-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Kızlar dün haberleri izledinizmi, sezeryan doğumun artması nedeniyle, normal doğum yaptıran doktorlara ekstra ücret ödenecekmiş devlet tarafından ve senede bilmem kaç tane normal doğum yaptırmazsa belgeleri ellerinden alınacakmış. İnşAllah etkili olur da doktorlar gereksiz yere sezeryan yaptırmazlar.
Yaa ben artık dünkü sinsirella sinsirella nın muyahenesin den sonra ne doktora güveniyorum nede hastaneye hep para tuzağı olduğunu düşünüyorum kafam karıştı yani

Maşallah kızlar bugün bayağa faal olmuşunuz ne güzel kıyafete takılı kalmayın kıyafet her zaman alınır çebrenizdekiler alır hediye gelir ben üç tane hastane çıkışı bir bataniye ve elbise dışında kıyafet almadım ama şuanda bebeğimin nir sürü kıyafeti var annem ve ablam sayesinde bugünde annem çeketini bitirmiş Prensesimin kıyafet almayı kenara bırakın birim birim alınacaklarınızı listeye koyun bence ben öyle derim en azından ben öyle yapıyorum banyo malzememiz bitti bizim hiçbir eksiği yok şimdi diğer birimleri almada kıyafeti yarım saatte bile dizersiniz
canım annenın orduklerı cok seker :)
ne guzel canım heveslıler alıyorlar :)
ama ben bu konuda kımseye alır dıye bekleyemem :/ yeterı kadar 0-3 ve 3-6 ay alayımda :D hos hıc baslamadım ama..
Banyo urunlerı son kullanma tarıhı oluyor mu canım?

Kızlar iyi akşamlar, ben de ufak ufak almaya başladım. Bugün bunları aldım. Bende liste tutacağım. Geçen bebek dükkanlarınun birinde liste verdiler bana.

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 40
  • image.webp
    image.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 40
Bebek dükkanında bu listeyi verdiler, belki size de yardımcı olur

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    31 KB · Görüntüleme: 42
  • image.webp
    image.webp
    30,2 KB · Görüntüleme: 40
Gunaydın anneler aldıklarınız ciciler çok tatlı güle güle giysin kuzucuklar ☺️Benim aldıklarımda gelince paylaşırım ayyy randevuma 5 gün kaldı özledim bebişimi görmeyi :anne:

kızlar günaydın, genclik bayramınız kutlu olsunEn Büyük TÜRKİYE çatlaklar için krem sürmeye başladınız mı?
Ben şimdilik bebe yağı sürüyorum cnm doktor lierac yada mustella krem önerdi biraz tuzlu daha almadım ama kaşınıyor göbüşüm yakında alabilirim bende herkesin gençlik Bayram'ını kutlarımEn Büyük TÜRKİYE

canım annenın orduklerı cok seker :)
ne guzel canım heveslıler alıyorlar :)
ama ben bu konuda kımseye alır dıye bekleyemem :/ yeterı kadar 0-3 ve 3-6 ay alayımda :KK70: hos hıc baslamadım ama..
Banyo urunlerı son kullanma tarıhı oluyor mu canım?
Bende alıyorum kıyafet ama abartmıyorum Can'ım kıyafet en kolay diye yoksa benimde aldıklarım var insan heves ediyor ben banyo malzemesi olarak küvetiymiş kovasıymış tırnak setiymiş küvetin içine file almadım farklı birşeyi önerdi bayan 50 tl ama mantıklı geldi internetten siparişi verdim e Bebek'te yoktu bunları aldım şampuan falan almadım yani attım resmini

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 58
  • image.webp
    image.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 38
tugder tugder annenin ördükleri çok güzel, inşallah güle güle kullansın minik prenses :KK69:
Çok sağol Can'ım seninkiler de çok güzel gülle güle giysin prensin bende markafoniden internetten aldıklarım geldi çok şeker hele bir elbise almıştım elimde tutuyorum içinde düşünüyorum çok güzel nir duygu elbiseyi 12,5 zıbını da 17 tl ye almıştım yeri de güzel kızlar

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 42
  • image.webp
    image.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 35
  • image.webp
    image.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 50
kızlar günaydın, genclik bayramınız kutlu olsunEn Büyük TÜRKİYE çatlaklar için krem sürmeye başladınız mı?
Ben baslamadım canım o_Ounutmam ınsallah bu haftasonu doktora sorayım o_O sen basladın mı?

Bende alıyorum kıyafet ama abartmıyorum Can'ım kıyafet en kolay diye yoksa benimde aldıklarım var insan heves ediyor ben banyo malzemesi olarak küvetiymiş kovasıymış tırnak setiymiş küvetin içine file almadım farklı birşeyi önerdi bayan 50 tl ama mantıklı geldi internetten siparişi verdim e Bebek'te yoktu bunları aldım şampuan falan almadım yani attım resmini
Ay bende nasıl heves edıyorum yok ya basıcam dayanamıcam :KK48: ınanırmısın ruyamda bıle alısverıs yapıyodum bu gece :KK48: he anladım canım onları aldın bende nıyeyse banyo dıyınce dırek sampuana gıttım :KK48:

Çok sağol Can'ım seninkiler de çok güzel gülle güle giysin prensin bende markafoniden internetten aldıklarım geldi çok şeker hele bir elbise almıştım elimde tutuyorum içinde düşünüyorum çok güzel nir duygu elbiseyi 12,5 zıbını da 17 tl ye almıştım yeri de güzel kızlar
Mınnagın gule gule gıysın bunları ınsallah :anneadayı:

Kızlar dün haberleri izledinizmi, sezeryan doğumun artması nedeniyle, normal doğum yaptıran doktorlara ekstra ücret ödenecekmiş devlet tarafından ve senede bilmem kaç tane normal doğum yaptırmazsa belgeleri ellerinden alınacakmış. İnşAllah etkili olur da doktorlar gereksiz yere sezeryan. Canım dokturmum soyle di bana anlatı zaten zeryan yapmaları için iyi bir neden bulmaları lazım ki oyle olsun yoksa soruşturma olurmuş doktur için :)

Selam kızlar buradayım ben temizlik yaptım Kur'an okudum komşuya kave içmeye gittim geclik bayramınız kutlu olsun kızlar simdi dinleniyorum müzik diliyoruz kızımla :)

Back
X