-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
AGRA AGRA senin dediğin Bebek arabası bumu indirimde şu anda joker de Selen_Ay Selen_Ay senin istediğinde indirimde atıyorum bakın kızlar

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 54
  • image.webp
    image.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 54
Geçen ay bu modele de bakmıştım ben üçü 1200 tl indirimdeydi karar verememiştim Bebek arabasını sona sakladığım için ay çok kararsızım Nasıl alacaksak biz bu Bebek arabasını

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 62
Tüüh kandıramadım :KK45: işin şakası Bi yana sizin bütçeniz neye uygunsa o canım. Ama netten alışverişte acayip kullanışlı ben memnunum yani.
Gezebileceğin her yeri gez. Özellikle bebiş küçükken çünkü ilerki aylarda herşey zor olacak

Normalde içerden geri geliyorsa tam ileri ittiremiyorsun demektir. Bunun da hiç bir faydası olmaz. Ama yanma yapması normal değil canım. Dün prospektüsü de okudum orda da yazıyordu bence doktora bir danış. Belki fitilin içinde alerjin olan bişeyler oladabilir
Evet canım dedıgın gıbı netten ıyı oluyor.Dıger turlu gezınce evetcok uyguna buluyorsun ama gezmek ındıırıme kosmakta zor :işsiz:
Sanırım ıtemıyorum korkuyorum bırde dun pıt dıye kaydı :110:Bu gece ılerı ıtıp yarın duruma tekrar bakayım ıtemedıgım dısarı cıktıgı ıcın mı oldu yanma dıye :işsiz: hos 3 taneydı zaten 2 sı bıtmıs olacak boylece.Ya ne kadar ıttırmem gerek kı uff fıtıl ısı ne sınır bozucu :işsiz:

selam kızlar nasılsınız bende 2 günür giremedim evdeyim iş felan işte ya ben ine olmadım daha daha kızlar tetonaz inesi ya =(oyle yani kızlar ve bizim burda dısarı cıkamıyoruz =( patlamlar felan oluyor görmüşünüzdür haberlerde gaziantepte olay bittmiyor kızlar oyle yani =(

Arkadaşlar ben hamile kaldım kalalı ne salça kapağı açabiliyorum nede turşu çok komik ama hiçbirşekilde açamıyorum sizde de böyle durumu olan var mı

Var var canım ama bu hamileliğin getirdiği bişey, bebiş doğunca geçicek bunlar inş

AGRA AGRA senin dediğin Bebek arabası bumu indirimde şu anda joker de Selen_Ay Selen_Ay senin istediğinde indirimde atıyorum bakın kızlar

Bu armadillo modeli canım

Evet canım dedıgın gıbı netten ıyı oluyor.Dıger turlu gezınce evetcok uyguna buluyorsun ama gezmek ındıırıme kosmakta zor :işsiz:
Sanırım ıtemıyorum korkuyorum bırde dun pıt dıye kaydı :110:Bu gece ılerı ıtıp yarın duruma tekrar bakayım ıtemedıgım dısarı cıktıgı ıcın mı oldu yanma dıye :işsiz: hos 3 taneydı zaten 2 sı bıtmıs olacak boylece.Ya ne kadar ıttırmem gerek kı uff fıtıl ısı ne sınır bozucu :işsiz:

Korkmanı gerektirecek hiç bişey yok canım. En kötü eriyecek zaten. İttirmezsen mantarın geçmez haberin ola burda üç senedir kronik mantarla uğraşan ablan var :KK45::KK45: iterken bazen takılıyor bir yere o zaman hareket ettir Bi şekilde. İşaret parmağınla itiyorsun ya içeri o parmak komple gircek :KK14::KK14: daha açıklamayım yani

selam kızlar nasılsınız bende 2 günür giremedim evdeyim iş felan işte ya ben ine olmadım daha daha kızlar tetonaz inesi ya =(oyle yani kızlar ve bizim burda dısarı cıkamıyoruz =( patlamlar felan oluyor görmüşünüzdür haberlerde gaziantepte olay bittmiyor kızlar oyle yani =(

Evet ya duyuyoruz :KK43: Allah yardımcınız olsun canım. Aşı önemli tabi ama can daha da önemli. Aklına çok takılırsa sağlık ocağına arayıp sor bişey oluyor mu günü geçince
Rabbim güç versin

Var var canım ama bu hamileliğin getirdiği bişey, bebiş doğunca geçicek bunlar inş

Korkmanı gerektirecek hiç bişey yok canım. En kötü eriyecek zaten. İttirmezsen mantarın geçmez haberin ola burda üç senedir kronik mantarla uğraşan ablan var :KK45::KK45: iterken bazen takılıyor bir yere o zaman hareket ettir Bi şekilde. İşaret parmağınla itiyorsun ya içeri o parmak komple gircek :KK14::KK14: daha açıklamayım yani

Evet ya duyuyoruz :KK43: Allah yardımcınız olsun canım. Aşı önemli tabi ama can daha da önemli. Aklına çok takılırsa sağlık ocağına arayıp sor bişey oluyor mu günü geçince
Rabbim güç versin
sagol cnm benim =)zaten bugun saglık olcagının orda oldu patlama ve catısma cnm

Selam kızlar
Yarın yine kontrolümüz var bakalım ne diyecek doktorumuz. Kızımında 2 yaş aşıları var yarın. İnşAllah sıkıntı yaşamayız.

Kıyafetlerden konuşmuşsunuz. Benim kızım mayıs sonu doğumlu ama hastanede odalar sıcak olmasına rağmen yinede iki kat giydirdiler hep. Bende evde öyle devam ettim. Doktorlar da sizin giydiğinizden 1 kat daha fazlasını giydirin diyorlar.

Rabbim güç versin
Baya acikladin canim sagol :D gercekten zor bu fitil isi :D bana zor geldi yani :D
Yanmayi sordum canim olabilecek bir.belirti 2.de bu kadar olmaz dedi :/

gunaydin :)
Ben saglik ocagina gideyimde sonunda kayit yaptirayim. Gecen gittim tahlil sonuclarim yok diye kayit acmadilar :/

Günaydın annişler

Ben de sağlık ocağına gidicem yine, sonuçlarımı alayım.
Gece sürekli uyandım, aşı yeri çok ağrımıyor ama gece sızladıkça uyandırdı :KK14:

Günaydın annişler

Gece sürekli uyandım, aşı yeri çok ağrımıyor ama gece sızladıkça uyandırdı :KK14:
geçmiş olsun canım inşallah güzel sonuçlar alırsın.ben daha aşı olmadım ama geceleri 2-3 kere uyanıyorum ve uyumam zaman alıyo.gece uyanmalar beni çok yoruyo uykusuz bırakıyo bebiş kalk anne alış mı diyo anlamadım :D

Günaydın annişler

Ben daha aşı olmadım ya nezman olunması gerekli. Sağlık ocağına kaydımı yaptılar, onlarmı haber verecek yoksa benmi gideceğim. Birde bnm kontrole gittiğim hastanede yapılmıyor mu, doktor hiç bahsetmedi..

Back
X