canim valla yataktan kalkmak iskence gibi kac gun surdu agrin bizim bugun 4.gunumuzGünaydın kızlar saat başı uyandık yada iki saatte bir sabah olmuş
@ tugder bizde yeni doğunca birde 5.gün verdik topuk kanı monovit d3 15. Günden beri 3 damla içiyor
dgsvnn benide Ağrı'lar bunaltmıştı geçti çok şükür süt o gün gelmişti
benimde boyle girmem zor oluyor siz nasil derseniz uyarimYok mu arttıran :))
Bana da uyar kızlar sürekli yazıştıklarımız ve talep fazla olursa uyar bana dabenimde boyle girmem zor oluyor siz nasil derseniz uyarim
10 gunluk oldu kuzum
uykusu nasil canim kac saatte bi emiyor10 gunluk oldu kuzum
Bende hep tanıdıklar olursa kabul burada sürekli yazıştıklarımız kişilerlesekerli_seker AGRA watsapa ne diyorsunuz grup öncüsü ya Selen_Ay olsun yada AGRA olsun bana sorarsanız
Benim Ağrı'lar 1 haftada geçti ama o yatıp kalkarken ki rahatsızlık 2 haftada azaldı halen var etkilericanim valla yataktan kalkmak iskence gibi kac gun surdu agrin bizim bugun 4.gunumuz
Olur canım bana uyarsekerli_seker AGRA watsapa ne diyorsunuz grup öncüsü ya Selen_Ay olsun yada AGRA olsun bana sorarsanız
Canım valla bizimki gündüz uyuyor gece nöbetteyiz sürekli uyanıyor Hastaneden sonra pek saate bakmıyorum canım zaten öyle bi aranıyor ki belli ediyor artık aç olduğunu :)) ama genel olarak 3 yada 4 saati buluyor tam doyduysa tekrar açıkmasi geceleri sürekli memede kalmak istiyor yerine koyunca uyanıyor poncik yaauykusu nasil canim kac saatte bi emiyor
Aynen tanı canım diğer türlü bi anlamı olmaz bencede zaten sürekli yazostiklarimizla tanış olduk resmen :))Bende hep tanıdıklar olursa kabul burada sürekli yazıştıklarımız kişilerle
sekerli_seker AGRA watsapa ne diyorsunuz grup öncüsü ya Selen_Ay olsun yada AGRA olsun bana sorarsanız
Bizimde kizlarimiz gelecek insallah ama ne zamanGünaydın annişler
Dün moralim biraz bozuktu o yüzden giremedim ama ne güzel haberler gelmiş
Ay hiç sorma o soruyu soranlar özellikle kadın ya bi de ayrı sinir...
Gözün aydın canım
Allah analı babalı büyütsün evladını inş.
Daha çok huy değiştirecek canım :)
Dediğin gibi etrafı iyice kavramaya başlasın da gör sen
Bizim kızın keyfi yerinde olmaz olur mu? Artık bütün eziyeti bana...
Yan hiç bir şekilde yatırmıyor.... Sırt üstü yatınca da bel ağrısı ve aşşağı kısma baskıyla uyandırıyor bi de onlar geçsin diye gece gece geziniyorum
Allah yardımcımız olsun
Hadi hayırlısıyla canım
Evladını çoktan kucağına almışsındır ne güzel
Daha anne değiliz canım ama ben de o kulüptenim merak etme
Kızım uyutmuyor hiç
Ay canım bir avazda inş.
İnş. suni sancıya gerek kalmamıştır. Çünkü suni sancının çok acı verici olduğunu söylerler hep yani insanın kendi sancısından daha zorlu olduğunu
İnş. güzel haberlerini bekliyoruz
Ay canım bir sen, bir ben (bir de bebek) bi de kezbos kaldık
Gelmicek bizim minnaklar
Bana da öyle geliyorumudum filan kalmadı artık.
Gece ağrılarım ve sabah uyanınca ağrılarım gerçekten beni benden alıyor.
Artık dikişlerimde zorlanır oldunolcak ben böyle bilmiyorum
Aynen öyle canım
Keyifleri gayeeet yerinde, ben diyorum kızımın eziyeti şu an tüm bana
Allah yardımcımız olsun inş.
Ben malesef diyorum canim :/
:/ yapma yaa olsan iyi olurduBizimde kizlarimiz gelecek insallah ama ne zaman
3 kisiyiz yani iyi bari iicm rahatlafiyanliz kalicam buralarda yoksa bu arada sinavin nasil gecti
Sizdr gitmeyin ama beni.birakmayin:/ yapma yaa olsan iyi olurdu
Bizimde kizlarimiz gelecek insallah ama ne zaman
3 kisiyiz yani iyi bari iicm rahatlafiyanliz kalicam buralarda yoksa bu arada sinavin nasil gecti
Yine gireriz canım ama cidden whatsapp daha rahat olur hepimiz için daha pratik olmaz mı tabi senin tercihim bişey diyemem ama biz buralarda oluruz yine tabi grup için çoğunluk sağlanırsa güzel de olur aslındaSizdr gitmeyin ama beni.birakmayin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?