-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
yengec4 yengec4 canım bebişin hediyelerini güle güle kullanır inş. Pike takım değildi de tekdi sanki :110:

Alezini aldım geldim 1 tane her türlü gideri vardı, diğeri alezi de başka yerden alırım sıkıntı değil

Çarşaf seti ben de alsam mı diye düşündüm, neyse eşime a101 den hediye çeki verilecek, ne zaman gelir bilmiyorum ama o zamana kalırsa ondan alırım

Ben en çok porselenlere ağzımı ayırdım :KK45: hediye çeki bir an önce verilsiiiiiin :KK45:

Canım o reflü yatağını da al, sonuçta reflü olmasa da sakıncası yok, hani öyle gezmeye de gidiyorsanız kullanım açısından rahat olur, çok pahalı bişey de değil zaten :KK46:
bende pikeyi tek diye hatırlıyorum canım o an heyecandan takım yazmış olabilirim :KK70:
alez eşim daha önce bi tane almıştı yedek alsam mı diye düşündüm ama vazgeçtim bi tane yeter herhalde ya bebek bu en fazla bezi taşarsa yatak batar ne kadar kirlencekki..
reflü yatağınıda dediğim gibi gezmelik kullanmayı düşünüyorum reflü olursada kullanabileceğim bişi olur evde.
ayy porselen deme oldum olası mutfak ıvır zıvırına bayılıyorum görünce dayanamıyorum ev tabak çanak kaynıyo görmeyeyim ben onları :KK70:

bende lastikli çarşaf almayı düşünüyorum canım.kuzenim aradı az önce battaniye ve pike takımı almış bana a101den hediye:halay: oğlumun ilk hediyeleri alınmış bulunmakta :KK70:

hadi ya bende akşam olsa da baksam diyodum

%100 pamuk diyor üzerinde .Ama ne bileyim bana pek iyi gelmedi,ama bilemem tabi belki beğenirsin.
ikea da inidirm vardı. bak göndereyim resimlerini

bak bu önlükler su geçirmez ikili set 5TL ye düşmüştü.

Screen Shot 2016-06-30 at 16.11.47.webp

Bu nevresim takımı Çarşaf+nevresim+yastık 10TL ye düşmüştü.
Screen Shot 2016-06-30 at 16.12.31.webp

Bu nevresim takımı Çarşaf+nevresim+yastık 13TL ye düşmüştü.

Screen Shot 2016-06-30 at 16.13.40.webp

nevresimlerin kumaşlarını inceledim %50 pamuk, %50 Liyosel (okaliptüs ağaçlarından elde edilen tencel elyafı pamuğa göre daha parlak görüntü,daha yumuşak tuşe ve daha yüksek mukavemet sağlar.teni rahatsız etmez.yıkamalarda kumaşta renk akışı veya solma konusunda pamuklu kumaşlara göre yaklaşık 6 kat daha uzun ömürlüdür.iç-dış giyimden yatak üretimine kadar geniş bir yelpazede kullanım alanı vardır.ipek,pamuk ve liyosel en sağlıklı kumaşlar olarak geçiyor) Ama nevresim ölçüleri 110 x 125cm ikea kendi yorganına göre yapmış yenidoğan için. Normalde yorgan ölçüleri 95 x 145 cm

Son düzenleme:
bende pikeyi tek diye hatırlıyorum canım o an heyecandan takım yazmış olabilirim :KK70:
alez eşim daha önce bi tane almıştı yedek alsam mı diye düşündüm ama vazgeçtim bi tane yeter herhalde ya bebek bu en fazla bezi taşarsa yatak batar ne kadar kirlencekki..
reflü yatağınıda dediğim gibi gezmelik kullanmayı düşünüyorum reflü olursada kullanabileceğim bişi olur evde.
ayy porselen deme oldum olası mutfak ıvır zıvırına bayılıyorum görünce dayanamıyorum ev tabak çanak kaynıyo görmeyeyim ben onları :KK70:

Morlu olan porseleni sevmiştim ben yaaaa her ne kadar gül deseni sevmesem de

Ürünleri yedekli almaya çalışıcam genel olarak canım yaaa ne bilim belli olmaz ihtiyacım olur elimin altında olmazsa çıldırırım ben sanki

Ben geldimmmmm
Kontrolümüze gittik geldik, herşey yolunda şükür. Gönül rahatlığıyla tatiline gidebilirsin dedi doktorumuz. Darısı herkesin başına.

Hadi gözün aydın canım ne güzel

Kızlar bu arada ürünlerim geldi
Sabunun kutusunun şaftı kaymış :KK53: Fırça setine hasta olduum çok şekeeer :KK200: göğüs pedleri tek tek paketlenmiş onu çok sevdim. Sırt bezi baya büyükmüş ondan da bikaç tane daha alıcam. Daha ağız bezi filan da alınacak onu da sanırım mermerşahı bezinden alıcam. Ama ebebekte kenarı kahve çevrilmiş vardı onlar da hoşuma gitti

image.webp

Ürünleri yedekli almaya çalışıcam genel olarak canım yaaa ne bilim belli olmaz ihtiyacım olur elimin altında olmazsa çıldırırım ben sanki

Sabunun kutusunun şaftı kaymış :KK53: Fırça setine hasta olduum çok şekeeer :KK200: göğüs pedleri tek tek paketlenmiş onu çok sevdim. Sırt bezi baya büyükmüş ondan da bikaç tane daha alıcam. Daha ağız bezi filan da alınacak onu da sanırım mermerşahı bezinden alıcam. Ama ebebekte kenarı kahve çevrilmiş vardı onlar da hoşuma gitti

Eki Görüntüle 1854160
güle güle kulan güzeller cnm =)

%100 pamuk diyor üzerinde .Ama ne bileyim bana pek iyi gelmedi,ama bilemem tabi belki beğenirsin.
ikea da inidirm vardı. bak göndereyim resimlerini

bak bu önlükler su geçirmez ikili set 5TL ye düşmüştü.

Eki Görüntüle 1854147

Bu nevresim takımı Çarşaf+nevresim+yastık 10TL ye düşmüştü.
Eki Görüntüle 1854148

Bu nevresim takımı Çarşaf+nevresim+yastık 13TL ye düşmüştü.

Eki Görüntüle 1854149

nevresimlerin kumaşlarını inceledim %50 pamuk, %50 Liyosel (okaliptüs ağaçlarından elde edilen tencel elyafı pamuğa göre daha parlak görüntü,daha yumuşak tuşe ve daha yüksek mukavemet sağlar.teni rahatsız etmez.yıkamalarda kumaşta renk akışı veya solma konusunda pamuklu kumaşlara göre yaklaşık 6 kat daha uzun ömürlüdür.iç-dış giyimden yatak üretimine kadar geniş bir yelpazede kullanım alanı vardır.ipek,pamuk ve liyosel en sağlıklı kumaşlar olarak geçiyor) Ama nevresim ölçüleri 110 x 125cm ikea kendi yorganına göre yapmış yenidoğan için. Normalde yorgan ölçüleri 95 x 145 cm
valla güzeller cnm yeride iyiyiş yani

Eki Görüntüle 1854160
tatlım çok güzel, inşallah güle güle kullanın :KK68:. fırça ile tarak fiyatı ne kadardı?:KK22:

Ben geldimmmmm
Kontrolümüze gittik geldik, herşey yolunda şükür. Gönül rahatlığıyla tatiline gidebilirsin dedi doktorumuz. Darısı herkesin başına.
hadi gözün aydın canım cmt benimde randevum var darısı başıma ;)

Eki Görüntüle 1854160
canım güle güle kullan inşallah hepsini.hormonlarımızla birlikte zevklerimizde değişti galiba canım bende beğenmeyeceğim şeyleri beğenip beğendiklerimden hoşlanmıyorum bu aralar :D

güle güle kulan güzeller cnm =)

Sağol canım :KK68:

tatlım çok güzel, inşallah güle güle kullanın :KK68:. fırça ile tarak fiyatı ne kadardı?:KK22:

23,90 dı canım, gerçekten çok güzel, plastiği öyle basit bir görüntü vermiyor

hadi gözün aydın canım cmt benimde randevum var darısı başıma :KK66:

canım güle güle kullan inşallah hepsini.hormonlarımızla birlikte zevklerimizde değişti galiba canım bende beğenmeyeceğim şeyleri beğenip beğendiklerimden hoşlanmıyorum bu aralar :KK70:

Hep bebişler:KK25:
Ben bazen kızıyorum kızçeme, eşim diyor heyt napıyon :KK35:
Kızın diyorum bütün bünyemi alt üst etti, ben kendimi tanıyamıyorum :confused:

Kızlar nasıl güzel mi bundan yaptırmayı düşünüyorum ben işleyemem güzel olmaz 150 tl nasıl

Gayet güzel canım fiyatı da iyi

Sadece içimden şey geçti battaniye daha ortak kullanılacak bir şey ya o yüzden pembe olmasa mı
Dediğim gibi bir an içimden geçti canım sen nasıl beğendi ve hoşuna gitti ise :KK36:

Gayet güzel canım fiyatı da iyi

Sadece içimden şey geçti battaniye daha ortak kullanılacak bir şey ya o yüzden pembe olmasa mı
Dediğim gibi bir an içimden geçti canım sen nasıl beğendi ve hoşuna gitti ise :KK36:
Ya canım bende düşündüm onu karar veremedim Temmuz sonunda gönderirim diyor esim sorayım baklım of ya :)

Bu da çok şiirin :)) canım bnde bi tane tig ile yaptırdım ama sanırım iki sis orgu olanlar daha kullanışlı girinti çıkınti olmasının bi sıkıntısı olmaz bnce

kullanışlıysa sıkıntı yok ;)
tığ işi sert olur gibi evet ama desen örgüye uygulanabilir basit bir model.

Back
X