-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132

Çok şükür kötü bir haber filan almadım ama ne bileyim içim daralıyor sebepsiz Rabbim hayırlara çıkarsın havalar hamilelik psikolojisi de etkiledi sanırım.beni

Amiin canım Rabbim korusun onları. Geçen cuma gördüm.yavrumu gayet iyiydi maşallah bir sıkıntı yok p.tesi yine görücem aslında. Uzun süre hareket etmezse içime bir ateş düşüyor aklımdan atmak istiyorum bu düşünceleri Rabbim ferahlatsın içimizi

Ediyorum canım etmezmiyim diyorum ya kızımda böyle değildim vesvese bastı içimi. Birde kızım var yanımda kafamı dağıtan tek olsam napardım bilmiyorum. Rabbim sağlıkla,hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin

sekerli_seker canım ben ayın sonunda büyük ihtimalle bakabilirim bakabilirsem sana bilgi veririm bugün hastaneyi aradım cd veriyormusunuz diye ayrıntılı ultrasonda veriyorlarmış sizlerde sorun olmadı bi

sekerli_seker canım ben ayın sonunda büyük ihtimalle bakabilirim bakabilirsem sana bilgi veririm bugün hastaneyi aradım cd veriyormusunuz diye ayrıntılı ultrasonda veriyorlarmış sizlerde sorun olmadı bi

Eğer bakmaya çıkarsan o modelde aklında olsun kuzum çok iyi olur valla, teşekkürler.
Aaa öyle bir şey mi varmış Bende isterim ya vermiyolarsa

selam kızlar nasılsınız =)
İyilik Can'ım doktor randevuyu uzatınca insan herşey yolunda mı diye merak ediyor bende doktora gitmediğim için kaygı oluştu sen nasılsın sekerli_seker ayın sonunda doktora gittiğimde alışverişe çıkmayı planlıyorum çıkarsam mutlaka soracam fikirde almış olurum arabayla ilgili detayları söylerim Can'ım

günaydın kızlar nasılsınız.. bende bebeğimi hissetmeye başladım minik bir pıt oluyor :; ama iki gündür hissetmiyorum ve endişeleniyorum inanılmaz baş ağrısı ve halsizlik var

günaydın kızlar nasılsınız.. bende bebeğimi hissetmeye başladım minik bir pıt oluyor :; ama iki gündür hissetmiyorum ve endişeleniyorum inanılmaz baş ağrısı ve halsizlik var
günaydın canım endişelenme bende daha yeni hissetmeye başladım ama hergün düzenli değil.bide genelde sabahları pek hareket etmiyorlar öğlene doğru falan hissediyorum.sağlık ocağındaki ebe bana sabahları uyurlar genelde akşamları uyumaz hareket ederler demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…