Ay deliceee hayırlı uğurlu olsun canım benim. Çok tatlı kızımız maşallah Rabbim sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin inşallah.
Olsun canim tedbirli olmalta fayda varkızlar geldim doktordan hic bir sorun yokmuş suyumda gayet yeterliymiş.nstde de sancı falan çıkmadı.kendi kendimi panik yaptım burda ya..
Maşallah Can'ım kızın çok tatlı sağlıklı Mutlu bir ömür dilerim benimde bugün 14 günlük oldu Ağrı'lar anca anca geçiyor sezeryan kötü yanı maalesef gerçi bazı sezeryan yapan anneler 2 günde toparlanıyormuş
Masallah canim 14 gunluk oldu hee :))Maşallah Can'ım kızın çok tatlı sağlıklı Mutlu bir ömür dilerim benimde bugün 14 günlük oldu Ağrı'lar anca anca geçiyor sezeryan kötü yanı maalesef gerçi bazı sezeryan yapan anneler 2 günde toparlanıyormuş
Evet Can'ım Zaman o kadar hızlı geçiyor doğduktan sonra oysaki hamileliğin son zamanları hiç geçmiyordu seninde 14 gün kalmış sende inş. Hayırlısıyla kızına kavuşursunMasallah canim 14 gunluk oldu hee :))
Amin canim insallah. Gecmiyor ya :/ biliyorum ayni dedigin gibi.sonrasida hizla gececk buyuyecekler insallah :)Evet Can'ım Zaman o kadar hızlı geçiyor doğduktan sonra oysaki hamileliğin son zamanları hiç geçmiyordu seninde 14 gün kalmış sende inş. Hayırlısıyla kızına kavuşursun
Cnm benimki de öyle yaa, memede uyuyor, yatağa koyduğun zaman hemen uyanıyor, bi de damağı ile sıkıyor memeyi çok fenaaa..Selam kızlar benim kız uyuyor girebildim buraya sanırım ben kucağa alıştırdımsürekli memede emmese de emzik niyetine kullanıyor minnoşum
Kızlarr emzik Hakkı'nda ne düşünüyorsunuz verdiniz mi yada doğum yapacaklar verirmisiniz ilerde ben çok duygusallaştım emzik veremiyorum sanki ona haksızlık yapcam ayy bu lohusayız fena yaptı beniiii
Selam kızlar benim kız uyuyor girebildim buraya sanırım ben kucağa alıştırdımsürekli memede emmese de emzik niyetine kullanıyor minnoşum
Kızlarr emzik Hakkı'nda ne düşünüyorsunuz verdiniz mi yada doğum yapacaklar verirmisiniz ilerde ben çok duygusallaştım emzik veremiyorum sanki ona haksızlık yapcam ayy bu lohusayız fena yaptı beniiii
Selam kızlar benim kız uyuyor girebildim buraya sanırım ben kucağa alıştırdımsürekli memede emmese de emzik niyetine kullanıyor minnoşum
Evet Can'ım haklısın kendimi çok zorlamanın anlamı yok vercem bakalım alırsaCanim ben aldim emzik bilmiyorum durum ne olur ama gerekli gorursem kullanacagim. Emzige alistir diyenlerde var alistirma diyenlerde. Her cocukta farklidir kimisi emzik tutmaz bile. Sen gerek goruyorsen ver canim kendini bu surecte zormala:) Hem suclu gibi hissetme doyuruosun bebegini sonucta karni tok sirti pek degilmi
Bende.dr.brown almıştım bu gece denicem bende şuanda yara yok ama emzirirken ağrı oluyor nedense umarım geçicidir sonra geçerSelam kizlar hepinize güzel dilekleriniz için teşekkür ederimm
daisy5 ben emzik almıştım ama vermeyi de düşünmüyordum ama benim kız dayalanci emzik gibi kullanıyo beni bi de göğsümden cok yara oldu o yüzden verdin karnını doyurdum tan sonraa rahat oluyo bende avent Ortodontik aldım
Ben verdim canım ama gerekmedikçe vermiyorum mesela altını değiştirirken ağlıyor bazen veriyorum o zamanSelam kızlar benim kız uyuyor girebildim buraya sanırım ben kucağa alıştırdımsürekli memede emmese de emzik niyetine kullanıyor minnoşum
DimiYaaa bizde doguralim bian once ne guzel hatunlar emzirme, emzik muhabbetine başladılar
Neden o kadar kastinki canim. Kimileri rahat geciriyor kimileri cok agrili dmeek kendini kasmakla alakaliMerhaba kızlar benim bebek geçen haftaya göre kilo almamış karın çevresi 2 hafta geri çatı muayenesi oldum kastım kendimi çok ağladım normal nasıl doğurcam bilemiyorum
Sancılar kendini hissettiriyor artık cnm bende de bu akşam öyle bi kasılmalar var ki anlatamam düzensiz olduğu için gitmiyorum ama Ikınma hissi falan geliyor aşağı baskı iyice arttı sırtıma kadar çıkıyor ağrı devam ederse gitmeyi düşünüyorum bu gece yat dinlen cnmDimi
Kizlar az once adet agrisi gibi bir agri girdi sanki belimde agridi o an 1 dk da yok oldu bu durum olali 1 saat oldu :/ bana mi oyle geldi acaba anlamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?