Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    175
Canım kanamadan dolayı ben de 2 ay yattım. O dönem mide bulantılarımın olduğu döneme denk geldiği için yine kilo alamadım. Ona rağmen yatmaktan vücudumun şekli değişti. Hâlâ da aynı. Ben de korkumdan spor vs. yapmıyorum. O yüzden hiç kafana takma. Sen sağlıklı ol, bebeğin sağlıklı olsun. Kiloyu sonra verirsin elbet 🥰
İnşallah canım benim önceliğimiz bebişlerimiz💖💖🙏🏻 Sağlıkla gelsinler de bir şekilde veririz 😄

merhaba, kaçıncı haftada oldunuz acaba?birde sadece tdap aşısı mı oldunuz tetenoz olmuşmuydunuz? Benim doktorum 27 den sonra bir doz tdap önerdi. Başka bir doktorda 24 de tetenoz 28 de tdap önerdi hepsi tdap okey ama tetenozda olmalımıyım emin olamadım?
Dün oldum, 23+4 idim dün. Tdap aşısı oldum(tetanoz,boğmaca,difteri)
18 ağustosa tekrar randevu verdi asm, ikinci doz sadece tetanoz ve difteriydi sanırım.
Düşünmeyi bıraktım artık ne söylüyorsa yapıp geçmeye karar verdim. Direnmekten yıldım yani. Yine ctesi sorarım kendi doktoruma da

18 ağustosa tekrar randevu verdi asm, ikinci doz sadece tetanoz ve difteriydi sanırım.
Düşünmeyi bıraktım artık ne söylüyorsa yapıp geçmeye karar verdim. Direnmekten yıldım yani. Yine ctesi sorarım kendi doktoruma da
Geçmiş olsun çileğim bunu da atlattin diyelim darısı başımıza 💕 ağrı ateş oldu mu canım

Günaydın kızlar ben yine kilo almışım 9.kilomu saygıyla selamlıyorum hoşgelmiş sefa gelmiş djdjdj bu kilo almayan ya da az alan arkadaşlarım ne yapıyorsunuz biraz anlatın yahu. Tatlı dondurma yemiyorum haftada 1 makarnam var bir de akşamları 2-3 dilim ekmeğim

Günaydın kızlar ben yine kilo almışım 9.kilomu saygıyla selamlıyorum hoşgelmiş sefa gelmiş djdjdj bu kilo almayan ya da az alan arkadaşlarım ne yapıyorsunuz biraz anlatın yahu. Tatlı dondurma yemiyorum haftada 1 makarnam var bir de akşamları 2-3 dilim ekmeğim o kadar djdjd
merhaba canım🌸 ben çalıştığım için haftasonları kahvaltıma mutlaka bi gün yumurta 🍳, bir gün avokado 🥑 ekliyorum ekmek glütensiz ve iki üç dilim yiyorum. Mutlaka her sabah işteyken de evde de kahvaltıma ceviz ve badem yiyorum. 4.aydan sonra haftada üç dört kez 45-50dakikalık hafif tempolu yürüyüş yapıyorum. Tatlıdan nefret eden ben gebeliğimde aşeriyorum ama onu da meyve ve ara sıra küçük porsiyonla sütlaçla karşılıyorum. Şu ana kadar kilomu korudum bakalım 6da neler bekliyor beni 😬 bir de full paket anne yanı tatil hemen sonra da otele tatilimiz var önümüzdeki ay kilo güncellemesi yapacağız sanırım 😂

Yaaa sende yine çikolata falan varmış bak bende o da yok sadece meyve 😂😂 aslında hamileliğin başında çok suyunu çıkardım ben şimdi onların bedelini ödüyorum. Normalde bulantıdan ilk 3 ay kimse kilo almaz ben o sıralar 5 kiloya yakın aldım zaten djdjd bir de serklajlıyım sürekli yatıyorum hiç aktivitem yok onun da etkisi sanırım

İlk 3 ay hiç düzgün yemedim tabi mide bulantısından almadım hiç,hareketsizlik de tabi kilo yapar canım ama senin mecburiyetin var.Boşver sonra emzirme döneminde filan kolayca verirsin,bebeğin ve sen sağlıklı ol yeter.Geçici dönemler nasıl olsa 🌸

merhaba canım🌸 ben çalıştığım için haftasonları kahvaltıma mutlaka bi gün yumurta 🍳, bir gün avokado 🥑 ekliyorum ekmek glütensiz ve iki üç dilim yiyorum. Mutlaka her sabah işteyken de evde de kahvaltıma ceviz ve badem yiyorum. 4.aydan sonra haftada üç dört kez 45-50dakikalık hafif tempolu yürüyüş yapıyorum. Tatlıdan nefret eden ben gebeliğimde aşeriyorum ama onu da meyve ve ara sıra küçük porsiyonla sütlaçla karşılıyorum. Şu ana kadar kilomu korudum bakalım 6da neler bekliyor beni 😬 bir de full paket anne yanı tatil hemen sonra da otele tatilimiz var önümüzdeki ay kilo güncellemesi yapacağız sanırım 😂
O sırada her gün yarım avokado yiyen ben 😂 çok iyi canım maşallah 🧿 bu saatten sonra alsan da çok problem değil yolun yarısını aştık🙏🏻

İlk 3 ay hiç düzgün yemedim tabi mide bulantısından almadım hiç,hareketsizlik de tabi kilo yapar canım ama senin mecburiyetin var.Boşver sonra emzirme döneminde filan kolayca verirsin,bebeğin ve sen sağlıklı ol yeter.Geçici dönemler nasıl olsa 🌸
Öyle canım mecbur doğuma kadar böyle gidecek 🫶🏻 iyi olalım da kilo çözülür 🌺

Kızlar bizim bebişler kış bebişi olacak ya bir kaç gündür dışarı çıkarırken ne giydirilir diye düşünüyorum her şeyi halletmişim gibi 😅 çok minik olacaklar battaniyeler de hep ince geliyor gözüme. Hangi kumaştan bakmak lazım ya da özel ürünler mi var? Siz neler yaptınız? Bir de reflü yataklarını herkese önermemiş doktorlar. Arkadaşlarım aylarca kullanmıştı ama bazı modeller toplatılmış amerikada vs iyice kafam karıştı. Tecrübeli anneler bu yataklar ne kadar şart ya da kullanırken tehlikeli olabilir mi?

Geçmiş olsun çileğim bunu da atlattin diyelim darısı başımıza 💕 ağrı ateş oldu mu canım
Çok sağol kuşumm darısı başınıza vallahi olun da kurtulun.
Ateş falan olmadı, kol ağrısı oldu ama ben zaten oksaparların ağrısına acısına alısık olduğum için hiç etkilemedi günlük yaşantımı. İlk saatler sadece tansiyonum biraz yükseldi ama o da geçti sonra. O kadar korkulacak bisey değilmiş yaptırın geçin

O sırada her gün yarım avokado yiyen ben 😂 çok iyi canım maşallah 🧿 bu saatten sonra alsan da çok problem değil yolun yarısını aştık🙏🏻
Yalnız değilsin bende 8 kiloyla yola devam ediyorum 😅 ilk aylarda mide bulantısı pek yaşamadım üzerine de istirahatler eklenince 4-5 kilo almıştım zaten. Birazda kendimi naza çekip ofise gitmeyi de bıraktım. Konforlu olunca fit olamıyormuşum onu anladım. Hamile kalmadan önce düzenli spor yapıyordum onu da bıraktım ama yeme alışkanlığım hemen değişmedi. Göğüslerim de hızla büyüdü 2 kilo onlardır diye kendimi rahatlatıyorum 😅 tek dikkat ettiğim paketli gıdayı minimum tutmak çok şükür değerlerim de güzel çıkıyor. Sağlığımız yerinde olsun da kilo verilir. 25-30 kilo alanlar veriyor biz de veririz diye umuyorum.

Yalnız değilsin bende 8 kiloyla yola devam ediyorum 😅 ilk aylarda mide bulantısı pek yaşamadım üzerine de istirahatler eklenince 4-5 kilo almıştım zaten. Birazda kendimi naza çekip ofise gitmeyi de bıraktım. Konforlu olunca fit olamıyormuşum onu anladım. Hamile kalmadan önce düzenli spor yapıyordum onu da bıraktım ama yeme alışkanlığım hemen değişmedi. Göğüslerim de hızla büyüdü 2 kilo onlardır diye kendimi rahatlatıyorum 😅 tek dikkat ettiğim paketli gıdayı minimum tutmak çok şükür değerlerim de güzel çıkıyor. Sağlığımız yerinde olsun da kilo verilir. 25-30 kilo alanlar veriyor biz de veririz diye umuyorum.
Aynen canım ben de spor yapardım ama şu an sadece evin içinde 5-10 adım…benim gibi biri olmasına sevindim yalan yok 😂 paketli ürünler de çok canım istiyor da durduruyorum kendimi. Veririz veririz hayırlısıyla kucağımıza alalım da o zaman da kilo verme tavsiyesi paylaşırız

Canım ben 21.haftamdayım 3 kilo almışım,niye böyle erken aldım diyordum 😅 Kilo takıntım olduğunu gebe olunca anladım😅 yalnız kalçam çok büyüdü gibi duruyor o benim sinirlerimi bozdu,anneme dün soruyordum bu biraz gider mi diye .Ben kendi çapımda çok yememeye çalışıyorum,kahvaltıyı ve akşam yemeğini sağlam yapıyorum ama öğlen yemeğim yok çok nadir böyle döner filan yediğim oluyor,genelde ayran kuruyemiş muzla filan geçiştiriyorum,biraz vakit geçince soğuk kahve bitter çikolata filan yiyorum ya da tatlı,akşam da yemekten sonra bir şey yemiyorum.Gece 12 gibi karnım çok acıkıyor gene de yemeyeyim neyse rahatsızlık yapmasın diye yemiyorum böyle böyle geldim bakalım 😅
24. Haftamdayim 7-8 kilo almışım çok da zayıf başlamadım zaten de bu durum çok moralimi bozuyor ama karnım acıkınca da gözüm bisey görmüyor 😒

Ben de bugün oldum 23+5 aynı tarihe 18 Ağustos'ta doz için gel mutlaka diye tembihledi

Kızlar bizim bebişler kış bebişi olacak ya bir kaç gündür dışarı çıkarırken ne giydirilir diye düşünüyorum her şeyi halletmişim gibi 😅 çok minik olacaklar battaniyeler de hep ince geliyor gözüme. Hangi kumaştan bakmak lazım ya da özel ürünler mi var? Siz neler yaptınız? Bir de reflü yataklarını herkese önermemiş doktorlar. Arkadaşlarım aylarca kullanmıştı ama bazı modeller toplatılmış amerikada vs iyice kafam karıştı. Tecrübeli anneler bu yataklar ne kadar şart ya da kullanırken tehlikeli olabilir mi?
ya reflü yatağı konusunda ben de çok kararsızım. ama bana gereksiz geliyor o yüzden, 6 aya kadar kullanabiliyorlarmış. 6 ay için de ne bileyim. yeğenimin zamanında bile yoktu hep yeni yeni icatlar 😁 eşim de ne desem alalım modunda. ben tasarruf edelim modundayım. hayırlısı 😁

Aynen canım ben de spor yapardım ama şu an sadece evin içinde 5-10 adım…benim gibi biri olmasına sevindim yalan yok 😂 paketli ürünler de çok canım istiyor da durduruyorum kendimi. Veririz veririz hayırlısıyla kucağımıza alalım da o zaman da kilo verme tavsiyesi paylaşırız
+10 kilodayımm. 170 boyum, 63 ile hamile kaldım. şu an 73üm. kendimi avutuyorum işte bir yılda 4 tüp bebek denemem oldu, kanamam olduğu için hormon ilaçlarını daha iki hafta önce bırakabildim, operasyon geçirdim 1 ay raporluydum yattım, yürüyüş yasak. bence gayet normal az bile hıh😁

Back
X