İnşallah hayırlısıyla kucağına alırsın bebilikiniKızlar 5te bebilik geliyor bizimde hastanedeyiz şimdi dua edin bizede
Ayy canım yaa takmicaksin kulaklarını tikicaksin yani çocuk dursa da alıştırma san ama agliyorsada çocuk orda dursunn kucaga alışmasın denmiyor bende kucağa ve sallanmaya alıştırma istemiyorum ama dün gece boyu kucaktaydi mesela dediğin gibi bıraktığın anda ağlamaya başlıyordu yapacak bişey yok aglaya aglaya da bırakılmiyör yaniMerhaba kızlar şekerliden haber yokmu??
Bana da uyar whatsapp. Öncü olup olmamak önemli değil bana. Nasıl istiyorsanız öyle olsun
Kızlar ben mi yalnış yapıyorum bilemedim. Kv her geldiğinde bana çocugu kucağa alıştırdın diyor. Her geldiğinde. Eşim de aynısını bazen diyor ama çocul ağlayınca ilk kucağa alan o oluyordün kv yine geldi öğlen. Bebek kucağımda, kızım alıştırma senin için diyorum falanlar... dedim napiim yere koyunca uyanıyor, demek ki böyle rahat ediyor. Ben de istemem sürekli kucağımda kalsın ama öyle seviyor. Yere koydum bebişi, hemen uyandı ağlamağa başladı dedim siz çocuga bakın ben bi eczaneye uğrıcam, sen gitme ben gidiim dedi. Hayır dedim , sen çocuğa bak geliyorum şimdi. Tabii ki bilerekten yaptım. Benim annem de evde, çocuğ bağırmış çağırmış, kv kucağına almış sakinleştirmeye çalışmış, yine ayni şeyleri anneme demiş, ben onun için diyorum kucağa alıştırmasın falan. Annem de benim dediklerimi bir daha iyi şekilde anlatmış ona. Ne ise akşam yine geldi, bu defe da eşimin yanında yine aynı şeyi dedi kucağa alıştırma falan. Ayy nasıl sinirlendim dedim önerin ne?? 17 günlük bebeğe napiim? Ağlayarak mi kalsın? Evet diyor ağlasın, alışmasım kucağa. Diyorum anne çocuğun 20i çıkmadı hemüz, hayata tutunmaya çalışıyor, ben neye alıştırıö onu? Neden ağlatiim? Her bebel farklı, bazısı sallanmayı sever bazısı kucağı bazısı sakin olur. Hayır diyor senşn alıştırmana bağlı. Diyorum delimiyim bilerekten kucağa alıştıriim? Bir gece sen bak, bakalım gazı olduğunda napıcaksın... ne ise sonra odadan çıktım. Bunlar da küskün gittiler. Eşim de bana sinirlendi agresifsin falan. Kızlar siz napardımız? Ben bebeğin ağlamasına dayanamıyorum, kucakta uyumayı seviyor, öyle rahat ediyor. Ben onu nasıl ağlatarak alıştıriim?? Forumlara bakıyorum, 40ı çıkmayan çocukların çoğu böyle. Ufacık çocuktan ne bekliyorlar anlamadım...
Gönderin cnm, özele mesaj atın numaralarıAyy canım yaa takmicaksin kulaklarını tikicaksin yani çocuk dursa da alıştırma san ama agliyorsada çocuk orda dursunn kucaga alışmasın denmiyor bende kucağa ve sallanmaya alıştırma istemiyorum ama dün gece boyu kucaktaydi mesela dediğin gibi bıraktığın anda ağlamaya başlıyordu yapacak bişey yok aglaya aglaya da bırakılmiyör yani
Bu arada sen topik öncüsü olarak whatsapp i da devralabilirsin sana gönderelim numaraları
Kızlar hemen düzelmek istiyorsun yürüyün biraz evin içinde ben 3 gün ayaktaydım bir haftada ağrılarım gittiBenim Ağrı'lar 1 haftada geçti ama o yatıp kalkarken ki rahatsızlık 2 haftada azaldı halen var etkilerieğilip kalkerken falan zorlanıyorum bazen heralde 40 gün sonunda normale döneceğiz
Aynen bende sürekli yazıştıklarımız belli zaten arada sırada giren bence olmasınBende hep tanıdıklar olursa kabul burada sürekli yazıştıklarımız kişilerle
Merhaba kızlar şekerliden haber yokmu??
Bana da uyar whatsapp. Öncü olup olmamak önemli değil bana. Nasıl istiyorsanız öyle olsun
Kızlar ben mi yalnış yapıyorum bilemedim. Kv her geldiğinde bana çocugu kucağa alıştırdın diyor. Her geldiğinde. Eşim de aynısını bazen diyor ama çocul ağlayınca ilk kucağa alan o oluyordün kv yine geldi öğlen. Bebek kucağımda, kızım alıştırma senin için diyorum falanlar... dedim napiim yere koyunca uyanıyor, demek ki böyle rahat ediyor. Ben de istemem sürekli kucağımda kalsın ama öyle seviyor. Yere koydum bebişi, hemen uyandı ağlamağa başladı dedim siz çocuga bakın ben bi eczaneye uğrıcam, sen gitme ben gidiim dedi. Hayır dedim , sen çocuğa bak geliyorum şimdi. Tabii ki bilerekten yaptım. Benim annem de evde, çocuğ bağırmış çağırmış, kv kucağına almış sakinleştirmeye çalışmış, yine ayni şeyleri anneme demiş, ben onun için diyorum kucağa alıştırmasın falan. Annem de benim dediklerimi bir daha iyi şekilde anlatmış ona. Ne ise akşam yine geldi, bu defe da eşimin yanında yine aynı şeyi dedi kucağa alıştırma falan. Ayy nasıl sinirlendim dedim önerin ne?? 17 günlük bebeğe napiim? Ağlayarak mi kalsın? Evet diyor ağlasın, alışmasım kucağa. Diyorum anne çocuğun 20i çıkmadı hemüz, hayata tutunmaya çalışıyor, ben neye alıştırıö onu? Neden ağlatiim? Her bebel farklı, bazısı sallanmayı sever bazısı kucağı bazısı sakin olur. Hayır diyor senşn alıştırmana bağlı. Diyorum delimiyim bilerekten kucağa alıştıriim? Bir gece sen bak, bakalım gazı olduğunda napıcaksın... ne ise sonra odadan çıktım. Bunlar da küskün gittiler. Eşim de bana sinirlendi agresifsin falan. Kızlar siz napardımız? Ben bebeğin ağlamasına dayanamıyorum, kucakta uyumayı seviyor, öyle rahat ediyor. Ben onu nasıl ağlatarak alıştıriim?? Forumlara bakıyorum, 40ı çıkmayan çocukların çoğu böyle. Ufacık çocuktan ne bekliyorlar anlamadım...
Kızlar 5te bebilik geliyor bizimde hastanedeyiz şimdi dua edin bizede
Canım özele numaranı atıyorum sürekli girenleri ekleyelim senden ricam zaten o kişilerde belliGönderin cnm, özele mesaj atın numaraları
Canım benim bebekte ağlıyor kucak istiyor internette baktım bebekler durduk yere ağlarlarmış cidden de bilerek ağlıyorlar bir yeri ağrısa kucağa alınca susmaz daha şimdi çocuk kucağa alışmaz bence yine de dikkat et ben Bebek kalkınca emziriyorum altını açıyorum uyanıyor yarım saat bir saat yatakta uzandırıyorum çene veriyorum benim ki çeneyi duyunca duruyor kv den de haklı sana zor olmasın diye diyorda bilmişlikte yapmasın hangi anne ağlayan çocuğunu kucağına almaz ayrıca lohusayız biraz anlayış göstersinlerMerhaba kızlar şekerliden haber yokmu??
Ayy canım benimde öyle olmuştu anlıyorum srni insan ne hissettiğini bile anlayamiyo ama sonrası çok güzel inş. Hayırlı haberlerle donersinÇok ani oldu herşey bi an da yatış verdi elim ayağım titriyo resmen ;'((
İnş. Doğru yerden atmisimdirrGönderin cnm, özele mesaj atın numaraları
Aynen canım panik yapma içini ferah tut .evet canım hastanede ve sağlık ocağındaki aldılar dün aradılar bir testimiz biraz yüksek çıkmış tekrar sağlık ocağından topuk kanı verdik 3 kere vermiş oldum olumsuz olunca arıyorlar ya beni aradılar panik yapmayın bazen olabiliyor dediler ama sizlere soruyum dedim bugün 15 gün bende devit3 verecem de sendeki damlanın resmini atarmışım canım
Hadi ya neyse ki az kaldı annesi yakında kucağında olucak inşallah hayırlısıyla prensesGünaydın annişler
Dün moralim biraz bozuktu o yüzden giremedim ama ne güzel haberler gelmiş
Ay hiç sorma o soruyu soranlar özellikle kadın ya bi de ayrı sinir...
Gözün aydın canım
Allah analı babalı büyütsün evladını inş.
Daha çok huy değiştirecek canım :)
Dediğin gibi etrafı iyice kavramaya başlasın da gör sen
Bizim kızın keyfi yerinde olmaz olur mu? Artık bütün eziyeti bana...
Yan hiç bir şekilde yatırmıyor.... Sırt üstü yatınca da bel ağrısı ve aşşağı kısma baskıyla uyandırıyor bi de onlar geçsin diye gece gece geziniyorum
Allah yardımcımız olsun
Hadi hayırlısıyla canım
Evladını çoktan kucağına almışsındır ne güzel
Daha anne değiliz canım ama ben de o kulüptenim merak etme
Kızım uyutmuyor hiç
Ay canım bir avazda inş.
İnş. suni sancıya gerek kalmamıştır. Çünkü suni sancının çok acı verici olduğunu söylerler hep yani insanın kendi sancısından daha zorlu olduğunu
İnş. güzel haberlerini bekliyoruz
Ay canım bir sen, bir ben (bir de bebek) bi de kezbos kaldık
Gelmicek bizim minnaklar
Bana da öyle geliyorumudum filan kalmadı artık.
Gece ağrılarım ve sabah uyanınca ağrılarım gerçekten beni benden alıyor.
Artık dikişlerimde zorlanır oldunolcak ben böyle bilmiyorum
Aynen öyle canım
Keyifleri gayeeet yerinde, ben diyorum kızımın eziyeti şu an tüm bana
Allah yardımcımız olsun inş.
azalsa raziyim ama yataktan bi saatte zor kalkiyorumBenim Ağrı'lar 1 haftada geçti ama o yatıp kalkarken ki rahatsızlık 2 haftada azaldı halen var etkilerieğilip kalkerken falan zorlanıyorum bazen heralde 40 gün sonunda normale döneceğiz
Bi avazda kurtarsın rabbim inşallah canım belki de şuan minik meleğinin mis.kokusunu içine çekiyosun oyssÇok ani oldu herşey bi an da yatış verdi elim ayağım titriyo resmen ;'((
Bebekler doğduktan sonra 4. Tremiser dönemi yaşarlarmış aslında ilk 3 ay ve ilk 3 ay evde patron bebek olur genelde ne derse o kucaksa kucak memeyse meme bence kucağına almaktan hiç çekinme canım bu çocuk sanaalışmıycakta sandalyeye mi alışıcak ? Böle bi yazı okumuştum çok hoşuma gitmişti :)Merhaba kızlar şekerliden haber yokmu??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?