-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132

Güzel görünüyor canım, en önemli soruya geliyorum çift yönlü kullanılabiliyor mu?

Çok güzelmiş Can'ım güle güle kullan dolabı alınca içine de eşyalarını koyunca hem kalabalık kalkmıştır hemde senide iyice heyecan basmıştır hayırlısıyla doğsun bebişlerimizde cicilerini giydirsek onun kokusunu içine çeksek

Renk Paketi ayrı olarak satılıyormuş, ileride farklı cinsiyette bebek olunca renk sorunu ortadan kalkmış oluyormuş alıp değiştirebiliyormussun. Katlandığında elde rahatca tasınabileceği yazıyor, çok küçük araba bagajına bıle sıgabilirmiş katlandığında.
4 pozisyon ayarına sahip yazıyor. Şasesi alimünyummuş. Bebek doğduktan sonra hemen kullanılabiliyormuş portbebe özelliğinden dolayı.
Yorumları okudumda memnun kalmayan olmamış.
Başka hangi özelliklerine bakmam gerekiyor bilemedim.

Aynen oyle canım. Masallah sıze yaaa besıkte tamam yanı .. onu nasıl aldınız?
Ne kadara aldınız ? Aslında 3 kapılı alırız dıyorum ama tatlıda duruyor bu dolaplar
sağol canım benim odam fazla geniş değil bunun boyutları tam bana göre geldi birde çok kullanışlı diye düşündüm.genç odasınada olur ilerde biz bile kullanırız.beşikte ikeadan almıştım ahşap rengi onunda fiyatı 200liraydı uygun yani.içine yatağınıda ordan aldık.resmini göstereyim canım.
ayyy sorma canım daha kurmadık dolabı ama dünden beri sabredemiyom hemen kurup eşyaları yerleştiresim var.hoş annem yine!!!! daha erken değil mi diyip duruyo canımı sıkıyo bigün bi patlıcam tam olcak biran önce zaman geçin istiyorum ama zamanda geçmiyo.

Eklentiler

• 1_min.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 73
Canim bahsettigin kuyruk sokumu mu?benimde ozellie yataktan kalkarken cok batıyor bazen. Normalde sorun yok bendede sadece oturup kalkarken

yok kuyruk sokumu değil kalçamın sağ tarafı oturunca batıyor.

Gule gule kullansın yavrucugun evet canım bende beyaz rengını alsak mı dıyorum ama esımde bende sallanan olsa daha ıyı olur dıyoruz o ozellıgını kullanmasak dahı sonradan ıhtıyc duyarsak dıye yoksa fıyatlar ve kalıte gayet ıyı

canım sallanan beşik bir tek türkiyede varmış yurtdışında kullanılmıyormuş ikeadaki kız öyle söylemişti bize.zaten bende sallanmaya alışmasını istemem ilerde ayaktada sallanmak ister.beşiğide boyalı olmasın diye beyaz rengini almadık ahşap olsun dedik hemde beyaz biraz kız beşiği gibi geldi bize

kızlar ben galiba arada bebişimin hareketlerini hissetmeye başladım yavaştan
önceden 3 günde bir pıt pıt bişiler oluyodu tam emin olamıyodum ama iki gündür bir şeyler hissediyorum.birde pıt diye birşey oluyor konuşuyorum onla bir iki sn. sonra tekrar pıt diye bir şey oluyor.beni duyup cevap veriyo galiba
daha tam tekme gibi değil ama bu bile çok güzel bi duygu yaa

Tercıh meselesı tabıkı ama yurtdısındakılerle cogu yasam seklımız uyum saglamıyor zaten Belkıde tek dogru olan bızımkıdır Yda tek yanlıs Icınıze nasıl sınıyorsa oyle tabıkı canım

Masallah canım :) bende bugun bırsey yok

Ahaaa bu özellikler güzel canım. Detaylı araştırmadım ama kolay katlanabiliyormuymuş. Bu da varsa tadından yenmez lokum olur. Ay sayende istenilen arabaya ucuza kavuşmuş oluruz. Hemen dönerim valla çünkü güzel görünüyor

Zaten şu dönemler tam tekme şeklinde değil canım. Balon patlaması gibi, balık yüzme dalgalanması gibi şeyler hissediyorsun ya da çok coşarda içerde dönmeye başlarsa onu baya hissediyorsun

aynen canım tercih meselesi genellemeye bakmamak lazım

Masallah canım :) bende bugun bırsey yok
olur canım olur merak etme

aynen canım daha sert tekmeden ziyade içimde böyle mısır patlıyomuş gibi pıt diye bişi oluyo ama daha yüzme dalgalanma yok onları pek hissedemedim daha :)

bende de hafif hafif bir ağrı tarzı gibi oluyor ama hala hissetmiyorum ya yada o hareket halinde ben anlamıyorum

Dimi bu aklımızda olsun canım madem bide yerinde gidip bakar eder beğenirsek alınabilinir listesine girsin
Ben ısındım nedense hoşuma gitti, kötü yorumda okumadım.. Temmuz ayında bebek arabası ve anakucağı için mağaza gezmeye başlayacağım. Benden önce bakan olursa fikir verebilir model hakkında..
Fiyatıda bana çok ucuk gelmedi, 2. bebek durumunu düşünürsek gayet iyi gibi bana göre.

Kolay katlanabilir mi o yazmıyor bulamadım ben.

Tamam işte bebeğin hareketleri onlar, hissediyorsun ne güzel dalgalanmar her daim değil, arada ama yakında öyle birşeyde hissedebilirsin, eve gittiğinde kanepeye ya da yatağa sırt üstü yattığında bak bakalım hissedebiliyormusun. En çok öyle hissediliyor çünkü

maşallah ne güzel benimde öyle pıt şeklinde minik tekmeler bende 4 gündür falan hissediyorum tabi çok düzenli değil ama en çok yatağa geçince uzanınca daha çok hissediyorum.

Yatağa yattığında hissediyorsan başlamış, yavaş yavaş gündelik hayatında da hissetmeye başlarsın artık

Yo yo gayet güzel canım, benimde hoşuma gitti yani, bende mağazaları gezerken özellikle bakıcam bu modele, ona göre fikirlerimi hemen iletirim burda

Kolay katlanabilir mi o yazmıyor bulamadım ben.

Bakıcam canım ben de araştırırım

bende de hafif hafif bir ağrı tarzı gibi oluyor ama hala hissetmiyorum ya yada o hareket halinde ben anlamıyorum
canım bende ilk başlarda hareket mi ediyo gaz mı anlamıyordum ama çoğalmaya başlayınca anlıyosunki aaa demekki onlarda hareketiymiş diyosun birde akşamları veya hareket etmezken daha çok hissediliyo
maşallah ne güzel benimde öyle pıt şeklinde minik tekmeler bende 4 gündür falan hissediyorum tabi çok düzenli değil ama en çok yatağa geçince uzanınca daha çok hissediyorum.
aynen canım bende önceleri 3-4günde bi falan bişiler hissediyodum ama 2 gündür daha çok oluyo seninde az kalmış
aynen canım akşamları otururken daha çok oluyo gündüz işyerinde ara ara hissediyorum.birde bu akşam bi deneme yapcam bakalım.çikolata yiyince çok hareket ediyo diyolar bakalım fark olcak mı

Insallah.hep.hissederiz canim :)) sonra dogarlarda yanmizda hissederi insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…