-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Heeey heyy 2 dk girmedim neler yüklemişsiniz hemeeen

Hem ben bi kerem kızımın gelen eşyalarına bakıp kucaklıyordum :63: eşyalarıyla sevişiyordu yani :KK45: ondan giremedim
Geçen arkadaşım almış diye atmıştım ya, hastane çıkışı, lila çiçekli süslü kıyafetler ve beyaz battaniye :halay: onlar geldi az önceeee

:halay::halay:kızlar yaptım sonunda çok sağolun...
kızlar bunlarda benim yaklaşık bir ay önce pamidordan alıp anca fotosunu çektiğim kıyafetler :KK70:

Hay maşallah ancak yüklendi resimler sonunda
Bi kere aldığın bütün kıyafetler güzel, güle güle giysin bebeğin annesi

Kızlar mrb nasılsınız kpss kocişle bizi ayırdı uzun yola çıkma dedi doktor kontrole babişkosuz geldik bugün ;( şeker yüklemesi yaptırıyorum şimdi Bebis 1270 grm boyu 36 cm nasıl sizce

Maşallah bebeğine canım, gayet iyi durumda
Ay doktor uzun yolu yasakladı mı??? Ay ben kurbana memlekete gitmek istiyordum :eek: evde tek nasıl kalacam ben ya yaaaaaaaaaaa

Güle güle kullansın -kullan- annesi kıyafetlerini :KK200:

sende güle güle kullan canım.
bugün hepimiz coştuk resim ekliyoz desene:KK66: Selen_Ay Selen_Ay nerlerdesin bak çok şey kaçırıyosun :KK66:

Hemeeeen atağa geçmişsiniz bakıyorum da
Ben bakamadım 5 dk diye :duduk:

yengec4 yengec4 bu arada o bebek iğnesinden aldım bende :) Okadar şirinki :KK200:
AGRA AGRA duymasında bnmde var yani artık :KK45:
:spor::KK70:
AGRA AGRA duyunca yine mi dicek kesin :D ama çok tatlı değil mi ya haksız mıyım

Hem ben bi kerem kızımın gelen eşyalarına bakıp kucaklıyordum :63: eşyalarıyla sevişiyordu yani :KK45: ondan giremedim
Geçen arkadaşım almış diye atmıştım ya, hastane çıkışı, lila çiçekli süslü kıyafetler ve beyaz battaniye :halay: onlar geldi az önceeee

Ay doktor uzun yolu yasakladı mı??? Ay ben kurbana memlekete gitmek istiyordum :eek: evde tek nasıl kalacam ben ya yaaaaaaaaaaa

sağol canım artık sendende bekliyoruz foto ;)
bugün maşallah coştuk hepimiz bir dk. boş kalmıyo burası

Selenay arkadaşların bizimde arkadaşımız olur mu ya :KK30::confused::KK48:

yengec4 yengec4 bu arada o bebek iğnesinden aldım bende :) Okadar şirinki :KK200:
AGRA AGRA duymasında bnmde var yani artık :KK45:
:spor::KK70:

Agra agraaa buraya geel
Huzuli masraf yapanlar var burda :KK45::KK45::KK71:

Şaka bi yana bi heves herşey güle güle kullanın iğnelerinizi :KK75:

AGRA AGRA duyunca yine mi dicek kesin :KK70: ama çok tatlı değil mi ya haksız mıyım

sağol canım artık sendende bekliyoruz foto :KK66:
bugün maşallah coştuk hepimiz bir dk. boş kalmıyo burası

Ay kalmasın ne güzel işte. :KK71:
Resimleri geçen arkadaşın bana attığı zaman eklemiştim ya ondan hiç resimlerini çekmedim direk kolilere kaldırdım.
Bir ara açtığımda yine yüklerim

Selenay arkadaşların bizimde arkadaşımız olur mu ya :KK30::confused::KK48:

Bi söyleyim canım:KK70:
Belkim olur niye olmasın
:KK30:

Herkeze merhaba :)

Alınanaları baylaştıkça bende eksik listemi çıkarıp hepsini alıyorum. Çok sağolun :)

Bu arada hastane çantamızı ne zaman hazırlayalım ???

14 yıl geçince ilk hamilelikten ben herşeyi unutmuşum :KK70:

Alınanaları baylaştıkça bende eksik listemi çıkarıp hepsini alıyorum. Çok sağolun :)

hersey tamam olursa 32. hafta gıbı yıkamayı dusunuyorum utuleyıncede hazırlayabılırım cantayı :))

Ben hergün türk kahvesi içiyorum, çayda her sabah içiyorum 1-2 bardak..
Dikkat etmeliyiz elbet ama çokta kasılmamalı görüşündeyim.

belki benim doktorum bana önermemiştir hem rahim kasılmasından hem de bebekte lösemi riskine kadar varabilir dedi ondan korkumdan içmiyorum ama sizinkiler bir şey demediyse sorun yok demektir.

Göbek deliği ağrıyan varmı ?

2 gündür sızım sızım bir ağrı var bende

belki benim doktorum bana önermemiştir hem rahim kasılmasından hem de bebekte lösemi riskine kadar varabilir dedi ondan korkumdan içmiyorum ama sizinkiler bir şey demediyse sorun yok demektir.

Eee tabi canım bnm bir arkadasıma yasakladı mesela kesinlikle içmeyeceksin dedi oda içmiyor bu çok ayrı bir mevzu..
Ben sigara kullanıyordum öğrendiğim gb bıraktım, hiç içmedim çok şükür. Kahve çay sigara bnm tutkum, kahve ve çayıda kesersem mutsuz olurum açıkcası :) Günde 1 kahvenin sorun olmadığını söylediği için ben içiyorum. Her doktor her bünye farklı tabi.

Normal canım
14 yıl çok fazla ara çünkü

Ben de mutlubulutun dediği gibi 32. 33. hafta gibi yapıcam herşeyini çünkü şimdiden bile ütü filan zor geliyor, son haftalar canıma tak desin istemiyorum

Selen_Ay Selen_Ay ay evet canım gidemedim ben donuste daha zor olacaktı çünkü ;(

Ben doktoruma bi danışıcam, gitme derse bile bi zorlamayı düşünüyorum çünkü bu seferde evde tek kalıcam o da sıkıntı :S

doktor herşey normal gözüküyor normal zamanda derse 35 hafta
bebeğin hastane çıkışıları ,sadece 0-3 aylık olanları ve kendi gecelik sütyen-sabahlık atlet çorap vs yıkar -ütüler küçük vakumlu poşetlere koyarım diye düşünüyorum.

ben bir kaç özel doktora gittim hiçbiri öyle birşey demedi.Emin olmak icin internetten de baktım doktor sitelerinde onlarda da belli bir miktarı sorun yok yazıyor.Senin doktorun sana ne diyorsa onu dikkate al.
herşeyin fazlası zarar.Ama adaçayını son aya kadar önermiyorlar.

Back
X