Takip ediyorum da ancak yazabildimNormalde örgü örebiliyorsan yapabilirsin canım. Nette çok güzel tarifler var.
Ben de artık yarım battaniyemi bitirsem iyi olacak
umuttttt da gelmiş buraya
bendede oluyor zaman zaman ama geçiyor sonra acaba çevrende bir olaydan mı etkilendin yada okuduğun izlediğin bir şeylerden ben bazen erken doğum haberleri çıkıyor ya onlardan etkileniyorum mesela inş.bebişlerimiz sağlıkla dünyaya gelir güzelpozitif şeyler düşünelim hep
İnşallah öyledir canım geçer hemenKorkular bende de var ama ileri boyutta degil canim. Baska bir sikinti vardir belki icinde
Amiin canım Rabbim korusun onları. Geçen cuma gördüm.yavrumu gayet iyiydi maşallah bir sıkıntı yok p.tesi yine görücem aslında. Uzun süre hareket etmezse içime bir ateş düşüyor aklımdan atmak istiyorum bu düşünceleri Rabbim ferahlatsın içimiziGünaydın annişler
Daisy5 te profil resmini değiştirmiş gördüüüüm
Çocuk iyice büyüdüğü için baskı yapıyordur canım, magnezyum eksikliği yüzünden olur mu bilemiyorum, doktoruna gidince bir sorarsın için rahat eder.
O vesveseden canım, ben 2 ay öncede doktora giderken bebeğe bişey oldu kesin. Kalbi durdu kesin bakıcaklar hemen kürtaja alıcaklar vs. vs. bir sürü korkuyla gittim. Hatta doktorun masasına yattığımda doktor bu ne heyecan böyle, bebeği görücez diyemi bunca heyecan dedi düşün. Sonra ilk sorduğum iyimi iyimi. Evet merak etme iyi dedi, içime su serpildi.
Bu ay da doktora gitmeden yine aynı afakanlar bastı bi de bebeği önceleri daha net hissederken doktora gitmeden önceki hafta daha durgunlaştı o da vesvese oldu, korka korka gittim yine. Ultrasonda ilk baktığım kalbi oldu gördüm rahatladım.
Eşim kızdı bana bir sürübu negatifliğin yüzünden bebeğe bişey olacak kendine gel diye
Şimdi unutmaya çalışıyorum. Bebeklerimiz Allaha emanet, duadan başka bişey gelmiyor elimizden. Hayırlarla sağlıcakla kucağımıza da almak nasip olsun inş.
İnşallah canım inşallahO hepimizde vardır canım eminim..
Birşey olmaz Allahın izniyle, sen kalbini ferah tut.
Ediyorum canım etmezmiyim diyorum ya kızımda böyle değildim vesvese bastı içimi. Birde kızım var yanımda kafamı dağıtan tek olsam napardım bilmiyorum. Rabbim sağlıkla,hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsingünaydın kızlarrrrsabah aşımı oldum geldim fazla ağrım yok ama sanki parmaklarım biraz uyuştu gibi neyse katlancaz artık biraz.bebişimin kalbini dinledik çok güzeldi ya gümbür gümbür.şimdilik idare eder beni bu haftaya doktor randevumuz var allahtan
işe gelirken yine dayanamadım saç tarağı ve fırçası aldım :)
foolfancy canım annemin dediğine göre hamileleri korkuturlarmış sen bol bol dua et içini ferah tut bebeklerimiz Allah'a emanet
Canım geçmiş olsun, ben ıhlamur ve aferin ilacını kullanmıştım doktorun önerisi ile bence sence doktorunla görüşmelisin..
sekerli_seker canım ben ayın sonunda büyük ihtimalle bakabilirim bakabilirsem sana bilgi veririm bugün hastaneyi aradım cd veriyormusunuz diye ayrıntılı ultrasonda veriyorlarmış sizlerde sorun olmadı bi
dün akşam çok kötüydüm canım acile gittim antibiyotik verdi onu kullanıyorum.
Merhaba cnm iyiz siz nasilsiniz bebisle ?selam cnm nasılsın =)
İyilik Can'ım doktor randevuyu uzatınca insan herşey yolunda mı diye merak ediyor bende doktora gitmediğim için kaygı oluştu sen nasılsınselam kızlar nasılsınız =)
Selam iyidir Can'ım sen nasılsın oralar Nasıl yalnış hatırlamıyorsam dışarı karışıktı çıkamıyordunuz herşey yolundadır inş.selam kızlar nasılsınız =)
günaydın canım endişelenme bende daha yeni hissetmeye başladım ama hergün düzenli değil.bide genelde sabahları pek hareket etmiyorlar öğlene doğru falan hissediyorum.sağlık ocağındaki ebe bana sabahları uyurlar genelde akşamları uyumaz hareket ederler demişti.günaydın kızlar nasılsınız.. bende bebeğimi hissetmeye başladım minik bir pıt oluyor :; ama iki gündür hissetmiyorum ve endişeleniyoruminanılmaz baş ağrısı ve halsizlik var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?