-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
bendede oluyor zaman zaman ama geçiyor sonra acaba çevrende bir olaydan mı etkilendin yada okuduğun izlediğin bir şeylerden ben bazen erken doğum haberleri çıkıyor ya onlardan etkileniyorum mesela inş.bebişlerimiz sağlıkla dünyaya gelir güzelpozitif şeyler düşünelim hep:KK54:

Çok şükür kötü bir haber filan almadım ama ne bileyim içim daralıyor sebepsiz Rabbim hayırlara çıkarsın havalar hamilelik psikolojisi de etkiledi sanırım.beni:(

Günaydın annişler
Daisy5 te profil resmini değiştirmiş gördüüüüm

Çocuk iyice büyüdüğü için baskı yapıyordur canım, magnezyum eksikliği yüzünden olur mu bilemiyorum, doktoruna gidince bir sorarsın için rahat eder.

O vesveseden canım, ben 2 ay öncede doktora giderken bebeğe bişey oldu kesin. Kalbi durdu kesin bakıcaklar hemen kürtaja alıcaklar vs. vs. bir sürü korkuyla gittim. Hatta doktorun masasına yattığımda doktor bu ne heyecan böyle, bebeği görücez diyemi bunca heyecan dedi düşün. Sonra ilk sorduğum iyimi iyimi. Evet merak etme iyi dedi, içime su serpildi.
Bu ay da doktora gitmeden yine aynı afakanlar bastı bi de bebeği önceleri daha net hissederken doktora gitmeden önceki hafta daha durgunlaştı o da vesvese oldu, korka korka gittim yine. Ultrasonda ilk baktığım kalbi oldu gördüm rahatladım.
Eşim kızdı bana bir sürü :olamaz: bu negatifliğin yüzünden bebeğe bişey olacak kendine gel diye :ukala:

Şimdi unutmaya çalışıyorum. Bebeklerimiz Allaha emanet, duadan başka bişey gelmiyor elimizden. Hayırlarla sağlıcakla kucağımıza da almak nasip olsun inş.
Amiin canım Rabbim korusun onları. Geçen cuma gördüm.yavrumu gayet iyiydi maşallah bir sıkıntı yok p.tesi yine görücem aslında. Uzun süre hareket etmezse içime bir ateş düşüyor aklımdan atmak istiyorum bu düşünceleri Rabbim ferahlatsın içimizi

günaydın kızlarrrr:KK49: sabah aşımı oldum geldim fazla ağrım yok ama sanki parmaklarım biraz uyuştu gibi neyse katlancaz artık biraz.bebişimin kalbini dinledik çok güzeldi ya gümbür gümbür.şimdilik idare eder beni bu haftaya doktor randevumuz var allahtan :KK70:
işe gelirken yine dayanamadım saç tarağı ve fırçası aldım :)
foolfancy foolfancy canım annemin dediğine göre hamileleri korkuturlarmış sen bol bol dua et içini ferah tut bebeklerimiz Allah'a emanet
Ediyorum canım etmezmiyim diyorum ya kızımda böyle değildim vesvese bastı içimi. Birde kızım var yanımda kafamı dağıtan tek olsam napardım bilmiyorum. Rabbim sağlıkla,hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin

sekerli_seker sekerli_seker canım ben ayın sonunda büyük ihtimalle bakabilirim bakabilirsem sana bilgi veririm bugün hastaneyi aradım cd veriyormusunuz diye ayrıntılı ultrasonda veriyorlarmış sizlerde sorun olmadı bi

sekerli_seker sekerli_seker canım ben ayın sonunda büyük ihtimalle bakabilirim bakabilirsem sana bilgi veririm bugün hastaneyi aradım cd veriyormusunuz diye ayrıntılı ultrasonda veriyorlarmış sizlerde sorun olmadı bi

Eğer bakmaya çıkarsan o modelde aklında olsun kuzum çok iyi olur valla, teşekkürler.
Aaa öyle bir şey mi varmış :rolleyes: Bende isterim ya vermiyolarsa :cry:

selam kızlar nasılsınız =)
İyilik Can'ım doktor randevuyu uzatınca insan herşey yolunda mı diye merak ediyor bende doktora gitmediğim için kaygı oluştu sen nasılsın sekerli_seker sekerli_seker ayın sonunda doktora gittiğimde alışverişe çıkmayı planlıyorum çıkarsam mutlaka soracam fikirde almış olurum arabayla ilgili detayları söylerim Can'ım

Bunu kaçırmayın kızlar. Dijital termometre, acayip gerekli bişey. Çocuk hastayken, ateşliyken, o huysuz dönemde koltuk altı ateşölçerler le ölçüm yapmak çok zor oluyor.

image.webp

günaydın kızlar nasılsınız.. bende bebeğimi hissetmeye başladım minik bir pıt oluyor :; ama iki gündür hissetmiyorum ve endişeleniyorum :( inanılmaz baş ağrısı ve halsizlik var

günaydın kızlar nasılsınız.. bende bebeğimi hissetmeye başladım minik bir pıt oluyor :; ama iki gündür hissetmiyorum ve endişeleniyorum :KK43: inanılmaz baş ağrısı ve halsizlik var
günaydın canım endişelenme bende daha yeni hissetmeye başladım ama hergün düzenli değil.bide genelde sabahları pek hareket etmiyorlar öğlene doğru falan hissediyorum.sağlık ocağındaki ebe bana sabahları uyurlar genelde akşamları uyumaz hareket ederler demişti.

Back
X