-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
sağol canım :KK200:

kızlar aranızda oje kullanan var mı?doktorum bir zararı olmaz demişti ama internette oje ve aseton hakkında o kadar kötü yazılar okudumki korktum hiç kullanmadım :KK43:
Ben surerken eşim sürme kimyasal sonuçta deyince içime sinMedi geri sildim :) (esim kimya mühendisi. bütün kimyasallara karşı :)

Selam kızlar maşallah birçoğunuz eksikleri tamamlamış gibi baya birşeyler almışsınız güle güle kullanın inşallah :) bende artık başladım yavaştan ebebekte süper indirim vardı bende;bir tane 10lu,bir tane 8li,bir tane 5li hastane çıkışı, 2 tek alt eşortman,ağız mendili,banyo süngeri,fileli,bir iki tane pijama takımı en çok lazım olanlar. Badi almıcam bir ton var evde zaten. Daha da şuanlık eksiğim yok gibi. Diğer şeyler var zaten kızımdan hem fazla almak istemiyorum çok çabuk büyüyorlar :) en büyük eksiğimiz beşik bakalım o da ya ikea ya çilek mobilyadan ramazandan sonra hallederiz daha çok var nasıl olsa

Ben her iki doktorumdan sordum, her ikisi de kullanabilirsin dedi. Bende kullaniyorum, asetomsuz oje cikarici aldim, onu kullaniyorum.
karar veremedim ben hala dünde kullanmadım bu yüzden :(
Ben saldım kendimi makyaj bile zar zor yapıyorum aseton doğal var mı bilmiyorum varsa onu kullanmak lazım çünkü aseton zararlı diye okumuştum
zaten bende anca özel günlerde makyaj yapıyorum,makyaj dediğimde bi göz kalemi,rimel ,ruj:)
Ayy canım ya ne cok güldürdün beni:KK70: kayinvaliden gorse nolcak ne diyecek ay bu gelinde çok killiymis mi diyecek :-) hey Allahım ya biri bişey derede hormonlardan dersin:KK71:
hee aynen öyle dicek valla :D

Haşemayı göbüşle nasıl yapıcan canım, olucak mı? Deli gibi düşündüğüm konu şu an bu benim :işsiz: hamile haşeması diye hiç bir yerde bi şey görmedim

Yengec4""
:-) hahaha bende görmedim ama okadar büyük değil benim göbüşüm bi raz büyük beden giyersem olur diye düşünüyorum gerçi şuanda pek öyle bi planım yok deniz olayina giricegimi sanmiyorum ama belki bi ihtimal oğlum için giderim korkarım ben hamileyken denize girmeye ya bişey olursa diye:KK64:
yok canım bir şey olmaz hatta aksine doktorlar çok öneriyor bütün vucüt kasları çalıştığı için.
Ben surerken eşim sürme kimyasal sonuçta deyince içime sinMedi geri sildim :) (esim kimya mühendisi. bütün kimyasallara karşı :)
bi bildiği var demekki ;)

Günaydın kızlar
günaydın canımmm:KK49:

@BirAnneBirEvlat hayırlı haberlerle gel Can'ım sekerli_seker sekerli_seker o kadar güzel ki aldığın nevresim güle güle kullan dememişim kusura bakma bebişin güle güle kullansın bu yastıkların ebatı ne acaba pahalı buluyorum ama siz alınca heveslendim iyice

Sağol canım benim, önemli değil neolacak :)
28X45 Cm. yastığın ebatı.

Kızlar az önce bebiş yoklamasına gittim geldim

Minnacık bişeyler yaaa Allahım esirgesin :KK46::KK46:
Komşum lavantalı magnet yaptırmış bi de çikolata onlardan verdi.
Kapı süsü yaptırmışlar baya büyük
Hepsi çok güzeldi :KK200:

Zorlama mahiyetinde söylememiştim. Aldıkların çok güzel. Sadece anlık düşünme diye şey etmiştim ben :oops: haddimi aşmadım umarım. Sadece senin içindi işte öyle yani :oops:

Hadi canım hayırlı haberlerinle gel inş.

aiii bana da bir yarın kaldı, ben de bebişimi görücem oleeeey

Kız ilahi güldürdün Allah da seni güldürsün emi :KK45::KK45: yarı kel gibi :KK45::KK45:
Ben acıtmasını dert etmedim de kökü sağlamlaşırsa diye korktum ondan almıyorum, zaten doğumdan sonra dökülüyor diyorlar, ne gerek var dedimdi ben de

Haşemayı göbüşle nasıl yapıcan canım, olucak mı? Deli gibi düşündüğüm konu şu an bu benim :işsiz: hamile haşeması diye hiç bir yerde bi şey görmedim

Aşkolsun canım, hiç haddini falan aştığınıda düşünmedim. Tabikide birbirimizi uyarmalıyız yoksa ne anlamı var burada toplanmamızın ;)

Günaydın annişler

2 gün deli gibi sıcaktan sonra yağmurlu bir güne merhaba
:KK45:

Yengec4""
:-) hahaha bende görmedim ama okadar büyük değil benim göbüşüm bi raz büyük beden giyersem olur diye düşünüyorum gerçi şuanda pek öyle bi planım yok deniz olayina giricegimi sanmiyorum ama belki bi ihtimal oğlum için giderim korkarım ben hamileyken denize girmeye ya bişey olursa diye:KK64:

yengec4 söylemiş canım zaten ama doktorlar özellikle deniz girmenin en iyi egzersiz olduğunu söylüyorlar
Sadece dalmayım diyorum ben ya da su kaydıraklarından kaymıcam
Ayrıca şu an tamam ama 2 ay sonra nasıl olacak o göbüşler:KK45:
Bu memleketi en çok bu yüzden seviyorum :KK45: sahil şehrin içinde bize 2 km

Kizlar. :KK43: Bende egzama var. Yillardir mumkun degil birakmiyor beni.
Yuzumde kisin pul olurdu hamilelikte daha cok artti. Hafta sonu disaridaydik eve geldim yuzum yaniyo sonra baktim agiz cevrem cene altim falan kizarmis. Ne yapsam bilmiyorum tavsiyesi olan var mi:KK43: Bir hafta gecmesi icin kendim cozum bulup eger gecmezse o zaman doktora gitmek istiyorum belkide ilac veremicek:KK43: off of

Allah şifa versin canım
Doktora bir sor belki verir krem, olmadı İbrahim Saraçoğlunun kürlerinden belki bi faydasını görürsün

Günaydın annişler

2 gün deli gibi sıcaktan sonra yağmurlu bir güne merhaba
:KK45:

yengec4 söylemiş canım zaten ama doktorlar özellikle deniz girmenin en iyi egzersiz olduğunu söylüyorlar
Sadece dalmayım diyorum ben ya da su kaydıraklarından kaymıcam
Ayrıca şu an tamam ama 2 ay sonra nasıl olacak o göbüşler:KK45:
Bu memleketi en çok bu yüzden seviyorum :KK45: sahil şehrin içinde bize 2 km

Allah şifa versin canım
Doktora bir sor belki verir krem, olmadı İbrahim Saraçoğlunun kürlerinden belki bi faydasını görürsün
Amin canim. Malesef daha once elim icin denedim ama hic bir etkisini gormedim

Kızlar besige bi türlü karar veremiyorum park yatak mi yoksa normal beşik mi alsam beyaz :( siz ne düşünüyorsunuz

Kızlar besige bi türlü karar veremiyorum park yatak mi yoksa normal beşik mi alsam beyaz :KK43: siz ne düşünüyorsunuz
ayy bende ikisi arasında kararsızım park yatağın görüntüsü hoşuma gitmiyor ama genelde de onu tavsiye ediyorlar beşik daha güzel görünüyor rahatlık açısından aynılar sanırım bilemedim temmuzda alacağız o zamana kadar karar veririm umarım:KK37:

Back
X