Cnm ben 9 gun oldu dogum yapali, bugun haftalik kontrole gittim, doktor 'kimse gecen hafta dogum yaptiginu soyleyemez' dedi. Gobek inmis rahim toparlanmis. Emzirdiyin zaman daha cabuk toparlaniyormus. Bi de ben dogumdan sonra 2. Gunden itibaren korse taktim, hic cikarmadim. Hala da ustumde.Kızlar bu arada bugün tartildim 70 i gecmisimdir diye düşünüyodum 66çıktım +12 kilo ile devam)))
Doğum yapan arkadaşlar göbişleriniz ne alemde kaç günde iniyor şişlik merak ediyorum
sorma canım ya hastalıktı ev temizliğiydi bi fırsat bulamıyorum anca yazdıklarınızı okuyorum.ama az kaldı yarın temizlik ve oda süslemem biterse foto atcam söz
kızlar bi durun sizin daha vaktiniz var bu ne acele.benim şurda kalmış 6günüm ama daha hiç doğurcakmışım gibi hissetmiyorum.hatta günler geçtikçe stres korku heyecan hepsi birbirine karıştı..
O değilde yolda görüp senin daha göbeğin düşmemiş en az 20gün doğurmazsın sen daha diyenlerin ağzına bi tane yapıştırasım geliyo
Aminn inşallah canım sağ sağlim gelsin senin de kızçen :) motorolanın hangi modeli bu yanında mı götürebiliyosun anlamadım
Yine deneye deneye mahfoldum yükleyemiyorum resim
@tugder cnm 9.günde düştü göbek bağı
@yengec4 maşallah çok az kalmış bazen bende diyorum yorumlarını kendilerine saklasalar son Zaman'larda banada hep işyerinde diyorlardı sen burda doğuracaksın diye
AGRA süt muhabbeti heryerden var galiba zaten lohusayız birde etraf depreştiriyor yok sütün yetiyormu yok mama ver yok eski kıyafetleri kaldır giremezsin içine yok emzik ver kimyon iç......annem ne derse desin kabulüm ama görümce kaynana deyince batıyor bana
Selen_Ay Can'ım ör örebildiğini hem Zaman geçer hem eğlenceli Bebek olunca sonra yapamıcan büyük ihtimal bende gaz çıkarmayı öğrendim bu arada benim karnımda geceleri çok sessiz hareketsizdi şimdi hiç öyle değil gece daha aktif 6 ay sonra işe başlıcam ya muhtemelen değişmezse uykusuz işe gitcem
Kızlar bu arada bugün tartildim 70 i gecmisimdir diye düşünüyodum 66çıktım +12 kilo ile devam)))
Doğum yapan arkadaşlar göbişleriniz ne alemde kaç günde iniyor şişlik merak ediyorum
Cnm bir daha tebrik ederim seni. Inshallah bundan sonra rabbim ayirmasin siziMerhaba kızlar ben de sizinle doğum hikayemi paylaşayım.. :)
20.09.2016 salı günü saat 14:00 civarı altım da bi ıslaklık hissettim acaba dedim idrarımı mı kaçırdım wc.ye gidip kontrol ettim kokusuzdu zaten o gün biraz ağrım vardı şüphelendim eşimi aradım ( bu arada anneme gelmiştim sabah ) yarım saat sonra geldi inanmadı pek eşim çünkü daha doğuma vardı 34+4 günlüktü neyse hastanenin yolunu tuttuk nst.ye bağladılar orda sancı çıkmadı trnusol pedi verip yarım saat sonra gelmemi söylediler aşağı eşimin yanına indim cafe de otururken ılık ılık bişeyler akmaya başladı hemen yukarı çıkıp dr.a söledim çatala alıp açılmam olup olmadığına baktı 1 cm açılmam varmış ve suyum da gelmeye başlamış erken doğum olduğu için başka hastaneye sevk ettiler beni ambulans istemedim kendi arabamız olduğu için keşke isteseymişim çünkü hastane 1 buçuk saatlik uzaktaydı ve saa 17:00 cüvarı olmuştu iş çıkış saatine denk geldik tam 2 saatte sevk dildiğim hastaneye geldim orda dr. Tekrar baktı 2 cm açılma ve hastaneye yatışımı yaptı tabi giderek arttı sancılarım gece boyunca hiç uyumadım sancıdan 21.09.2016 da sabah 08:00 civarı dr. Vizite geldi ve muayne etti sabaha kadar anca 5 cm açılmam olmuş gece boyunca uyutmayan o şiddetli sancıya rağmen.. suni sancı verilmesine karar verdi dr. Bende açılmam hızlı olsun diye kabul ettim. Suni sancı ardından sancım iyice şiddetlenmeye başladı ve o meşhur uyku modu :) 15 dk.lık suni sancı ardından artık geliyorum dedi kızım ve ıkınmaya başladım istemsizce hemen hemşireler geldi açılmama baktı 10 cm olmuş ve bebek gelmeye başlamış tekerlekli sandalye getirdiler ama kalkamıyorum çünkü ıkınmamı durduramadım ve saat 09:30 da normal doğumla kızım yatakta dünyaya geldi :) erken doğum olduğu için kuvöze alındı 10 günlük ayrılık ardından kavuştuk şükür rabbim sizlere de benim gibi kolay doğum nasip etsin inşallah ( sancı kısmını saymazsak tabi :) ) sağ sağlim evlatlarınızı kucaklarınıza alırsınız :)
Merhaba kızlar ben de sizinle doğum hikayemi paylaşayım.. :)
20.09.2016 salı günü saat 14:00 civarı altım da bi ıslaklık hissettim acaba dedim idrarımı mı kaçırdım wc.ye gidip kontrol ettim kokusuzdu zaten o gün biraz ağrım vardı şüphelendim eşimi aradım ( bu arada anneme gelmiştim sabah ) yarım saat sonra geldi inanmadı pek eşim çünkü daha doğuma vardı 34+4 günlüktü neyse hastanenin yolunu tuttuk nst.ye bağladılar orda sancı çıkmadı trnusol pedi verip yarım saat sonra gelmemi söylediler aşağı eşimin yanına indim cafe de otururken ılık ılık bişeyler akmaya başladı hemen yukarı çıkıp dr.a söledim çatala alıp açılmam olup olmadığına baktı 1 cm açılmam varmış ve suyum da gelmeye başlamış erken doğum olduğu için başka hastaneye sevk ettiler beni ambulans istemedim kendi arabamız olduğu için keşke isteseymişim çünkü hastane 1 buçuk saatlik uzaktaydı ve saa 17:00 cüvarı olmuştu iş çıkış saatine denk geldik tam 2 saatte sevk dildiğim hastaneye geldim orda dr. Tekrar baktı 2 cm açılma ve hastaneye yatışımı yaptı tabi giderek arttı sancılarım gece boyunca hiç uyumadım sancıdan 21.09.2016 da sabah 08:00 civarı dr. Vizite geldi ve muayne etti sabaha kadar anca 5 cm açılmam olmuş gece boyunca uyutmayan o şiddetli sancıya rağmen.. suni sancı verilmesine karar verdi dr. Bende açılmam hızlı olsun diye kabul ettim. Suni sancı ardından sancım iyice şiddetlenmeye başladı ve o meşhur uyku modu :) 15 dk.lık suni sancı ardından artık geliyorum dedi kızım ve ıkınmaya başladım istemsizce hemen hemşireler geldi açılmama baktı 10 cm olmuş ve bebek gelmeye başlamış tekerlekli sandalye getirdiler ama kalkamıyorum çünkü ıkınmamı durduramadım ve saat 09:30 da normal doğumla kızım yatakta dünyaya geldi :) erken doğum olduğu için kuvöze alındı 10 günlük ayrılık ardından kavuştuk şükür rabbim sizlere de benim gibi kolay doğum nasip etsin inşallah ( sancı kısmını saymazsak tabi :) ) sağ sağlim evlatlarınızı kucaklarınıza alırsınız :)
Sanci ile gidende daha iyi oluyor cnm, inshallah sancin ilk gelir. Su geldiyinde her doktor pek risk almak istemiyor
Ay maşallah maşallah
Normal doğum 2 ye çıktı
Rabbim analı babalı büyütsün evladını
Ben de böyle anlatmak istiyom yaaa
gelsin benim de minnak kızııım
Ama suyun önden gelmesini pek de istiyorum diyemicem yine de hayırlısı
Herşeyin en iyisini Allah biliyor napaalım. Bize de beklemek düşüyor
He anladım iyimiş canım çok saol :))İpimi aldım geldim örüyoruuum şimdi. Bi hevesle başladım ki görmeyin
Hüleeen herkes çok biliyo zaten, çak bence de...
Ama katıl sohbetlere yaaa, olmuyor ki, herkes zaten bebişle ilgilendiği için girmiyor
Veeeeee eveeet resim bekleriiiiz
Ama canım öyle deme heyecan hat safhada yaaaaa
Gelsin minikler daha bekletmesinler
Yanında götüremiyorsun canım
Uzaktan bağlantı yapabiliyorsun
Motorola MBP 85 HD Wi-Fi Bebek İzleme ve Güvenlik Kamerası
Model bu
Ama hep size mi bu resim yükleyememe yaa
Canım bebişlerin uyku düzeni 3 aydan sonra düzene giriyormuş canım
Sen 2. aydan itibaren yatmadan her akşam yıka ve yatır. Karanlık odadan ne olursa olsun çıkarma canım.
Bebekler bu rutinleri biraz zor kavrıyorlarmış ama sen bir kere alıştırabilirsen çooook rahat edersin.
Hah kilo konusunda ağzımı açmayım
Bunca kiloya sevineceğim hiç aklıma gelmezdi inan
84 oldum sonunda
16 kilomu aldım 17 mi ne
Bekliyoruz heycanla doğum hikayeni canımm rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsinn :) Evet canım ilk bebek su gelince bende çok panik oldum şimdi hastaneye keşke gitmeseydim diyorum sancım sıklaşmadan bi yatış yapıyolar bi daha ne eşini ne başkasını görebiliyosun tabi bu anlattığım devlet arada kaçabilirsen yarım saat falan görebildim oda bekleme odası gibi bi yerde inan onun yanında çok rahattım heycan panik korku güvende hissettim kendimi
Ay maşallah maşallah
Normal doğum 2 ye çıktı
Rabbim analı babalı büyütsün evladını
Ben de böyle anlatmak istiyom yaaa
gelsin benim de minnak kızııım
Ama suyun önden gelmesini pek de istiyorum diyemicem yine de hayırlısı
Herşeyin en iyisini Allah biliyor napaalım. Bize de beklemek düşüyor
Aminn inşallah canım bende seni tebrik ederim rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın :)Cnm bir daha tebrik ederim seni. Inshallah bundan sonra rabbim ayirmasin sizi
Sanci ile gidende daha iyi oluyor cnm, inshallah sancin ilk gelir. Su geldiyinde her doktor pek risk almak istemiyor
Bekliyoruz heycanla doğum hikayeni canımm rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsinn :) Evet canım ilk bebek su gelince bende çok panik oldum şimdi hastaneye keşke gitmeseydim diyorum sancım sıklaşmadan bi yatış yapıyolar bi daha ne eşini ne başkasını görebiliyosun tabi bu anlattığım devlet arada kaçabilirsen yarım saat falan görebildim oda bekleme odası gibi bi yerde inan onun yanında çok rahattım heycan panik korku güvende hissettim kendimi
Aynen canım bilmediğin için panik oluyosun riske atmak istemiyosun hayırlısı olsun sende bebek de iyi olun da gerisi hiç önemli değilİnş. canım
Bakalım ne olacak
Amin canım
Ama su gelince riske atamıyorsun işte.
Enfeksiyon kapabilir bebek
O anlattığın duyguyu yaşamadım ama anlayabiliyorum. O yüzden önce suyum gelsin istemiyorum. Sancımı evde çekeyim eşim yanımda olsun, manevi desteği yeter.
Hayırlısı bakalım her ne olacaksa
Aynen canım bilmediğin için panik oluyosun riske atmak istemiyosun hayırlısı olsun sende bebek de iyi olun da gerisi hiç önemli değilşuan aklımda kalan belli belirsiz bi sancı salya sümük ağlamalarım ve kızım doğduktan sonra gelen rahatlama hissi
Bi de kızlar son bi kaç eksiğimiz var cuma günü tamamlıyıcaz inşallah geçmişe bakmak biraz zor geldi
1) ateş ölçer aldınız mı ? Aldıysanız marka model ve kullandıysnız memnunmusunuz yazarmısınız.
2) Tırnak bakım setini hangi marka aldınız ?
3)Buhar makinesi aldınız mı aldıysanız marka model ve memnunmusunuz ( aslında almıycaktım ama kesinlikle almayı düşünüyorum bazen oda da fan çalışıyo dilim damağım kuruyo resmen kalorifer yandığın da nasıl olur kimbilir tasa su koyup üstüne koymak yetmez gibi bence )
Şimdiden teşekkürler
Cnm ben normal dijital ateş ölçer aldım. Zaten vardı bizde.Bi de kızlar son bi kaç eksiğimiz var cuma günü tamamlıyıcaz inşallah geçmişe bakmak biraz zor geldi
1) ateş ölçer aldınız mı ? Aldıysanız marka model ve kullandıysnız memnunmusunuz yazarmısınız.
2) Tırnak bakım setini hangi marka aldınız ?
3)Buhar makinesi aldınız mı aldıysanız marka model ve memnunmusunuz ( aslında almıycaktım ama kesinlikle almayı düşünüyorum bazen oda da fan çalışıyo dilim damağım kuruyo resmen kalorifer yandığın da nasıl olur kimbilir tasa su koyup üstüne koymak yetmez gibi bence )
Şimdiden teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?