Amin yavrum inşallah. Sen de güzel haberlerle gel bugünHakkında hayırlısı olsun o zaman canım inşallah![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin yavrum inşallah. Sen de güzel haberlerle gel bugünHakkında hayırlısı olsun o zaman canım inşallah![]()
Aşkım dün benimde doktorumdan anladığım sonuçlar baya bir yüksek olursa ancak veriyorlarmış daha çok diyetle düşürme peşindeler. Ama tabi bebek aşırı iri olursa bu kez atıyorum orta halli sonuçlarda’da insülin başlanılıyormuş. Bundan sonrası biraz işte bebeğin kilo alımına bağlı. Bende kadın doktorumun her kontrolde doldurması geren bir sayfa var diabetolojiden verdiği defterde orada bebeğin başı,boyu,kilosu,ve karın çevresi var sürekli onlara bakılacak onlar kontrol altında tutulursa bu sonuçlara göre insülin başlanmaz galiba . Almanyadaki doktorlar zaten ilacın her türlüsüne karşı ..Kuşum gittim ben sabahtan 1 hafta daha takip etmemi söylediler. Yani 1 hafta daha takip edeceğim sonuçlarım sınırdaymış o yüzden şu an vermek istemedi. Aç gezmeye devam belki de hiç vermeyecekler. Vermezlerse de çok yorulacağım.
Bana da öyle geliyor bebekle alakalı ters bir durum olursa, şeker de sınırda ilerliyorsa risk almayalım diye o zaman verilebilir insülin. Diyetle sabit ilerleniyorsa bebekte de sorun yoksa vermek istemiyorlar. İnsülinin evet bebeğe bir zararı yok ama yine de ilaç gözüyle bakıyorlar işte bugün de anladım yani içim rahat etmez şu an vermeye diyince.Aşkım dün benimde doktorumdan anladığım sonuçlar baya bir yüksek olursa ancak veriyorlarmış daha çok diyetle düşürme peşindeler. Ama tabi bebek aşırı iri olursa bu kez atıyorum orta halli sonuçlarda’da insülin başlanılıyormuş. Bundan sonrası biraz işte bebeğin kilo alımına bağlı. Bende kadın doktorumun her kontrolde doldurması geren bir sayfa var diabetolojiden verdiği defterde orada bebeğin başı,boyu,kilosu,ve karın çevresi var sürekli onlara bakılacak onlar kontrol altında tutulursa bu sonuçlara göre insülin başlanmaz galiba . Almanyadaki doktorlar zaten ilacın her türlüsüne karşı ..
Evet canım ilaç gözü ile bakılıyor maalesef artık sabr diyecez.. açlıkta yüksek çıkıyor bende ama 1 hfta normal dikkat ederek ama aç gezmeden yiyeceğim bakalım ne çıkarıyor ne uçuruyor birazdan kahvaltımın sonucunu alıcamBana da öyle geliyor bebekle alakalı ters bir durum olursa, şeker de sınırda ilerliyorsa risk almayalım diye o zaman verilebilir insülin. Diyetle sabit ilerleniyorsa bebekte de sorun yoksa vermek istemiyorlar. İnsülinin evet bebeğe bir zararı yok ama yine de ilaç gözüyle bakıyorlar işte bugün de anladım yani içim rahat etmez şu an vermeye diyince.
Benim de sabah açlık yüksek önemli olan bunun takibi dedi gece işte metabolizma çalışmıyor ki gece boyu yüksek kalıyor şekerimizEvet canım ilaç gözü ile bakılıyor maalesef artık sabr diyecez.. açlıkta yüksek çıkıyor bende ama 1 hfta normal dikkat ederek ama aç gezmeden yiyeceğim bakalım ne çıkarıyor ne uçuruyor birazdan kahvaltımın sonucunu alıcamben kendindimden 2 saatlik sonucada bakıyorum nasılsa 2 saatlik şekerim daha yüksek bir saatlikten ..
Maşallah çok güzel sonucuntünaydınnn kızlaaardoktora gidenler iyi haberler alacağı güzel bir gün olsun
şuan ortak herkeste şeker sorunları bir an önce çözülsün
bende sabah oldum 50 lik yaptı doktorum. Bu şekilde çıktı, 75 liğe gerek yok gibi mi kızlar
Şeker sonucu belli olmadı canım inşallah iyi çıkar ama doktor moralimi bozdu rahim ağzı kısalmış erken gelmek istiyor dedi, 900 gr olmuş bebeğin kilosu eh idare eder falan dedi çok moralim bozuldu 1 saate başka bir doktora gireceğim. Kasılmam var diyorum sertleşme olursa sık olursa gel dedi, günde 5-6 kez oluyor sertleşiyor diyorum doğru dürüst dinlemedi bile beni çok moralim bozuldu yaniİnşallah çikmaz canim hayirli haberlerle dön![]()
Şeker sonucu belli olmadı canım inşallah iyi çıkar ama doktor moralimi bozdu rahim ağzı kısalmış erken gelmek istiyor dedi, 900 gr olmuş bebeğin kilosu eh idare eder falan dedi çok moralim bozuldu 1 saate başka bir doktora gireceğim. Kasılmam var diyorum sertleşme olursa sık olursa gel dedi, günde 5-6 kez oluyor sertleşiyor diyorum doğru dürüst dinlemedi bile beni çok moralim bozuldu yaniAyyyyy dualarım seninle şeker meker çıkmasın inşallah. Of vallahi döktürelim biri okusun üflesin bizi ayrıca nazara mı geldik ne olduk dökülüyoruz hepimiz![]()
Ah ah hamilelik eskiden full yemek yemek değilmiydi ya bizde bir terslik olduBenim de sabah açlık yüksek önemli olan bunun takibi dedi gece işte metabolizma çalışmıyor ki gece boyu yüksek kalıyor şekerimizbak bakalım bi canım aşırıya kaçma da yediklerinde ama sonuç olarak kalacaksın aç gör bak düşmüyor çünkü
![]()
Yaaaa devlet hastanesinde herhangi bir doktor mu yoksa özel en başından bu yana takipli olduğun doktor muydu? Kesinlikle başka bir doktor görüşü daha al için rahatlar.Şeker sonucu belli olmadı canım inşallah iyi çıkar ama doktor moralimi bozdu rahim ağzı kısalmış erken gelmek istiyor dedi, 900 gr olmuş bebeğin kilosu eh idare eder falan dedi çok moralim bozuldu 1 saate başka bir doktora gireceğim. Kasılmam var diyorum sertleşme olursa sık olursa gel dedi, günde 5-6 kez oluyor sertleşiyor diyorum doğru dürüst dinlemedi bile beni çok moralim bozuldu yani
İki kişilik ye denirdi evet hahahhaAh ah hamilelik eskiden full yemek yemek değilmiydi ya bizde bir terslik oldu![]()
Nasıl yani rahim ağzı kısalığını ve kasılmanı önemsemedi mi çok saçma, kaç mm dedi servikse?Şeker sonucu belli olmadı canım inşallah iyi çıkar ama doktor moralimi bozdu rahim ağzı kısalmış erken gelmek istiyor dedi, 900 gr olmuş bebeğin kilosu eh idare eder falan dedi çok moralim bozuldu 1 saate başka bir doktora gireceğim. Kasılmam var diyorum sertleşme olursa sık olursa gel dedi, günde 5-6 kez oluyor sertleşiyor diyorum doğru dürüst dinlemedi bile beni çok moralim bozuldu yani
Ahahahhaİki kişilik ye denirdi evet hahahhaköpeğim benden çok mama yiyor delireceğim hajsjsj
Uyarı çekeceğim ağzını şapırdatma diye hahahaAhahahhaoda dost mu düşmanmı sana bakarak yemesin bari
![]()
yediklerime dikkat ediyorum canım şükür canım teşekkür ederim , seninde son bir haftan sonuç için canım, en güzeli olsunMaşallah çok güzel sonucunçıkmamış gebelik şekeri
Canım gebelik şekerinin g’si çıkmamış. Ölçülü şekilde istediğin her şeyi yiyebilirsin. Asla stres olunacak, dikkat edilecek bir durumun yok. Ha dikkat etmek istiyorum dersen orası ayrı ama gerek yok bence dozunda beslenebilirsinyediklerime dikkat ediyorum canım şükür canım teşekkür ederim , seninde son bir haftan sonuç için canım, en güzeli olsun75 liğe gerek yok mu bu durumda canım
Canım geçmiş olsun. Önemli olan sağlıklı olması ki, kaç haftalık canım? Bende bugün doktordaydım sertleşme için banada normal dedi.Şeker sonucu belli olmadı canım inşallah iyi çıkar ama doktor moralimi bozdu rahim ağzı kısalmış erken gelmek istiyor dedi, 900 gr olmuş bebeğin kilosu eh idare eder falan dedi çok moralim bozuldu 1 saate başka bir doktora gireceğim. Kasılmam var diyorum sertleşme olursa sık olursa gel dedi, günde 5-6 kez oluyor sertleşiyor diyorum doğru dürüst dinlemedi bile beni çok moralim bozuldu yani
Devlet hastanesinemi gidiyosun kuzum cokmu kisalmis soyledimi ne kadar oldugunuŞeker sonucu belli olmadı canım inşallah iyi çıkar ama doktor moralimi bozdu rahim ağzı kısalmış erken gelmek istiyor dedi, 900 gr olmuş bebeğin kilosu eh idare eder falan dedi çok moralim bozuldu 1 saate başka bir doktora gireceğim. Kasılmam var diyorum sertleşme olursa sık olursa gel dedi, günde 5-6 kez oluyor sertleşiyor diyorum doğru dürüst dinlemedi bile beni çok moralim bozuldu yani