Kızlarr buraya çok sık giremiyorum tam gircem kızım uyanıyo uyuttum diyorum hızlı hızlı evi.topla bulaşıkları topla derken bi bakmışım gene uyanmış vs. Whatsaap grubu kursak ya ? Nasıl olur ki :)
Kızlar selam birşey sormak istiyorum Doğum yapanlara yapmayanlara da bilgilendirmek olsun topuk kanı verdiğimiz de olumsuz sonuç çıkarsa bizlere dönüş yapılıyor bugun beni aradılar kistik fibroriz sonucumuz biraz yüksek çıkmış ve tekrar bizden topuk kanı aldılar bugün verdik sağlık ocağı bazen böyle olabiliyor ikinciniz normal çıkabilir dedi ama merak ettim sağlık ocağına kaç kere topuk kanı verdiniz birde kızlar devit 3 bebeğine damlatan var mı
Merhaba canım 2 kez alınıyo topuk kanı kızm küvözdeyken almışlardı yüksek çıkarsa arıyolar ve 3. Kez alınıyo ama bazen sonuçlar yanlış çıkabiliyo d3 kullanıyorum ben günde 3 damla
tugder
cnm bizden de topuk kank bi hastanede bi de sağlık ocağında aldılar. D vitamini olarak da Monovit kullanıyorum, sağlık ocağı verdi, doktorumuz da kullam dedi, 5. Günden kullanıyoruz. Günde 3 damla. D vitamini çok önemli bebekler için. Sen neden kullanmak istemiyorsun?
Kizlar Selam ancak yazabiliyorum..
Bu sabahtan beri hastanedeyim suyum geldi, düzenli sancim yok, 2cm acilmam var devami yok. Bu geceyi burada geciyorum henuz suni sanci vermedi doktorum kendi sancimla olsun istiyor ama ben zorlaniyorum.
Sabaha kadar bir cacik olmazsa suni sanci verilecek..
Birde karnim cok ac benim ya bisey yiyemiyorum butun duzenim altust oldu bir anda
Sakin olmaliyim
Insallah guzel haberlerle gelirim, öpüyorum hepinizi.
Bu sabahtan beri hastanedeyim suyum geldi, düzenli sancim yok, 2cm acilmam var devami yok. Bu geceyi burada geciyorum henuz suni sanci vermedi doktorum kendi sancimla olsun istiyor ama ben zorlaniyorum.
Birde karnim cok ac benim ya bisey yiyemiyorum butun duzenim altust oldu bir anda
Sakin olmaliyim
Sakin olmaliyim