Günaydın kızlar bugün bebişimle aynı bedende son günümüz inş.herşey yolunda gider yarın sabah dokuzda doğacakinsan bir garip oluyor hem duygusal hem güçlü hem korkak ama çok Mutlu ve heyecanlı ne güzel vakit geçirdik hepbirlikte burda ilk Zaman'lardan şimdiye kadar hepinize teşekkürler bundan sonrada farklı heyecanlar paylaşırız inş.yarın için dualarınızı bekliyorum bende size edeceğim
Ay halbuki yüzey temizleyiciler ne güzel kokarama çıkmıyor demekki koku
Arada kaşıyorum canım ama oturup hatır hatır kaşıma yok. Farkına vardığım an da ovalamaya başlıyorum... Bebek aşşağıladı ya alt taraftan olmuş yırtıklar zaten üstte daha yok, son günler olmazsa tabii....
Canin benim ya okuyunca sanki yarin ben doguma girecekmisim gibi hrycanlandim :) bize yaz olur mu dogumunu falan :) Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin ya ayyyy cok heyecanli :) darisi bizlere insallahGünaydın kızlar bugün bebişimle aynı bedende son günümüz inş.herşey yolunda gider yarın sabah dokuzda doğacakinsan bir garip oluyor hem duygusal hem güçlü hem korkak ama çok Mutlu ve heyecanlı ne güzel vakit geçirdik hepbirlikte burda ilk Zaman'lardan şimdiye kadar hepinize teşekkürler bundan sonrada farklı heyecanlar paylaşırız inş.yarın için dualarınızı bekliyorum bende size edeceğim
Senin dogum yakin demek ki benim daha yukarida yavrusum. dondu mu donmedi mi meraktayim insallah bu hafta sonu nobetciyse doktor gidicez
Canin benim ya okuyunca sanki yarin ben doguma girecekmisim gibi hrycanlandim :) bize yaz olur mu dogumunu falan :) Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin ya ayyyy cok heyecanli :) darisi bizlere insallah
Soylememe sebepleri donmediginden mi acabaBenim kızın dönme durumu ne ben de hiç bilmiyorum canım. Doktorum bişey söylemiyor bana da...
Yakın mı bilmiyorum doğum ama internette tüp bebek transfer tarihine bakınca bikaç gün daha erken çıkıyor doğum tarihi canım. 20 si gibi yani...
Ama sonuçta doktorum SATa bakıyor. Ben de ona göre takip ediyorum. Artık kızım ne Zaman gelirse....
AGRA cım gözün aydın herşey temiz çıkmış. Artık oğluşun geleydi... Hayırlısıyla...
Ay bu aradadaisy5 in kızının genel hatlarıyla gezegen yerleşimlerine baktım. Meraklı isen daisy cim araştırabilirsin : )
Kızının Güneş'i ve Jüpiter'i terazi, Mars oğlak, Venüs akrep, Merkür'ü ve ay Burcu da Başak olacak. 9 a kadar doğmuş olursa yükseleni akrep, 9 dan sonra doğarsa yükseleni yay olacak.
Manyağa bağladım yine ben
Soylememe sebepleri donmediginden mi acababenimde sat a gore 21 ekim aslinda acaba nasik olacak. Hayirli zamanda gelsinler insallah ama 40. Haftaya kadar beklerler mi acaba meraktayim :)
Evet ya :) gec dogum var grupca :))Benim doktor genel olarak bişey söyelmiyor canım. Bebek iyi tamam.
Dönmüş olsa bile söylemez eminim.
Ama bende acayip meraklardayım 40. haftaya beklicekmi yavrucaklar. Yalnız bizim grupta herkes 40. haftayı bekliyor gibi. Büyük çoğunluk 38 haftayı devirdi.
Benimde baya kuru canım ama ben engelleyemedim çatlaklarıCanım benim cildim çok kuru biliyorum ben bende acayip çatlak olacaktı. Bi de kuru olan vücudum hamilelikle iyice kurumaya başladı. İlk zamanlar kabuk kabuk soydum bildiğin. O yüzden 3 aydan itibaren hergün kakaolu vazelin sürdüm. Bugüne kadar idare ettik şükür ama artık bebiş alta indiği için, karnımın alt tarafı dayanamadı artık
Amin canım sağolasın :)Canim Allah sana bagislasin
Teşekkür ederim canım darısı sizlerin başına :)canım benim hayırlı olsun çok tatlı ikiside :)
Evet ya :) gec dogum var grupca :))
Benimde baya kuru canım ama ben engelleyemedim çatlakları
Hayırlı haberlerle gel cnm, yeni doktora mı gidiyorsun?
Günaydın kızlar AGRA yengec hayırlı haberlerle gelin inş.
kızlar anca eve geldim hastaneden.bugün kendi doktorumda randevum vardı oraya gittim yeni doktora yarın öğlen gidicem nasipse.Hayırlı haberlerle gel inş. canım
Ay aman sebep o olsun canım, kaç gündür yüreğim ağzımdaydı....
Senin oğlan gelmicek : ) erken gelecek derken haftasını geçermiş....
Bizim ilk nst cumaya bakalım ne çıkacaksa..
Cnm yarın yeni doktora da git, ama risk varsa diretme, çok yıpranırsın yoksa. Hakkımızda hayırlısı inşallahkızlar anca eve geldim hastaneden.bugün kendi doktorumda randevum vardı oraya gittim yeni doktora yarın öğlen gidicem nasipse.
bebişim iyi şükür herşey yokunda ama doktorum yine aynı şeyleri söyledi.normal doğumda açılıp genişlemez mi dedim kemik yapın dar genişlemez normal doğumun riskli olur çok kan kaybı olur,rahimin yırtılır falan dedi baya bi korktum açıkçası
39.haftada almayı düşünüyo.sormayı unuttum sonra mesaj çektim doktora normal doğum başlangıcını beklesek o zaman sezeryana girsem olmaz mı dedim geldiğinde konuşuruz dedi.artık sıkıldı mı yoksa mesajla anlatmak istemedi mi yoksa tamam mı dicek bilmiyom:)
bakalım yarınki doktor neler dicek??
aynen canım bebeğim ve benim sağlığım için en iyisi hayırlısı neyse o olsun inşallah.aslinda yarınki doktor doğumda belli olur istersen normal deneriz derse oraya gitmeyi düşünüyodum ama bugün benim doktorum baya ciddi konuştu korktum birazCnm yarın yeni doktora da git, ama risk varsa diretme, çok yıpranırsın yoksa. Hakkımızda hayırlısı inşallahönemli olan bebek iyi olsun inşallah,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?