-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Ayrıntılı ultrasona girmişler mi Can'ım bu tanıdıkların Nasıl bilmezler ayrıntılı da yaa herşeyi ortada hepsine bakıyoruz diyorlar
hatta diğer sayfa var ya ekim anneleri, orda bir kızın doktoru erkek ayrıntılısı kız diyormuş. o da kime inanacağını şaşırmış, sonuç ne oldu bilmiyorum ama :KK48: benim arkadaş falan gitmemiş ayrıntılıya. Bizde Bakü'de tetanoz aşısı şeker yüklemesi 2li testler yok. ayrıntılıya da sorun olduğu zaman gönderiyorlar, kendin israr ettiğin zaman gidiyorsun. hatta ilk 3 aya kadar pek ilgilenmiyorlar senle, doktora da en az 6 -7 haftalıkken gidiyormuşsun, daha erken muayine etmiyorlar, her yerin sistemi farklı tabii, bi de orda ultrasyon doktoru ayrı oluyo. başka doktorda ultrasyona girib sonuçu kadın doğuma götürüyorsun, çok saçma :63:

ya valla burayada takılmasam sıkıntıdan patlıcam :KK70: daha aktif olun kızlar biz sıkılanları düşünün :KK70:

amaaan zaten şimdiki erkekler hep saçlarını uzatıyo napalım sen şimdiden başlarsın :KK66:

atmam mı canım sen iste hemen atıyom
Bencede ya :D surekli biseyler bulup konusmaliyiz olmuyo boyle :D hem bizi bizdrn daha iyi kim anlayabilir :) ayni.heycani.paylasiyoruz boylr sohbet ayri tat veriyo

Valla canım bende evdeyim tatlı yaptım simdi onu bekliyorum :) pazar gidecekim daha
Canim dun ayni saatlerde bende senin gibi.tatlinin firindan cikmasini bekliyodum cikmak icin :D sanki senin.yazdigini dun yazmisimda bugun okumusum gibi :D yemek hazir mi sende benim gibi donuste mi yapacaksin :D

onuda alırız canım :KK66:
benim annem ismi yazılan altın zincir yaptırmak istiyor bebişe, ben yaptırma diyorum, kız bebeklere yakışır zincir, künye mi yaptırsak bilemedim. annem illaki yaptırcam diyor, künye yada zincir olmasına karar ver diyor. beyaz altından zincir mi yaptırsam yoksa sarıdan künye? ay kafam karıştı.:kızgın: siz ne düşünüyorsunuz?:işsiz:

benim annem ismi yazılan altın zincir yaptırmak istiyor bebişe, ben yaptırma diyorum, kız bebeklere yakışır zincir, künye mi yaptırsak bilemedim. annem illaki yaptırcam diyor, künye yada zincir olmasına karar ver diyor. beyaz altından zincir mi yaptırsam yoksa sarıdan künye? ay kafam karıştı.:kızgın: siz ne düşünüyorsunuz?:işsiz:
Ben kendime kolye alacam kızımın ismini yazdırıp kızımı da nazarlık alırım yada almam batıl inanç geliyor nazarlık künye düşünüyordum ama ondan da şöyle vazgeçtim Bebek künyesi almayı değil de yeğenime öyle yapmıştık 6 yaşındayken almıştık büyük hala takabiliyor şuanda Bebek'te de künye çok hoşuma gidiyor bilemiyorum artık bakacam

Ayrıntılı da yanılma ihtimal düşünmüyorum açıkçası umarım öyle birşey olmaz herkes o kadar alışveriş yaptı kimsenin yanılma durumu olsun istemem

yengec4 yengec4 Can'ım indireme girmiş e Bebek'te AGRA AGRA bana e Bebek'ten msj gelmedi indirim olunca yazarsın Can'ım sana zahmet ok

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 35
Bencede ya :KK70: surekli biseyler bulup konusmaliyiz olmuyo boyle :KK70: hem bizi bizdrn daha iyi kim anlayabilir :) ayni.heycani.paylasiyoruz boylr sohbet ayri tat veriyo

Canim dun ayni saatlerde bende senin gibi.tatlinin firindan cikmasini bekliyodum cikmak icin :KK70: sanki senin.yazdigini dun yazmisimda bugun okumusum gibi :KK70: yemek hazir mi sende benim gibi donuste mi yapacaksin :KK70:
benim şöyle bir fikrim var limit koyalım herkes şu kadar yazı yazsın günlük diye burası hiç boş kalmamış olur :D

canım bencede kolye kız bebeklere daha çok yakışır.bence bileklik daha iyi olur belki bende bileklik yaptırırım isminin yazdığı
yengec4 yengec4 Can'ım indireme girmiş e Bebek'te AGRA AGRA bana e Bebek'ten msj gelmedi indirim olunca yazarsın Can'ım sana zahmet ok
gördüm canım ama sadece bunda indirim var diğer alcağım ürünlerde pek indirim yok gördüğüm kadarıyla :(

Kızlar diğer topiklere bakıyorum da, en aktiv bizmişiz En Büyük TÜRKİYE hepimizin çenesinin maşallahı varmış demek ki :KK70::KK71:
Masallah :KK45: ama guzel olan ortak bır muhabbet var. Kendı adıma soyluyorum hıc yabancı gıbı hıssetmedım bu topıkte. Bır soruya cevap verılmese bıle mesela bılmıyolardı yada gormemıslerdır dıyorum :KK45: kac yıldır kk dayım bu 2. sevdıgım topık oldu bozulmasın ınsallah En Büyük KK

sen yine de %1 de olsa yanılma ihtimalini unutma :p mavi renke son diyorum ben de, artık sarı yeşil beyaz falan alıcam :KK70:kendi kendimi şüpheye sokuyoum :-)
evet o ıhtımalı doktorda soyledı bız kesın dıyoruz ama bır tek Allah bılır dıye bız ısrar edınce :KK48: esıme arkadası anlatıyomus karısı dogum yaparken bır adam daha beklıyomus bekleyen adamın karısı dogurmus dısarı kız bebek gelmıs :KK53: adam yok dıyomus ıtıraz edıyomus bıze erkek dedınız bızım degıl dıye :KK45:ınsan supheye bıle duser karıstımı dıye zaten o ıhtımalden cok korkuyorum:KK12:
ya bende ortak renk almak ıstıyorum ama yok farkındaysan krem rengıne bıle bır sımge koyarak cınsıyet ayrımı yapmıslar :110: arkadasımlada az once konustuk aynı konuyu eskıden sarı,yesıl cook vardı :işsiz:

Ben cocuklarda altın zıncır falan sevmıyorum. Devır degıstı mıllet o kadar pıs oldu kı :sopa: ancak ılerıde kulagını delerken mecbur altın kupe alıcaz tabı.sız ne dusunuyorsunuz yazınca genel soru algıladım he :D

benim şöyle bir fikrim var limit koyalım herkes şu kadar yazı yazsın günlük diye burası hiç boş kalmamış olur :KK70:

canım bencede kolye kız bebeklere daha çok yakışır.bence bileklik daha iyi olur belki bende bileklik yaptırırım isminin yazdığı

gördüm canım ama sadece bunda indirim var diğer alcağım ürünlerde pek indirim yok gördüğüm kadarıyla :KK43:
ya lımıtı gecersek :D

benim şöyle bir fikrim var limit koyalım herkes şu kadar yazı yazsın günlük diye burası hiç boş kalmamış olur :KK70:

gördüm canım ama sadece bunda indirim var diğer alcağım ürünlerde pek indirim yok gördüğüm kadarıyla :KK43:
sen beni dinle alma o iğneyi :KK70:

Masallah :KK45: ama guzel olan ortak bır muhabbet var. Kendı adıma soyluyorum hıc yabancı gıbı hıssetmedım bu topıkte. Bır soruya cevap verılmese bıle mesela bılmıyolardı yada gormemıslerdır dıyorum :KK45: kac yıldır kk dayım bu 2. sevdıgım topık oldu bozulmasın ınsallah En Büyük KK

evet o ıhtımalı doktorda soyledı bız kesın dıyoruz ama bır tek Allah bılır dıye bız ısrar edınce :KK48: esıme arkadası anlatıyomus karısı dogum yaparken bır adam daha beklıyomus bekleyen adamın karısı dogurmus dısarı kız bebek gelmıs :KK53: adam yok dıyomus ıtıraz edıyomus bıze erkek dedınız bızım degıl dıye :KK45:ınsan supheye bıle duser karıstımı dıye zaten o ıhtımalden cok korkuyorum:KK12:
ya bende ortak renk almak ıstıyorum ama yok farkındaysan krem rengıne bıle bır sımge koyarak cınsıyet ayrımı yapmıslar :110: arkadasımlada az once konustuk aynı konuyu eskıden sarı,yesıl cook vardı :işsiz:

Ben cocuklarda altın zıncır falan sevmıyorum. Devır degıstı mıllet o kadar pıs oldu kı :sopa: ancak ılerıde kulagını delerken mecbur altın kupe alıcaz tabı.sız ne dusunuyorsunuz yazınca genel soru algıladım he :KK70:
aynen canım burada hiç yabancılık çekmedim bende herkes ailemden biri gibi:KK71::KK23:

ya lımıtı gecersek :KK70:
limiti geçelimde eksik kalmayalım :D

sen beni dinle alma o iğneyi :KK70:
:D sevmedin galiba sen bu iğneyi

Ben cocuklarda altın zıncır falan sevmıyorum. Devır degıstı mıllet o kadar pıs oldu kı :sopa: ancak ılerıde kulagını delerken mecbur altın kupe alıcaz tabı.sız ne dusunuyorsunuz yazınca genel soru algıladım he :KK70:
genel sordum canım zaten:p böyle konuşarak korkutuyorsun beni ama :KK17:

Bencede ya :KK70: surekli biseyler bulup konusmaliyiz olmuyo boyle :KK70: hem bizi bizdrn daha iyi kim anlayabilir :) ayni.heycani.paylasiyoruz boylr sohbet ayri tat veriyo

Canim dun ayni saatlerde bende senin gibi.tatlinin firindan cikmasini bekliyodum cikmak icin :KK70: sanki senin.yazdigini dun yazmisimda bugun okumusum gibi :KK70: yemek hazir mi sende benim gibi donuste mi yapacaksin :KK70:
yok cnm pazardan yeni geldim simdi otuyorum az sonra yemek yaparım hatta hazır yemek yani tatlımı tadına bakacagım simdi =)

Back
X