-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Can'ım benimde gece ağrıdı kasıklarım gün boyu klimalı ortamdaydım omu yaptı anlamadım sendemi soguk aldın acaba

merhaba canım, bende kasıklardan bazen sanci giriyor, ama sonra geçiyor, 3-4 kez öyle olmuş, doktora gittiğimde sorucam, bebek büğüdüğü için mi acaba? bir de halsızlık iştahsızlık bende de başladı yine

Ben sürekli evdeyim, kızım cama çıkar korkusuyla üstten tek bi cam açıyorum. Öyle ceyranda kalma gibi bi durumumda yok ama neden oldu anlamadım. Kasıklarıma, mideme sürekli ağrı girdi, sahur kadar uzandım geçmedi. Sonra uyumuşum. Şimdi daha iyiyim şükür.

Kızlar dün jokerden bu ikisini aldim aslında baska şeylere de bakardım ama sinir oldum kardeşime ;) almaya kalksan çok şey var hangi birini alcan gereksiz şeyler dedi bana ;( termometrenin neresi gereksiz bide bu banyo maşrapa sının önündeki kauçuk özelliği sayesinde alnina koyup kafasına su dokunce gözüne su kacmiyomus heves ettim ne biliyom sizce gereksiz mi ??

Eklentiler

• Screenshot_2016-06-18-11-13-53.webp
    Screenshot_2016-06-18-11-13-53.webp
    2,9 KB · Görüntüleme: 42
  • Screenshot_2016-06-18-11-02-09.webp
    Screenshot_2016-06-18-11-02-09.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 23
İzmirliler, Point Bornova nasıl bi AVM? soriim sizden, dün gördüm internette. H&M bebek kiyafetlerine bakıyordum netden, güzeldi pahalıda değildi, bize en yakın izmir, point bornovada varmış. bornova foruma hep gidiyoruz, orayı hiç bilmiyordum. mothercare falan da varmış. ben bebiş kiyafetlerini bitirdim sayılır, şimdi alsam 1 kaç tane pahalı şey alım, bebek görmeye falan geldiğinde bebişim şık yakışıklı ve karizmatik görünsün :rolleyes::cool:
Can'ım bende mavibahçeyi beğeniyorum orda sobee ,h&m de var birde optimum var ya Ordada e Bebek var öneririm:KK49:

Kızlar dün jokerden bu ikisini aldim aslında baska şeylere de bakardım ama sinir oldum kardeşime :KK66: almaya kalksan çok şey var hangi birini alcan gereksiz şeyler dedi bana ;( termometrenin neresi gereksiz bide bu banyo maşrapa sının önündeki kauçuk özelliği sayesinde alnina koyup kafasına su dokunce gözüne su kacmiyomus heves ettim ne biliyom sizce gereksiz mi ??
Güle güle kullan Can'ım bence kullanışlı güzeller hep aynılar bende ablama kalsam hiçbirşeyi almamam lazım:süslü:

AGRA AGRA canım güzel bir yer ben sevdim geniş ,ferah.güzel mağazalarda var çok lüks mağazalarda.birde ben mavibahçe alışveriş merkezine bayıldımmm.eğer imkanın olursa orayada git.ne ararsan aklına ne gelirse var.
mavibahçeye ben de gittim, güzel oralar da, ama bebiş için istediğin mağazalar yok, mothercare falan gibi. o zaman next destination point bornova :KK71:

Günaydın kızlar dün sıcaktan yatamadığımdan bugün geç kalktım kahvaltı ediyorum bugün de hava çok sıcak bu yaz bizi sıkıntı bekliyor sanırım allah yardımcımız olsun Kezbosss Kezbosss canım ağrıyan koluna buz koy bana da hemşire ağrırsa buz koy demişti ben hala aşıya gidemedim halsizliğimden ama pazartesi gidecem artık

Günaydın kızlar dün sıcaktan yatamadığımdan bugün geç kalktım kahvaltı ediyorum bugün de hava çok sıcak bu yaz bizi sıkıntı bekliyor sanırım allah yardımcımız olsun Kezbosss Kezbosss canım ağrıyan koluna buz koy bana da hemşire ağrırsa buz koy demişti ben hala aşıya gidemedim halsizliğimden ama pazartesi gidecem artık
Tşk ederim canım deniycem ;)

selam hanımlar bende eltime gittim kavaltıya şimdi evdeyim baya giren var okudum biraz valla kızlar o bunu kalsa onu alma bunu alma ya kardeşim sen almışın bende alayım degilmi yani bir de ilk olunca insan hevesleniyor yani neyse nasılısınız baklım=)

MutluBulut_ MutluBulut_ foolfancy foolfancy
Kizlar aldiklariniza tek tek baktim :halay:hepisi cok guzel.. Saglikli ve mutlu gunlerde giysin bebisler :KK200:
Chitlenbik Chitlenbik canım aramıza hoşgeldin. :eğlence:

Kızlar yazdiklarinizin hepsini okuyamadim umarim kacirdigim cok sey olmamistir:duduk:
Hava gercekten inanilmaz sıcak, aksam olsada birz serinleseee:KK55:
sagol canım :) hepımızın mınnosları saglıkla gıysınler ınsallah :)

kızlar ne yapyorsunuz of cnm sıkılıyor ya =)
Sıcaktan mı hava çok bunaltıcı ya ben dayanamıyorum hiç yürüyüş yapmam lazım komşularımda yürü diyorlar sıcakta dayanamıyorum çıkmaya temmuzun sonunda memlekete gitmesem eşime klima al diyecem o kadar bunaltıcı sıcak evim

Kızlar alışverişte almak istediğinizi alın kimseyi bence takmayın ilk heves sonuçta ama insanların Fikirlerini alın gereksiz alışveriş yapmayın

Back
X