-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
keyifsizim kaç gündür birde öksürük geçmiyor moralim sıfır inşallah iyidir bebişlerimiz

keyifsizim kaç gündür birde öksürük geçmiyor moralim sıfır inşallah iyidir bebişlerimiz
geçmiş olsun canım sıkma sen canını.çok şükür iyiler bebişlerimiz Allah'a emanetler büyüyorlar biz hissedemesekde.sen bozma moralini bebişte etkilenmesin

Günaydın Anneler A aria26 bende dün endişelendim hissetmedim akşam süt içtim ayaklarımı uzatıp dinlendiğimde kendini belli etti sen de akşam dene istersen

Günaydın annişler, ışıl ışıl bir günden herkese merhabaaaa

Bunu kaçırmayın kızlar. Dijital termometre, acayip gerekli bişey. Çocuk hastayken, ateşliyken, o huysuz dönemde koltuk altı ateşölçerler le ölçüm yapmak çok zor oluyor.

Eki Görüntüle 1838006

Ayyy kulaktan ateşölçer istiyordum ve fiyatı çok iyi inmiş. Ama ay sonu yaaaaa oldu mu şimdi buu

günaydın kızlar nasılsınız.. bende bebeğimi hissetmeye başladım minik bir pıt oluyor :; ama iki gündür hissetmiyorum ve endişeleniyorum inanılmaz baş ağrısı ve halsizlik var

Canım her daim hareket etmiyorlar merak etme. Ben de bu aralar çok hissedemiyorum ama napalım, geçenlerde gece uyandım niyeyse, bi baktım oooooo 40 takla atıyo içeride sanki. İnternette doktorun biri şey demişti, bebekler gündüzleri genelde uyur, çünkü anne iş yapıyordur, her hareket ve her ses bebeğe ninni olur. Anne ne zaman dinlenmeye geçer, uyur işte o zaman bebeğin uyanma saatidir. Hem uyusunda büyüsünler : )

Hastalığına da geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin tez zamanda. Ama bebişlere hastalıklarla bişey olmuyor merak etme. Onlar her türlü koruma altında.

çok teşekkür ederim kızlar.. inşallah hepimiz sağ salim alırız kucaklarımıza bebişlerimizi..

Gunaydin kizlar :)
Pamidordaki indirimden faydalanan var mi ? Varsa bebek urunlerindeki.tun tekstilde gecerlimiydi?

MutluBulut_ canım kayınvalidem geçen hafta pamidordan birşeyler almış ama indirimli mi aldı inan hiç fikrim yok.
daisy5 canım gidebilirsen kızlar ağasının orda mina bebek var.tekstil ürünlerinde yüzde 70 indirim yapmışlar.kayınvalidem 68liralık polar battaniyeyi 25 liraya almış.

aaa mına bebek neredeyse oradakı ındırım cok daha supermıs :)

Şahsi görüşüm yenidoğan kıyafetlerini çok doldurmayalım. Herkesi bende çok dinlemem herkesin söylediği, yazık olduğu birçoğunun giydirilemediği yönünde.. Tabiki fazlasını alacağım herşeyin ama kesinlikle abartmamayı düşünüyorum :)
Hepimizin bebekleri bir dahaki yaza baya ele avuca gelir olacaklar, ozaman bol bol alır ciciler giydirirz. :)

aa iyiymiş mina bebekden daha öncede almıştım benim eşim geçen hafta gitmek istediğimde çok kalabalık birisi yalnışlıkla vurur eder karnına dedi korkuttu belki bu hafta sonu sabah saatlerinde giderim:)

Canım bu markanın elektrikli süt pompasını kullandım 1 sene. Gayet iyiydi ama ateşölçeri bilmiyorum. Ben kızıma sırf indirimde diye bir ateşölçer aldım hem kulak hem alından ölçüyor. Markasıda değişik birşey. Hasta olduğu dönemde hastanede hem benimkiyle hem hastaneninkiyle ölçtük, hep doğru çıktı hiç şaşmadı.

0-3 ve 3-6 aylık alısverıs yapalım dıyoruz. Daha buyugunu almak ıstmıyorum pek bebegın gelısımı,mevsım sartları degısebılır dıye.
Ne eksık olsun nede fazla olsun ıstıyorum aynı senın dedıgın gıbı. Aman gozumde kalmasın sunuda alayım dıyemıcem cunku zaten yavrularımıza sureklı bıseyler alıyo olucaz dolayısıyla gozumuzde kalmaz
Henuz hıc bır alısverımız yok malum detarjan harıc Neyden kac tane alacagımı tam kafamda toparlayamadım. Tek bıldıklerım 3-4 penye battaniye,1 nohut battanıye, 1 kalın battanıye, 2 banyo havlusu ,1 hastane cıkısı alacagım (belkı bır tanede annem alır bılmıyorum)
Ama ıste kac cıt cıtlı badı ıdeal, kac tulum,kac alt ust takım vs bunları tam bılemıyorum
Her blogda farklı seyler yazıyor yada herkes farklı seyler soyluyo.. Sanırım bu bebegede baglı
Cok heyecanlı ya
Haftasonu gıdelım hem bana pantolon hem alısverıs yapalım dıyoduk. Sımdıde gelecek kontrolu mu beklesek dıyorum oda ayın 10 unda detaylı ıcın randevu alıcam daha ne zamana verırler fıkrım yok
Cıkıp bıseyler alasım var pazarda var bugun ama ılk kıyafetlerımızı babamızla alalım dıyorum
Suanda butun kafamdakılerı sana dokmus bulunuyorum sekerlim
Oyy ya bız anne mı olucaz hayırlısıyla,saglıkla ınsallah

Hahahahayyy Anne oluyoruz valla dediğin gibi, farklı bir duygu :)
Birde ben anaç biri değilimdir ama kendimi o kadar iyi hissediyorum ki, dünyayı kurtarabilirim sanki..
Bu süreçte eşlerde çok önemli tabi, benim için onun sayesindede bukadar mutlu geçiyor günlerim,
sabırsızlıkla bekliyoruz işte eminim hepimizde aynı duygular yaşanıyor.
Bende bilmiyorum neyden kaçtane alayım ama 1 haftalık yetecek kıyafetlerimiz olsa haftada bir makina çalıştırsak mantıklı gibi.
Nebilim
7-10 parça çıtçıtlı badi
7-8 tane tulum,
3-4 altüst takım
7 tane pijama,
1-2 takım hastane çıkışı
3-5 battaniye (penye polar karışık)
1-2 banyo havlusu
Eldiven (kullanılacaksa), Önlük (kusarsa diye) bulundururz. Şapkalar vs.

Şuan hepsi benim sallamasyonlarım

Yetiyor yetmiyor, fazladır azdır bilmiyorum. Eminim aklıma gelmeyen şelerde var, tamamen şuan yazdım hepsini
Ben şuan mesela gördüğümde hoşuma giden şeyleri alıyorum onlarıda 0/3 - 3/6 aylık alıyorum, yenidoğan olarak 2 takım hastne çıkışım var. 2 Biberonum 2de emziğim var (kullandırmam belki ama bir ihtimal bulunsun istedim)

Zaten tamamen herkes kendini alışverişe saldığında sorarız birbirimize şundan kaçtane aldın bundan nekadar aldın diye ona göre ekleriz. Fazlalarıda birbirimize kargolarız..
Bak bende dertleşmeye yer arıyomuşum zaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…