Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    194
İlk yalandan streste koşarak balkona çıkma keyfii kfjfjfj ben de o kadar tiksiniyorum ki şu an kokusu falan böyle başımı bile ağrıtıyor, çok rahatım mis gibi nefes alıyorum falan ama inşallah tekrar başlamam ya 😃😃
Aşkım evde biri içerse risk oluyor ya ben mesela eşim içmezse içmem ama o devam ederse söz veremiyorum . Birinin motive etmesi lazım 😂
Of inşallah başlamayız hiiiiiiççççç alışmayalım şimdiden bu fikre 😂😂 evin her yeri şu an bile sigara paketi ama yine de dönüp bakmıyorum doğum sonrası totoyu başı kaybetmem de içmem inşallah 😂😂

Of inşallah başlamayız hiiiiiiççççç alışmayalım şimdiden bu fikre 😂😂 evin her yeri şu an bile sigara paketi ama yine de dönüp bakmıyorum doğum sonrası totoyu başı kaybetmem de içmem inşallah 😂😂
Ben de aynı şekilde evde 7 kişi var şu an ben hariç herkes içiyo ama zerre canım istemiyor hiç gözüm kaymıyo bile amaan bakalım zaman ne gösterecek 😃

Geçmiş olsun kuzum. Çıktınmi hastaneden. Erken doğma ihtimali varmı. Sen sezeryan olacakmisin
Şuan için doğumla ilgili bişi yok çok şükür 🙏 evet sezaryen olacağım

İlk yalandan streste koşarak balkona çıkma keyfii kfjfjfj ben de o kadar tiksiniyorum ki şu an kokusu falan böyle başımı bile ağrıtıyor, çok rahatım mis gibi nefes alıyorum falan ama inşallah tekrar başlamam ya 😃😃
benim doğum sonrası bir yakasım var aslında başardık rahatlığıyla ama hayırlısı :D

Canım aşırı zorluyor kafa olarak . Mesela açlık şekerimi yazarken ödüm kopuyor artık ya birşey derlerse yine diye .. doktorum doğuma az kaldı tokluklar iyi ise bence sorun tok dedi toklukları diyetle kontrol altında tutuyorum ama işte.. bu arada aşırı haklısın su bile etkiliyormuş 🙄 normal insanda 105 açlık normal kabul ediliyor annem 108 şeker ne yok dedi doktoru açlık için . Toklukta 180 di birşey yok dediler 😂 hamilelerde bu açlığı 94 e indirmişler niyeymiş hamilelerde çok daha sıkı yutuluyormuş 😂 ulan hormonlar zaten tavan hamilelikte bana aşırı tuaf geliyor bu durum
Benim tahlillerime baksan kafayı yersin bütün değerler sınırda gibi görünüyor. Değerilerimin bazıları en düşük sınırdan 4 fazla ya da en yüksek değerden 2 düşük örnek açlık şekeri en düşük 70 benim 74 çıkmış. Ben e nabızdan görünce kafayı yedim doktor çok güzel dedi sorun yok dedi. Aşırı aşırı yükselme yoksa gün içinde rahat olabilirsin

Kızlar ben pipilimin hediyeliklerini ayrı bir çantaya yerleştirdim. Balon standı ayarlamıştım balonları şişirdim standa astım. Gerçekten çok zaman aldı tek tek ayarlayıp, sarıp koymak. Böyle zaman buldukça tüm işi gücü halletmek gerekiyor.

Kahve içince midem alev alıyor ama canımda çekiyor 🔥

Kızlar ben pipilimin hediyeliklerini ayrı bir çantaya yerleştirdim. Balon standı ayarlamıştım balonları şişirdim standa astım. Gerçekten çok zaman aldı tek tek ayarlayıp, sarıp koymak. Böyle zaman buldukça tüm işi gücü halletmek gerekiyor.
Maşallah cnm herseyini ilk sen hallettin en son dogurmayasin bı de 😀

Benim tahlillerime baksan kafayı yersin bütün değerler sınırda gibi görünüyor. Değerilerimin bazıları en düşük sınırdan 4 fazla ya da en yüksek değerden 2 düşük örnek açlık şekeri en düşük 70 benim 74 çıkmış. Ben e nabızdan görünce kafayı yedim doktor çok güzel dedi sorun yok dedi. Aşırı aşırı yükselme yoksa gün içinde rahat olabilirsin
Kuzum yok tek sabahları yüksek oda işte 94 sınır diyorlar 96/98/102 bandında buna insülin başlayacaktı neymiş sürekli böyle çıkmış tamam ama yani ne manağğğ diğerleri ,yok vs normal

Back
X