- Emoji Skoru
- 1.892
- Puanlar
- 373
belki sende olmaz ağrı kan aldırıken de öyle olurya bazısının morarmaz benim hep morarır mesela
Yok canım hiç morarmaz ama iğne fobisi var.
B BirAnneBirEvlat canım iğne fobisi o Yoksa ağrı konusunda benim gibi deneyimli varmıdır bilemiyorum burda. 2 sene bilfiil çikolata kistinin en ağır safhasıyla uğraşmış biriyim. Artık regl olmak istemiyordum düşün ağrıdan. 3 gün o ağrıyı çekip üstüne, bir iki günde o ezikliğin yorgunluğuyla uğraşıyordum. Rahim filmini bile gık demeden çekindim ordaki doktorlar bile çok şaşırmışlardı.
Çikolata kisti için doktoruma giderken o kadar acıyı çekebiliyorsan doğumu hayli hayli yaparsın hiç merak etme demişti. Umarım boşa ümit vermemiştir
görcez artık. Ama hani abartmıyorum böyle bir acının tarifi şekli yok yani. Allah düşmanımın bile başına vermesin.Bu arada iğne fobisine örnek. Transferden sonra düşük önleyici iğne oldum 2 kere. İlkinde gittiğimde ordaki görevli hazırladı iğneyi vuracak kalçama, ben hangi ara yapmışım Bi anda yana kaymışım ve yan taraf duvar
Öyle fobi bendeki işte
şantaj etti beni resmen
ne ise ki her şey normalmış bebişle ilgili. güzel sözleriniz için de bu arada teşekkürler

battaniye hastane çıkışı aldım tek tek birim birim gidiyorum bakalım