Biz geldik kızlarrrr
Önce detaylı için bir hastaneye gittim, ordan sonuçları alıp kendi hastaneme götürdüm, ordan sağlık ocağına aşıya gittim, beynim döndü dolaşmaktan.
Yarım saat felan kaldık detaylıda, herşey iyi şükür, milyon tane fotoğraf bastırdı doktor, her organı, her damarı çekti. Sonra kendi doktorumuza gittik, gayet iyi sonuçlar, haftasıyla uyumlu herşeyi dedi.
1 ay sonrasına şeker yüklemesi için çağırdı ama ben 15 gün sonra şehir dışına çıkacağım için gitmeden gelsem bi daha dedim, 15 gün sonra yeniden kontrole gidip tatilden dönünce de şeker yüklemesi yaptırıcam.
Ben randevu tarihini değiştirmek için tatile gidicem derken doktorum tatil kelimesini duyunca, gitt gitt hiçbir sıkıntı yok dedi. İki doktorumda onay verdi uzun yol için.
tugder
Biraz hareketliydi kızımız, o yüzden tam yüzünün fotosunu alamadık, yandan aldı doktorumuz, ablasına hediye olarak kardeşinin fotosunu yolladı :)
İlk kızımda yaptırmadığım için en merak ettiğim konu buydu, sorunsuz geçti şükür. Rabbim herkese hayırlı, güzel haberler almayı, vaktinde sağlıklı sıhhatli doğumlar yapmayo nasip etsin inşAllah.