Yarin 26 oluyorumYa maşallah kaç haftalık . Günde kaç kez oluyor .bugün ben asi oldum hemşire hareketlerini hissediyorsun demi diye sordu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarin 26 oluyorumYa maşallah kaç haftalık . Günde kaç kez oluyor .bugün ben asi oldum hemşire hareketlerini hissediyorsun demi diye sordu
Naptın canım? Benim bitti problem yok şekerde. İdrar yolu enf var hafif, monurol verdiEşimle geldim canım ben zaten normal kan verince bile baygınlık geçiren biriyim şuan aç karna kan verip bi de şu şekerli suyu içip bekledikçe iyice anksiyetem tutuyor hayırlısıyla atlatırız inşallahgüzel haberlerini bekliyorum
![]()
Şükür kuzum çok sevindim, ben son kanı şimdi vericem de idrarda benimde enfeksiyon çıktı ya bide kan çıktı hoca da doğuma girdi onu bekliyorumNaptın canım? Benim bitti problem yok şekerde. İdrar yolu enf var hafif, monurol verdi
Kuzum korkma hiç doktorlar daha soğukkanlı bakıyor olaya. Bende bakteri cok yüksek cıktı diye korkmustum ama önemsemedi bile. Haber ver merak ederimŞükür kuzum çok sevindim, ben son kanı şimdi vericem de idrarda benimde enfeksiyon çıktı ya bide kan çıktı hoca da doğuma girdi onu bekliyorumşekeri düşünürken idrarda sıkıntı çıktı moralim bozuldu
Evet bana hicbisey yiyip içme dediler bir saat dün yaptirdim bendeKızlar şeker yüklemesi yaptırırken içecekten sonra su içebiliyor musunuzz odamı yasak
Hay allah ya canım cok geçmiş olsun. Sürekli soluna yat, bana sağa yatmak kati suretle yasak. Yanlıslıkla bile dönme sağına dediKızlar merhaba. Burada böbreklerde sorun yaşayanları görmüştüm geçmiş olsın öncelikle. Ben de evhamlı bir gebe olarak böbreğimde ağrı hissedince bugün hemen ürolojiye geldim ve sağ böbrekte genişleme çıktı. Her ay takip edilecekmiş
Çok geçmiş olsun canım yaKızlar merhaba. Burada böbreklerde sorun yaşayanları görmüştüm geçmiş olsın öncelikle. Ben de evhamlı bir gebe olarak böbreğimde ağrı hissedince bugün hemen ürolojiye geldim ve sağ böbrekte genişleme çıktı. Her ay takip edilecekmiş
Ben tam 1 ay yüksek nabız sıkıntısı yaşadım. Kan tahlili yaptırın demir ve kan değeriniz düşük muhtelemen.Kızlar merhaba aranızda nabız yüksekliği yaşayan varmı Holter takıldı sırf bu yüzden hep yüksek cıkıyor dinlenirken bile nabzım 166 larda dr bu kadar yüksek olması bebek için riskli diyip ilaç yazdu ilaç içincede aynı düşmüyor![]()
Ya ben yanlışlıkla sağa çok dönüyorum ve sağa yatınca uyandığımda ağrı oluyordu zaten. Çok teşekkür ederim. Size de mi takip yapacaklar? İnşallah ilerlemeden sağ salim doğururuz..Hay allah ya canım cok geçmiş olsun. Sürekli soluna yat, bana sağa yatmak kati suretle yasak. Yanlıslıkla bile dönme sağına dedi
Canım anca yazabildim şekerim çıkmadı, idrar yolu enfeksiyonu için de ilaç yazdı hamilelikte olabilir dedi bende korkmuştum bayağı bakteri falan da benim çok yüksekti ama kan çıkınca idrarda panik yaptım ama şükür olumsuz yorum yapmadı. Bugün de böyle geçti allahım başka test falan yok dimi ya bu şeker beni yalpaladı bayağıKuzum korkma hiç doktorlar daha soğukkanlı bakıyor olaya. Bende bakteri cok yüksek cıktı diye korkmustum ama önemsemedi bile. Haber ver merak ederim
Ay su bilemiiiiiiEvet bana hicbisey yiyip içme dediler bir saat dün yaptirdim bende
Hiç bilmiyorum hicbisey yiyip içme diyince ben su da içmedim valla zaten o kadar midem bulandı ki o şekerli şeyden ağzıma bişey sürmek aklıma bile gelmedi sadece afedersin kusmamaya odaklandım o kadarAy su bilemiiiiii
Evet 1aya tekrar ölçülecek, büyüme devam ederse stent takılacakYa
Ya ben yanlışlıkla sağa çok dönüyorum ve sağa yatınca uyandığımda ağrı oluyordu zaten. Çok teşekkür ederim. Size de mi takip yapacaklar? İnşallah ilerlemeden sağ salim doğururuz..
Dedim sana bize göre çok yüksek olan değerler doktora göre bazen önemsiz oluyor bende korkmustum ama hiç önemsemedi. Hadi geçmiş olsunn bunu da atlattıkCanım anca yazabildim şekerim çıkmadı, idrar yolu enfeksiyonu için de ilaç yazdı hamilelikte olabilir dedi bende korkmuştum bayağı bakteri falan da benim çok yüksekti ama kan çıkınca idrarda panik yaptım ama şükür olumsuz yorum yapmadı. Bugün de böyle geçti allahım başka test falan yok dimi ya bu şeker beni yalpaladı bayağınelere katlanıyoruzz ahhh analık
Benim de üç hafta sonra olacak. Böbrek ağrısı sırtınıza yakın mı oluyor kızlar? Benim de bugün biraz yürüyünce ağrım oldu da sol tarafta basen hizası göğüsten bir karış aşağıdaGünaydın kızlar, dönemediğim varsa özür diliyorum.
Bugün şeker yüklemesi yaptırıyorum hastanedeyim, bakalım sonuclar ne cıkacak yazarım buraya. İki tur kan verdim, 1 kez daha vericem 1 saat dolunca. Başka yaptıran var mı şeker yüklemesi?