-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
hastanede giymek için almayı düşünüyodum canım ama bedeni olur mu 3 ay sonra bilemedim.
kilo alma hızın ne kadar? şimdiye kadar ne kadar aldın? doktorum son 3 ayda her ay 2şer alınıyo en az dedi.... çok zor benim de kafamı karıştırdın :olamaz:

beğenmezsen iade edersin cnm, daha sonrası için mi soruyorsun? eğer şimdi için soruyorsan, o zaman iki beden al, hangisi olmazsa iade et. ben genelde ayakkabı aldığımda öyle yapıyorum, eşimden öğrendim :KK48:
dediğin mantıklıymış canım geçen gün lcw den bir elbise aldım L beden aman görmelisin 2 tane ben sığar ki 5 kilo aldım :KK45: iade edeceğim napayım

dediğin mantıklıymış canım geçen gün lcw den bir elbise aldım L beden aman görmelisin 2 tane ben sığar ki 5 kilo aldım :KK45: iade edeceğim napayım
iade güzel şey :-) bazen hevesleniyorum, kendim için sepeti dolduruyorum, kargoyu alınca 1-2ni beğenip gerilerini iade ediyorum, resmen 3 kağıtspor yapıyorum :KK45:

kilo alma hızın ne kadar? şimdiye kadar ne kadar aldın? doktorum son 3 ayda her ay 2şer alınıyo en az dedi.... çok zor benim de kafamı karıştırdın :olamaz:
dikkat ediyorum canım şimdiye kadar 3,5kilo aldım ama 6.aydan sonra daha çok kilo alınıyo diye duydum emin olamıyorum:(
canım doğumdan sonra giyeceksen şimdiki bedeninde alabilirsin demişlerdi bana 6 aylıkken ki bedenin doğumdan sonraki bedenin oluyormuş aşağı yukarı
canım hastanede ve belki sonrasında giymek için almayı düşünüyorum.bende öyle duydum doğum yaptıktan sonra 6aylık halimiz gibi oluyomuşuz ama daha 5.ayımızdayız ya emin olamadım :(

canım zaten o lcw'nın bedenleri çok saçma biri diğerini tutmuyo.geçen gün tayt aldım l beden oluyo bana.şort aldım 46 bedeni oldu :KK70:

yengec4 yengec4 canım ben markafoniden hamile pijaması almıştım yeri güzel daha önceden bu siyah incinin pijama takımını almıştım hiçbir sorun yaşamadım ben şuanda L giyiniyorum ama XL aldım bu pijamayı şuanda büyük geliyor biraz ama doğuma kadar daha var sonuçta lohusa geceliği ve pijaması alacam L beden alırım diye düşünüyorum

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 29
beğenmezsen iade edersin cnm, daha sonrası için mi soruyorsun? eğer şimdi için soruyorsan, o zaman iki beden al, hangisi olmazsa iade et. ben genelde ayakkabı aldığımda öyle yapıyorum, eşimden öğrendim :KK48:

Yalnız bu aklı beğendim hiç düşünmemiştim
:KK45: sağol. Çok yaşamıcak, çok gezecekmişsin (eh net sayesinde baya geziyoruz :KK45::KK45: )

canım şu anda zaten large beden falan giyiyorum hatta eşortmanlarda xlarge oluyo.geceliklerin en son xlarge bedeni var.3ay sonra olcak mı acaba bana bilemedim.ben hastane için kısa kollu gecelik birde uzun kollu sabahlık almayı düşünüyorum.
sudocremi işimden ötürü biliyorum :KK66: birde kullanan herkesin memnun olduğunu biliyorum aldığım yorumlardan.hatta youtubede sivilce için kullananları bile gördüm

Burda ekimde zaten hava soğuyor o yüzden hastanede de kısa kollu giyemezdim. (Bi de doğumdan çıkan kadın üşüyor diyorlar) Hadi hepsini geçtim ben ne olursa olsun kısa kollu giyemem canım, kapalıyım.

Vaaay pişik kreminin birinden daha iyi olduğunu duymak iyi, sevindim valla

tugder tugder Selen_Ay Selen_Ay aldıklarınızı güle güle kullansın bebişkolar:KK46::KK46:
doktor randevusu olanlar da inşallah hayırlı haberlerle gelsin, biz de inşallah 22 haziranda şeker yüklemesi yaptıracağız , doktordan randevu da almam lazım. o da ya perşembeye alırım ya da salıya :cool:

Sağol canım. daha iyileri bebişlerimize inş.
İnş. hayırlı haberlerle gelelim.
Sen de inş. hayırlı haberlerle gel

hastanede giymek için almayı düşünüyodum canım ama bedeni olur mu 3 ay sonra bilemedim.

Canım hani en kilo alacağımız dönem 9. ay. Gecelik o yüzden biraz daha bekleyebilir sanki.

kızlar anakucağı alacak olanlar varsa çivilim sitesinde e %50

bende akşam bakayım markafoniye zaten 50 tl üstü kargoda bedavaynış:KK49:artık haftada bir yada iki alışveriş kesin yapılıyor:) bebek bakım ürünlerini alayım artık

Bebiş giyimi aslında en kolay ürünler zaten canım. Ivırı zıvırı, bizim kullanacaklarımız daha kapsamlı gibi geliyor bana da
Tarağını, sabununu aldım. Daha şampuanı var tırnak makası var. var da var yani....:110:

dikkat ediyorum canım şimdiye kadar 3,5kilo aldım ama 6.aydan sonra daha çok kilo alınıyo diye duydum emin olamıyorum:KK43:

canım hastanede ve belki sonrasında giymek için almayı düşünüyorum.bende öyle duydum doğum yaptıktan sonra 6aylık halimiz gibi oluyomuşuz ama daha 5.ayımızdayız ya emin olamadım :KK43:
inanamıyorum, benden de az alan varmış :21: hep bana diyorlar göbeyin çok küçük, hiç kilo almıyorsun, bebeğin küçük olacak falan, tabii ki bunu söyleyen 3. şahıslar, sadece selam nasılsın dediklerim:KK62: söyleyende şükür bebek gayet sağlıklı, haftasından önde gidiyo, acayip acayip bakıp inanmıyoruz tavırları yapıyorlar :KK67: bazen çok sinir oluyorum, sana ne ya kaç kilo aldım verdim, sanki babalarının ekmeğini yiyorum:KK34:

yengec4 yengec4 canım ben markafoniden hamile pijaması almıştım yeri güzel daha önceden bu siyah incinin pijama takımını almıştım hiçbir sorun yaşamadım ben şuanda L giyiniyorum ama XL aldım bu pijamayı şuanda büyük geliyor biraz ama doğuma kadar daha var sonuçta lohusa geceliği ve pijaması alacam L beden alırım diye düşünüyorum
bende siyah inciden bakıyorum canım geceliklerine.zaten en son bedeni xl görünüyo alırsam ondan alcam mecburen
Yalnız bu aklı beğendim hiç düşünmemiştim :KK45: sağol. Çok yaşamıcak, çok gezecekmişsin (eh net sayesinde baya geziyoruz :KK45::KK45: )

Burda ekimde zaten hava soğuyor o yüzden hastanede de kısa kollu giyemezdim. (Bi de doğumdan çıkan kadın üşüyor diyorlar) Hadi hepsini geçtim ben ne olursa olsun kısa kollu giyemem canım, kapalıyım.

Canım hani en kilo alacağımız dönem 9. ay. Gecelik o yüzden biraz daha bekleyebilir sanki.

Bebiş giyimi aslında en kolay ürünler zaten canım. Ivırı zıvırı, bizim kullanacaklarımız daha kapsamlı gibi geliyor bana da
Tarağını, sabununu aldım. Daha şampuanı var tırnak makası var. var da var yani....:110:
ben tiroit hastası olduğum için yaz kış manyak gibi terleyen bi insanım ekimde şubatta fark etmiyo :D
bide ben tam tersini duydum bebek üşümesin diye hastane odası çok sıcak oluyor diye.

Yalnız bu aklı beğendim hiç düşünmemiştim :KK45: sağol. Çok yaşamıcak, çok gezecekmişsin (eh net sayesinde baya geziyoruz :KK45::KK45: )

doğumdan sonra kadınların üşüdüklerini ve hatta soğuktan titrediklerini bile duydum, o yüzden en azından kalın ceket veya sabahlık, çok kalın çoraplar götürmemiz şartmış ...

inanamıyorum, benden de az alan varmış :21: hep bana diyorlar göbeyin çok küçük, hiç kilo almıyorsun, bebeğin küçük olacak falan, tabii ki bunu söyleyen 3. şahıslar, sadece selam nasılsın dediklerim:KK62: söyleyende şükür bebek gayet sağlıklı, haftasından önde gidiyo, acayip acayip bakıp inanmıyoruz tavırları yapıyorlar :KK67: bazen çok sinir oluyorum, sana ne ya kaç kilo aldım verdim, sanki babalarının ekmeğini yiyorum:KK34:
canım ben az aldım ama benim öncedende biraz göbek vardı şuan 6.5 aylık gibi görünüyo göbeğim hatta daha doğurmuyon mu diyenler var boğasım geliyo:KK62:önemli olan bebişlerin sağlıklı olması canım ben hiç takmıyorum kiloyu sonradan çok alırsamda alırım napayım yani.kimseyi takma boş ver he de geç canım millet boş konuşmaya yer arıyo.:işsiz:

bende siyah inciden bakıyorum canım geceliklerine.zaten en son bedeni xl görünüyo alırsam ondan alcam mecburen

ben tiroit hastası olduğum için yaz kış manyak gibi terleyen bi insanım ekimde şubatta fark etmiyo :KK70:
bide ben tam tersini duydum bebek üşümesin diye hastane odası çok sıcak oluyor diye.
üşümenin odanın sıcaklığı ile alakası yokmuş, normal doğum yapanlardan duydum hep, doğumdan hemencecik sonra üşüme geliyo, tıbbda da yazıyorlar onu ama nedeni belli değilmiş. üşiceksin sen de kısaca :-) hepimiz üşicezzz:KK31:

üşümenin odanın sıcaklığı ile alakası yokmuş, normal doğum yapanlardan duydum hep, doğumdan hemencecik sonra üşüme geliyo, tıbbda da yazıyorlar onu ama nedeni belli değilmiş. üşiceksin sen de kısaca :-) hepimiz üşicezzz:KK31:
ya üşümenin çaresi var kızlar kat kat giy ama sıcak gelirse ben alırım makası elime keserim o geceliği :D

canım ben az aldım ama benim öncedende biraz göbek vardı şuan 6.5 aylık gibi görünüyo göbeğim hatta daha doğurmuyon mu diyenler var boğasım geliyo:KK62:önemli olan bebişlerin sağlıklı olması canım ben hiç takmıyorum kiloyu sonradan çok alırsamda alırım napayım yani.kimseyi takma boş ver he de geç canım millet boş konuşmaya yer arıyo.:işsiz:
bugünde biri bana dediki kaç kilo aldın dedimki doktor 25 haftalık dedi önden gidiyormuş bende 5 kilo aldım oda dedi eminmisin daha fazla almış gibisin içimden dedim kıskanç:) aslında he deyip geçmek lazım :)

banada benzer şeyler diyorlar hamile bayan hassas olur hiç düşünmüyorlar :skandal:

Canım öyle herkese bebeğin durumunu bahsetme, herkese neymiş :KK67: he küçük kalmış de geç. Kimseye kendini veya bebeğini kanıtlamak zorunda değilsin. Hani kötü gözle bakmasalar bile ay önden gidiyormuş bebeği deseler bile nazarı değenin değer yani. Herkes konuşuyor anca. :sinirli:

ben tiroit hastası olduğum için yaz kış manyak gibi terleyen bi insanım ekimde şubatta fark etmiyo :KK70:

Rahatsızlığın varsa sonuçta durumunu biliyorsun canım ona göre davranacaksın.
Doğumhane eğer ameliyathane gibi ise uf fena soğuk :KK17:

canım sen dolap aldın mı bebek için aldıklarım ortada benim henüz yerleştirmedim

bugünde biri bana dediki kaç kilo aldın dedimki doktor 25 haftalık dedi önden gidiyormuş bende 5 kilo aldım oda dedi eminmisin daha fazla almış gibisin içimden dedim kıskanç:) aslında he deyip geçmek lazım :)
ya en basiti benim patronum 4ay boyunca her hafta nerdeyse kilo mu aldın sen diye sorup durdu:bicak:
Canım öyle herkese bebeğin durumunu bahsetme, herkese neymiş :KK67: he küçük kalmış de geç. Kimseye kendini veya bebeğini kanıtlamak zorunda değilsin. Hani kötü gözle bakmasalar bile ay önden gidiyormuş bebeği deseler bile nazarı değenin değer yani. Herkes konuşuyor anca. :sinirli:

Rahatsızlığın varsa sonuçta durumunu biliyorsun canım ona göre davranacaksın.
Doğumhane eğer ameliyathane gibi ise uf fena soğuk :KK17:
valla o an o telaşla doğumhanenin nasıl olduğunu farketcem mi bilmiyom :D

banada benzer şeyler diyorlar hamile bayan hassas olur hiç düşünmüyorlar :skandal:
Hele bugün biri bana aaa hamilemisin? Sordu, evet dedim. Sonra diyor ki "hiç belli olmuyo hamileliğin" güldüm geçtim, içimden "gerizekalı belli olmuyorsa nerden bildin hamile olduğumu" demek geçti... Aman neise her kes konuşacak laf arıyo

Back
X