- 16 Şubat 2016
- 1.933
- 1.534
- 133
- 35
Kızlar bu arada kaç gündü gerçek doğum videoları izliyorum, düşünüyorum acaba yapabilicekmiyimvideo izleye izleye kadın doğum uzmanı oldum valla
![]()
Ben çok korkuyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar bu arada kaç gündü gerçek doğum videoları izliyorum, düşünüyorum acaba yapabilicekmiyimvideo izleye izleye kadın doğum uzmanı oldum valla
![]()
sorma canım ya gece bacaklarımı ayırıp yatmam gerekiyor o zamanda göbeğim izin vermiyor.bacaklarımın arasına yastık koymayı denedim o daha çok terletti.vantilatörü açıp yatayım dedim o da çarptı galiba sırtım göğsüm ağrıyo zor nefes alıyorumşikayet etsem mi bunada şükür mü desem bilemedim
Hepsi güzel canım, sağlıkla giysin bebeğin :)
Günaydın kızlar
@tugder canım geçmiş olsun, yat dinlen sen, inşallah bir sıkıntı olmaz. Bak bebeğin de iyiymiş maşAllah, doktorun dediklerini yap, inşallah geçip geder.
Selen_Ay canım hepsi güzeller güle güle kullan. carters'in tulumlarını kaç aylık aldın?
yengec4 benim de göbeğime çıkıyo 1 kaç tane sivilce sıcaktan mı acaba
![]()
![]()
Kızlar carters de %50 indirim var.![]()
Kızlar carters de %50 indirim var.![]()
hadi gözün aydın canım görmüşsün bebişini bende heyecandan unutuyom sorcaklarımı gitmeden önce yazıp gidiyom o yüzdenAnnişler merhaba. Kontrolümüz bitti evimize geldik. Bişeyi yok şükür. Gayet iyi dedi.
Yalnız ben kızımı görünce herşeyi unuttumgece uyurken uyuşmaları filan gitti aklımdan
Ultrason resmi de almadık onu da unuttuk ki zaten doğru düzgün Bi görüntü görünmedi kızımın.
Doktora diyoruz kesin kız değil mi. Kız gibi görünüyor da insanlık yanılması %2 lik yanılma payı verin dedi
Ay canım artık zorlu dönemler başladı. Ben zaten hamile kaldığım ilk andan itibaren bu dönemleri düşünüyordum : (
Ama yengec cim halimize şükür. Zorlu ama geçecek
Kafanı çokta karıştırmak istemem ama pudra bebeklere zararlı diyorlar aklıma acep gebe kadına da sakıncalı gelmez mi sorusu geliyor
Sabah işe gitmeden filan Bi duş almayı dene belki iyi gelir
Biz doktorun gelmesini beklerken Bi gebe geldi. Kadın gece giriş yapmış fakülteye. Suyu gelmiş artık Nasıl olduysa ve bebeği ölmüş ; ( asistanlar bir an önce gebeliği sonlandıralım demiş ama kadın illa hocanın görmesini istiyordu.
Rabbim kimseye yaşatmasın
Ben hiç mağazasına gitmedim, güzelmi ürünleri fiyatına göre değer mi sizce ?
şimdi indirimde olduğu için alınabilir, ama ben mağazaya gittim kalıpları küçük, görsel olarak çok güzel, kalitesi de normal, super falan deyemem valla.Ben hiç mağazasına gitmedim, güzelmi ürünleri fiyatına göre değer mi sizce ?
Gözün aydın canım bende unutuyorum gittigimde bütün şikayetlerimi :)) Rabbim sağlıkla kucaklarimiza almayi.nasip etsin inş. Bebeklerimizi Allah sabır versin kadincagiza yane sıkıntılarla hamilelik geçirenler var şükür halimize en zor dönemler kaldı sanki ama azcık kaldı
Selen_Ay randevunun iyi geçmesine sevindim. İnşallah hep böyle devam etsin. eski doktoruna mı gittin?
bu ay geçen attıklarımdan başka hiçbirşey almadım alasım da yok,inşallah ağustosda alırım
![]()
kızlar bende saldım tekrar alışveriş planı yapmam lazım neler eksik çıkartayım bir ara iyi hevesle almıştım birçok şey ama eksik de mesela biberon emzik emzirme atletler iç çamaşırları lohusa gecelik kapı süsleri ...... falan hiç yok daha yeniden bakayım
Selen_Ay Maşallah kızına seninkide benimkinden poz vermiyor herhalde aldığın cicileri güle güle kullanın ya yazık o kadına Allah sabır versin çok korkunç bekle bekle en son anda kaybet off
yengec4 canım ben soobaby marka araba almıştım senin dediklerinden chiccoyu duydum hep
daisy5 bende bir ara alışveriş yapmaya başlamıştım bu ara saldım yavaştan başlayayım tekrar diyorum çünkü havalar ısındıkça ısınıyo gitmeye gezmeye halim olmucak.birde şunu farkettim artık çok dolaşamıyorum avmlerde.dün akşam birkaç saat gezdim ayaklarımın altı şişti hala az biraz acıyo.
eşim araba modelini söylemedi sadece bebe confort dedi internetten baktımda bi sürü modeli var yarın kemeraltına falan gidip bakmam lazım.zaten zar zor karar veriyorum birde kafamı karıştırıyorlar ya![]()
Canım benim geride kalan alacaklarım belli ama bu ay almıcam demiştim, ondan rölantideyim. Allahtan rölantideyim ha![]()
O dediklerin bende de eksik. Gelecek ay alıcam işte nasipse
Gecelik, dagi indirime giriyor nette. Önü full düğmeli, emzirme için çok iyi olur doğum sonrasında ama bedeni yokkızıp kapatıyorum net sayfasını ben de.
Alacağım emzik, biberonlar da belli zaten. Bebek bakım çantası da belli. Burda bulamadım ama olmadı onu da netten alıcam
Şampuan, Bebek deterjanını da kafamda oturttum gibi
Tırnak makasını da girer mağazadan alırım olur biter
Allah o anneye sabır versin. Ama baya metanetli duruyordu. Sanırım baştan beri riskliydi durumu ki zaten gittiğim bölüm riskli gebelik yani : (
Canım ben hep baştan beri diyorum. Son iki aya kalmasın hem ağırlaşırız hem de sıcak mahveder bizi.
Eşim anlamıyordu ya da anlamak istemiyordu. Geçen misafir vardı evde eşimin kuzeni. Kadınla konuşuyoruz, işte dedim eşime kalsa gelecek ay sonu anca gitcez Ankara'ya daha erkenmiş diyor. O da dedi olur mu. Son aylar zaten zor Bi de senin gebelik sıcağa denk gelmiş daha zor sana Bi de yol gitcen bir sürü. Bir an önce alın da artık çamaşırlarını da yıka hazır et, ne olur ne olmaz diyince. Artık eşim inanmaya başladı. Bi de hesap yapıyor ooooo az kalmış az kalmış diye artık tamamlıcam ben herşeyi inş.
Bu arada var ya bu Bebek arabalarında o kadar kafa bulandıran şey var ki Allahım hepsiii hakkında olumsuz şeyler okudum. O yüzden boşverdim. Ben zaten almıştım
Ay bu arada ben Almanya'daki kuzenimden Bebek arabası bakmasını istemiştim ya. Ona aldığımızı söylememiştim daha, o da ordan bakmış Bi araba beğenmiş onu alıp yollucakmış ve hediye yaaaaaaaparasını söylemiyor. O kadar mahçup oldum ki anlatamam
Travel sistem hem de.... Bu işte
Eki Görüntüle 1858653
şimdi indirimde olduğu için alınabilir, ama ben mağazaya gittim kalıpları küçük, görsel olarak çok güzel, kalitesi de normal, super falan deyemem valla.tabii her kesin kendi zevki, belki sen çok seversin. Mavibahçede mağazaları var. sen izmirde oturyordun yalnış bilmiyorsam.
Agra ya sormuşsun canım ama ben cevaplayım![]()
Normalde kalıpları bir beden küçük, zaten nette de yazıyor bu durum
Ama ürünleri güzel
Nette de okuduğum ürünlerinin hiç bozulmadığı (ağzının yüzünün bozulmadığı),renginin filan atmadığı yönünde
Ben kaç bebek kullanır diye havlularını ve battaniyelerini carterstan aldım ki batteniyeleri filan normal satılanlarla aynı fiyata geldi. 2 battaniyeyi 56 tl ye aldım yanılmıyorsam ve burda satılan battaniyelerden ebatları daha büyük![]()