya baktı bayağa da canım acıdı sanırım Doğuma kadar benim Bebek 4000 4200 gram olur çatıya göre de normal gözükmüyormuşcnm inşallah hayırlısı, bebeğin de küçük değil maşallah, inşallah hayırlısıyla sağlıkla sihhatle kucağına alırsın, gününün belli olması ne güzelbiz belirsizlik içinde bekliyoruz
3 kişi Doğum yaptı benim bildiğim biri de bugun sabah 9 :- yapacaktı sanırım normal duymadım yanlış değilsemHakkında hayırlısı olsun...
Çok merak ettiğim bişey var. Kaç kişiydik burda toplamda.... Kaç kişi normal doğum yaptı. Biri söylesin noolur.
şu an onu sorucaktım yemin ederim
3 kişi Doğum yaptı benim bildiğim biri de bugun sabah 9 :- yapacaktı sanırım normal duymadım yanlış değilsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?