-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
belki sende olmaz ağrı kan aldırıken de öyle olurya bazısının morarmaz benim hep morarır mesela

Yok canım hiç morarmaz ama iğne fobisi var.

B BirAnneBirEvlat canım iğne fobisi o Yoksa ağrı konusunda benim gibi deneyimli varmıdır bilemiyorum burda. 2 sene bilfiil çikolata kistinin en ağır safhasıyla uğraşmış biriyim. Artık regl olmak istemiyordum düşün ağrıdan. 3 gün o ağrıyı çekip üstüne, bir iki günde o ezikliğin yorgunluğuyla uğraşıyordum. Rahim filmini bile gık demeden çekindim ordaki doktorlar bile çok şaşırmışlardı.
Çikolata kisti için doktoruma giderken o kadar acıyı çekebiliyorsan doğumu hayli hayli yaparsın hiç merak etme demişti. Umarım boşa ümit vermemiştir :bicak: görcez artık. Ama hani abartmıyorum böyle bir acının tarifi şekli yok yani. Allah düşmanımın bile başına vermesin.

Bu arada iğne fobisine örnek. Transferden sonra düşük önleyici iğne oldum 2 kere. İlkinde gittiğimde ordaki görevli hazırladı iğneyi vuracak kalçama, ben hangi ara yapmışım Bi anda yana kaymışım ve yan taraf duvar :KK53: adam dedi nereye gidiyorsun. öyle diyince kendime geldim baktım duvarla birleşmişim :KK45: haa o an ağrıdı mı hayır ama sonrasında 3 gün o kalça benimle değildi. Üstüne yatamadım filan

Öyle fobi bendeki işte :KK53::KK53:

Yok canım hiç morarmaz ama iğne fobisi var.

B BirAnneBirEvlat canım iğne fobisi o Yoksa ağrı konusunda benim gibi deneyimli varmıdır bilemiyorum burda. 2 sene bilfiil çikolata kistinin en ağır safhasıyla uğraşmış biriyim. Artık regl olmak istemiyordum düşün ağrıdan. 3 gün o ağrıyı çekip üstüne, bir iki günde o ezikliğin yorgunluğuyla uğraşıyordum. Rahim filmini bile gık demeden çekindim ordaki doktorlar bile çok şaşırmışlardı.
Çikolata kisti için doktoruma giderken o kadar acıyı çekebiliyorsan doğumu hayli hayli yaparsın hiç merak etme demişti. Umarım boşa ümit vermemiştir :bicak: görcez artık. Ama hani abartmıyorum böyle bir acının tarifi şekli yok yani. Allah düşmanımın bile başına vermesin.

Bu arada iğne fobisine örnek. Transferden sonra düşük önleyici iğne oldum 2 kere. İlkinde gittiğimde ordaki görevli hazırladı iğneyi vuracak kalçama, ben hangi ara yapmışım Bi anda yana kaymışım ve yan taraf duvar :KK53: adam dedi nereye gidiyorsun. öyle diyince kendime geldim baktım duvarla birleşmişim :KK45: haa o an ağrıdı mı hayır ama sonrasında 3 gün o kalça benimle değildi. Üstüne yatamadım filan

Öyle fobi bendeki işte :KK53::KK53:

Uff o düşük iğnesini bende oldum. 5. Aydan doğuma kadar gidip hem düşük iğnesi hem ciğer geliştirici iğne oldum. İlk gidişimde bilmiyordum tek gitmiştim, Hastaneden eve zor gelmiştim o bacakla. Rabbim kimseyi böyle hastalıklarla sınamasın, yaşayan bilir gerçekten.

O bende de var mesela her gidişimde iğne olurdum, her gidişimde doktor alttan muayene ederdi o kadar çıktım o çatala, ama hep tedirgin olurum gidince. O farklı bir his, insanın elinde olmuyor maalesef.

Kızlar gittik randevuya, bebiş ilk yüzünü gösterdi, elleri, parmakları, tabanı, ayakları midesi pipisi falan her şeyi gördük. Şükür her şey normalmış. doktor sırtına bakmak istedi, bebiş inat etti :-) doktor dedi 20 dak falan bekle bir de bakalım. neyse bekledik. bu kere de sırtını gösterdi, omurgasına falan baktık, şimdi resim istedim, bebiş yüzünü dönmedi, sırtından resim aldı doktor:KK33: detaylı ultrasyonu sordum, 22. haftada gedecğim. başka doktora. bir de 2 hafta sonra görüşeceğiz inşAllah. 2 haftaya kadar kilo almamı istedi, yoksa Allah korusun erken doğum falan olurmuş :KK17:bol bol kırmızı et ve hergün yumurta yememi önerdi:63: hiç sevmediğim şeyler, katlanacağız ama. doğumla ilgili de beni korkuttu, uslu hasta olmazsan mız mızlanırsan ben doğuma girmeyeceğim söyledi:sinirli: şantaj etti beni resmen:işsiz: ne ise ki her şey normalmış bebişle ilgili. güzel sözleriniz için de bu arada teşekkürler:KK54::KK200:

Hep böyle devam eder, hep güzel haberler verirsin bize inşallah bebişinle ilgili :)
Doktorunu dinle, yemene dikkat et öyle dediyse vardır bir bildiği :anneadayı:

Kızlar annem almış ben herşeyi beğenmediğim için bir Sürü ürünlerinde resmini atmış beğendw alıyım diye kız annesi olduğum için çok mutluyum kız kıyafeti ayrı güzel ve anne olmak çok güzel bir duygu annemin bebeğim için alışveriş heyecanını görünce çok duygulanıyorum

Çok Güzel şeyler almış annen.. İnsan gerçekten duygulanıyor. Sağlıklı günlerde giysin bebişkon.
Bende cinsiyetini öğrendiğim gün hastanede ablam aradı kız demiştim, akşama oraya gittim. Hastane çıkışı almış minimause'lu başladım ağlamaya görünce. :cry:
Allah hakeden ve isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu inşallah.

Çok Güzel şeyler almış annen.. İnsan gerçekten duygulanıyor. Sağlıklı günlerde giysin bebişkon.
Bende cinsiyetini öğrendiğim gün hastanede ablam aradı kız demiştim, akşama oraya gittim. Hastane çıkışı almış minimause'lu başladım ağlamaya görünce. :cry:

Ben direk avatarlara bakıyorum. Diyorum ki bu kim :KK45::KK45:

Allah seni ne etmesin şekerli şeker :KK50:

Kızlar merhaba sabah hastaneye gittim ve saat 12 den beri alışverişteyim hem fiyat araştırdım hemde bayağa aldığım şeyler oldu ama biraz moralim bozuk bana yardımcı olursanız sevinirim doktor kasılma görüyorum rahminde dedi ve Progestran iğne yaptırdı haftada bir sağlık ocağında yaptır dedi bir buçuk ay ilişkiye girme dinlen biraz dedi bende risk mi var dedim önlem amaçlı yapıyorum dedim şimdi bu risk mi oluyor kafam karıştı

Kızlar merhaba sabah hastaneye gittim ve saat 12 den beri alışverişteyim hem fiyat araştırdım hemde bayağa aldığım şeyler oldu ama biraz moralim bozuk bana yardımcı olursanız sevinirim doktor kasılma görüyorum rahminde dedi ve Progestran iğne yaptırdı haftada bir sağlık ocağında yaptır dedi bir buçuk ay ilişkiye girme dinlen biraz dedi bende risk mi var dedim önlem amaçlı yapıyorum dedim şimdi bu risk mi oluyor kafam karıştı

Canım ben 8.haftamdan beri haftada bir iğne vuruluyorum, önlem amaçlı düşün. Ben doktoruma sorduğumda ilk gebeliklerde düşük riski görülür oyüzden bu durumu yaşamamak için istiyorum demişti. Beni korkutmamak içinmi öyle dedi yoksa doğru muydu bilmiyorum ama ben güvendim ve aksini düşünmedim. Halada iğneye devam ediyorum ve çok şükür herşey yolunda.. Aklına kötü hiçbirşey getirme ve morel bozmak yok bebeğinide etkileme.
Allahın izniyle hiçbirşey olmaz.

canım kötü şeyler düşünme, risk olsaydı söylerdi. doktorlar her şeyi pat diye söylüyor zaten. o yüzden ne dediyse odur. önlem amaçlı yapıyo demek ki. bir de sadece ilişkiyi yasaklamış. Allah korusun korkulu şey olsaydı daha çok şeyi yasaklardı. sen de bir az dinlen, bir az deyil de hatta fazla dinlen, kafanı da böyle şeylerle yorma:super:

Bence sana yatak istirahati vermemiş demekki o kadar ciddi değil biraz dikkat etmen lazım endişelenme banada ilişkiyi ağır kaldırmayı yasakladı bu aylarda oluyor demekki asıl önemli şeyler gelişimi sıvısı falan yerindeyse endişelenme

Valla umarım kötü birşey olmaz Rabbim hayırlısını versin dinlenecem artık bebeğimin bütün banyo alışverişini hazırladım kızlar beşik dolap araba bayağa araştırma yaptım ayın sonuna da onları almayı düşünüyorum ben bu bir haftadaki sorunu strese bağlıyorum üç haftadır acayip stresliyim allah hepimizin yardımcısı olsun

Amin Can'ım aile çok farklı birşey herşeyimizde yanımızdalar Rabbim eksikliğini göstermesin kimseye ben birde gurbetteyim kimsem yok burda benim işim daha zor daha düşkünler ondan bana bugün de gitmiş almış bir sürü şey anneciğimin aldıkları benim kız yiğinim kız istedi öyle dua etmişti hafta sonu da o başlar almaya kızlar size fikrim küçük çok doldurmayın pişman olursunuz almak isterseniz büyük alın

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 35
  • image.webp
    image.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 39
  • image.webp
    image.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 37
  • image.webp
    image.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 38
  • image.webp
    image.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 31
  • image.webp
    image.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 39

Canım arkadaşlar güzel açıklamışlar zaten. Rahimde kasılma demekki çok önemli boyutta değil ki yatırmıyor. Önlem amaçlı düşün. Cinsellik yasak çok kötü bişey yaaa :halay: ben 4 aydır kardeş gibiyim
Güzelce dinlen güzel anniş :anneadayı:

Valla umarım kötü birşey olmaz Rabbim hayırlısını versin dinlenecem artık bebeğimin bütün banyo alışverişini hazırladım kızlar beşik dolap araba bayağa araştırma yaptım ayın sonuna da onları almayı düşünüyorum ben bu bir haftadaki sorunu strese bağlıyorum üç haftadır acayip stresliyim allah hepimizin yardımcısı olsun

Aldıklarını güle güle kullansın annesi bebişin çok hızlı başladın maşallah. Biz bu ayın başına inş. Eşim bu maaşını alsın başlıcam bende ufaktan

Bak sebebini sen de biliyorsun kasılmaların. İnan hiç bir şey bebeğinden kıymetli değil. Senin istirahatinden daha önemli şey stresten sinirden uzak durman.

Kendine ve bebişine çook iyi bak annesi

Bu arada bebişte bana katılıyor teyzesi hareketlendi bi anda

Canım arkadaşlar güzel açıklamışlar zaten. Rahimde kasılma demekki çok önemli boyutta değil ki yatırmıyor. Önlem amaçlı düşün. Cinsellik yasak çok kötü bişey yaaa :halay: ben 4 aydır kardeş gibiyim
Güzelce dinlen güzel anniş :anneadayı:
Sağolun kızlar ben hep rabbimden hayırlısını diledim inşallah kötü birşey olmaz zaten gebelikten dolayı haftada bir yapıyorduk şimdi bir buçuk ay diyor ama hadi ben duruyum da eşim Nasıl duracak neyse bekleyelim bakalım

Aldıklarını güle güle kullansın annesi bebişin çok hızlı başladın maşallah. Biz bu ayın başına inş. Eşim bu maaşını alsın başlıcam bende ufaktan

Bak sebebini sen de biliyorsun kasılmaların. İnan hiç bir şey bebeğinden kıymetli değil. Senin istirahatinden daha önemli şey stresten sinirden uzak durman.

Kendine ve bebişine çook iyi bak annesi

Bu arada bebişte bana katılıyor teyzesi hareketlendi bi anda
:KK68:Ona öpücüklerimi yolluyorum teyzesi yesin onu Can'ım ben temmuz 20 gibi memlekete gidecem mecbur hazırlamak zorundayım ondan dolayı bu arada kızlar Bebek arabalarına baktım çok fazla ve çok fazla modele bir bayanla karşılaliştım concord neo arabayı Önerdi müşteriydi oda ikinci çocuğunu doğurmuş bu araba ilk çocuğumu büyüttü ikinci çocuğumu büyütüyor dedi çok memnunmuş aklınızda bulunsun ben Bebek arabasını doğumdan sonra alacam büyük ihtimalle çünkü 40 çıkana kadar evine gelmeyeceğim geldiğimde kış ayı olacak bebeği arabayla gezdirme durumum yok Bugün iki Bebek mağazası kışın indirim oluyor bahar yazın fiyatlar yüksek oluyor dedi sizin de aklınızda bulunsun kızlar

Aldıklarımı yakından çektiğim için yüklenmiyor yarın veya daha sonra atarım bebeğin ağız silme bezi omuza konan mendil Bebişimi yıkarken sünger aldım bu arada küvetlerde dereceli olan vardı ama satıcı bunlar bozulma ihtimali var dedi bende su derecesini gösteren bir alet var ondan aldım kovamızı aldım :rapci:battaniye hastane çıkışı aldım tek tek birim birim gidiyorum bakalım :KK71:

Amin Can'ım aile çok farklı birşey herşeyimizde yanımızdalar Rabbim eksikliğini göstermesin kimseye ben birde gurbetteyim kimsem yok burda benim işim daha zor daha düşkünler ondan bana bugün de gitmiş almış bir sürü şey anneciğimin aldıkları benim kız yiğinim kız istedi öyle dua etmişti hafta sonu da o başlar almaya kızlar size fikrim küçük çok doldurmayın pişman olursunuz almak isterseniz büyük alın

Annen ne kadar da güzel şeyler almış Rabbim güle güle kullanmayı nasip etsin inş.

Bak kendine gurbetteyim filan diyerek üzme. Ben de gurbetteyim en dibindeyim. 2 sene önce sırf eşimin iyi iş şartları var diye taşındık Samsun'a ne bir akraba vardı ne de arkadaş ve eşim sürekli iş gezisinde. Hafta başı çıkıp hafta sonu ancak eve gelir çoğu zaman. Ama artık dert ediyormuyum hayır. Artık yalnız değilim Allah'ın izniyle bebişim benimle

Annen ne kadar da güzel şeyler almış Rabbim güle güle kullanmayı nasip etsin inş.

Bak kendine gurbetteyim filan diyerek üzme. Ben de gurbetteyim en dibindeyim. 2 sene önce sırf eşimin iyi iş şartları var diye taşındık Samsun'a ne bir akraba vardı ne de arkadaş ve eşim sürekli iş gezisinde. Hafta başı çıkıp hafta sonu ancak eve gelir çoğu zaman. Ama artık dert ediyormuyum hayır. Artık yalnız değilim Allah'ın izniyle bebişim benimle
Bana bir buçuk yıl oldu hala alışamadım en basit örnek nerde ne var bilmiyorum kendi memleketinde olsan öylemi her yeri bilirsin en fazla 4 ayda bir memlekete gidiyordum ama ekimden beri gidemedim tam gidecektim hamile olduğumu öğrendim doktor 3 ay dinlen dedi nisan da gidecektim olmadı sonrada şurda ne kaldı diye bekledim bu kadar uzun süre sürmesi beni iyice stres etti ben çok sıcakkanlı biriyimdie ama bu memlekete çok çıkarcı kullanmayı seviyor iki komşunla konuşuyorsun her gün birşey istemeye geliyor gelsin sorun değil ben paylaşmayı severim ama bakıyorum ki sonra benden alıp alıp ev geçindirmeye çalışıyor bende merhabadan öteye gitmiyorum gurbette olana özellikle Bebek tam bir arkadaş inşallah kucağımızda alırız sonra agu agu diyişlerini duyarız

Bu arada e Bebek'te benimle ilgilen arkadaş müdür yardımcısıydı ve çok bilgiliydi küvetin içine file almayın dedi ve internet sitelerinden bir ürünü gösterdi bu kullanışlı dedi atıyım size de kızlar tercih sizin

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 32
  • image.webp
    image.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 34
Back
X