yarın hazırlamayı düşünüyorum canım burdakileri okuduktan sonra korktum :)
Aynı gun gıdıcez o zaman
aynen gırdımbunlarda net olmuyor nasılsa canım eksı artı oluyor ya sagol teyzesı senın yazını gordum vallahı ugrastım ama yok pc ye atamıyorum telefondada yuklenmıyo
oo sıze yıne hedıye heene gelecekmıs bılgın var mı
Ayy kuzucuk uyuyor bende fırsat buldum girdim nete sizde doğum yapında inş. konuşalım emmeleri uykuyu falan çok güzel şeyler
Olmadi canim hatta kirptim fotoyu oylede olmadi :)) oo heycanlandiriyoKorkma ama tedbirli ol : ) ben geçen hafta mı hazırladım, ondan önceki hafta mı ne....
Hala da tam olarak hazır değil, hani ana kalemler var, eksik olanları ekliyorum aldıkça filan...
Hala hasta bezi alınacak mesela...
Yan çevir resmiboyut olmadı diyince öyle yapıyom ben
Gruptaki arkadaş sordu (whatsapp grubu) süprizmiş söylemedi arkadaş bakalım neymiiiiş
daisy5 canım doğum yapanlardan aramızda bi sen varsın heralde .... Kimse girmiyo daha
Kızın iyidir inş. Anneliğe alışabildin mi
Kizlara sancilar duzene girdi ama hala acilma 1 parmakta kalmis, ilerlemiyor, bu geceyi beklicez, ilerleme olmazda sezeryane alicak doktor, suyumuz gelmiyor artik. Dualarinizi esirgemeyin
Kizlara sancilar duzene girdi ama hala acilma 1 parmakta kalmis, ilerlemiyor, bu geceyi beklicez, ilerleme olmazda sezeryane alicak doktor, suyumuz gelmiyor artik. Dualarinizi esirgemeyin
İnş. Açılman olur canım Allah kolaylıklar versinKizlara sancilar duzene girdi ama hala acilma 1 parmakta kalmis, ilerlemiyor, bu geceyi beklicez, ilerleme olmazda sezeryane alicak doktor, suyumuz gelmiyor artik. Dualarinizi esirgemeyin
37.haftanda 9 da gel dedi ama cati muayenesi var demedi bakalim kismet 35.hafta da 2700 kg di iki haftada kilo almismidir kiBeni 38. Haftada yaptılar canım
Seninki 3200 falan olmuştur kilosu canım almaz olur mu belki 3200 de geçmiştir çatı muyahenesini benim doktor hiç yapacam demedi kiloya bakınca senin çatına baktık mı demişti bende yok dedim öyle baktı önceden söylemedi benim ki de37.haftanda 9 da gel dedi ama cati muayenesi var demedi bakalim kismet 35.hafta da 2700 kg di iki haftada kilo almismidir ki
Canım hakkında hayırlısı olsun açılma yoksa aslında sezeryana alsa ya seni de yormasa ama doktor biliyordur işini duamız seninleKizlar yine biz :) doktor geldi muayiene etti. Su kesesi iki kat oluyormus, ben biri patlamis, digeri duruyor, cocugun yeterince suyu var, kalp atisi sukur iyi. Bu gece beklicez, yarina acilmada ilerleme sanci da artma olmazsa eve gidicez. Doktor gunune var hala dedi, suyun da yeterli, bebek sukur iyi ve kucuk bebek, o yuzden bekleyecegiz, tehlikeli durum yok. Sezaryen veya suni sanciya simdilik hic konusmadi. Ebeye hatta ikinci kat yirtilmamis deye firca atmis gibi oldu, nasil gormedin onu diyor. Sabahdam bir shey yemedim. Shimdi ufak tefek sheyler yeyecegim, sabahi bekleyecegiz. Bu kadar. Bizimkinin gelmeye niyeti yok gibi.
benimde tek korkum cati muayenesiSeninki 3200 falan olmuştur kilosu canım almaz olur mu belki 3200 de geçmiştir çatı muyahenesini benim doktor hiç yapacam demedi kiloya bakınca senin çatına baktık mı demişti bende yok dedim öyle baktı önceden söylemedi benim ki de
Kizlar yine biz :) doktor geldi muayiene etti. Su kesesi iki kat oluyormus, ben biri patlamis, digeri duruyor, cocugun yeterince suyu var, kalp atisi sukur iyi. Bu gece beklicez, yarina acilmada ilerleme sanci da artma olmazsa eve gidicez. Doktor gunune var hala dedi, suyun da yeterli, bebek sukur iyi ve kucuk bebek, o yuzden bekleyecegiz, tehlikeli durum yok. Sezaryen veya suni sanciya simdilik hic konusmadi. Ebeye hatta ikinci kat yirtilmamis deye firca atmis gibi oldu, nasil gormedin onu diyor. Sabahdam bir shey yemedim. Shimdi ufak tefek sheyler yeyecegim, sabahi bekleyecegiz. Bu kadar. Bizimkinin gelmeye niyeti yok gibi.
Gelesi yok senin minigin :)Kizlar yine biz :) doktor geldi muayiene etti. Su kesesi iki kat oluyormus, ben biri patlamis, digeri duruyor, cocugun yeterince suyu var, kalp atisi sukur iyi. Bu gece beklicez, yarina acilmada ilerleme sanci da artma olmazsa eve gidicez. Doktor gunune var hala dedi, suyun da yeterli, bebek sukur iyi ve kucuk bebek, o yuzden bekleyecegiz, tehlikeli durum yok. Sezaryen veya suni sanciya simdilik hic konusmadi. Ebeye hatta ikinci kat yirtilmamis deye firca atmis gibi oldu, nasil gormedin onu diyor. Sabahdam bir shey yemedim. Shimdi ufak tefek sheyler yeyecegim, sabahi bekleyecegiz. Bu kadar. Bizimkinin gelmeye niyeti yok gibi.
Kizlar yine biz :) doktor geldi muayiene etti. Su kesesi iki kat oluyormus, ben biri patlamis, digeri duruyor, cocugun yeterince suyu var, kalp atisi sukur iyi. Bu gece beklicez, yarina acilmada ilerleme sanci da artma olmazsa eve gidicez. Doktor gunune var hala dedi, suyun da yeterli, bebek sukur iyi ve kucuk bebek, o yuzden bekleyecegiz, tehlikeli durum yok. Sezaryen veya suni sanciya simdilik hic konusmadi. Ebeye hatta ikinci kat yirtilmamis deye firca atmis gibi oldu, nasil gormedin onu diyor. Sabahdam bir shey yemedim. Shimdi ufak tefek sheyler yeyecegim, sabahi bekleyecegiz. Bu kadar. Bizimkinin gelmeye niyeti yok gibi.
Valla doğum gecesi kaç kez bakıldı hesabını tutamıyorumbenimde tek korkum cati muayenesi
Aslında absürt bi benzetme olacak ama en kolay yolu sanırım bu anlatmak için affınıza sığınıyorum kızlar şimdi çatı muayenesi işaret ve orta parmağım birleştirilip içeri sokulması suretiyle yapılan bi işlem düşünün ki Oray'a onun 2 3 katı(artık kişiye göre değişir) büyük birşey giriyor ve acımıyor. Çatı muayenesi yapılırken acımasının sebebi çok sıkmak kendini Nasıl vaginusmus olanların canı çok yanıyor ilişki sırasında çatı da böyle bişey aslında normal kendinizi bırakırsanız ilişki de ki gibi hiç ama hiç acı hissetmezsiniz.Valla doğum gecesi kaç kez bakıldı hesabını tutamıyorum
Dr un eli çok etkili bu işte
Kendi dr umds hiçbir ağrı sızı hissetmedim
Ama nobetcivardi erkek canımı çıkardı
Kendinizi kasmayin Allahin izniyle basit bir islem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?