-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Can'ım valla baktım internetten hatta Google a detaylı ultrason yazdım ilk çıkan YouTube videosu var aynı ordaki gibi incelemiş.bir de baska videolarda daha sarımsı turuncusu bebeğin cok net göründüğü videolar var 3 boyutlu oyle bir görüntü değildi ama Bi ara bi tuşa bastı doktor aynı oyle bacaklarını gördüm kapadı onu hemen sonra. Yüzünü falan göstermedi belki Bi daha ki gittiğim de gösterir bilemiyorum.sen onu Bi öğren bakalım bende merak ettim

Ayın sonunda ayrıntılı ultrasona gidecem Can'ım sanada yazarım ama senin bu anlattıkların gibi çocuğun bütün gelişimlerini anlatacak benim bildiğim öyle

AGRA listeyi inceledim de şimdi bebeğinin ismini eymen mi koyuyorsun çok güzel ismiyle yaşasın Can'ım

Yok Can'ım ayrıntılı ultrason değil bu .normal ultrasondan baktı bayağı da kaldım içeride uzun uzun anlattı vallahi.kalbşn odacıkları beyinin yapısına falan hepsini inceledi .
canım günaydın, benim doktor da 17'de gittiğimde her yerini inceledi ultrasyonda ve 2 hafta sonra bir daha gel dedi. her şey normal görünüyordu. hatta ayrıntılı ultrasyonu sordum, 2 hafta sonra gel ben inceleyeceğim, gerekli bilirsem ayrıntılıya göndereceğim. Şimdiye kadar bir sorun görünmediğini söyledi. durumlar aynı yani. bende kilo ve boyunu söylemiyor. organlarını parmaklarına kadar inceledi.

AGRA listeyi inceledim de şimdi bebeğinin ismini eymen mi koyuyorsun çok güzel ismiyle yaşasın Can'ım
günaydın canım, sağ ol canım benim, evet inşallah kismetse Eymen koyacağız anlamı çok güzel ve çok kullanılan bir isim değil. inşallah hepimizin bebekleri sağlıkla büyüsün mus mutlu yaşasın

Hep mi böyle inceliyor doktorun yani her gittiğinde mi ?
Bana ayrıntılı ultrasona almış gb geldi.

Günaydın kızlar sindirim problemi için dulcosoft yazmıştı doktorum hiç kullandınız mı

günaydın kızlaarrrr...
daisy5 canım daha önce kullanmadım ama doğal bir ilaç olduğu için bence kullanabilirsin

Günaydın herkese

Şöyle bir kaldığım yerden hepinizin yazdıklarını okudum da oku oku bitmedi

İlk olarak doktorum bana da 3 litre suyun altına düşme dedi. Çünkü bebeğin kesesinin suyunun hiç bitmemesi gerekiyormuş. Ve kabız olmamak için , kan hapının en kötü yan etkisi kabızlık

İkinci olarak biberon kesinlikle almayacağım. Beynime bile emzireceksin mesajını şimdiden vermeyi planlıyorum. Kızımda 14 yıl önce bunu denemiştim. Sanki işe yaradı. Çünkü her şey beynimizle alakalı sanki

Üçüncü olarak emzik ve eldivende kullanmayacağım. Bakalım oğlum inşallah huzurlu bir bebek olur ablası gibi

Kızımda yapmadığım tek hata göğüs kremi kullanmamaktı ve yara olmuşlardı. Geçiyor ama canımı okumuştu yani. O yüzden 7. aydan başlarım kullanmaya.

o zaman tekrar hoş geldin canım.zaman ilerledikçe bizdeki heyecan artıyo konuştukça konuşuyoruz valla
yazdıklarının çoğunu bende yapmamayı düşünüyorum ama o psikolojiyle naparım inan bilmiyorum
ama eldiven kullanırım herhalde yüzünü falan çizmesin diye.
birde göğüs kremini kullanmaya doğumdan önce başlayın diyorlar daha iyi oluyormuş hiç yara olmuyormuş o zaman öyle duydum

Kızlarrrr
Ben yine potik'ime bişeyler aldım..

Eklentiler

• T128215AXR001_1_org_zoom.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 36
  • T128215AZ3001_1_org_zoom.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 38
  • T485616YZN001_1_org_zoom.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 35
  • T4856109H7001_1_org_zoom.webp
    18 KB · Görüntüleme: 27
  • T48560WUL2002_1_org_zoom.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 32

Canım doktorlar bizim kadar hassas bakmıyorlar olaya, emin ol ters giden bişey olsa pat pat söylerdi hiç saklamazdı. Sen kafana takma. Bide o değerlerinde çok önemi yok. Ben bazen giderdim 23 haftalıkken 22 çıkardı. Bazen 30 haftalıkken 32 çıkardı. Bende bir iki hafta oynardı. Sende 1 gün oynamış hiç önemi yok. Son zamanlarda farklar daha çok olacak. Bebek kilo aldıkça, boyu uzadıkça makine ona göre gün verecek, ve onlarda adetinle tutmayacak.

İstanbullu olan arkadaşlar ümraniyedeki bebek mağazalarında acar da, pamidor da tulumlar çok ucuzlamış. Yaz sezonuna döndüğümüz için ellerinde kalan uyku tulumları hep indirimde. Başka illerde olan arkadaşlarda mağazalara iyi bakın kenara köşeye koyuyorlar. Uyku tulumuna çok ihtiyaç oluyor.

Birde neyden nekadar alcağımızı bilsek ne iyi olur
Öyle mi canım, ben bakayım yarın gidip :)
Teşekkürler..

Bu arada cuma diyetisyenimle randevum var. Bebeğimin kilo alması için 17.

Cnm eldiven için kızımın doğumunu yapan doktor beni ziyarete geldiğinde (doğum sonrası ilk muayene) daha yeni yeni narkozun etkisi geçmişti :) kızımı ve beni kontrol etti sonra kızımın ellerindeki eldivenleri çıkardı çöpe attı ve kızmın ellerini göğsüme dayadı. Ve dediki bebekler dünyayı ilk elleriyle tanırlarmış. Ve avuçlarının hava laması gerekirmiş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…