-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
ben şeker yüklemesi yaptırmayı düşünmüyorum canım ama bakalım doktorum ne diyecek daha konuşmadım

ben kullanıyorum canım
pazartesi verdi doktor asırı iştahım acıldı mide bulantım kalmadı yemeği cok fazla yer oldum acaba kan hapından olabilir mi canım ?

Günaydın kızlar, hayırlı cumalar. Bugün bizim biraz telaşımız var. Kızım yarın 2 yaşını dolduruyor inşAllah. Bugün Kuran okutuyorum kızım için, hazırlık işler güçler, size iyi muhabbetler, akşam misafirlerden sonra okurum artık

Günaydın kızlar, hayırlı cumalar. Bugün bizim biraz telaşımız var. Kızım yarın 2 yaşını dolduruyor inşAllah. Bugün Kuran okutuyorum kızım için, hazırlık işler güçler, size iyi muhabbetler, akşam misafirlerden sonra okurum artık
mutlu yıllar canım allah kabul etsin simdiden kolay gelsin sana :KK24:

daisy5 daisy5 iki aydır balık yağı kullanıyorum bu ayda kan hapı verdi onun etkisi sanırım bende yeni yeni toparlanıyorum sanırım bundan sonra kilo alacam gibi :KK49:

pazartesi verdi doktor asırı iştahım acıldı mide bulantım kalmadı yemeği cok fazla yer oldum acaba kan hapından olabilir mi canım ?
olabilir canım kan hapı iştahı açabiliyor bende de bu ay biraz iştah artışı oldu.eee artık bebişlerimiz büyüyo daha çok besine ihtiyaçları oluyo birde bol su içmeyi unutma canım iştahını azaltır biraz.

B BirAnneBirEvlat nice Mutlu yıllara olsun Rabbim uzun ömür versin allah kabul etsin kan hapını niçin verdi kızlar ben Demir ve magnezyum içiyorum sadece iştah içinse benim iştahım çok şükür fazlasıyla yerinde iki saate bir yemek yiyorum birşeyler yeme ihtiyacı hissediyorum

olabilir canım kan hapı iştahı açabiliyor bende de bu ay biraz iştah artışı oldu.eee artık bebişlerimiz büyüyo daha çok besine ihtiyaçları oluyo birde bol su içmeyi unutma canım iştahını azaltır biraz.
aynen canım ben normalde de kış yaz cok su tüketiyordum şimdide cok tüketiyorum :super:

İyi akşamlar kızlar bende bugün çok yoruldum evi temizledim iyice akşamda eşimle ikea gittik dolap ve beşik bakmaya güç beğenmedim şimdi de internetten alışveriş yaptım yine dayanamadım bunları aldım kızıma kendime de hamile pijama takımı aldım nerdeyse bol olan pijamalarım dar gelmek üzere sizleri bilmem ama benim karnım resmen 6 aylık rahat duruyor

Negüzel şeylermiş güle güle giysin kızın :)
Hiç takma herkes normal oldugunu söylüyor ama benimde karnım bence baya büyüdü.. :kızgın:

B BirAnneBirEvlat nice Mutlu yıllara olsun Rabbim uzun ömür versin allah kabul etsin kan hapını niçin verdi kızlar ben Demir ve magnezyum içiyorum sadece iştah içinse benim iştahım çok şükür fazlasıyla yerinde iki saate bir yemek yiyorum birşeyler yeme ihtiyacı hissediyorum
doktorumu değiştirdim bu ay iştahımın olmadığını bilmiyordu ama kan hapı verdi geçen ay elevit kullandım balık yağıda kullanıyorum dedım tekrar balık yağı verdi eczacı zaten demişti bebeğin beyin gelişimi için hamileliğin sürecince mutlaka balık yağı kullanmalısın demişti canım

İyiki doğmuş, nice çok mutlu yaşları olsun canım..
Allah kabul etsin, kolay gelsin :KK200:

kızlar burda biri alt açma minderi paylaşmıştı gri katlanabilir cok güzel di acaba onu kim paylaştı

İnstagramda bir sayfa güvenilir mi bilmiyorum. Ordan alışveriş yapmadım hiç . Model olarak hoşuma gitti diğerlerinde kollar dışarda olduğu için hoşuma gitmedi benim de bu mantıklı geldi. Bulabilirsem Bi yerde süper olcak. Kış bebeği bizi zorlıcak valla.

Hmm alışveriş hiç yapmayınca evet insanın aklında kalıyor soru işareti ama evet güzel. En olmadı normal kundak yapcam

Günaydın kızlar sonunda tetenoz aşımı bugün vurabildim hemşire şeker yüklemesi yapalaım dedi detayları alamadım eşim kapıda bekliyordu yaptıracakmısınız kızlar

Ben de yaptırmayı düşünmüyorum açıkcası

kan hapı kullanan var mı kızlar ?

Ben 2 aydan fazladır kullanıyorum vitaminle beraber canım ama ben de sanırım iştahsızlık yapıyor. Zaten vitamin oldum olası iştahımı kapar benim

Hayırlı cumalar. Kızının doğum günü kutlu olsun. Nice yaşları sağlıklı hayırlı yaşları olsun inş

Bu arada doktordan çıktık biz de çok şükür bebişimiz iyi

AGRA AGRA cım cinsiyetimiz kesinleşti erkek ismi de Selim Süha olacak nasipse

Bu arada kızlar emziklik yaptırmayı düşünüyorum. İnstagramda gördüm çook hoşuma gitti. Biraz pahalı ama bunu sakınacak değilim

Hiç değil hemde yaa
Ama benim bu kadar perte çıkmam sürekli yatmam yüzünden

%95 demişti :KK30:Bu yüzdelere de bayılıyorum ha.

Aaaa çok güzel
Ben de uyku tulumu düşünüyordum ama kolları yine dışarda diye aklıma takılıyordu
Hangi siteden baktın canım buna
Kesinlesmis canim cinsiyetiniz hayirli olsun :)

kan hapı kullanan var mı kızlar ?
Ben kullaniyorum canim ama istahimda fazladan bir artis olmadi

Kızlar kundak tulumu soran olmuştu şuanda markafonide satışta atıyım resmini almak isteyenler olursa sekerli_seker sekerli_seker sağol Can'ım daha iyileri senin kızına olsun inşallah hamile pijaması aldım modelini çok beğendim fiyatıda 47 tl aldım uygunuma geldi almak isterseniz diye atıyorum

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 35
  • image.webp
    image.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 38
  • image.webp
    image.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 46
Back
X