- 8 Ekim 2012
- 17.021
- 9.179
- 448
Kuzum aslında 1 hastane cıkısı aldım 10 parca ama resımde oldugu gıbı 2 alt 2 ustten olusmus 2 takım koymuslarBence;
Akşam akşam benim kafam mı durdu canım anlayamadım ama
Toplamda 3 hastane çıkışın var değil mi? Öyle ise bence hastane çıkışların yeterli
Şimdi çift kat giydirsen bebişi
Tek altlar 5 tane, uzun kollu çıtçıtlı badilerini de almışsın bunlarda içten giydirirsin
Dıştan giydirmeye tek tulum ve tek takım mı var? Eğer öyle ise bikaç tane daha tulum ya da takım tavsiye ederim nacizane canım.
Çünkü ben en azından öyle planlıyorum. İçten giydireceklerimi de 5-6 giyimlik, dış giydireceklerimi de 5-6 giyimlik.
Tamam bebekten bebeğe değişiyor hepsi illa kusmuyor, hepsinin çişi çıkmıyor ama ya çıksa ilk hafta napcan ki. Eşime al gel desem alır gelir de bir sürü bıkbık yapar ben benimkini biliyom.
Geçen dedim ya bebiş yoklamasına gittim. Bebiş kusmuş o gün kadın beşiğin her bir parçasına kadar herşeyini değiştirdim, sonra da çişi çıktı bi daha üstünü değiştirdim dedi 15 günlük bebekte.
Tedbirde ferahlık vardır.
En azından düşüncem böyle canım![]()

Sagol canım benım

Evet ya koy tabıBeni de heveslendirdiniz, ben de resimleri çekip atayım![]()

3-6 olarak mı caım ? bıraz once olctum 56 ıle 62 cmler arasında en farkı hıc yok gıbı sadece 62 lerın boyu bıraz daha uzunCanım dış takımlardan al, tulum falan, bir de 2-3 tane 56lık uzun kollu body mi alsan acaba? 62ler büyük gelir bence.6-9 ay alma bence, daha sonra alırsın bebişin gelişimine göre
he anladım canımselam cnm yok cnm cocukun üzerine ortuyorlar bir yere giderken ama ben yaptırmıyorum cnm =)