-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
İyilik Can'ım doktor randevuyu uzatınca insan herşey yolunda mı diye merak ediyor bende doktora gitmediğim için kaygı oluştu sen nasılsın @sekerli_seker ayın sonunda doktora gittiğimde alışverişe çıkmayı planlıyorum çıkarsam mutlaka soracam fikirde almış olurum arabayla ilgili detayları söylerim Can'ım
Selam canım iyim ne olsun aynı iğne yaptılar kolum biraz ağrıyor yatamadım ev iş felan oyle

kıyafet atmadım canım önerilerini sordum dediğin gibi vakit bulamadılar herhalde ben sabırsız bekleyemedim :KK70:
dur yeni gördüm bende bakayım cevaplarına
Canım selam ben alış veriş yaptım cok guzel seyler var ama yaz oldu için bizim bebekler Ekim'de olcakya çok yaz görmeyecekler uzun kolu ve cıtcıtlı cok alın canım ve su ayakları

aynen canım ama bizim evde doğalgaz olmadığı için elektrik obasıyla ısındığımız için herhalde ben daha çok uzun kollu alıcam.
Su ayakları patıklı olandan alma cocukların ayakları hem uzuyormuş oyle söylediler ve ben 35 tane ceket Yelek'i var ve evin durumuna göre al sobalımı evin ona göre al hastane çıkışı 3 tane felan al fazla bir sey alma kısında alırsın ben oyle yaptım mendil al böyle canım :)

Selam hanımlar nasılsınız bende iğne oldum tetonoz iğnesi kolum ağrıdı yatamadım ya :(

Selam hanımlar nasılsınız bende iğne oldum tetonoz iğnesi kolum ağrıdı yatamadım ya :KK43:
Bünyeden bünyeye değişiyor sanırım bende ağrı olmadı Canım üç gün sonra üstüne yattığımda hafif bir ağrı oldu bende acayip halsizlik olmuştu üç gün kafamı kaldıramadım resmen hemşire aşıdan böyle birşey olmaz dedi ama bilmiyorum neyden kaynaklıysa artık

Kızlar iyi akıl ettiniz 2015 ekim annelerine sordunuz ben de bebek arabasını sordum :KK23:

1V1Y.COM -da carter'sin bebek için olan ürünlerine bakın, çook güzel, bir az pahalı ama çok kaliteli duruyo... kendimi zor tutuyorum almamak için...

Back
X