- 12 Şubat 2016
- 84
- 62
- 3
- 36
Günaydın kizlar bu da benim minik prensesimm teyzeleriEki Görüntüle 1896533 [/QUOTE.
deliceee gunaydinlar seni ve doğum yapan diğer bütün arkadaşları tebrik ederim. Rabbim afiyetle büyütmeyi nasip etsin. Melek gibi ya insan öpmeye kiyamaz. Bizde hayirlisiyla aliriz inşallah yavrularimizi kucagimiza.
Maşallah cnm, Allah bağışlasın ve her ikinizi korusun
Cnm silikon göğüs ycu al, o hafifletiyor acıyıKızlar bi gelişme var mı sizlerde okuyamadım yazılanları agrim var biraz ayağa kalkıp yurumek çok zor oluyor ama şükür kızım iyi ve yanimda ya bunlar da geçeçek inş. Göğsüüüümm çok kötü yara oldu lansinoh hiç fayda etmiyor ayva çekirdeği biraz daha iyi geldi ama bebegin emdikçe içim acıyo resmen ama tabisiii de emsin kuzucum Ya kızlar Allah hepinizè hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsi xok güzel
Canım günaydın, emin olmamakla birlikte maviyse su kaçağı olduğu anlamına geldiğini okumuştum.günaydın kızlar.bu turnusol kağıdından anlayan var mı?
birkaç gündür akıntım var bugün hadi bi deneyeyim dedim bi saattir falan duruyo rengi böyle açık mor lila gibi bişi olmuş.suyum gelirse ne renk ter yada idrarsa ne renk oluyo biliyo musunuz?
bende mavi olursa su diye hatırlıyorum ama tam mavi gibide değil ne yapcam bilemedimGünaydın canım, Maşallh pamuk gibiii
Allah size bağışlasın yavrunuzu
Canım günaydın, emin olmamakla birlikte maviyse su kaçağı olduğu anlamına geldiğini okumuştum.
Masallah prensesinee :))
merhaba kızlar
Doğum yapan herkesi tebrik ederim. Allah bebeklerinize ve size uzun ömürler versin.
Benim yaklaşık 3 gündür çatı kemiklerim çok ağrıyor, ayağa kalkarken özellikle zor kalkıyorum. bu durumda olan var mı acaba. Gerçi çoğunuz doğurdu. Biz ay sonuna kaldık
Kızlar bi gelişme var mı sizlerde okuyamadım yazılanları agrim var biraz ayağa kalkıp yurumek çok zor oluyor ama şükür kızım iyi ve yanimda ya bunlar da geçeçek inş. Göğsüüüümm çok kötü yara oldu lansinoh hiç fayda etmiyor ayva çekirdeği biraz daha iyi geldi ama bebegin emdikçe içim acıyo resmen ama tabisiii de emsin kuzucum Ya kızlar Allah hepinizè hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsi xok güzel
günaydın kızlar.bu turnusol kağıdından anlayan var mı?
birkaç gündür akıntım var bugün hadi bi deneyeyim dedim bi saattir falan duruyo rengi böyle açık mor lila gibi bişi olmuş.suyum gelirse ne renk ter yada idrarsa ne renk oluyo biliyo musunuz?
Cnm akıntı doğumun yaklaşdığını gösteriyor. Su çok gelirse tehlikeli direk hastaneye gitmen lazım. Şimdi son aylarında olduğun için diğer türlü tehlikeli değil diye biliyorum. Bebeğin hareketleri nasıl?bende mavi olursa su diye hatırlıyorum ama tam mavi gibide değil ne yapcam bilemedim
Maşallah çok tatlı Rabbim analı babalı büyütsün
Maşallah çok tatlı Rabbim analı babalı büyütsün
Çok teşekkürler canım bakıcam hemen :)http://medifine.com.tr/ temassız ateş ölçer. hem ateş ölçmek için hem de su ve hava sıcaklığını ölçmek için tavsiye ederim. tırnak bakım da bebedor aldık biz.kolay kavranabilen modeli var yetişkin makası gibi olan alma diyor herkes. buhar makinesineçok gerek yok bence
Çok teşekkür ederim canım öyle yapıyım bilmiyodum bakteri ürettiğinii :)Cnm ben normal dijital ateş ölçer aldım. Zaten vardı bizde.
Tırnak bakım - bebedor
buhar makinesi bakteri üretiyormuş, arkadaşalarım önermediler bana, ıslak havluyu kapıdan as yeter bence. Ama yine sen bilirsin
Aminn inşallah canım darısı sizlere olsun sağ sağlim kucağınıxa almayı nasip etsin rabbim :)madley
Seni tebrik ediyorum canım süper bir başarı umarım bizede nasip olur. Kızın seni üzmemişKavuşmuşsunuzda hem Allah ayırmasın inşallh birdaha.
Çok tatlı maşallahh
canım hareketlerinde bir sorun yok sadece sabahtan beri panik oldum bi oraya bi oraya koşturuyom daha oturamadım pek bişi hissetmedimCnm akıntı doğumun yaklaşdığını gösteriyor. Su çok gelirse tehlikeli direk hastaneye gitmen lazım. Şimdi son aylarında olduğun için diğer türlü tehlikeli değil diye biliyorum. Bebeğin hareketleri nasıl?
Aldım kuzum ama bizimki istemiyor onunla memeyiCnm silikon göğüs ycu al, o hafifletiyor acıyı
gunaydin canim masallah kizina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?