- 22 Temmuz 2015
- 1.275
- 1.066
- 53
- 40
Çok güzel Can'ım güle güle kullansın ada Deniz'inKızlarrrr
Ben yine potik'ime bişeyler aldım..![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok güzel Can'ım güle güle kullansın ada Deniz'inKızlarrrr
Kızlarrrr
Ben yine potik'ime bişeyler aldım..
ay çok tatlılarher yer pembe
bende 14 yıldır kız annesi olarak mağazalarda erkek reyonlarına girmeye yeni yeni alışıyorum
![]()
Çok güzel Can'ım güle güle kullansın ada Deniz'in
yaa bunlar ne tatlılar boyleee :) Masallah masallah :)Kızlarrrr
ıyıyım bende canım :) ay ben sımdı ne yaptımTeşekkür ederim :)
İyim ben canım çok şükür, sen nasılsın?![]()
canım bende duydum öyle bir şeyler zaten sadece uyurken kullanın diyorlar bakalım herkes bir şey söylüyor yaaBu arada cuma diyetisyenimle randevum var. Bebeğimin kilo alması için 17.
Cnm eldiven için kızımın doğumunu yapan doktor beni ziyarete geldiğinde (doğum sonrası ilk muayene) daha yeni yeni narkozun etkisi geçmişti :) kızımı ve beni kontrol etti sonra kızımın ellerindeki eldivenleri çıkardı çöpe attı ve kızmın ellerini göğsüme dayadı. Ve dediki bebekler dünyayı ilk elleriyle tanırlarmış. Ve avuçlarının hava laması gerekirmiş :)
Kızlarrrr
Canlar birde bebek arabası-Anakucağı ve Kanguru gibi büyük eşyaları mağazaya gidip bakacak olanlar yada alıp çok memnun olanlar izlenimlerini paylaşırsa çok güzel yardımlaşmış oluruz. Temmuz gibi ben almayı planlıyorum bunları, öncesinde alacak olanlar varsa yardımlaşalım. Aslında bir tek bunlar için değil, birçok konuda memnuniyet veya memnuniyetsizliklerimizi paylaşırsak çok güzel ilerlemiş oluruz.
Şimdiden Teşekkürler, Güzel Anneler.![]()
Annişler merhaba
Burda hava sisli yani yağmurlu, benim ruh düzeyi de havalarla orantılı gidince içim karamsar
Ay Allahım çok şekerler yaaaaaa.
O kırmızılı olan da badi mi? İlk açtığımda mayo sandım nasıl seviyorum, sonra dikkatli bakınca mayo değil gibi geldi.
Güle güle eskitsin bebişin inş.
Ben anakucağı almayı düşünmüyorum, kanguruyu da daha sonra almak istiyorum, çünkü ilk zamanlarımız kışa denk geliyor. Kanguruyu kullanamayız gibi geliyor.
Bu arada trendyolada soobe de çok güzel kızz bebek kıyafetleri vardı Allahım ne şekerler.
Astronot gördüm soobe de ama 0-3 ay bu da işime yaramaz ki 6-9 ya da 9-12 bile olur bulursam alcam bakalım
aaaa bi de deneyimli anneler benim memelerim kaşınıyor bu tamam normal ama göğüs dekoltesi kısmı var ya orası hariç memelerimde morarma mı desem renk değiştirmemi desem değişik görünüyor, kılcal damar gibi mi bişey işte normalmidir? doktora gitsem mi bununla ilgili.
Annişler merhaba
Burda hava sisli yani yağmurlu, benim ruh düzeyi de havalarla orantılı gidince içim karamsar
Ay Allahım çok şekerler yaaaaaa.
O kırmızılı olan da badi mi? İlk açtığımda mayo sandım nasıl seviyorum, sonra dikkatli bakınca mayo değil gibi geldi.
Güle güle eskitsin bebişin inş.
Ben anakucağı almayı düşünmüyorum, kanguruyu da daha sonra almak istiyorum, çünkü ilk zamanlarımız kışa denk geliyor. Kanguruyu kullanamayız gibi geliyor.
Bu arada trendyolada soobe de çok güzel kızz bebek kıyafetleri vardı Allahım ne şekerler.
Astronot gördüm soobe de ama 0-3 ay bu da işime yaramaz ki 6-9 ya da 9-12 bile olur bulursam alcam bakalım
Canım ya astronot için 0-3 almamız gerekmiyormu yada 3-6 gibi.. Aman buda bana karışık geliyor valla.![]()
ıyı canım cok sukur sen nasılsuın :)selam kızlar nasılsınız =)
Birde neyden nekadar alcağımızı bilsek ne iyi olur
Öyle mi canım, ben bakayım yarın gidip :)
Teşekkürler..
Canım öncelikle aldıkların çok güzel güle güle giysin bebeğin. Bebek arabam olmasına rağmen bir bebek arabasına taktım bugünlerde kafaya süper bişey aradığım herşeyi bir arabada toplamışlar.Canlar birde bebek arabası-Anakucağı ve Kanguru gibi büyük eşyaları mağazaya gidip bakacak olanlar yada alıp çok memnun olanlar izlenimlerini paylaşırsa çok güzel yardımlaşmış oluruz. Temmuz gibi ben almayı planlıyorum bunları, öncesinde alacak olanlar varsa yardımlaşalım. Aslında bir tek bunlar için değil, birçok konuda memnuniyet veya memnuniyetsizliklerimizi paylaşırsak çok güzel ilerlemiş oluruz.
Şimdiden Teşekkürler, Güzel Anneler.![]()
iyim cnm allah sükürler olsun ama bu sıra yatamıyorum agrılarım var belim felam oyle ya cnm evdeyim cnm sıkılıyor oyle cnm =)ıyı canım cok sukur sen nasılsuın :)
sekerli_seker canım ayın sonuna ben beşik almayı düşünüyorum beşikle ilgili fikir verebilirim arabayla ilgili ben kararsızım kış ayında doğacağı için doğduktan sonramı alsam diyorum bilemiyorum marka konusunda da karar kılamadım kanguru bende düşünmüyorum
Selen_Ay inşallahta gerek kalmaz bebeğimiz tombul olurda B BirAnneBirEvlat bi ara bir markanın kangurusjnu paylaşmıştın o kanguru ideal aslında düşünürsem belki onu alırım