-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Günaydın kızlar bugün bebişimle aynı bedende son günümüz inş.herşey yolunda gider yarın sabah dokuzda doğacak insan bir garip oluyor hem duygusal hem güçlü hem korkak ama çok Mutlu ve heyecanlı ne güzel vakit geçirdik hepbirlikte burda ilk Zaman'lardan şimdiye kadar hepinize teşekkürler bundan sonrada farklı heyecanlar paylaşırız inş.yarın için dualarınızı bekliyorum bende size edeceğim

AGRA bebişin odası güzel olmuş güle güle uyusun orda
Selen_Ay benimde o haftalarda hareketleri azalmıştı sonra tekrar çoştu bendede çok kaşıntı var kaşıyorum biraz çatlak oluştu sanki bakalım yarın inince Nasıl duracak

Ayyy nasıl heyecan vardır. Sağlıcakla kucağına al kızını inş.
Darısı da bizim başımıza olsun.
Bizleri de unutma

Demek ki normal canım. İşte insan ilk olunca bilmeyince telaş yapıyor ister istemez...

Çatlaklar sanırım bebekler gidince daha çok ortaya çıkacak

daisy5 canım yaa ben hayacanlandım senin yerine inşallah sağlıcakla kucağına alırsın, ameliyatın da kolay geçsin inşallah dualarım seninleee, ben de doğurmak istedim amaaaa
Bu arada nst miz iyi çıktı şükür, kan tahlilerim de normal, beklemeye devam

Senin dogum yakin demek ki benim daha yukarida yavrusum. dondu mu donmedi mi meraktayim insallah bu hafta sonu nobetciyse doktor gidicez
Canin benim ya okuyunca sanki yarin ben doguma girecekmisim gibi hrycanlandim :) bize yaz olur mu dogumunu falan :) Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin ya ayyyy cok heyecanli :) darisi bizlere insallah

daisy5 ayyy Allahım sağlıkla kucağına almayi nasip etsin kolaylıklar versin ins. Nasil da çabuk geçmiş aslında zaman
Selen_Ay yeni başladiysa çatlaklar sükredin yaa benim hertarafim catladı eşim de beni teselli etmek icin hamilelik izleri diyo ben de öyle avutuyorum kendimi artık

Benim kızın dönme durumu ne ben de hiç bilmiyorum canım. Doktorum bişey söylemiyor bana da...
Yakın mı bilmiyorum doğum ama internette tüp bebek transfer tarihine bakınca bikaç gün daha erken çıkıyor doğum tarihi canım. 20 si gibi yani...
Ama sonuçta doktorum SATa bakıyor. Ben de ona göre takip ediyorum. Artık kızım ne Zaman gelirse....

AGRA cım gözün aydın herşey temiz çıkmış. Artık oğluşun geleydi... Hayırlısıyla...

Ay bu arada daisy5 in kızının genel hatlarıyla gezegen yerleşimlerine baktım. Meraklı isen daisy cim araştırabilirsin : )

Kızının Güneş'i ve Jüpiter'i terazi, Mars oğlak, Venüs akrep, Merkür'ü ve ay Burcu da Başak olacak. 9 a kadar doğmuş olursa yükseleni akrep, 9 dan sonra doğarsa yükseleni yay olacak.
Manyağa bağladım yine ben

Canım benim cildim çok kuru biliyorum ben bende acayip çatlak olacaktı. Bi de kuru olan vücudum hamilelikle iyice kurumaya başladı. İlk zamanlar kabuk kabuk soydum bildiğin. O yüzden 3 aydan itibaren hergün kakaolu vazelin sürdüm. Bugüne kadar idare ettik şükür ama artık bebiş alta indiği için, karnımın alt tarafı dayanamadı artık

Soylememe sebepleri donmediginden mi acaba benimde sat a gore 21 ekim aslinda acaba nasik olacak. Hayirli zamanda gelsinler insallah ama 40. Haftaya kadar beklerler mi acaba meraktayim :)

Soylememe sebepleri donmediginden mi acaba benimde sat a gore 21 ekim aslinda acaba nasik olacak. Hayirli zamanda gelsinler insallah ama 40. Haftaya kadar beklerler mi acaba meraktayim :)

Benim doktor genel olarak bişey söyelmiyor canım. Bebek iyi tamam.
Dönmüş olsa bile söylemez eminim.
Ama bende acayip meraklardayım 40. haftaya beklicekmi yavrucaklar. Yalnız bizim grupta herkes 40. haftayı bekliyor gibi. Büyük çoğunluk 38 haftayı devirdi.

Evet ya :) gec dogum var grupca :))

Benimde baya kuru canım ama ben engelleyemedim çatlakları

Hayırlı haberlerle gel cnm, yeni doktora mı gidiyorsun?

Günaydın kızlar AGRA yengec hayırlı haberlerle gelin inş.

kızlar anca eve geldim hastaneden.bugün kendi doktorumda randevum vardı oraya gittim yeni doktora yarın öğlen gidicem nasipse.
bebişim iyi şükür herşey yokunda ama doktorum yine aynı şeyleri söyledi.normal doğumda açılıp genişlemez mi dedim kemik yapın dar genişlemez normal doğumun riskli olur çok kan kaybı olur,rahimin yırtılır falan dedi baya bi korktum açıkçası
39.haftada almayı düşünüyo.sormayı unuttum sonra mesaj çektim doktora normal doğum başlangıcını beklesek o zaman sezeryana girsem olmaz mı dedim geldiğinde konuşuruz dedi.artık sıkıldı mı yoksa mesajla anlatmak istemedi mi yoksa tamam mı dicek bilmiyom:)
bakalım yarınki doktor neler dicek??

Cnm yarın yeni doktora da git, ama risk varsa diretme, çok yıpranırsın yoksa. Hakkımızda hayırlısı inşallah önemli olan bebek iyi olsun inşallah,

Cnm yarın yeni doktora da git, ama risk varsa diretme, çok yıpranırsın yoksa. Hakkımızda hayırlısı inşallah önemli olan bebek iyi olsun inşallah,
aynen canım bebeğim ve benim sağlığım için en iyisi hayırlısı neyse o olsun inşallah.aslinda yarınki doktor doğumda belli olur istersen normal deneriz derse oraya gitmeyi düşünüyodum ama bugün benim doktorum baya ciddi konuştu korktum biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…