Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    190
Kuşum gittim ben sabahtan 1 hafta daha takip etmemi söylediler. Yani 1 hafta daha takip edeceğim sonuçlarım sınırdaymış o yüzden şu an vermek istemedi. Aç gezmeye devam belki de hiç vermeyecekler. Vermezlerse de çok yorulacağım.
Aşkım dün benimde doktorumdan anladığım sonuçlar baya bir yüksek olursa ancak veriyorlarmış daha çok diyetle düşürme peşindeler. Ama tabi bebek aşırı iri olursa bu kez atıyorum orta halli sonuçlarda’da insülin başlanılıyormuş. Bundan sonrası biraz işte bebeğin kilo alımına bağlı. Bende kadın doktorumun her kontrolde doldurması geren bir sayfa var diabetolojiden verdiği defterde orada bebeğin başı,boyu,kilosu,ve karın çevresi var sürekli onlara bakılacak onlar kontrol altında tutulursa bu sonuçlara göre insülin başlanmaz galiba . Almanyadaki doktorlar zaten ilacın her türlüsüne karşı ..

Aşkım dün benimde doktorumdan anladığım sonuçlar baya bir yüksek olursa ancak veriyorlarmış daha çok diyetle düşürme peşindeler. Ama tabi bebek aşırı iri olursa bu kez atıyorum orta halli sonuçlarda’da insülin başlanılıyormuş. Bundan sonrası biraz işte bebeğin kilo alımına bağlı. Bende kadın doktorumun her kontrolde doldurması geren bir sayfa var diabetolojiden verdiği defterde orada bebeğin başı,boyu,kilosu,ve karın çevresi var sürekli onlara bakılacak onlar kontrol altında tutulursa bu sonuçlara göre insülin başlanmaz galiba . Almanyadaki doktorlar zaten ilacın her türlüsüne karşı ..
Bana da öyle geliyor bebekle alakalı ters bir durum olursa, şeker de sınırda ilerliyorsa risk almayalım diye o zaman verilebilir insülin. Diyetle sabit ilerleniyorsa bebekte de sorun yoksa vermek istemiyorlar. İnsülinin evet bebeğe bir zararı yok ama yine de ilaç gözüyle bakıyorlar işte bugün de anladım yani içim rahat etmez şu an vermeye diyince.

tünaydınnn kızlaaar❤️ doktora gidenler iyi haberler alacağı güzel bir gün olsun 🙏🏻 şuan ortak herkeste şeker sorunları bir an önce çözülsün 🙏🏻🙏🏻 bende sabah oldum 50 lik yaptı doktorum. Bu şekilde çıktı, 75 liğe gerek yok gibi mi kızlar

Eklentiler

• IMG_7082.webp
    IMG_7082.webp
    14 KB · Görüntüleme: 40
Bana da öyle geliyor bebekle alakalı ters bir durum olursa, şeker de sınırda ilerliyorsa risk almayalım diye o zaman verilebilir insülin. Diyetle sabit ilerleniyorsa bebekte de sorun yoksa vermek istemiyorlar. İnsülinin evet bebeğe bir zararı yok ama yine de ilaç gözüyle bakıyorlar işte bugün de anladım yani içim rahat etmez şu an vermeye diyince.
Evet canım ilaç gözü ile bakılıyor maalesef artık sabr diyecez.. açlıkta yüksek çıkıyor bende ama 1 hfta normal dikkat ederek ama aç gezmeden yiyeceğim bakalım ne çıkarıyor ne uçuruyor birazdan kahvaltımın sonucunu alıcam 🤣 ben kendindimden 2 saatlik sonucada bakıyorum nasılsa 2 saatlik şekerim daha yüksek bir saatlikten ..

Evet canım ilaç gözü ile bakılıyor maalesef artık sabr diyecez.. açlıkta yüksek çıkıyor bende ama 1 hfta normal dikkat ederek ama aç gezmeden yiyeceğim bakalım ne çıkarıyor ne uçuruyor birazdan kahvaltımın sonucunu alıcam 🤣 ben kendindimden 2 saatlik sonucada bakıyorum nasılsa 2 saatlik şekerim daha yüksek bir saatlikten ..
Benim de sabah açlık yüksek önemli olan bunun takibi dedi gece işte metabolizma çalışmıyor ki gece boyu yüksek kalıyor şekerimiz 😂 bak bakalım bi canım aşırıya kaçma da yediklerinde ama sonuç olarak kalacaksın aç gör bak düşmüyor çünkü 🥺

tünaydınnn kızlaaar❤️ doktora gidenler iyi haberler alacağı güzel bir gün olsun 🙏🏻 şuan ortak herkeste şeker sorunları bir an önce çözülsün 🙏🏻🙏🏻 bende sabah oldum 50 lik yaptı doktorum. Bu şekilde çıktı, 75 liğe gerek yok gibi mi kızlar
Maşallah çok güzel sonucun 😍😍😍 çıkmamış gebelik şekeri

İnşallah çikmaz canim hayirli haberlerle dön💜
Şeker sonucu belli olmadı canım inşallah iyi çıkar ama doktor moralimi bozdu rahim ağzı kısalmış erken gelmek istiyor dedi, 900 gr olmuş bebeğin kilosu eh idare eder falan dedi çok moralim bozuldu 1 saate başka bir doktora gireceğim. Kasılmam var diyorum sertleşme olursa sık olursa gel dedi, günde 5-6 kez oluyor sertleşiyor diyorum doğru dürüst dinlemedi bile beni çok moralim bozuldu yani

Ayyyyy dualarım seninle şeker meker çıkmasın inşallah. Of vallahi döktürelim biri okusun üflesin bizi ayrıca nazara mı geldik ne olduk dökülüyoruz hepimiz 😂😂😂
Şeker sonucu belli olmadı canım inşallah iyi çıkar ama doktor moralimi bozdu rahim ağzı kısalmış erken gelmek istiyor dedi, 900 gr olmuş bebeğin kilosu eh idare eder falan dedi çok moralim bozuldu 1 saate başka bir doktora gireceğim. Kasılmam var diyorum sertleşme olursa sık olursa gel dedi, günde 5-6 kez oluyor sertleşiyor diyorum doğru dürüst dinlemedi bile beni çok moralim bozuldu yani

Benim de sabah açlık yüksek önemli olan bunun takibi dedi gece işte metabolizma çalışmıyor ki gece boyu yüksek kalıyor şekerimiz 😂 bak bakalım bi canım aşırıya kaçma da yediklerinde ama sonuç olarak kalacaksın aç gör bak düşmüyor çünkü 🥺
Ah ah hamilelik eskiden full yemek yemek değilmiydi ya bizde bir terslik oldu 🤣

Yaaaa devlet hastanesinde herhangi bir doktor mu yoksa özel en başından bu yana takipli olduğun doktor muydu? Kesinlikle başka bir doktor görüşü daha al için rahatlar.

Nasıl yani rahim ağzı kısalığını ve kasılmanı önemsemedi mi çok saçma, kaç mm dedi servikse?

yediklerime dikkat ediyorum canım şükür canım teşekkür ederim , seninde son bir haftan sonuç için canım, en güzeli olsun 🙏🏻🧿 75 liğe gerek yok mu bu durumda canım
Canım gebelik şekerinin g’si çıkmamış. Ölçülü şekilde istediğin her şeyi yiyebilirsin. Asla stres olunacak, dikkat edilecek bir durumun yok. Ha dikkat etmek istiyorum dersen orası ayrı ama gerek yok bence dozunda beslenebilirsin 😍

Ben görüştüm doktorlarla endokrin 1 haftalık sonuca göre değerimin sınırda olduğunu 1 hafta daha takip etmemi ona göre karar vereceğini söyledi. Şu an için insülin veririm ama içim rahat etmez diyet yapıyorsun belki kontrol altına alırız dedi. Aynı şekilde perinatoloji de sınırda olduğunu biraz daha takip gerektiğini söyledi. Gebelik boyunca gebelik şekeri geçmeyeceği için aç bir şekilde gezmeye devam edeceğim. Aç derken de elbette yiyorum yemek ama o kadar az ki porsiyonum tok tutmasının mümkünatı olmuyor 🥹😂

Benim bildiğim kadarıyla gerek yok 75 veya 100 e

Canım geçmiş olsun. Önemli olan sağlıklı olması ki, kaç haftalık canım? Bende bugün doktordaydım sertleşme için banada normal dedi.

Devlet hastanesinemi gidiyosun kuzum cokmu kisalmis soyledimi ne kadar oldugunu

Back
X