-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
canim valla yataktan kalkmak iskence gibi kac gun surdu agrin bizim bugun 4.gunumuz

canim valla yataktan kalkmak iskence gibi kac gun surdu agrin bizim bugun 4.gunumuz
Benim Ağrı'lar 1 haftada geçti ama o yatıp kalkarken ki rahatsızlık 2 haftada azaldı halen var etkileri eğilip kalkerken falan zorlanıyorum bazen heralde 40 gün sonunda normale döneceğiz

uykusu nasil canim kac saatte bi emiyor
Canım valla bizimki gündüz uyuyor gece nöbetteyiz sürekli uyanıyor Hastaneden sonra pek saate bakmıyorum canım zaten öyle bi aranıyor ki belli ediyor artık aç olduğunu :)) ama genel olarak 3 yada 4 saati buluyor tam doyduysa tekrar açıkmasi geceleri sürekli memede kalmak istiyor yerine koyunca uyanıyor poncik yaa
Seninki ne kadarlik oldu

Bizimde kizlarimiz gelecek insallah ama ne zaman
3 kisiyiz yani iyi bari iicm rahatlafi yanliz kalicam buralarda yoksa bu arada sinavin nasil gecti

Ben malesef diyorum canim :/

Bizimde kizlarimiz gelecek insallah ama ne zaman
3 kisiyiz yani iyi bari iicm rahatlafi yanliz kalicam buralarda yoksa bu arada sinavin nasil gecti

Ben malesef diyorum canim :/

3 kişiyiz hiç sorma, muammalı bir şekilde bekleyen
Beklemesini geçtim de geceleri azıcık rahat uyusam hiiiiç dert etmicektim

Zaten yarın yine NST var. Neyine gidiyom ki bilmiyom

Ay sınav felaket. Bakın şimdi bahanelere

Süre yetmedi, matematik feci zordu, tarih hiç çalışmadığım yerlerden geldi.

(Hiçte adam gibi çalışmadım diyip üstüme almıyom )

Sizdr gitmeyin ama beni.birakmayin
Yine gireriz canım ama cidden whatsapp daha rahat olur hepimiz için daha pratik olmaz mı tabi senin tercihim bişey diyemem ama biz buralarda oluruz yine tabi grup için çoğunluk sağlanırsa güzel de olur aslında

Merhaba kızlar şekerliden haber yokmu??
Bana da uyar whatsapp. Öncü olup olmamak önemli değil bana. Nasıl istiyorsanız öyle olsun
Kızlar ben mi yalnış yapıyorum bilemedim. Kv her geldiğinde bana çocugu kucağa alıştırdın diyor. Her geldiğinde. Eşim de aynısını bazen diyor ama çocul ağlayınca ilk kucağa alan o oluyor dün kv yine geldi öğlen. Bebek kucağımda, kızım alıştırma senin için diyorum falanlar... dedim napiim yere koyunca uyanıyor, demek ki böyle rahat ediyor. Ben de istemem sürekli kucağımda kalsın ama öyle seviyor. Yere koydum bebişi, hemen uyandı ağlamağa başladı dedim siz çocuga bakın ben bi eczaneye uğrıcam, sen gitme ben gidiim dedi. Hayır dedim , sen çocuğa bak geliyorum şimdi. Tabii ki bilerekten yaptım. Benim annem de evde, çocuğ bağırmış çağırmış, kv kucağına almış sakinleştirmeye çalışmış, yine ayni şeyleri anneme demiş, ben onun için diyorum kucağa alıştırmasın falan. Annem de benim dediklerimi bir daha iyi şekilde anlatmış ona. Ne ise akşam yine geldi, bu defe da eşimin yanında yine aynı şeyi dedi kucağa alıştırma falan. Ayy nasıl sinirlendim dedim önerin ne?? 17 günlük bebeğe napiim? Ağlayarak mi kalsın? Evet diyor ağlasın, alışmasım kucağa. Diyorum anne çocuğun 20i çıkmadı hemüz, hayata tutunmaya çalışıyor, ben neye alıştırıö onu? Neden ağlatiim? Her bebel farklı, bazısı sallanmayı sever bazısı kucağı bazısı sakin olur. Hayır diyor senşn alıştırmana bağlı. Diyorum delimiyim bilerekten kucağa alıştıriim? Bir gece sen bak, bakalım gazı olduğunda napıcaksın... ne ise sonra odadan çıktım. Bunlar da küskün gittiler. Eşim de bana sinirlendi agresifsin falan. Kızlar siz napardımız? Ben bebeğin ağlamasına dayanamıyorum, kucakta uyumayı seviyor, öyle rahat ediyor. Ben onu nasıl ağlatarak alıştıriim?? Forumlara bakıyorum, 40ı çıkmayan çocukların çoğu böyle. Ufacık çocuktan ne bekliyorlar anlamadım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…