Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    190
Merveturann Merveturann @Ksknnkymtt kizlar uzun zamandir yazmiyorsunuz iyimisiniz nasil gidiyor hamişlik🤗😍
Ay canım çok şükür iyiyim ya hazırlıktayız cumartesi kız kardeşimin kınası var, öbür cuma da düğünü var ve erzincanda onları hazırlığındayımm
Hepimizin 3. Trimesteri hayırlı olsun 🥹😂🤍

Ay canım çok şükür iyiyim ya hazırlıktayız cumartesi kız kardeşimin kınası var, öbür cuma da düğünü var ve erzincanda onları hazırlığındayımm
Ayy çok şanslısın ablam dün gitti erzincana 16.5 derece burası diyor serin yerde doğurana kadar kal canm
Keşke bende gidebilsemm piştim bu mersinin sıcağında

Ayy çok şanslısın ablam dün gitti erzincana 16.5 derece burası diyor serin yerde doğurana kadar kal canm
Kızlar İBB yeni doğan paketine başvuran var mı ?
Doğum sonrası değilmi

Hayirli olsun canim💜3. Trimistere geçtik çok sukur darisi şu agustos sicaklarini atlatmaya cok nem var oturdugum yerde terliyorum🥵çok zorlanmaya başladim artik..🤪iyi eglenceler canim bolca eğlen♥️💜

İzmirde çok sıcak. Haftaya daha da sıcak olacakmış hamileyken ekstra zormuş
Dikkat edin susuz kalmayın, şapka takın, güneş kremi kullanın. Antalya’da cehennem balkona dahi çıkılmıyor nem de çöktü haftaya daha da sıcak olacak 24 saat 48 saat gibi geçiyor sıcaktan. Allahtan her yerde klimadayım iş yeri, ev, araba, cafeler falan 🥹

Kizlar biberon almayi dusunuyorum philips'in bu modelini 125 ml olanmi almaliyim 120ml olan mi ?

Eklentiler

• Screenshot_2025-07-17-12-08-28-367_trendyol.com.webp
    Screenshot_2025-07-17-12-08-28-367_trendyol.com.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 31
Doğum sonrası değilmi
Kız kardeşimin eşi oraları ben amasyalıyım canım
Erzincanda 3 gün felan kalcam sonra amasyay geççez 10 gün kadarda orda kalcam
Döndüğümde 34 üme az kalmış oluyor çok şükür 🥹🤍
Yenidoğan paketi içinde 21. Haftadan başvuruluyo çoğuna doğumdan önce geliyor
Bana red cevabı gelmedi doğum bekleniyor yazıyo
Bu cevabı alan varmı acaba

Kizlar biberon almayi dusunuyorum philips'in bu modelini 125 ml olanmi almaliyim 120ml olan mi ?
Ben 2 adet avent cam 120 ml almıştım. Ml açısından ikisinin arasında da bir fark yok. Sen plastik mi kullanmak istersin cam mı buna karar ver canım hangisi içine sinerse.

Çok güzel ve detaylı anlatmışsın canım çok teşekkürler aynen öyle 🩷 Bacakların arasına yastık koyarak yatmak da rahatlatıyor beni baya. Muhtemelen 2.hamilelikte bu kadar ağrı yaşamayız inşallah, vücut alışmış olacak çünkü

Ben maalesef çatladığını çok geç fark ettim hiç dikkat etmemiştim, aslında çatlak yağı da sürüyordum düzenli olarak. Benim vücudum da çatlamaya meyilli aynı senin gibi boy atmadan kaynaklı çatlaklarım çok 🥲 Kantaronu çoook duydum bugün aktardan alıcam inşallah. Bir de arkadaşım kantaronla ecavit e vitaminini karıştırıp sürmemi söyledi kendi doktoru önermiş ona ve inanılmaz faydasını görmüş. Doğuma kadar kalıcı bir çözüm bulurum inşallah yoksa şimdiden böyleyse bebek emmeye başlayınca düşünemiyorum 😅

ayy ben de aynisini dusunuyorum; kismet olursa ikinci bebislerde biraz daha rahat ederiz umarim. en buyuk arzum bu su anda 😬

temiz suyla karbonat karisimi yapilip pamugu islatip temizlediginde gogus ucu catlagi/yarilmasi cok az oluyor demislerdi bana. ben de ne olur ne olmaz diye simdiden basladim iste. cok sukur henuz bir sey olmadi. kantaron zaten mucizevi bir sey, ben kesik/yara/agri/aci ne olursa hemen kantaron suruyorum cocukluktan beri. minnoslar emmeye basladiginda bir sure sonra alisiriz diye dusunuyorum, vucut da elbet alisacak.

yalniz bu annelik cok garip bir sey gercekten, her cektigimiz acida buna da sukur diyoruz. 😂

Sen gel bide Kıbrıs’ı gör nem konusunda 😂 korkudan cam açmıyorum klimanın altından çıkmıyoruz bugün hastaneye gidicem arabaya nasıl yetişirim onu düşünüyorum 😂
Kızlar Allah yardımcınız olsun 😄 Ben eşimin işi dolayısıyla Van’da yaşıyorum nem yok Allah’tan aşırı sıcak da olmuyor. Ona rağmen gündüz dışarı çıkmıyorum kötü oluyorum. Akşamları baya bi serin oluyor anca ozaman çıkabiliyorum. Annemler Bursa’da yaşıyor yanıyoruz burada oranın kıymetini bil diyorlar 😄

Kızlar Allah yardımcınız olsun 😄 Ben eşimin işi dolayısıyla Van’da yaşıyorum nem yok Allah’tan aşırı sıcak da olmuyor. Ona rağmen gündüz dışarı çıkmıyorum kötü oluyorum. Akşamları baya bi serin oluyor anca ozaman çıkabiliyorum. Annemler Bursa’da yaşıyor yanıyoruz burada oranın kıymetini bil diyorlar 😄
Van güzeldir ya havası da öyle tadını çıkar 😂😂

Back
X