- 2 Temmuz 2019
- 1.353
- 1.492
- 133
Ay canım çok şükür iyiyim ya hazırlıktayız cumartesi kız kardeşimin kınası var, öbür cuma da düğünü var ve erzincanda onları hazırlığındayımm
Hepimizin 3. Trimesteri hayırlı olsun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay canım çok şükür iyiyim ya hazırlıktayız cumartesi kız kardeşimin kınası var, öbür cuma da düğünü var ve erzincanda onları hazırlığındayımm
Ayy çok şanslısın ablam dün gitti erzincana 16.5 derece burası diyor serin yerde doğurana kadar kal canmAy canım çok şükür iyiyim ya hazırlıktayız cumartesi kız kardeşimin kınası var, öbür cuma da düğünü var ve erzincanda onları hazırlığındayımm
Hepimizin 3. Trimesteri hayırlı olsun![]()
Ayy çok şanslısın ablam dün gitti erzincana 16.5 derece burası diyor serin yerde doğurana kadar kal canmAy canım çok şükür iyiyim ya hazırlıktayız cumartesi kız kardeşimin kınası var, öbür cuma da düğünü var ve erzincanda onları hazırlığındayımm
Doğum sonrası değilmiKızlar İBB yeni doğan paketine başvuran var mı ?
Oyy nasil sicaktir şimdi oralar istanbulda nemden durulmuyorMersin cnm
Hayirli olsun canimAy canım çok şükür iyiyim ya hazırlıktayız cumartesi kız kardeşimin kınası var, öbür cuma da düğünü var ve erzincanda onları hazırlığındayımm
Ben başvurmuştum çikmadi sen başvurdunmu canim.Kızlar İBB yeni doğan paketine başvuran var mı ?
Çok sıcak cok klimasınz nefes alamıyorumOyy nasil sicaktir şimdi oralar istanbulda nemden durulmuyor![]()
Sorma canim gebelik sicaklarda çok zormuşÇok sıcak cok klimasınz nefes alamıyorum
Nerdeyse 48 saat elektirik yoktu buharlaşacam sandım
İzmirde çok sıcak. Haftaya daha da sıcak olacakmış hamileyken ekstra zormuşÇok sıcak cok klimasınz nefes alamıyorum
Nerdeyse 48 saat elektirik yoktu buharlaşacam sandım
Dikkat edin susuz kalmayın, şapka takın, güneş kremi kullanın. Antalya’da cehennem balkona dahi çıkılmıyor nem de çöktü haftaya daha da sıcak olacak 24 saat 48 saat gibi geçiyor sıcaktan. Allahtan her yerde klimadayım iş yeri, ev, araba, cafeler falanİzmirde çok sıcak. Haftaya daha da sıcak olacakmış hamileyken ekstra zormuş
Bende olumsuz yanıt yazmıyor csnım doğum bekleniyor cevabı geldiBen başvurmuştum çikmadi sen başvurdunmu canim.
Kız kardeşimin eşi oraları ben amasyalıyım canımAyy çok şanslısın ablam dün gitti erzincana 16.5 derece burası diyor serin yerde doğurana kadar kal canm
Keşke bende gidebilsemm piştim bu mersinin sıcağında
Doğum sonrası değilmi
Ben 2 adet avent cam 120 ml almıştım. Ml açısından ikisinin arasında da bir fark yok. Sen plastik mi kullanmak istersin cam mı buna karar ver canım hangisi içine sinerse.Kizlar biberon almayi dusunuyorum philips'in bu modelini 125 ml olanmi almaliyim 120ml olan mi ?
Sen gel bide Kıbrıs’ı gör nem konusundaOyy nasil sicaktir şimdi oralar istanbulda nemden durulmuyor![]()
Çok güzel ve detaylı anlatmışsın canım çok teşekkürler aynen öyleBacakların arasına yastık koyarak yatmak da rahatlatıyor beni baya. Muhtemelen 2.hamilelikte bu kadar ağrı yaşamayız inşallah, vücut alışmış olacak çünkü
Ben maalesef çatladığını çok geç fark ettim hiç dikkat etmemiştim, aslında çatlak yağı da sürüyordum düzenli olarak. Benim vücudum da çatlamaya meyilli aynı senin gibi boy atmadan kaynaklı çatlaklarım çokKantaronu çoook duydum bugün aktardan alıcam inşallah. Bir de arkadaşım kantaronla ecavit e vitaminini karıştırıp sürmemi söyledi kendi doktoru önermiş ona ve inanılmaz faydasını görmüş. Doğuma kadar kalıcı bir çözüm bulurum inşallah yoksa şimdiden böyleyse bebek emmeye başlayınca düşünemiyorum
![]()
Kızlar Allah yardımcınız olsunSen gel bide Kıbrıs’ı gör nem konusundakorkudan cam açmıyorum klimanın altından çıkmıyoruz bugün hastaneye gidicem arabaya nasıl yetişirim onu düşünüyorum
![]()
Van güzeldir ya havası da öyle tadını çıkarKızlar Allah yardımcınız olsunBen eşimin işi dolayısıyla Van’da yaşıyorum nem yok Allah’tan aşırı sıcak da olmuyor. Ona rağmen gündüz dışarı çıkmıyorum kötü oluyorum. Akşamları baya bi serin oluyor anca ozaman çıkabiliyorum. Annemler Bursa’da yaşıyor yanıyoruz burada oranın kıymetini bil diyorlar
![]()
Yeni doğan için 120 yeterli yine yenidoğan için cam güzel ama sonrası için cam kullanışsız ve 120 küçükKizlar biberon almayi dusunuyorum philips'in bu modelini 125 ml olanmi almaliyim 120ml olan mi ?