Cnm Allah yardımcın olsun, inshaallah vir avazda kurtulursun. Ayni durumdaydim ben de. Sudan sonra sanci 24 saat icinde geliyor normalde. Stress yapma. Serum takmadılar mı sana aclığın için? İnşallah güzel haberlerini bekliyorumKizlar Selam ancak yazabiliyorum..
Bu sabahtan beri hastanedeyim suyum geldi, düzenli sancim yok, 2cm acilmam var devami yok. Bu geceyi burada geciyorum henuz suni sanci vermedi doktorum kendi sancimla olsun istiyor ama ben zorlaniyorum.
Sabaha kadar bir cacik olmazsa suni sanci verilecek..
Birde karnim cok ac benim ya bisey yiyemiyorum butun duzenim altust oldu bir anda
Sakin olmaliyim
Insallah guzel haberlerle gelirim, öpüyorum hepinizi.
Gunaydin canim :)Günaydın kızlar saat başı uyandık yada iki saatte bir sabah olmuş
@ tugder bizde yeni doğunca birde 5.gün verdik topuk kanı monovit d3 15. Günden beri 3 damla içiyor
dgsvnn benide Ağrı'lar bunaltmıştı geçti çok şükür süt o gün gelmişti
Can'ım bugün yarın sizden de haber gelir gibi günler çok az kalmış stres heyecan doruktadırB BirAnneBirEvlat canim suan yeni ciktim yada cikacaksin diye dusunuyorum. Allah anali babali buyutsun insallah :)
sekerli_seker Oyy kuzum acaba dogurdun mu ne yaptinnn :)
Selen_Ay bak sona kaldik ikimizmiyiz simdi
Stres kismi gercekten doruktaCan'ım bugün yarın sizden de haber gelir gibi günler çok az kalmış stres heyecan doruktadırdeğilmi
Kızlarr buraya çok sık giremiyorum tam gircem kızım uyanıyo uyuttum diyorum hızlı hızlı evi.topla bulaşıkları topla derken bi bakmışım gene uyanmış vs. Whatsaap grubu kursak ya ? Nasıl olur ki :)
evet canım hastanede ve sağlık ocağındaki aldılar dün aradılar bir testimiz biraz yüksek çıkmış tekrar sağlık ocağından topuk kanı verdik 3 kere vermiş oldum olumsuz olunca arıyorlar ya beni aradılar panik yapmayın bazen olabiliyor dediler ama sizlere soruyum dedim bugün 15 gün bende devit3 verecem de sendeki damlanın resmini atarmışım canımMerhaba canım 2 kez alınıyo topuk kanı kızm küvözdeyken almışlardı yüksek çıkarsa arıyolar ve 3. Kez alınıyo ama bazen sonuçlar yanlış çıkabiliyo d3 kullanıyorum ben günde 3 damla
İkinci günü geldi canım sütüm sürekli emzir pes etmeden eğer sütün gelmiyorsa emzirmeye devam et gelirslm kizlar nasilsiniz artik cok sk giremiyorum agrilarla basim dertte ama herseye deger onun nmis kokusu sezeryan yapanlarin sutu kac gunde gekdi
Hayır canım kullanacam bende 15. Günü kullan dediler günde 3 damla kullanmaz olurmuyumtugder cnm bizden de topuk kank bi hastanede bi de sağlık ocağında aldılar. D vitamini olarak da Monovit kullanıyorum, sağlık ocağı verdi, doktorumuz da kullam dedi, 5. Günden kullanıyoruz. Günde 3 damla. D vitamini çok önemli bebekler için. Sen neden kullanmak istemiyorsun?
10 gunluk oldu kuzumdeliceee canim senin bebis kac gunluk oldu
Haklisin canim ama ben kactikca sorunlar ustume geldi sanki :) ama kizim icin dusunmrmem gerek :)
Bugun annemi her arayan kisi ne zaman geliyor diye sordu. Yav anlamadigim hepside dogum yapmis insanlar normal dogumun gunu saati olmadigini bilmiyor misabki kendilerine doktor su tarih su saat su saniyede normal dogumla dogum yapacaksin demis gibiler
Kızlar ben sabah doğurdum dünya güzeli bi kızım oldu rabbim hepinize yaşatsın bu duyguyu çok ama çok güzel bir his 3000 gr 49 cm kızım gayet sağlıklı benim çok ağrım var sadece biraz krndime geleyim hastaneyi ayağa kaldırışımı anlatırım ssize.Hepinize teşekkürler dizler için dua ettim hep
Saol canım benim haklısın önceden uyuyodu ne güzel sanırım güsüz doğduğu için 2-3 gündür huyu değişti bişeyler öğrenmeye başladı sanırım :) sen ne durumdasın prensesin keyfi yerinde sanırım :)
Aynı bedende son gecemiz, sabah 8:30 da kızıma kavuşuyorum inşAllah, dualarınızı eksik etmeyin olurmu. Kendime gelince haberdar ederim inşAllah.
Uykusuz anneler klübünden merhabalar ayakta olan her kese
Kizlar Selam ancak yazabiliyorum..
Bu sabahtan beri hastanedeyim suyum geldi, düzenli sancim yok, 2cm acilmam var devami yok. Bu geceyi burada geciyorum henuz suni sanci vermedi doktorum kendi sancimla olsun istiyor ama ben zorlaniyorum.
Sabaha kadar bir cacik olmazsa suni sanci verilecek..
Birde karnim cok ac benim ya bisey yiyemiyorum butun duzenim altust oldu bir anda
Sakin olmaliyim
Insallah guzel haberlerle gelirim, öpüyorum hepinizi.
B BirAnneBirEvlat canim suan yeni ciktim yada cikacaksin diye dusunuyorum. Allah anali babali buyutsun insallah :)
sekerli_seker Oyy kuzum acaba dogurdun mu ne yaptinnn :)
Selen_Ay bak sona kaldik ikimizmiyiz simdi
Stres kismi gercekten doruktasanki doguramicakmisim gibi :)
Günaydın kızlar ne güzel bugün bebisler olacak bizimkiler de içerde rahat galiba gel keyfim gel)
Canım bana uyar valla :))
allahım hayırlı etsin canım10 gunluk oldu kuzum
Kucağına alınca o tepkileri aramazsın canım en azından ilk başta annelik çok farklı birşey biz dün hiç uyumadık uyutmadı ama hala dinç oluyorsun Rabbim hepinize sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsinama ben çok özliycem kızımın tepiklerini karnımda
Yok mu arttıran :))banada uyar kızlar bende isterim :)
Amin Sağol canım inş. Hayirlisiyla sende bebeğini kucağına alırsın inş. Bende tekmelerini özlerim diyodum ama kucağında daha bi başka seviyorsun kokuşun içine çekmek kadar güzel bişey yok allah vicdanı olan ve bakabilecek herkese nasip etsinallahım hayırlı etsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?