-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Bu arada kızlar anneme kumaşın resmini gönderttim :KK45::KK45::KK45:.

image.webp

Teyzeleriiii kaç gündür yoğun tempo içinde çok yorulduk. Odasını hazırladık kızımın .halam perdeleri dikti şimdilik bir halısı eksik onu da teyzesi alacakmış bekliyoruz . İşte cücüğümün odası

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 55
  • image.webp
    image.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 54
  • image.webp
    image.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 55
  • image.webp
    image.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 54
Teyzeleriiii kaç gündür yoğun tempo içinde çok yorulduk. Odasını hazırladık kızımın .halam perdeleri dikti şimdilik bir halısı eksik onu da teyzesi alacakmış bekliyoruz . İşte cücüğümün odası

Miniğin güle oynaya yatsın annesi çok güzel olmuuş :KK200::KK200:

Günaydın annişler :KK200:

Akşam geç yatmıştım biraz... Eşim yok ya kardeşimle filme dalmıştık... Ama sabah kızçem sağolsun uyandırdı :sinirli: :KK46: :anneadayı: :KK49: Tepiniyor içerde....
Yorulması iyi mi oluyordu bilemiyorum :KK45: 2 gün dinlenince maşallahı oluyor.

Selen_Ay Selen_Ay Insallah tulu takinca icine siner canim. Bende bu aksam terlikleri.yaptim yarinda taci yaparim insallah :)

İnş. öyle olur canım ne bileyim
Dün bitirdik bütün balonları biz bugün tülüne takıcaz bi aksilik olmazsa inş.

yengec4 yengec4 canım balonların resmini tüle yerleştirmeden de atayım mı? Bizimkilerde yamukluk yokta, dediğim gibi ip renklerini uyduramayınca :KK45: hepsinin kenarı beyaz oldu mecburen.... bi de küçük oldu accık sanırım :KK45:

günaydın kızlarr hayırlı cumalar herkese..
bende dün akşam hastanede vermek için aldığım şişeleri süsledim daha bitmedi ama içine çikolata koyup üzerine etiket yapıştırcam tabi oğlumuzun ismine karar verebilirsek :D
Selen_Ay Selen_Ay tamam canım bitirince at olsun ben hiç renk uyumlu ipim var mı bakmadım hiç elime almadım daha malzemeleri.denemeyi bile cam bezini kesip yaptım :D

Eklentiler

• 14037572_10154417042168948_1257812231_o.webp
    14037572_10154417042168948_1257812231_o.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 38
image.webp
image.webp
image.webp
Günaydın kızlar, ben evdeki işleri toparladım sayılır ama hastane için hiç bişey yapmadım henüz. Şöyle küçük süslü lokumlar yapmışlar. Altına güllü lokum, üstüne şeker hamurundan güzel bi süs, kürdanlara takıp tepsiye felan dizsem diyorum. İkramlık.
Nasıl olur sizce

Günaydın kızlar maşallah hepimize ne güzel odalar hazırlanıyor süsleri yapılıyor hepimiz güzel günlerde kullanırız inş.

Amin canım inş.

günaydın kızlarr hayırlı cumalar herkese..
bende dün akşam hastanede vermek için aldığım şişeleri süsledim daha bitmedi ama içine çikolata koyup üzerine etiket yapıştırcam tabi oğlumuzun ismine karar verebilirsek :KK70:
Selen_Ay Selen_Ay tamam canım bitirince at olsun ben hiç renk uyumlu ipim var mı bakmadım hiç elime almadım daha malzemeleri.denemeyi bile cam bezini kesip yaptım :KK70:

Ay şişeler ne güzel olmuş işte. Benim hastaneye pek gelenim olmaz o yüzden yapmıyorum bişey ama heveslenmiyor da değilim yani...

Kalıbın düzgünse düzgün oluyor canım merak etme. Benimki gibi kaygan bir kumaş bile düzgün olabildiyse hiç sıkıntı çekmezsin..

Eki Görüntüle 1872614 Eki Görüntüle 1872615 Eki Görüntüle 1872616 Günaydın kızlar, ben evdeki işleri toparladım sayılır ama hastane için hiç bişey yapmadım henüz. Şöyle küçük süslü lokumlar yapmışlar. Altına güllü lokum, üstüne şeker hamurundan güzel bi süs, kürdanlara takıp tepsiye felan dizsem diyorum. İkramlık.
Nasıl olur sizce

Gayet güzel olur canım.
Bunlar nasılsa hemen bozulmazlar değil mi. Hastane malzemelerinin yanına koy, giderken götür mis gibi.

Ben sadece çikolata götürmeyi düşünüyorum...

image.webp
Gayet güzel olur canım.
Bunlar nasılsa hemen bozulmazlar değil mi. Hastane malzemelerinin yanına koy, giderken götür mis gibi.

Ben sadece çikolata götürmeyi düşünüyorum...

Birde şöyle bardak alıp süslesem, hastane lohusa şerbeti ikram ediyor, bu bardaklarla gelenlere ikram ederim. Lokum yanına şerbet, yeter ya. 40 mevlüdü için başka şeyler yaparım sonra.

Günaydın kızlar :KK54:biz geldik, kaç gündü yoğun iş temposu var. dün çalışabilir raporumu aldım ama hiç almak geçmiyordu içimden:-) çok zorlanıyorum oturmakta, sizde de öyle mi? 10 dak oturunca sırt bel fena oluyo. bebek aşağıya baya baskı yapıyo, her an çıkıcakmış gibi. :KK35:
Selen_Ay Selen_Ay sinsirella sinsirella ve diğer bebek odası yapan arkadaşlar, özeniyorum ama:-) benim de yapmam lazım, perde sipariş verecem eperde.com'dan. odasını ellemeye kv beni bekleyin dedi. İnşallah Eylül başı gibi biz de tamamlarız.

Günaydın kızlar :KK54:biz geldik, kaç gündü yoğun iş temposu var. dün çalışabilir raporumu aldım ama hiç almak geçmiyordu içimden:-) çok zorlanıyorum oturmakta, sizde de öyle mi? 10 dak oturunca sırt bel fena oluyo. bebek aşağıya baya baskı yapıyo, her an çıkıcakmış gibi. :KK35:
Selen_Ay Selen_Ay sinsirella sinsirella ve diğer bebek odası yapan arkadaşlar, özeniyorum ama:-) benim de yapmam lazım, perde sipariş verecem eperde.com'dan. odasını ellemeye kv beni bekleyin dedi. İnşallah Eylül başı gibi biz de tamamlarız.

Evde hiç popo üstüne oturamıyorum ki canım
Bildiğin yayılıyorum, çok zorlanıyorum yoksa... Kızım rahatsız oluyor hemen ve beni de zorluyor. Bel ağrısına deyinmiyorum bile.

Daha odamızı tam bitiremedim ki canım ben. Sadece mobilyalar alındı. Halı yok, avize yok, perdelerden de bir tek tül var.. Fon alınacak, storu alınacak...

Herşeyimiz yavaş yavaş olur Allahın izniyle

benimde tam tersi canım nefes borumun yanında sanki bebişim afacan yukarı tırmanıyor sürekli:KK46:bende belde ve sırtta ağrı yok ama kuyruk sokumunda fena ağrı oluyor bende kendi evimize geçince oda yapacağım burası biraz dar şimdilik odamızda beşikte duracak seneye falan inş.yaparız odayı:anne:

Kizlar fikrinizi alayim, sizce hangi perde iyi? Ikisi de benziyor da, ama ton farki var,

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 38
  • image.webp
    image.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 32
  • image.webp
    image.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 39
  • image.webp
    image.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 39
bu arada bebek arabası işini çözdük, çok düşündük ne alalım, eşimin arkadaşı hediyye getirecek bebek arabasını, böylece artık düşünmüyoruz, hediyye ne olursa artık onu kullanacağız :-) düşünüp karar vermek işinden kurtulduk:p

Günaydın kızlar H hayatalya o yorgunluk herkeste oluyor artık az kaldı şükür sekerli_seker sekerli_seker daisy5 daisy5 gule Güle kullanın inş.
Akşam e bebekten akşam 8 sabah 8 indiriminden bebek deterjanlarını (babyme iyidir inş. )pamuğu tek kullanımlik alt açma depend camasiri bir de tulum sipariş verdim :))
Evet canım ya yorgunluk felan sen nasılsın :)

Back
X