-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
kızlar günaydın, genclik bayramınız kutlu olsunEn Büyük TÜRKİYE çatlaklar için krem sürmeye başladınız mı?

Hepimizin kutlu olsun canım
Benim cildim kuruydu, hamilelikle daha da kuruduğu için 1 aydır kakaolu vaselin sürüyorum ben. Çatlak hiç olmıcak diye düşüncem yok ama azalsın en azından

Kizlarr bugun neredesiniz :)

Dışardaydık : )

Dediğim gibi Türk Yıldızlarını izlemeye gittik ama ben mahvoldum. Rahim ağzında bir ağrı başladı gösterinin sonunda, belim kalçam ayrı ağrıdı. Geldim yatıyorum öyle

Yarın doktora gidiyoruz bakalım. Bebiş nasıl, cinsiyeti değişiyor mu görücez

Hepimizin kutlu olsun canım
Benim cildim kuruydu, hamilelikle daha da kuruduğu için 1 aydır kakaolu vaselin sürüyorum ben. Çatlak hiç olmıcak diye düşüncem yok ama azalsın en azından

Dışardaydık : )

Dediğim gibi Türk Yıldızlarını izlemeye gittik ama ben mahvoldum. Rahim ağzında bir ağrı başladı gösterinin sonunda, belim kalçam ayrı ağrıdı. Geldim yatıyorum öyle

Yarın doktora gidiyoruz bakalım. Bebiş nasıl, cinsiyeti değişiyor mu görücez
artık cok gezmek cok ayakta durmak bıze gore degıl :)
gıdın bakalım yuzde kac demıstı :D

Kıxlar bunun gibi bişi almayı düşünüyorum cok mantıklı geliyor bana uyku tulumuymuş kundak şeklinde siz ne düşünüyorsunuz?

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    33,8 KB · Görüntüleme: 39
İyi akşamlar kızlar bende bugün çok yoruldum evi temizledim iyice akşamda eşimle ikea gittik dolap ve beşik bakmaya güç beğenmedim şimdi de internetten alışveriş yaptım yine dayanamadım bunları aldım kızıma kendime de hamile pijama takımı aldım nerdeyse bol olan pijamalarım dar gelmek üzere sizleri bilmem ama benim karnım resmen 6 aylık rahat duruyor

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 38
  • image.webp
    image.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 39
  • image.webp
    image.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 44
İyi akşamlar kızlar bende bugün çok yoruldum evi temizledim iyice akşamda eşimle ikea gittik dolap ve beşik bakmaya güç beğenmedim şimdi de internetten alışveriş yaptım yine dayanamadım bunları aldım kızıma kendime de hamile pijama takımı aldım nerdeyse bol olan pijamalarım dar gelmek üzere sizleri bilmem ama benim karnım resmen 6 aylık rahat duruyor
Valla Can'ım benim göbişte çıktı baya :) güle güle giysin cicişleri.ikea bende bakmak istiyodum ama kaliteli değil diyorlar of bilemiyorum . Bende mobilyacıları gezdim 4.000 tlden aşağı oda bulamadım.

artık cok gezmek cok ayakta durmak bıze gore degıl :)
gıdın bakalım yuzde kac demıstı :KK70:

Hiç değil hemde yaa
Ama benim bu kadar perte çıkmam sürekli yatmam yüzünden

%95 demişti :KK30:Bu yüzdelere de bayılıyorum ha.

Kıxlar bunun gibi bişi almayı düşünüyorum cok mantıklı geliyor bana uyku tulumuymuş kundak şeklinde siz ne düşünüyorsunuz?

Aaaa çok güzel
Ben de uyku tulumu düşünüyordum ama kolları yine dışarda diye aklıma takılıyordu
Hangi siteden baktın canım buna

Hiç değil hemde yaa
Ama benim bu kadar perte çıkmam sürekli yatmam yüzünden

%95 demişti :KK30:Bu yüzdelere de bayılıyorum ha.

Aaaa çok güzel
Ben de uyku tulumu düşünüyordum ama kolları yine dışarda diye aklıma takılıyordu
Hangi siteden baktın canım buna
İnstagramda bir sayfa güvenilir mi bilmiyorum. Ordan alışveriş yapmadım hiç . Model olarak hoşuma gitti diğerlerinde kollar dışarda olduğu için hoşuma gitmedi benim de bu mantıklı geldi. Bulabilirsem Bi yerde süper olcak. Kış bebeği bizi zorlıcak valla.

Maşallah kızlar bugün bayağa faal olmuşunuz ne güzel kıyafete takılı kalmayın kıyafet her zaman alınır çebrenizdekiler alır hediye gelir ben üç tane hastane çıkışı bir bataniye ve elbise dışında kıyafet almadım ama şuanda bebeğimin nir sürü kıyafeti var annem ve ablam sayesinde bugünde annem çeketini bitirmiş Prensesimin kıyafet almayı kenara bırakın birim birim alınacaklarınızı listeye koyun bence ben öyle derim en azından ben öyle yapıyorum banyo malzememiz bitti bizim hiçbir eksiği yok şimdi diğer birimleri almada kıyafeti yarım saatte bile dizersiniz
sorma canım bende kıyafet kolay ıvır zıvır almaya başlayayım diye düşünüyorum ama bunları kime söylesem küfür etmişim gibi suratıma bakıyor:işsiz: şimdi senin yazdığını okuyunca ohh beee benim gibi düşünen varmış bende sorun yokmuş dedim nasıl sevindim anlatamam :)
kızlar aksamları yatamayan var mı ben yatamıyorum ya yatmayı özledim belim felan agrıyor ya =(
canım ben uyuyabiliyorum ama bende mesela gece 3 gibi uyanıyorum tekrar uykuya dalmam 1-2 saat sürüyor
Ben şimdilik bebe yağı sürüyorum cnm doktor lierac yada mustella krem önerdi biraz tuzlu daha almadım ama kaşınıyor göbüşüm yakında alabilirim bende herkesin gençlik Bayram'ını kutlarımEn Büyük TÜRKİYE
canım ben lierac aldım kuzenim önermişti olan çatlakları bile geçiriyor dedi.ben göğüslerimi perte çıkardım kaşımaktan morumsu oldular çizgi çizgi.onun için aldım ama hiiiiiç bi faydasını görmedim geçirmedi.ama yinede her akşam tüm vucuduma sürüyorum birde banyoda bebe yağı sürüyorum.
Valla Can'ım benim göbişte çıktı baya :) güle güle giysin cicişleri.ikea bende bakmak istiyodum ama kaliteli değil diyorlar of bilemiyorum . Bende mobilyacıları gezdim 4.000 tlden aşağı oda bulamadım.
canım ikeanın ürünleri çok kaliteli yanlış söylemişler.biz evlenirken eşyaların nerdeyse yarısını ordan aldık.koltuk,şifonyer,komidin,tv ünitesi,gardrop,yemek masası,mutfak rafı,vs.. 4 yıl oldu ama hepsi hala taş gibi 1 vidası bile oynamadı yerinden.şimdide bebişin beşiği ve yatağını ordan aldık.

Günaydın kızlar sonunda tetenoz aşımı bugün vurabildim hemşire şeker yüklemesi yapalaım dedi detayları alamadım eşim kapıda bekliyordu yaptıracakmısınız kızlar

Günaydın kızlar sonunda tetenoz aşımı bugün vurabildim hemşire şeker yüklemesi yapalaım dedi detayları alamadım eşim kapıda bekliyordu yaptıracakmısınız kızlar
ben şeker yüklemesi yaptırmayı düşünmüyorum canım ama bakalım doktorum ne diyecek daha konuşmadım
kan hapı kullanan var mı kızlar ?
ben kullanıyorum canım

Back
X