- 29 Kasım 2011
- 184
- 134
- 53
- 35
Can'ım valla baktım internetten hatta Google a detaylı ultrason yazdım ilk çıkan YouTube videosu var aynı ordaki gibi incelemiş.bir de baska videolarda daha sarımsı turuncusu bebeğin cok net göründüğü videolar var 3 boyutlu oyle bir görüntü değildi ama Bi ara bi tuşa bastı doktor aynı oyle bacaklarını gördüm kapadı onu hemen sonra. Yüzünü falan göstermedi belki Bi daha ki gittiğim de gösterir bilemiyorum.sen onu Bi öğren bakalım bende merak ettimİşte senin bu bakılana ayrıntılı ultrason deniliyor benim bildiğim valla şoktayım şaşırdım çok ilginç zaten ayrıntılı ultrasonu 20. Haftalarda bakıyorlar genelde iki hafta sonra gel demiş yaa zaten sana Bebek dahada büyüyecek tam net görecek valla benim gittiğimde dandik bir hastane değil ama şaşırdım ve şoktayım komşumda başka bir hastaneye gidiyor ona soracam bakalım doktoru Nasıl anlatıyormuş
Ayın sonunda ayrıntılı ultrasona gidecem Can'ım sanada yazarım ama senin bu anlattıkların gibi çocuğun bütün gelişimlerini anlatacak benim bildiğim öyleCan'ım valla baktım internetten hatta Google a detaylı ultrason yazdım ilk çıkan YouTube videosu var aynı ordaki gibi incelemiş.bir de baska videolarda daha sarımsı turuncusu bebeğin cok net göründüğü videolar var 3 boyutlu oyle bir görüntü değildi ama Bi ara bi tuşa bastı doktor aynı oyle bacaklarını gördüm kapadı onu hemen sonra. Yüzünü falan göstermedi belki Bi daha ki gittiğim de gösterir bilemiyorum.sen onu Bi öğren bakalım bende merak ettim
canım günaydın, benim doktor da 17'de gittiğimde her yerini inceledi ultrasyonda ve 2 hafta sonra bir daha gel dedi. her şey normal görünüyordu. hatta ayrıntılı ultrasyonu sordum, 2 hafta sonra gel ben inceleyeceğim, gerekli bilirsem ayrıntılıya göndereceğim. Şimdiye kadar bir sorun görünmediğini söyledi. durumlar aynı yani. bende kilo ve boyunu söylemiyor. organlarını parmaklarına kadar inceledi.Yok Can'ım ayrıntılı ultrason değil bu .normal ultrasondan baktı bayağı da kaldım içeride uzun uzun anlattı vallahi.kalbşn odacıkları beyinin yapısına falan hepsini inceledi .
günaydın canım, sağ ol canım benim, evet inşallah kismetse Eymen koyacağızAGRA listeyi inceledim de şimdi bebeğinin ismini eymen mi koyuyorsun çok güzel ismiyle yaşasın Can'ım
Bilmiyorum ki Can'ım ya detaylı ultrason farklı birşey doktor bana daha bahsetmedi bile ama kuzenimi başka Bi yere yönlendirmişler 400 E yakın para ödedi o da . Doktor bana bahsetmedi daha öyle birşeyden ilerleyen haftalarda yapıyorlar heralde. Ben iZmitteyim Can'ım 78 tl ödüyorum .odaya girdim ben işte ultrasonla baktı . Suyuma baktı , rahim giriş çıkışına baktı beyaz biyer gösterdi bu giriş çıkışı engellemiyor güzel dedi. Elini kolunu parmaklarını saydı , sonra beynine yaklaştı 2 lobunu gösterdi.3 çizgi varmış onları gösterdi yerinde dedi bu bebeğin beyininle sıkıntı olmadığını gösterir dedi. Yarık damak için baktı yarık damak yokmuş onu dedi. Sonra kalbine geçti odacıklarını gösterdi arada siyah biyer var orası simsiyahtı bı güzel kalbinde delik falan yok dedi. Kalbinde mavi kırmızı renkte şeyler vardı kan akışını göstermek için onu falan açtı . Tekrar cinsiyeti kontrol etti. Böbrek karaciğer mide akciğer falan onlara da baktı. Baya inceledi yani. Ayrıntılı ultrasondan da hiç bahsetmedi 2 hafta sonra tekrar çağırdı para verme gel direk dedi içeri . Bşraz daha büyümüş olur kalbini daha da iyi inceliriz dedi .
sağol canım bugünlerde başladı sindirim sıkıntısıgünaydın kızlaarrrr...
daisy5 canım daha önce kullanmadım ama doğal bir ilaç olduğu için bence kullanabilirsin
geçmiş olsun canım benimde bugünlerde midem kötü yediklerim boğazımda gibi reflü mü mide yanması mı anlamadımsağol canım bugünlerde başladı sindirim sıkıntısı
o zaman tekrar hoş geldin canım.zaman ilerledikçe bizdeki heyecan artıyo konuştukça konuşuyoruz vallaGünaydın herkese
Şöyle bir kaldığım yerden hepinizin yazdıklarını okudum daoku oku bitmedi
İlk olarak doktorum bana da 3 litre suyun altına düşme dedi. Çünkü bebeğin kesesinin suyunun hiç bitmemesi gerekiyormuş. Ve kabız olmamak için , kan hapının en kötü yan etkisi kabızlık
İkinci olarak biberon kesinlikle almayacağım. Beynime bile emzireceksin mesajını şimdiden vermeyi planlıyorum. Kızımda 14 yıl önce bunu denemiştim. Sanki işe yaradı. Çünkü her şey beynimizle alakalı sanki
Üçüncü olarak emzik ve eldivende kullanmayacağım. Bakalım oğlum inşallah huzurlu bir bebek olur ablası gibi
Kızımda yapmadığım tek hata göğüs kremi kullanmamaktı ve yara olmuşlardı. Geçiyor ama canımı okumuştu yani. O yüzden 7. aydan başlarım kullanmaya.
Kızlar bugğn doktordayım kalbine ciğerlerine eline kokuna bacağına heryerinde baktı bir sıkıntı olmadığını cok sağlıklı olduğunu söyledi ancak 2 hafta sonra tekrar çağırdı bşraz büyüsün daha net görürüz diye kalbine tekrar bakıcak. Kalbinde delik yok dedi gösterdi kan akışını falan herşeyi anlattı ama 2 hafta sonra daha net görürüz diye tekrar çağırdı . Ben hemen tedirgin oldum tabi kalkarken sağlıklı görünüyor merak etme dedi ama . Öff cok stresli geçti ya bugün. Gelişimi bir gün gerideymiş 16 6 yım 16 5 cıktı bunda da bi sıkıntı görmedi . Kilosu 163 Gr. Sizlerin nasıldı bu haftada kilosu? Boyunu bilmiyorum onu söylemedi
İstanbullu olan arkadaşlar ümraniyedeki bebek mağazalarında acar da, pamidor da tulumlar çok ucuzlamış. Yaz sezonuna döndüğümüz için ellerinde kalan uyku tulumları hep indirimde. Başka illerde olan arkadaşlarda mağazalara iyi bakın kenara köşeye koyuyorlar. Uyku tulumuna çok ihtiyaç oluyor.
o zaman tekrar hoş geldin canım.zaman ilerledikçe bizdeki heyecan artıyo konuştukça konuşuyoruz valla
yazdıklarının çoğunu bende yapmamayı düşünüyorum ama o psikolojiyle naparım inan bilmiyorum
ama eldiven kullanırım herhalde yüzünü falan çizmesin diye.
birde göğüs kremini kullanmaya doğumdan önce başlayın diyorlar daha iyi oluyormuş hiç yara olmuyormuş o zaman öyle duydum
sekerli_seker ayyy Allah'ım ne güzel bunlar yaa insan giydirmeye kıyamaz :) güle güle giysin inşallah potik'in canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?