-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
kızlar geldim doktordan hic bir sorun yokmuş suyumda gayet yeterliymiş.nstde de sancı falan çıkmadı.kendi kendimi panik yaptım burda ya..

Masallah canim 14 gunluk oldu hee :))

Selam kızlar benim kız uyuyor girebildim buraya sanırım ben kucağa alıştırdım sürekli memede emmese de emzik niyetine kullanıyor minnoşum

Kızlarr emzik Hakkı'nda ne düşünüyorsunuz verdiniz mi yada doğum yapacaklar verirmisiniz ilerde ben çok duygusallaştım emzik veremiyorum sanki ona haksızlık yapcam ayy bu lohusayız fena yaptı beniiii

Evet Can'ım Zaman o kadar hızlı geçiyor doğduktan sonra oysaki hamileliğin son zamanları hiç geçmiyordu seninde 14 gün kalmış sende inş. Hayırlısıyla kızına kavuşursun
Amin canim insallah. Gecmiyor ya :/ biliyorum ayni dedigin gibi.sonrasida hizla gececk buyuyecekler insallah :)

Cnm benimki de öyle yaa, memede uyuyor, yatağa koyduğun zaman hemen uyanıyor, bi de damağı ile sıkıyor memeyi çok fenaaa..
Ben avent emzik aldım, kullanıyorum, daha çok geceler kullanıyorum ya da işim olduğunda. Tabii ki karnı tok olduğu zaman

Bence ver emziği artık eskisi gibi değil bende Agra gibi avent in emziklerini aldım onları kullanacağım emzik olmadan zor çocuk büyütmek bence

Selam kizlar hepinize güzel dilekleriniz için teşekkür ederimm
daisy5 ben emzik almıştım ama vermeyi de düşünmüyordum ama benim kız dayalanci emzik gibi kullanıyo beni bi de göğsümden cok yara oldu o yüzden verdin karnını doyurdum tan sonraa rahat oluyo bende avent Ortodontik aldım

Canim ben aldim emzik bilmiyorum durum ne olur ama gerekli gorursem kullanacagim. Emzige alistir diyenlerde var alistirma diyenlerde. Her cocukta farklidir kimisi emzik tutmaz bile. Sen gerek goruyorsen ver canim kendini bu surecte zormala:) Hem suclu gibi hissetme doyuruosun bebegini sonucta karni tok sirti pek degilmi

Evet Can'ım haklısın kendimi çok zorlamanın anlamı yok vercem bakalım alırsa

Bende.dr.brown almıştım bu gece denicem bende şuanda yara yok ama emzirirken ağrı oluyor nedense umarım geçicidir sonra geçer

Ben verdim canım ama gerekmedikçe vermiyorum mesela altını değiştirirken ağlıyor bazen veriyorum o zaman

Merhaba kızlar benim bebek geçen haftaya göre kilo almamış karın çevresi 2 hafta geri çatı muayenesi oldum kastım kendimi çok ağladım normal nasıl doğurcam bilemiyorum

Yaaa bizde doguralim bian once ne guzel hatunlar emzirme, emzik muhabbetine başladılar
Dimi

Kizlar az once adet agrisi gibi bir agri girdi sanki belimde agridi o an 1 dk da yok oldu bu durum olali 1 saat oldu :/ bana mi oyle geldi acaba anlamadim

Merhaba kızlar benim bebek geçen haftaya göre kilo almamış karın çevresi 2 hafta geri çatı muayenesi oldum kastım kendimi çok ağladım normal nasıl doğurcam bilemiyorum
Neden o kadar kastinki canim. Kimileri rahat geciriyor kimileri cok agrili dmeek kendini kasmakla alakali

Dimi

Kizlar az once adet agrisi gibi bir agri girdi sanki belimde agridi o an 1 dk da yok oldu bu durum olali 1 saat oldu :/ bana mi oyle geldi acaba anlamadim
Sancılar kendini hissettiriyor artık cnm bende de bu akşam öyle bi kasılmalar var ki anlatamam düzensiz olduğu için gitmiyorum ama Ikınma hissi falan geliyor aşağı baskı iyice arttı sırtıma kadar çıkıyor ağrı devam ederse gitmeyi düşünüyorum bu gece yat dinlen cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…