Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende pikeyi tek diye hatırlıyorum canım o an heyecandan takım yazmış olabilirimyengec4 canım bebişin hediyelerini güle güle kullanır inş. Pike takım değildi de tekdi sanki
Alezini aldım geldim 1 tane her türlü gideri vardı, diğeri alezi de başka yerden alırım sıkıntı değil
Çarşaf seti ben de alsam mı diye düşündüm, neyse eşime a101 den hediye çeki verilecek, ne zaman gelir bilmiyorum ama o zamana kalırsa ondan alırım
Ben en çok porselenlere ağzımı ayırdımhediye çeki bir an önce verilsiiiiiin
![]()
Canım o reflü yatağını da al, sonuçta reflü olmasa da sakıncası yok, hani öyle gezmeye de gidiyorsanız kullanım açısından rahat olur, çok pahalı bişey de değil zaten![]()
bende lastikli çarşaf almayı düşünüyorum canım.kuzenim aradı az önce battaniye ve pike takımı almış bana a101den hediyeoğlumun ilk hediyeleri alınmış bulunmakta
hadi ya bende akşam olsa da baksam diyodum
bende pikeyi tek diye hatırlıyorum canım o an heyecandan takım yazmış olabilirim
alez eşim daha önce bi tane almıştı yedek alsam mı diye düşündüm ama vazgeçtim bi tane yeter herhalde ya bebek bu en fazla bezi taşarsa yatak batar ne kadar kirlencekki..
reflü yatağınıda dediğim gibi gezmelik kullanmayı düşünüyorum reflü olursada kullanabileceğim bişi olur evde.
ayy porselen deme oldum olası mutfak ıvır zıvırına bayılıyorum görünce dayanamıyorum ev tabak çanak kaynıyo görmeyeyim ben onları![]()
Ben geldimmmmm
Kontrolümüze gittik geldik, herşey yolunda şükür. Gönül rahatlığıyla tatiline gidebilirsin dedi doktorumuz. Darısı herkesin başına.
hosgeldin cnm hadi gözün aydın olsun iyi tatiller cnm benim dinlen bol bol =)Ben geldimmmmm
Kontrolümüze gittik geldik, herşey yolunda şükür. Gönül rahatlığıyla tatiline gidebilirsin dedi doktorumuz. Darısı herkesin başına.
güle güle kulan güzeller cnm =)Morlu olan porseleni sevmiştim ben yaaaa her ne kadar gül deseni sevmesem de
Ürünleri yedekli almaya çalışıcam genel olarak canım yaaa ne bilim belli olmaz ihtiyacım olur elimin altında olmazsa çıldırırım ben sanki
Hadi gözün aydın canım ne güzel
Kızlar bu arada ürünlerim geldi
Sabunun kutusunun şaftı kaymışFırça setine hasta olduum çok şekeeer
göğüs pedleri tek tek paketlenmiş onu çok sevdim. Sırt bezi baya büyükmüş ondan da bikaç tane daha alıcam. Daha ağız bezi filan da alınacak onu da sanırım mermerşahı bezinden alıcam. Ama ebebekte kenarı kahve çevrilmiş vardı onlar da hoşuma gitti
Eki Görüntüle 1854160
valla güzeller cnm yeride iyiyiş yani%100 pamuk diyor üzerinde .Ama ne bileyim bana pek iyi gelmedi,ama bilemem tabi belki beğenirsin.
ikea da inidirm vardı. bak göndereyim resimlerini
bak bu önlükler su geçirmez ikili set 5TL ye düşmüştü.
Eki Görüntüle 1854147
Bu nevresim takımı Çarşaf+nevresim+yastık 10TL ye düşmüştü.
Eki Görüntüle 1854148
Bu nevresim takımı Çarşaf+nevresim+yastık 13TL ye düşmüştü.
Eki Görüntüle 1854149
nevresimlerin kumaşlarını inceledim %50 pamuk, %50 Liyosel (okaliptüs ağaçlarından elde edilen tencel elyafı pamuğa göre daha parlak görüntü,daha yumuşak tuşe ve daha yüksek mukavemet sağlar.teni rahatsız etmez.yıkamalarda kumaşta renk akışı veya solma konusunda pamuklu kumaşlara göre yaklaşık 6 kat daha uzun ömürlüdür.iç-dış giyimden yatak üretimine kadar geniş bir yelpazede kullanım alanı vardır.ipek,pamuk ve liyosel en sağlıklı kumaşlar olarak geçiyor) Ama nevresim ölçüleri 110 x 125cm ikea kendi yorganına göre yapmış yenidoğan için. Normalde yorgan ölçüleri 95 x 145 cm
tatlım çok güzel, inşallah güle güle kullanınMorlu olan porseleni sevmiştim ben yaaaa her ne kadar gül deseni sevmesem de
Ürünleri yedekli almaya çalışıcam genel olarak canım yaaa ne bilim belli olmaz ihtiyacım olur elimin altında olmazsa çıldırırım ben sanki
göğüs pedleri tek tek paketlenmiş onu çok sevdim. Sırt bezi baya büyükmüş ondan da bikaç tane daha alıcam. Daha ağız bezi filan da alınacak onu da sanırım mermerşahı bezinden alıcam. Ama ebebekte kenarı kahve çevrilmiş vardı onlar da hoşuma gitti
Eki Görüntüle 1854160
şükür cnm, iyi tatiller sana o zamanBen geldimmmmm
hadi gözün aydın canım cmt benimde randevum var darısı başımaBen geldimmmmm
canım güle güle kullan inşallah hepsini.hormonlarımızla birlikte zevklerimizde değişti galiba canım bende beğenmeyeceğim şeyleri beğenip beğendiklerimden hoşlanmıyorum bu aralarMorlu olan porseleni sevmiştim ben yaaaa her ne kadar gül deseni sevmesem de
Eki Görüntüle 1854160
güle güle kulan güzeller cnm =)
tatlım çok güzel, inşallah güle güle kullanın. fırça ile tarak fiyatı ne kadardı?
![]()
hadi gözün aydın canım cmt benimde randevum var darısı başıma
canım güle güle kullan inşallah hepsini.hormonlarımızla birlikte zevklerimizde değişti galiba canım bende beğenmeyeceğim şeyleri beğenip beğendiklerimden hoşlanmıyorum bu aralar![]()
Ben beğendim canım iyi gibi 150 sankiKızlar nasıl güzel mi bundan yaptırmayı düşünüyorum ben işleyemem güzel olmaz 150 tl nasıl
Kızlar nasıl güzel mi bundan yaptırmayı düşünüyorum ben işleyemem güzel olmaz 150 tl nasıl
Ya canım bende düşündüm onu karar veremedim Temmuz sonunda gönderirim diyor esim sorayım baklım of ya :)Gayet güzel canım fiyatı da iyi
Sadece içimden şey geçti battaniye daha ortak kullanılacak bir şey ya o yüzden pembe olmasa mı
Dediğim gibi bir an içimden geçti canım sen nasıl beğendi ve hoşuna gitti ise![]()
Beyaz da güzel olur bence buna benzer kv ördügü de bitmedi henüz bitsin atarım fikir olur istersenYa canım bende düşündüm onu karar veremedim Temmuz sonunda gönderirim diyor esim sorayım baklım of ya :)
Beyaz da güzel olur bence buna benzer kv ördügü de bitmedi henüz bitsin atarım fikir olur istersen
Bu da çok şiirin :)) canım bnde bi tane tig ile yaptırdım ama sanırım iki sis orgu olanlar daha kullanışlı girinti çıkınti olmasının bi sıkıntısı olmaz bncebebek için işlemeli girintili çıkıntılı örügüdense sade ama şirin örgü battaniye daha kullanışlı olmaz mı?
Eki Görüntüle 1854208
Bu da çok şiirin :)) canım bnde bi tane tig ile yaptırdım ama sanırım iki sis orgu olanlar daha kullanışlı girinti çıkınti olmasının bi sıkıntısı olmaz bnce