Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    189
Kızlar göğüs ucu çatlayan var mı? Benim bildiğiniz parçalandı. Düzenli olarak lansinoh sürüyorum ama asla fayda etmedi. Emzirsem tamam diycem ama daha bebek doğmadan bu kadar hassasiyet nedir anlamadım ya. Biri zeytinyağıyla kantaron yağını karıştırıp pamuğa dök gece öyle yat yazmış onu deniycem ama benim gibi olan var mı? Bildiğiniz etim kopmuş ya ağliycam 😭😭😭
Hamileyken değil de doğumdan sonra felaket derecede çatlama ve kopmaya yakın parçalanmalar olmuştu doktor garmastan diye bir pomat yazmıştı hayatımı kurtaran bir krem diyebilirim hatta şimdiden alıp koydum kenara bir doktorla danış eğer zararı yoksa kullanmanın kesinlikle tavsiye ederim ( o zamanlar devlet karşılıyor ama sanırım şu an özele girdi )

Bu arada biberon olarak Dr browns tercih ettim 🥲 yeşil pipetlilerden hatta bı tane daha cam saklamistim ona pipet ve başlıkta alacağım iki adet de brownsumuz olmuş oldu 🙈 emzik olarak aventten sasmadim sanırım ikinci olunca ilkinde fayda gördüklerimi almaya başladım 🙈

Camda kirilirmi acaba ablama kalsa hic alma duruma gore alirsin diyor.
Yenidoğan da biz destekleyecegiz cam öyle bı düşmeye fln kirilmiyor kalın ama şöyle bir yaş gibi dönemde alıp bı yere çarpar kırar diye plastige geçmiştim büyüdüğü zaman biberon cam gözümü daha çok korkutuyor benim 🤣

Ben kontrolden çıktım kızlar herşey yolunda Perinatoloji tekrar 4 hafta sonra görmek istedi .. sol rahimden akan damar çok yavaş ama sağ taraf normal .. birkez daha görecek,bu 3 cü sefer olacak sonra devam edermi doğuma kadar bilmiyorum .. gebelik şekeri + bu damar birdaha kontrol edelim bakalım dediler .. Bebek iyi şükür karın sertleşmelerime gün içinde 5/6 kez olması normal rahim artık alıştırma yapıyor dedi. 1 saat içerisinde ard arda gelmesini istemiyoruz sadece dedi .

Sen telefondan arayarakmi basvurdun canim bide eşin asgari ucret ustumu aliyor bnm eşim asgri ucret ustu aliyor kiradayiz ama cikmadi
Yok canım uygulamadan başvurdum İstanbul Senin uygulamasından. Bizim ev kira dğeil ama kayınpederimin üzerine
Yakınının bedelsiz oturuyor seçeneğini seçmiştim
Eşim asgari üstü alıyor ama hesabına her zaman asgari yatar o yüzden asgari seçtim
Neden bu yardımı istiyorsunuz yazmışlardı
Bende
Eylülde doğumum denk geliyor kızımın anaokulu ile aynı ay iki çocuğun ayrı masrafları zor olucağını o yüzden bu yardımın bana faydası olcağını yazmıştım
Ki gerçekten öyle. Kızımı anaokuluna yazdırcaz kayıt parası alıyolar 5.10 k arası
6.7 binlik alışveriş vs istiyolar
Üstüne bebeğim doğacak doğum param var, eksikler var
Bu pakette yine var bi çok eksik

Kontrole gidiyorum kızlar dua edin lütfen 🙏❤️ bugün de bel ayak ve hafif sancı gibi bişeyim var
Hayırlı haberlerle inşallah canım 🙏
Ben kontrolden çıktım kızlar herşey yolunda Perinatoloji tekrar 4 hafta sonra görmek istedi .. sol rahimden akan damar çok yavaş ama sağ taraf normal .. birkez daha görecek,bu 3 cü sefer olacak sonra devam edermi doğuma kadar bilmiyorum .. gebelik şekeri + bu damar birdaha kontrol edelim bakalım dediler .. Bebek iyi şükür karın sertleşmelerime gün içinde 5/6 kez olması normal rahim artık alıştırma yapıyor dedi. 1 saat içerisinde ard arda gelmesini istemiyoruz sadece dedi .
Geçmiş olsun canım, düzelirmi böyle şeyler bilmiyorum ama ciddi seviyede sorun oluşturmamasını temenni ediyorum senin adına 🙏

Yok canım uygulamadan başvurdum İstanbul Senin uygulamasından. Bizim ev kira dğeil ama kayınpederimin üzerine
Yakınının bedelsiz oturuyor seçeneğini seçmiştim
Eşim asgari üstü alıyor ama hesabına her zaman asgari yatar o yüzden asgari seçtim
Neden bu yardımı istiyorsunuz yazmışlardı
Bende
Eylülde doğumum denk geliyor kızımın anaokulu ile aynı ay iki çocuğun ayrı masrafları zor olucağını o yüzden bu yardımın bana faydası olcağını yazmıştım
Ki gerçekten öyle. Kızımı anaokuluna yazdırcaz kayıt parası alıyolar 5.10 k arası
6.7 binlik alışveriş vs istiyolar
Üstüne bebeğim doğacak doğum param var, eksikler var
Bu pakette yine var bi çok eksik
Anladim kuzum ya bana direk red geldi 😕en çok park beşik ve Puset icin uzuldum aradim hatta eşimin uzerine hiç bisey yok kirada oturuyoruz diye çikmadi uzerine dukkan olan bi arkadaşa bile çikti bana cikmadi Baya söylendim saydirdim yalan yok🤣neyse inşallah senin nasibinde vardr gelir canim doğum bekleniyor dediyse.

Canım şimdilik her şeyin yolunda olmasına çok sevindim. Ciddi bir şey oluşturmadan böyle böyle devam etsin geri kalan hamilelik.

Kızlar benim de bugün kontrolüm vardı sabah, yükleme yapılma ihtimali olduğundan 8 saat açlıkla gittim, dr çok kilo almamışsın hga1c bakalım bir sorun görürsek yükleme yapalım dedi, oğluş bugün yüzünü gösterdi sonunda, babişin klonu olmuşuz 🐣 kilomuz da 930 gram olmuş son gittiğimde 400dü kocaman şuan 🥹 ordan çıkınca annemle buluşup kıyafet vs bütün eksikleri tamamladık ben zaten evdekileri yıkayıp ütüleyip kaldırdım geçen hafta, şimdi de yeni aldıklarımızı makineye attım, babiş bu hafta sonu gardırobu kuracak ben de ütülemiş olurum hepsini yerleştiririm inşallah. Sonra ev temizliği buzluk hazırlığı bide doğum çantamı hazırladığım gibi ben yatışa geçiyorum kalan arkadaşlara başarılar diliyorum 😂

Back
X