Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    166
Kızlar silver nurse gümüş kapak aldım, kullanan var mı? ne zaman nasıl kullanmaya başlayalım?
ilk doğumda kullandım ben ama yara olunca almıştım. öncesinde kullanmadım yani emzirdikten sonra takıyordum. gün içnde takılı kalıyordu

ya 40 gün dışarıya çıkmama olayını bende yaptım,yine yaparım muhtemelen. yeni doğum yapmış oluyorsun, bebek dünyaya yeni adapte olmaya çalışıyor. dışarıya çıkmak hem stresli hem mikrobu, kiri. ilk doğumumda da kontroller dışında çıkmamıştım. bunu bi mantığa oturtabiliyorum. ama bezini de saklamak ne bileyim :D
Bence annede çıkmamalı sonuçta lohusa sayılıyor belkide yalnış düşünüyorum bilmiyorum ama nedense banada mantıklı geliyor hatta kv söylicem bir zahmet bana misafir evime göndermesin 2 küçük çocukla misafir kabul edemem

instagramdan çıkardığı birini niye arayıp bunları anlatıyor ki, bazı insanlar da bir garip :D
Daha çıkarmamisti o dönem sora birden baktı ki durumlarına bakmıyorum ilgilenmiyor kendi hayatimdayim
Ben kahve paylaşmayı yemek paylaşmayı sevmiyorum yada göndermeli mesajlar benim tek paylaştığım eşimle gezdigimiz mutlu anılarımız doğa hoşuma giden tarihi bir mekan

Kızlar günaydın, bütün vücudum titriyor boğazkm yanıyor başım ağrıyor çok fena haldeyim gece hiç güzel uyuyamadım vücudum çok bitkin:( ne yapacağım çocukların ilacı var novalgin içilir mi nasıl kendime geleceğim
Canım hastaneyle mı gitsen genelde parol dan başka birşey önermiyorlar doktor bi baksın çok geçmiş olsun

ya 40 gün dışarıya çıkmama olayını bende yaptım,yine yaparım muhtemelen. yeni doğum yapmış oluyorsun, bebek dünyaya yeni adapte olmaya çalışıyor. dışarıya çıkmak hem stresli hem mikrobu, kiri. ilk doğumumda da kontroller dışında çıkmamıştım. bunu bi mantığa oturtabiliyorum. ama bezini de saklamak ne bileyim :D
Aslında 40 gün çıkmamak sağlık konusunda iyi gibi çok kalabalığa girmemiş oluyorlar. Ben oğlum da korona zamanı doğum yaptım 2020 de o nedenle kimseyi eve almadım kendimde gitmedim sağ olsun onlar da anlayışlı davrandılar

Kızlar günaydın, bütün vücudum titriyor boğazkm yanıyor başım ağrıyor çok fena haldeyim gece hiç güzel uyuyamadım vücudum çok bitkin:( ne yapacağım çocukların ilacı var novalgin içilir mi nasıl kendime geleceğim
Günaydın canım benim geçmiş olsun
Sana da bulaştı hastalık bolca nane limon dinlenmek başka yapabilcek bişi varmı bilmiyorum
vücudun da bir direnci var sıcaklardan dolayı zaten normalde halsiziz biraz terlesn geçer ceeeyanda da kalmış olabilirsin

Aslında 40 gün çıkmamak sağlık konusunda iyi gibi çok kalabalığa girmemiş oluyorlar. Ben oğlum da korona zamanı doğum yaptım 2020 de o nedenle kimseyi eve almadım kendimde gitmedim sağ olsun onlar da anlayışlı davrandılar
Bir keresinde kırk gün evde durmaya dayanamadım oğlum on beş günlükken cıktım carsidN bir kaç bişi aldım geldim akabinde hasta oldum

Bir keresinde kırk gün evde durmaya dayanamadım oğlum on beş günlükken cıktım carsidN bir kaç bişi aldım geldim akabinde hasta oldum
Aslında gelenekten çok şöyle bakmak lazım 40 gün anne ve bebek hassas oluyor bağışıklık falan çöküyor vücut eski düzenine alışmaya çalışıyor ben öyle düşündüm mesela lohusanın mezarı 40 gün açık kalır diye duymuştum 🤷🏻‍♀️

aa evet evet öbür türlü durmaz zaten küçük gelir düşer . onların boyutu var. benim çok büyük olmadığı için normal almıştım
bana küçük mü geldi anlayamadım, kahverengi kısmı tam olarak kapatamıyor kenarlardan kalıyor biraz :(

Kızlar silver nurse gümüş kapak aldım, kullanan var mı? ne zaman nasıl kullanmaya başlayalım?
Daha az önce Instagram'da karşıma bir ebe çıktı gümüş kapak kullanmayın, Göğüs kalkanı kullanın diyordu keşke kaydetseydim sanada atardım

Ben bu fikre katılmıyorum ya. Sağlıklı bir insan bile 40 gün evde dursa kafayı yer. Dışarı mutlaka çıkılmalı ben kendimi eve hapsetmeyeceğim. Dışarı çıkmaktan kastım kalabalık yerlerde gezmek ya da milletin evine gitmek değil asla. Bebek zaten enfeksiyona açık oluyor çok fazla. Ama slinge bağlanıp kapıda 10-15 dk gezilebilir minik yürüyüş şeklinde. Ben evde 40 gün duramam

Daha az önce Instagram'da karşıma bir ebe çıktı gümüş kapak kullanmayın, Göğüs kalkanı kullanın diyordu keşke kaydetseydim sanada atardım
ben göğüs kalkanı da kullandım. philips di
tamam güzeldi ama nedense süt birikiyordu içinde. evde eğildiğim zaman biriken süt her yanıma akıyordu
sonra gümüş kapak kullandım. en çok gümüş kapaktan memnun kalmıştım

1752659177944.webp

Back
X