-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Ayy canım yaa takmicaksin kulaklarını tikicaksin yani çocuk dursa da alıştırma san ama agliyorsada çocuk orda dursunn kucaga alışmasın denmiyor bende kucağa ve sallanmaya alıştırma istemiyorum ama dün gece boyu kucaktaydi mesela dediğin gibi bıraktığın anda ağlamaya başlıyordu yapacak bişey yok aglaya aglaya da bırakılmiyör yani
Bu arada sen topik öncüsü olarak whatsapp i da devralabilirsin sana gönderelim numaraları

Gönderin cnm, özele mesaj atın numaraları

Benim Ağrı'lar 1 haftada geçti ama o yatıp kalkarken ki rahatsızlık 2 haftada azaldı halen var etkileri eğilip kalkerken falan zorlanıyorum bazen heralde 40 gün sonunda normale döneceğiz
Kızlar hemen düzelmek istiyorsun yürüyün biraz evin içinde ben 3 gün ayaktaydım bir haftada ağrılarım gitti

Hiç kulağına takmıcaksın canım.
Ben de normalde kucağa alışmasın taraftarıyım ama tazecik bebek bu, 2 ayı filan geçse de kendini toparlasa daha iyi bu uygulamalar
Herkes bişey söylicek bu dönemde yapcak bişey yok malesef

Kızlar 5te bebilik geliyor bizimde hastanedeyiz şimdi dua edin bizede

Ay canım tam saat vermişsin sezeryana mı giriyorsun

Hayırlısıyla al kucağına bebişini inş.

Canım benim bebekte ağlıyor kucak istiyor internette baktım bebekler durduk yere ağlarlarmış cidden de bilerek ağlıyorlar bir yeri ağrısa kucağa alınca susmaz daha şimdi çocuk kucağa alışmaz bence yine de dikkat et ben Bebek kalkınca emziriyorum altını açıyorum uyanıyor yarım saat bir saat yatakta uzandırıyorum çene veriyorum benim ki çeneyi duyunca duruyor kv den de haklı sana zor olmasın diye diyorda bilmişlikte yapmasın hangi anne ağlayan çocuğunu kucağına almaz ayrıca lohusayız biraz anlayış göstersinler

Çok ani oldu herşey bi an da yatış verdi elim ayağım titriyo resmen ;'((
Ayy canım benimde öyle olmuştu anlıyorum srni insan ne hissettiğini bile anlayamiyo ama sonrası çok güzel inş. Hayırlı haberlerle donersin

Kezbosss cnm şimdiden hayırlı olsun miniğin
tugder evet daha çok yürüseydim çabuk atlatırdım geçti gitti zor günler
AGRA benim kv daha doğmadan tembih etti beni kucağa alıştırma diye doyur at beşiğe demişti sanki kedi yavrusudben bizim iyiliğimizi düşünüyorlar belkide ama bende göz göre göre bu kadar küçükken anne teninden sıcaklığından uzaklaştıramıyorum en iyisi heee deyip kendi istediğimizi yapmak

Aynen canım panik yapma içini ferah tut .
resmi yükleyemedim ama üstünde Devit-3 oral damla yazıyo beyaz yavru ağzı gibi rengi var

Hadi ya neyse ki az kaldı annesi yakında kucağında olucak inşallah hayırlısıyla prenses

Benim Ağrı'lar 1 haftada geçti ama o yatıp kalkarken ki rahatsızlık 2 haftada azaldı halen var etkileri eğilip kalkerken falan zorlanıyorum bazen heralde 40 gün sonunda normale döneceğiz
azalsa raziyim ama yataktan bi saatte zor kalkiyorum

Bebekler doğduktan sonra 4. Tremiser dönemi yaşarlarmış aslında ilk 3 ay ve ilk 3 ay evde patron bebek olur genelde ne derse o kucaksa kucak memeyse meme bence kucağına almaktan hiç çekinme canım bu çocuk sanaalışmıycakta sandalyeye mi alışıcak ? Böle bi yazı okumuştum çok hoşuma gitmişti :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…