- 26 Haziran 2007
- 3.215
- 1.892
- 373
- 41
aynen canım 16 hafta hiç kilo almadım hatta verdim sayılır ama ilaçlara başladım 10-15 günde 3 kilo aldım belkide daha fazla 3gündür tartılmıyorum sinir oldum diye
ayy inşallah canım yarıya geldik sayılır Allah'ın izniyle.bende vicdan azabı duymamak için içiyorum normalde ilaca karşı bi insanım ama konu bebeğim olunca herhalde anne içgüdüsü ilk onu düşünüyosun ihtiyacı var ki doktor veriyo diyosun.
ya bu sağlık ocağı beni hiç aramıyo ilaç falan vermiyo.sadece 3aylıkken aramıştı 2li test falan yaptırdın mı diye onun haricinde hiç bi icraat yok.acaba diyom ben mi arasam napıyonuz hiç aramıyonuz diye![]()
Ben ilk zamanlardan beri ilaç yazdırmak için sürekli gittiğim için aile hekimine, onlar arayıp sormasada ben dürtüklüyorum onları. Geçen ay sırf kan sayımı için gittim mesela, yapıyorlar. Şimdi aşı için gittim, hem aşı hem izlem yaptılar. Bütün secerenizi öğreniyorlar yalnız.

Gerçi her bünyede değişir ama ben sanırım 2 aydır kullanıyorum kan ilacı ve vitamin ilacını, daha hiç kilo almadım mesela.
birde kızlar göğüs pedini kaç adet almak lazım.bugün eczaneden sipariş vericem 24lü ve 60lı paketleri varmış.her emzirmede değiştiriliyo mu 60lı mı almak lazım??
Canım bire bir yaşamış olduğum tecrübem yok. Annişler bişey söyler. Ama yine bu sitedeydi. Annenin bir tanesi göğüs pedinden dolayı göğsünde mantar oluştuğunu çok zor iyileştiğini söyledi. Ped değil de koruma kalkanı daha iyi demişti. Gerçi nasıl kullandı sürekli değiştirdi mi? bilmiyorum. ama ilk alacağım kapaklı göğüs kalkanı, pedi de alıcam ama az sayılı alıcam. Kalkanı kullanamazsam pede dönerim diye düşünüyorum. Annem hep penye koyardı yaaa bikaç kat yapıp....