-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Cnm Allah yardımcın olsun, inshaallah vir avazda kurtulursun. Ayni durumdaydim ben de. Sudan sonra sanci 24 saat icinde geliyor normalde. Stress yapma. Serum takmadılar mı sana aclığın için? İnşallah güzel haberlerini bekliyorum

Günaydın kızlar saat başı uyandık yada iki saatte bir sabah olmuş

@ tugder bizde yeni doğunca birde 5.gün verdik topuk kanı monovit d3 15. Günden beri 3 damla içiyor
dgsvnn benide Ağrı'lar bunaltmıştı geçti çok şükür süt o gün gelmişti

Gunaydin canim :)

Günaydın kızlar ne güzel bugün bebisler olacak bizimkiler de içerde rahat galiba gel keyfim gel )

Merhaba canım 2 kez alınıyo topuk kanı kızm küvözdeyken almışlardı yüksek çıkarsa arıyolar ve 3. Kez alınıyo ama bazen sonuçlar yanlış çıkabiliyo d3 kullanıyorum ben günde 3 damla
evet canım hastanede ve sağlık ocağındaki aldılar dün aradılar bir testimiz biraz yüksek çıkmış tekrar sağlık ocağından topuk kanı verdik 3 kere vermiş oldum olumsuz olunca arıyorlar ya beni aradılar panik yapmayın bazen olabiliyor dediler ama sizlere soruyum dedim bugün 15 gün bende devit3 verecem de sendeki damlanın resmini atarmışım canım

slm kizlar nasilsiniz artik cok sk giremiyorum agrilarla basim dertte ama herseye deger onun nmis kokusu sezeryan yapanlarin sutu kac gunde gekdi
İkinci günü geldi canım sütüm sürekli emzir pes etmeden eğer sütün gelmiyorsa emzirmeye devam et gelir

Hayır canım kullanacam bende 15. Günü kullan dediler günde 3 damla kullanmaz olurmuyum

Günaydın annişler
Dün moralim biraz bozuktu o yüzden giremedim ama ne güzel haberler gelmiş

Ay hiç sorma o soruyu soranlar özellikle kadın ya bi de ayrı sinir...

Gözün aydın canım
Allah analı babalı büyütsün evladını inş.

Daha çok huy değiştirecek canım :)
Dediğin gibi etrafı iyice kavramaya başlasın da gör sen

Bizim kızın keyfi yerinde olmaz olur mu? Artık bütün eziyeti bana...
Yan hiç bir şekilde yatırmıyor.... Sırt üstü yatınca da bel ağrısı ve aşşağı kısma baskıyla uyandırıyor bi de onlar geçsin diye gece gece geziniyorum
Allah yardımcımız olsun

Aynı bedende son gecemiz, sabah 8:30 da kızıma kavuşuyorum inşAllah, dualarınızı eksik etmeyin olurmu. Kendime gelince haberdar ederim inşAllah.

Hadi hayırlısıyla canım
Evladını çoktan kucağına almışsındır ne güzel

Uykusuz anneler klübünden merhabalar ayakta olan her kese

Daha anne değiliz canım ama ben de o kulüptenim merak etme
Kızım uyutmuyor hiç

Ay canım bir avazda inş.
İnş. suni sancıya gerek kalmamıştır. Çünkü suni sancının çok acı verici olduğunu söylerler hep yani insanın kendi sancısından daha zorlu olduğunu

İnş. güzel haberlerini bekliyoruz

B BirAnneBirEvlat canim suan yeni ciktim yada cikacaksin diye dusunuyorum. Allah anali babali buyutsun insallah :)

sekerli_seker Oyy kuzum acaba dogurdun mu ne yaptinnn :)

Selen_Ay bak sona kaldik ikimizmiyiz simdi

Ay canım bir sen, bir ben (bir de bebek ) bi de kezbos kaldık
Gelmicek bizim minnaklar

Stres kismi gercekten dorukta sanki doguramicakmisim gibi :)

Bana da öyle geliyor umudum filan kalmadı artık.
Gece ağrılarım ve sabah uyanınca ağrılarım gerçekten beni benden alıyor.
Artık dikişlerimde zorlanır oldu nolcak ben böyle bilmiyorum

Günaydın kızlar ne güzel bugün bebisler olacak bizimkiler de içerde rahat galiba gel keyfim gel )

Aynen öyle canım
Keyifleri gayeeet yerinde, ben diyorum kızımın eziyeti şu an tüm bana

Allah yardımcımız olsun inş.

arkadaşlar nasılsınız bizde doğumu pazartesi gününe aldık pazartesi kızım geliyor dünyaya

ama ben çok özliycem kızımın tepiklerini karnımda
Kucağına alınca o tepkileri aramazsın canım en azından ilk başta annelik çok farklı birşey biz dün hiç uyumadık uyutmadı ama hala dinç oluyorsun Rabbim hepinize sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin

allahım hayırlı etsin canım
Amin Sağol canım inş. Hayirlisiyla sende bebeğini kucağına alırsın inş. Bende tekmelerini özlerim diyodum ama kucağında daha bi başka seviyorsun kokuşun içine çekmek kadar güzel bişey yok allah vicdanı olan ve bakabilecek herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…