-çarşıda kucuk bir pijamacı dan kısa bir gecelik+aynı modelin pijama takımını ,alt kısmı ikisine de oluyor.
toplam->65TL ye aldım.
-Taç 5TL hallettim.
-yine başka bir iç çamaşırcadan biri onden biri yukardan açılır kapanır 2 emzirme sütyen + 2 de emzirme atleti
toplam->65TL aldım.
-terlik,çorap ve sabahlığım vardı zaten. Depend hasta külodunuda aldım.
ve iç çamaşır gecelik mezusunu bitiridim allaha şükür.
-Avent göğüs kalkanı,emzirme koruyucu,süt saklama kapları,göğüs pedi,sudokrem,garmastan pomat,otribebe burun aspiratoru+yedek+suyu tamam.
-park yatak kardeşiminkini kullanıcağım şimdilik.
İçine yatak alıcam sadece (oda olayına giremiyorum şuan malesef iş ev taşıma durumundan)
Bebek arabası ve ev anakucağını 3 ayrı e- bebek mağzasındaki satış temsilcileri diğerlerinden cok daha kullanışlı önerisiyle
-Bebek araba+puset -> Casual otto tron aldık,kutusunda açmadım daha.Araba yağmurluğunuda rossmandan aldım.
-Ev anakucağınıda Baby&plus 6 in 1 aldık.
- 2 tane 10 lu hastane çıkışı takımı var battaniyeli,hastanede veriyor bir takım sanırım.
E-bebekten diğer aldığım kıyafetler tulum vs var.
-çorapları C&A da indirime girmişti bolca almıştım 0-6 ay için.
-Şapka ,önlükleri e-bebekten chicco almıştım.
-1 tane bulunsun diye emzik avent gelişmiş ordendik 0-6 ay için almıştım, emzik askısı ve kutusunu birde çanta boy sterilatörünü jokerden almıştım.
-banyo malzemeleri =kuvet,şampuan,sunger,havlu+iç mermerşah örtüsü,su ısı ölçer,oda ölçer ,chicco tarak seti ,çamaşır deterjanı vs hepsini eşim halletmişti.
-emzirme yastığı,reflu yastığı,yorgan battaniyeleri ,2 nevresim takımı (+2 kumaş) tamam.Müslin ağız mendili ,omuzu örtüsü ve buyuk boy örtüleri ,sırt örtüsü,braun ateş ölçeri tamam.
-1 aylık= kullan at alt değiştirme bezi,alezi,bebek altı silme pamugu ,prima premium care 2 (3-6kg) numara 240lık tamam.
Yenidoğan 1 için hastaneye soracağım.
Islak mendil henuz almadım indirim bekliyorum 
-Hastane için kabin boy valizim vardı,içine hastaneye gidildiğinde karışmasın hemşireye hemen verilsin diye iki ayrı renkte kucuk hurç aldım biri bebek biri benim eşyalarım için.
Bakım çantası Skip Hop forma backbag, Dr.browns 0-12ay biberon seti+yedek emzikleri ve temizleme malzemeleri vs Amazondan sipariş edicem.Burda ki bir çanta fiyatına gelmiş olacak inşallah hepsi.
süt sağma mak.doğum sonrası duruma göre alıcam gerekli olursa medela swing alıcam hayırlısıyla.
1 ay sonra eminönünden hediyelikleri alırım,ikramlıklarıda anlaşırım öncesinden hastaneden tel ile getirtirim.
Bir eksik var mı unuttuğum.Aklıma gelenleri yazdım. :)