-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Selen_Ay Selen_Ay o karincalar bu sene benim parfum ve sutyenlerim olan yere geldi:sinirli: mutfakta olsa tamam da, dersin kokuya falan gelmis, 1-2 ay surekli oluyorlar, sonra kayb oluyorlar,
daisy5 daisy5 cnm benim esim de ayni, benden daha cok heyecanli ve panik:KK48:
Bu arada hepsiburada ve gittigidiyordna sifaris verdiklerim geldi:21:
Kizlar bir soru daha, dogumunuza esiniz girecek mi?:spor:
Güle güle kullan Can'ım ben eşime teklif ettim bayılır kalırım dedi:-) zaten kan aldırken bile bayılıyorum bazen ondan girmeyecek ama isterdim cesaret ve güven gelirdi

2 tane de kundak bezimiz var babamızdan kalan onları hepten unuttum bak

Bizim de yeni ev canım hem de 6. Kat ama Nasıl çıkıyorlar buraya bi türlü anlam veremiyorum
ohh :spor:kundak yapacaksın o zaman
bende anlamıyorum :D en kotu mutfak tezgahında olması cok sukur suanlık orada degıller

MutluBulut_ MutluBulut_ Selen_Ay Selen_Ay devlet ve fakulteni bilmiyorum da, ozel hastaneler alir diye biliyorumo_O benim esim de pek girmek istemiyor, korkuyor:KK48: ben istiyorum girsin benle, bebisin de kordonunu o kessin istiyorum, ama sadece ben istiyorum o yok:KK45:
Selen_Ay Selen_Ay eksiklerim bitti sayilir, penye battaniyenin cok olmasi iyi ama, dogum yapan arkadaslar tavsiye ediyorlar, en sık kullanılan şeylerden biri diyorlar.
Kv mi bekliyorum, o gelse de bebeğin odasını toparlasak, dolabın siparişin geçmedik henüz:KK51:
oo esımı ıkna ettımde bırde kordon :KK53: zaten demıstım kordonu babalar kesebılıyomus dıye kıyamam ben kesemem asla dedı :KK48: ay ama bende kesemem :KK48: ama dogruya dogru kesınlıkle gırmesını cok ıstıyorum daha guclu hıssederım kendımı ama ıste :KK51:

MutluBulut_ MutluBulut_ Selen_Ay Selen_Ay devlet ve fakulteni bilmiyorum da, ozel hastaneler alir diye biliyorumo_O benim esim de pek girmek istemiyor, korkuyor:KK48: ben istiyorum girsin benle, bebisin de kordonunu o kessin istiyorum, ama sadece ben istiyorum o yok:KK45:
Selen_Ay Selen_Ay eksiklerim bitti sayilir, penye battaniyenin cok olmasi iyi ama, dogum yapan arkadaslar tavsiye ediyorlar, en sık kullanılan şeylerden biri diyorlar.
Kv mi bekliyorum, o gelse de bebeğin odasını toparlasak, dolabın siparişin geçmedik henüz:KK51:

Canım özel hastanelerinde bi çoğu almıyor, yoksa eşimi biliyorum girer. Ayrıca girsinler de çocuk nasıl dünyaya geliyormuş görsünler

Kayınvaliden ne zaman gelebilecek canım, görümcenin düğünü ne zamandı?

Eki Görüntüle 1878470 Eki Görüntüle 1878469 Kızlar buda bizim ilk oyuncağımız ve kapı süsümüz

Güle güle kullansın kızın annesi :KK200: Oyuncağınız ayrı bi güzel yalnız. Çok beğendim

Güle güle kullan Can'ım bende 1 beşli 1 de 10 lu var hastane çıkışı yeter herhalde birde tulum falan koycam

Ben şu anlık tulum koymayı planlamıyorum canım 2 tane 10 lu, bir
tane benim aldığım 5 li hastane çıkışı var. Hepsini poşetledim hepsini de götürücem. Ekstra lazım olur mu bilemedim şimdi
Ağız bezlerini de ayarladım bakalım

ohh :spor:kundak yapacaksın o zaman
bende anlamıyorum :KK70: en kotu mutfak tezgahında olması cok sukur suanlık orada degıller

oo esımı ıkna ettımde bırde kordon :KK53: zaten demıstım kordonu babalar kesebılıyomus dıye kıyamam ben kesemem asla dedı :KK48: ay ama bende kesemem :KK48: ama dogruya dogru kesınlıkle gırmesını cok ıstıyorum daha guclu hıssederım kendımı ama ıste :KK51:

Kundak yapıcam canım. Yoksa bebekler sıçrayınca uyanıyorlar, uyumayınca da onlar huzursuz olup seni de huzursuz ediyorlar. Yatsın mışıl mışıl :KK46::anne:

Ya girse eşim benimle beraber ne güzel, keser kızının göbek kordonunu filan. Sorcam ben hocaya....

Canım özel hastanelerinde bi çoğu almıyor, yoksa eşimi biliyorum girer. Ayrıca girsinler de çocuk nasıl dünyaya geliyormuş görsünler

Kayınvaliden ne zaman gelebilecek canım, görümcenin düğünü ne zamandı?

Güle güle kullansın kızın annesi :KK200: Oyuncağınız ayrı bi güzel yalnız. Çok beğendim

Ben şu anlık tulum koymayı planlamıyorum canım 2 tane 10 lu, bir
tane benim aldığım 5 li hastane çıkışı var. Hepsini poşetledim hepsini de götürücem. Ekstra lazım olur mu bilemedim şimdi
Ağız bezlerini de ayarladım bakalım

Kundak yapıcam canım. Yoksa bebekler sıçrayınca uyanıyorlar, uyumayınca da onlar huzursuz olup seni de huzursuz ediyorlar. Yatsın mışıl mışıl :KK46::anne:

Ya girse eşim benimle beraber ne güzel, keser kızının göbek kordonunu filan. Sorcam ben hocaya....
sor bakalım ne dıyecek canım ben esımı ıkna edemedıgımden sormam sanırım :D

Selen_Ay Selen_Ay o karincalar bu sene benim parfum ve sutyenlerim olan yere geldi:sinirli: mutfakta olsa tamam da, dersin kokuya falan gelmis, 1-2 ay surekli oluyorlar, sonra kayb oluyorlar,
daisy5 daisy5 cnm benim esim de ayni, benden daha cok heyecanli ve panik:KK48:
Bu arada hepsiburada ve gittigidiyordna sifaris verdiklerim geldi:21:
Kizlar bir soru daha, dogumunuza esiniz girecek mi?:spor:
Güle gule kullanın agracım aaa ben tiŕnak makası i unutmuşum iyi oldu hatırlattın :) doğumum normal olursa girsin isterim aslında ama detaylı hiç konuşmadık ne eşimle ne de hastaneyle

Ya kızlar bişey sorcam sizede bi halsizlik sürekli bi uyku hali varmı? Ya ben tembellikten kokucam:KK53: ne bebeğimin kıyafetlerini yıkadim nedeki hazırladım hepsi aldığım gibi pakette duruyo. Onlar bi yana kışa girmeden derin bi temizlik yapmak lazım malum bir sürü çarşaflar nevrrsimler var yikanicak yastıkları yikiyicam camlar silinicek evde eşyalar var yerleri değişicek:ukala: ama ben sabah bi kalıyorum ufak bi toparliyorum sonra yatis Pasaklı oldum resmen :skandal:ama yapamıyorum ki bide acayip bacak ağrım oluyo bitek beni mi böyleyim yoksa sizde de varmı tembellik pasaklilik:olamaz:

daisy5 daisy5 çok güzeller cnm, inşallah güle güle kullanın:KK200:
daisy5 daisy5 MutluBulut_ MutluBulut_ benimki de bayılıb kalırım diyor, ama inşallah özelde doğursam zorla da olsa sokucam onu doğumhaneye:KK12: aslında bebek doğduğu anda fotoğraf falan çeksin istiyorum da ondan:KK48:

Selen_Ay Selen_Ay cnm bugün kınası, 2 eylül düğün. Eşim de 1i gidiyor, 3u cumhur camaat herkes donuyor. Evde yalniz kalmami istemiyor, kuzenlerimde kal diyor. Ben baska yerde kalmak istemiyorum, rahat olamicam, uyurken lavaboya cok kalkiyorum, her saatte pozisyon degistiriyorum, bazen oturuyorum uykum olmuyo...:confused: Napacagimi bilemedim...@balammm cnm o tembellikten bende ton ton var :-)

daisy5 daisy5 MutluBulut_ MutluBulut_ benimki de bayılıb kalırım diyor, ama inşallah özelde doğursam zorla da olsa sokucam onu doğumhaneye:KK12: aslında bebek doğduğu anda fotoğraf falan çeksin istiyorum da ondan:KK48:

Selen_Ay Selen_Ay cnm bugün kınası, 2 eylül düğün. Eşim de 1i gidiyor, 3u cumhur camaat herkes donuyor. Evde yalniz kalmami istemiyor, kuzenlerimde kal diyor. Ben baska yerde kalmak istemiyorum, rahat olamicam, uyurken lavaboya cok kalkiyorum, her saatte pozisyon degistiriyorum, bazen oturuyorum uykum olmuyo...:confused: Napacagimi bilemedim...@balammm cnm o tembellikten bende ton ton var :-)

Ayyy iyi bari Yanlız değilim ozaman canimmm:-):-)

Ya kızlar bişey sorcam sizede bi halsizlik sürekli bi uyku hali varmı? Ya ben tembellikten kokucam:KK53: ne bebeğimin kıyafetlerini yıkadim nedeki hazırladım hepsi aldığım gibi pakette duruyo. Onlar bi yana kışa girmeden derin bi temizlik yapmak lazım malum bir sürü çarşaflar nevrrsimler var yikanicak yastıkları yikiyicam camlar silinicek evde eşyalar var yerleri değişicek:ukala: ama ben sabah bi kalıyorum ufak bi toparliyorum sonra yatis Pasaklı oldum resmen :skandal:ama yapamıyorum ki bide acayip bacak ağrım oluyo bitek beni mi böyleyim yoksa sizde de varmı tembellik pasaklilik:olamaz:
Bende varim. Dunden beri iyice tuhaf oldum dun disari ciktim ondan diyodum ama bugun camasir asmak disinda is yapmadim kotuyum. Uykum cok ama yok bende gunduz uykusu yok :( her yerimde agriyo sanki. Birde bugun eksikleri dusundum aglayasim var ciddi ciddi aglayasim var yani :D

Kizlarrr birde az once instagramda okudum meme ucu kopmus bir bayanin. Ya sahiden mi kopar olmayan ucum :(( Nasil birseydir bu tecrubeli olanlar bisey diyin :/ Dogum korkum yok an itibariyle meme ucu korkum var. Ay ne olur kadin abartmis olsun :)

Artık seni yalnız bırakmak istememesine şaşmamak lazım canım. Benimkide aynı. Yarın benimki de şehir dışına gidicek, kardeşim var diye seviniyor en azından. İnsan evinden başka yere de gitmek istemiyor haklısın zaten rahat değiliz iyice kötü oluyoruz.

Düğününüz hayırlı olsun da onlar da işlerini bitirip hayırlarla gelsinler bakalım

balammm balammm aynıyız canım merak etme. Ufak bi ev toplama sonra yatış. Camları filan kadın tutup sildiricem artık. Eşim birkaçını iyi kötü sildi ama hepsiyle başa çıkamaz. Olmadı haftaya kardeşimle son bir dip bucak temizlik yaparız. Zaten gidicek sonra......

Artık seni yalnız bırakmak istememesine şaşmamak lazım canım. Benimkide aynı. Yarın benimki de şehir dışına gidicek, kardeşim var diye seviniyor en azından. İnsan evinden başka yere de gitmek istemiyor haklısın zaten rahat değiliz iyice kötü oluyoruz.

Düğününüz hayırlı olsun da onlar da işlerini bitirip hayırlarla gelsinler bakalım

balammm balammm aynıyız canım merak etme. Ufak bi ev toplama sonra yatış. Camları filan kadın tutup sildiricem artık. Eşim birkaçını iyi kötü sildi ama hepsiyle başa çıkamaz. Olmadı haftaya kardeşimle son bir dip bucak temizlik yaparız. Zaten gidicek sonra......
Halilari falan vermismiydin sen kuzum tekrar verecekmisin ?

Ayyy iyi bari Yanlız değilim ozaman canimmm:-):-)
Yok canim yalnız değilsin :))bende bu hafta sonuna temizlik yapılacak nası olsa diye iyice bıraktım evi zaten hemen yoruluyorum neyse ki bebişin kiyafetlerini ütüledim bana kalsa onu da yapmazdim daha ama annem ve eşim sayesinde cikti aradan :)

Yok canım daha vermedim.
Eylülün ortası bi geçsin hele ondan sonra her an verebilirim. Ekimi beklemem
Oyle mi diyosun bende eylul sonu mu versem ne kararsizim. Mutfak dolaarini bayram tatilinde temizleyelim kalani ekim basi dedik ama :KK70: boluk porcuk bir temizlik

Sağolun kızlar daha iyileri sizin olsun:KK37: bu arada bende şimdiye kadar temizliği kendim yaptım ama artık yapamıcam:temizlik: 3 tane kadına sordum hepsi dolu Bayram'a kadar ve 160 tl istiyorlar pahalı değilmi yoksa piyasamı böyle :KK70: bakıyorum halen olmadı bayram sonrası bakcaz

Kizlarrr birde az once instagramda okudum meme ucu kopmus bir bayanin. Ya sahiden mi kopar olmayan ucum :KK43:( Nasil birseydir bu tecrubeli olanlar bisey diyin :/ Dogum korkum yok an itibariyle meme ucu korkum var. Ay ne olur kadin abartmis olsun :)
Bende duymuştum ama yarısı koptu diye yazanlar olmuştu:KK57: kabus gibi dediğin gibi olmayanda gidecek:KK71::KK70:

Back
X