keyifsizim kaç gündür birde öksürük geçmiyor moralim sıfırgünaydın canım endişelenme bende daha yeni hissetmeye başladım ama hergün düzenli değil.bide genelde sabahları pek hareket etmiyorlar öğlene doğru falan hissediyorum.sağlık ocağındaki ebe bana sabahları uyurlar genelde akşamları uyumaz hareket ederler demişti.
geçmiş olsun canım sıkma sen canını.çok şükür iyiler bebişlerimiz Allah'a emanetler büyüyorlar biz hissedemesekde.sen bozma moralini bebişte etkilenmesinkeyifsizim kaç gündür birde öksürük geçmiyor moralim sıfırinşallah iyidir bebişlerimiz
Bunu kaçırmayın kızlar. Dijital termometre, acayip gerekli bişey. Çocuk hastayken, ateşliyken, o huysuz dönemde koltuk altı ateşölçerler le ölçüm yapmak çok zor oluyor.
Eki Görüntüle 1838006
günaydın kızlar nasılsınız.. bende bebeğimi hissetmeye başladım minik bir pıt oluyor :; ama iki gündür hissetmiyorum ve endişeleniyoruminanılmaz baş ağrısı ve halsizlik var
aaa mına bebek neredeyse oradakı ındırım cok daha supermıs :)MutluBulut_ canım kayınvalidem geçen hafta pamidordan birşeyler almış ama indirimli mi aldı inan hiç fikrim yok.
daisy5 canım gidebilirsen kızlar ağasının orda mina bebek var.tekstil ürünlerinde yüzde 70 indirim yapmışlar.kayınvalidem 68liralık polar battaniyeyi 25 liraya almış.
izmire gelirsen gideriz canımaaa mına bebek neredeyse oradakı ındırım cok daha supermıs :)
Izmır de heizmire gelirsen gideriz canım
aynen canım kısmet olursa bende bugünlerde gitmeyi düşünüyorumIzmır de heama gercekten %70 guzel ındırım
aa iyiymiş mina bebekden daha öncede almıştımMutluBulut_ canım kayınvalidem geçen hafta pamidordan birşeyler almış ama indirimli mi aldı inan hiç fikrim yok.
daisy5 canım gidebilirsen kızlar ağasının orda mina bebek var.tekstil ürünlerinde yüzde 70 indirim yapmışlar.kayınvalidem 68liralık polar battaniyeyi 25 liraya almış.
0-3 ve 3-6 aylık alısverıs yapalım dıyoruz. Daha buyugunu almak ıstmıyorum pek bebegın gelısımı,mevsım sartları degısebılır dıye.Şahsi görüşüm yenidoğan kıyafetlerini çok doldurmayalım. Herkesi bende çok dinlemem herkesin söylediği, yazık olduğu birçoğunun giydirilemediği yönünde.. Tabiki fazlasını alacağım herşeyin ama kesinlikle abartmamayı düşünüyorum :)
Hepimizin bebekleri bir dahaki yaza baya ele avuca gelir olacaklar, ozaman bol bol alır ciciler giydirirz. :)
Doktor buldum sonunda
Ayın 15 ine detaylı randevumu aldım.
Hadi hayırlısı bakalım.
Canım hadı hayırlı olsunDoktor buldum sonunda
Ayın 15 ine detaylı randevumu aldım.
Hadi hayırlısı bakalım.
0-3 ve 3-6 aylık alısverıs yapalım dıyoruz. Daha buyugunu almak ıstmıyorum pek bebegın gelısımı,mevsım sartları degısebılır dıye.
Ne eksık olsun nede fazla olsun ıstıyorum aynı senın dedıgın gıbı. Aman gozumde kalmasın sunuda alayım dıyemıcem cunku zaten yavrularımıza sureklı bıseyler alıyo olucaz dolayısıyla gozumuzde kalmaz
Henuz hıc bır alısverımız yok malum detarjan harıcNeyden kac tane alacagımı tam kafamda toparlayamadım. Tek bıldıklerım 3-4 penye battaniye,1 nohut battanıye, 1 polar battanıye, 2 banyo havlusu ,1 hastane cıkısı alacagım (belkı bır tanede annem alır bılmıyorum)
Ama ıste kac cıt cıtlı badı ıdeal, kac tulum,kac alt ust takım vs bunları tam bılemıyorum
Her blogda farklı seyler yazıyor yada herkes farklı seyler soyluyo.. Sanırım bu bebegede baglı
Cok heyecanlı ya
Haftasonu gıdelım hem bana pantolon hem alısverıs yapalım dıyoduk. Sımdıde gelecek kontrolu mu beklesek dıyorumoda ayın 10 unda detaylı ıcın randevu alıcam daha ne zamana verırler fıkrım yok
Cıkıp bıseyler alasım var pazarda var bugun ama ılk kıyafetlerımızı babamızla alalım dıyorum
Suanda butun kafamdakılerı sana dokmus bulunuyorum sekerlim
Oyy ya bız anne mı olucaz hayırlısıyla,saglıkla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?